Spania, Toledo

La Casa del Liron by Toledo AP

Calle del Barco 7 Toledo, Spania Leilighet
1 tilbud fra 1763 NOK Se tilbud
La Casa del Liron by Toledo AP
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
  • Kjøleskap
  • Mikrobølgeovn
  • Hårføner
  • Turistinformasjon
Vis alle fasiliteter 4
Beliggenhet
Til sentrum
0.2 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Calle del Barco 7 Toledo, Spania

I nærheten av hotellet "La Casa del Lirón by Toledo AP" i Toledo, Spania, er det flere severdigheter og fasiliteter. Noen av de nærliggende attraksjonene og fasilitetene inkluderer:

1. Toledo sentrum: Hotellet ligger i nærheten av det historiske sentrum av Toledo, kjent for sin middelalderske arkitektur, smale gater og kulturelle severdigheter.

2. Toledo-katedralen: En av de mest fremtredende landemerkene i Toledo, er Toledo-katedralen en praktfull gotisk katedral som tiltrekker seg besøkende fra hele verden.

3. Alcázar i Toledo: En festning som ligger på den høyeste punktet i byen, tilbyr Alcázar fantastisk panoramautsikt over Toledo. Det huser også Spanias hærmuseum.

4. Santo Tomé-kirken: Denne kirken er kjent for å huse "Gravleggingen av greven av Orgaz", et berømt maleri av El Greco.

5. San Juan de los Reyes-klosteret: Et vakkert kloster kjent for sin arkitektoniske storhet og rolige klostre.

6. El Greco-museet: Ligger i den jødiske bydelen, feirer dette museet livet og kunsten til den kjente spanske maleren El Greco.

7. Toledo jernbanestasjon: Hotellet ligger beleilig i nærheten av jernbanestasjonen, noe som gjør det lett tilgjengelig for reisende som ankommer med tog.

8. Barer, restauranter og butikker: Det er mange spisesteder, barer og butikker i området rundt, som lar gjestene utforske det lokale kjøkkenet og kjøpe suvenirer. Alt i alt er hotellet "La Casa del Lirón by Toledo AP" i Toledo, Spania, omgitt av historiske landemerker, kulturelle attraksjoner og ulike fasiliteter som tilbyr en herlig opplevelse for besøkende.

map
La Casa del Liron by Toledo AP
Leilighet

Til sentrum0.2

Om hotellet

Om

La Casa del Lirón er et hotell som ligger i Toledo, Spania. Det ligger i nærheten av Toledo AP (Adolfo Suarez Madrid-Barajas flyplass) og gir praktisk tilgang for reisende. Her er litt informasjon om hotellet, rommene og måltidene på La Casa del Lirón: Hotell: La Casa del Lirón er et sjarmerende hotell som er innkvartert i en tradisjonell spansk bygning. Det tilbyr en unik og autentisk opplevelse for gjester som besøker Toledo. Hotellet skryter av en varm og imøtekommende atmosfære med sine koselige interiører og vennlige ansatte. Rommene: Hotellet har komfortable og velutstyrte rom. Hvert rom er smakfullt innredet og kombinerer moderne fasiliteter med tradisjonelle spanske designelementer. Rommene er designet for å sikre et avslappende opphold og er utstyrt med fasiliteter som aircondition, oppvarming, TV og eget bad. Noen rom kan tilby vakker utsikt over området rundt. Måltider: La Casa del Lirón tilbyr en fornøyelig spiseopplevelse for gjestene sine. Hotellet har en restaurant der gjestene kan nyte en rekke retter. Restauranten serverer en fusjon av tradisjonell spansk mat med moderne påvirkninger, og gir en gastronomisk opplevelse for matelskere. Gjestene kan smake på smakene av lokale ingredienser og kose seg med deilige måltider tilberedt av talentfulle kokker. Hotellet serverer også en daglig frokostbuffé. Gjestene kan starte dagen med et utvalg av alternativer, inkludert ferskt brød, bakverk, frokostblandinger, frukt og varme drikker. I tillegg til hotellets spisemuligheter, er det også mange restauranter, kafeer og barer i området rundt, slik at gjestene kan utforske det lokale kulinariske scenen under oppholdet sitt. Alt i alt gir La Casa del Lirón komfortabel innkvartering og en fornøyelig spiseopplevelse for gjester som besøker Toledo, Spania.

Underholdning

1. El Greco-museet: Ligger bare en kort avstand fra hotellet, viser El Greco-museet verkene til den berømte maleren El Greco. Det er et must å besøke for kunstelskere og historieentusiaster.

2. Toledo-katedralen: Et av de fremtredende landemerkene i Toledo, Toledo-katedralen, er kjent for sin fantastiske gotiske arkitektur og betagende interiør. Besøkende kan utforske katedralens kapeller, skattekammer og det berømte maleriet "Kristi nedtakelse" av El Greco.

3. Alcazar i Toledo: Denne historiske festningen ligger på byens høyeste punkt og tilbyr panoramautsikt over Toledo. Den huser Army Museum of Toledo, hvor besøkende kan lære om byens militære og historiske betydning.

4. Synagoge Santa María La Blanca: En av de eldste synagogene i Europa, bygningen viser utrolig maurisk arkitektur. Den fungerer nå som et museum og gir innsikt i historien til sefardiske jøder i Spania.

5. Sephardic Museum: Ligger i den jødiske bydelen i Toledo, viser dette museet gjenstander og dokumenter som representerer sefardisk jødisk historie, kultur og arv.

6. Natttur: For å oppleve den fortryllende atmosfæren i Toledo om natten, bør du vurdere å bli med på en guidet natttur. Gå gjennom de smale gatene, opplyste bygninger og nyt byens romantiske atmosfære.

7. Convento de Santa Isabel de los Reyes: Dette klosteret, grunnlagt på 1400-tallet, tilbyr en unik opplevelse for besøkende. Nonnene produserer og selger tradisjonelle søtsaker kjent som "Toledo Marzipan," en delikatesse kjent over hele Spania.

8. Flamencoshow: Nyt en kveld med tradisjonell spansk musikk og dans ved å delta på et flamencoshow på en av de lokale teatrene eller barene.

9. Fotturer: Utforsk byens rike historie og kulturelle arv ved å bli med på en guidet fottur. Erfarne guider vil ta deg med til byens ikoniske landemerker og gi historiske og arkitektoniske innsikter underveis.

10. Tradisjonell gastronomi: Til slutt, ikke gå glipp av sjansen til å nyte Toledo's tradisjonelle mat. Smak lokale retter som "carcamusas" (en svinekjøtt- og tomatgryte) eller "migas" (stekt brød med pølse og paprika) på en av de mange tradisjonelle restaurantene i området.

Topp spørsmål

1. Hvor ligger La Casa del Liron?
1. Hvor ligger La Casa del Liron?1

La Casa del Liron ligger i Toledo, Spania

2. Hva er La Casa del Liron?
2. Hva er La Casa del Liron?1

La Casa del Liron er et populært gjestehus i Toledo, Spania

3. Hva er de populære fasilitetene der?
3. Hva er de populære fasilitetene der?1

Noen populære fasiliteter på La Casa del Liron inkluderer gratis Wi-Fi, aircondition, en terrasse, en felles salong og privat parkering

4. Hvor langt er det fra Toledo-katedralen?
4. Hvor langt er det fra Toledo-katedralen?1

La Casa del Liron ligger omtrent 450 meter unna Toledo-katedralen

5. Kan jeg ta med kjæledyr til La Casa del Liron?
5. Kan jeg ta med kjæledyr til La Casa del Liron?1

Kjæledyr er ikke tillatt på La Casa del Liron

6. Er det noen nærliggende attraksjoner?
6. Er det noen nærliggende attraksjoner?1

Ja, noen nærliggende attraksjoner inkluderer Alcazar de Toledo, Puerta de Bisagra og klosteret San Juan de los Reyes

7. Er frokost inkludert i oppholdet?
7. Er frokost inkludert i oppholdet?1

Nei, frokost er ikke inkludert på La Casa del Liron

8. Hvilke språk snakkes på La Casa del Liron?
8. Hvilke språk snakkes på La Casa del Liron?1

Personalet på La Casa del Liron snakker spansk og engelsk

9. Er det et kjøkken tilgjengelig for gjestene å bruke?
9. Er det et kjøkken tilgjengelig for gjestene å bruke?1

Ja, det er et felles kjøkken tilgjengelig for gjestene å bruke på La Casa del Liron

10. Hvordan kan jeg reservere?
10. Hvordan kan jeg reservere?1

Reservasjoner på La Casa del Liron kan gjøres online gjennom deres offisielle nettside eller gjennom ulike bookingplattformer.

Alle tjenester og fasiliteter

Romfasiliteter
  • Kjøleskap
  • Mikrobølgeovn
  • Hårføner
Ekstra tjenester
  • Turistinformasjon
Anmeldelse av La Casa del Liron by Toledo AP
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.