Spania, Teruel

La Casa De La Vega

CARRETERA CUBLA Nº 25 B Teruel, Spania Ferieutleie
1 tilbud — Se tilbud
La Casa De La Vega
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
  • Kjøleskap
  • Mikrobølgeovn
  • Hårføner
  • Fiske
  • Vannaktiviteter
Vis alle fasiliteter 5
Beliggenhet
Til sentrum
5.6 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

CARRETERA CUBLA Nº 25 B Teruel, Spania

Rundt Hotel La Casa De La Vega i Teruel, Spania, er det flere attraksjoner og landemerker å besøke. Noen av de bemerkelsesverdige interessepunktene i nærheten inkluderer:

1. Teruel Cathedral: En vakker gotisk katedral som ligger bare noen få minutter unna hotellet. Det er en av hovedattraksjonene i Teruel.

2. Plaza del Torico: En sjarmerende sentralplass kjent for sin ikoniske statue av El Torico. Denne livlige plassen er omgitt av kafeer og butikker, og tilbyr en livlig atmosfære.

3. Dinópolis: En dinosaur-temapark og museum, som er en av de mest populære attraksjonene i Teruel. Det er et flott sted for familier og dinosaur-entusiaster.

4. Aljibe Medieval: En middelaldersk systerne som ligger i nærheten av hotellet. Det er et underjordisk rom som pleide å lagre vann i middelalderen, nå åpent for besøk.

5. Torre de El Salvador: En historisk mudéjar-tårn som gir panoramautsikt over byen. Den ligger i nærheten av hotellet og gir et flott sted for sightseeing.

6. Museo Provincial de Teruel: Provinsmuseet i Teruel, som viser arkeologiske gjenstander, kunst og historiske samlinger fra regionen.

7. Teruel Mudejar arkitektur: Byen Teruel er kjent for sin mudéjar arkitektur, som er oppført som en UNESCOs verdensarvliste. Når du går gjennom gatene, kan du beundre mange eksempler på denne unike arkitekturstilen. Dette er bare noen få av attraksjonene og landemerkene rundt Hotel La Casa De La Vega i Teruel, Spania. Byen tilbyr en rik kulturell og historisk opplevelse for besøkende.

map
La Casa De La Vega
Ferieutleie

Til sentrum5.6

Om hotellet

Om

'La Casa De La Vega' er et sjarmerende hotell som ligger i Teruel, Spania. Det tilbyr komfortable og pent innredede rom for gjester som søker en fredelig og avslappende opphold. Hotellet har forskjellige romtyper for å imøtekomme ulike behov. Dette inkluderer enkeltrom, dobbeltrom og familierom. Hvert rom er smakfullt innredet og utstyrt med moderne fasiliteter som aircondition, flatskjerm-TV, komfortable senger og eget bad. Gjestene kan nyte et utvalg av mat på 'La Casa De La Vega'. Hotellet har en restaurant på stedet som serverer deilige spanske retter, inkludert regionale spesialiteter. Ingrediensene som brukes i måltidene er nøye utvalgte, og rettene blir tilberedt av dyktige kokker. Gjestene kan forvente en herlig kulinarisk opplevelse under oppholdet. Videre tilbyr hotellet også frokost, og gir gjestene et utvalg av alternativer for å starte dagen riktig. Gjestene kan velge mellom ferske frukt, bakverk, brød, frokostblandinger, pålegg og drikkevarer. Alt i alt gir 'La Casa De La Vega' en komfortabel overnattingsopplevelse med velutstyrte rom og deilige måltider, noe som gjør det til et ideelt valg for alle som besøker Teruel, Spania.

Underholdning

1. Teruel katedralen: Bare en kort spasertur fra La Casa De La Vega, kan du besøke den vakre Teruel katedralen. Forundre deg over dens imponerende arkitektur og utforske interiøret.

2. Los Amantes de Teruel: Besøk mausoleet til Los Amantes de Teruel (Teruels elskere) og lær om den tragiske kjærlighetshistorien som fant sted i byen. Dette historiske stedet gir et unikt innblikk i Teruels romantiske fortid.

3. Albarracín: Dra på en dagstur til den nærliggende byen Albarracín, kjent for sin godt bevarte middelalderarkitektur og fantastiske landskap. Utforsk de smale gatene, besøk Albarracín-museet eller gå tur i det nærliggende fjellområdet Sierra de Albarracín.

4. Dinópolis: Hvis du reiser med barn eller har interesse for dinosaurer, er Dinópolis et must-besøk. Denne dinosaurtematiserte parken tilbyr interaktive utstillinger, fossile utstillinger og en rekke pedagogiske aktiviteter og forestillinger.

5. Plaza del Torico: Ta en spasertur til Plaza del Torico, en av Teruels hovedplasser. Nyt den livlige atmosfæren, besøk det sentrale markedet og prøv tradisjonell lokal mat på de nærliggende restaurantene og kafeene.

6. AquaPark Teruel: Hvis du besøker om sommeren, er AquaPark Teruel et morsomt alternativ for vannbasert underholdning. Dette badelandet har bassenger, sklier og ulike vannattraksjoner som passer for alle aldre.

7. Teatro Marín: Nyt en kveld med underholdning på Teatro Marín, et historisk teater i Teruel. Sjekk programmet deres for teaterstykker, konserter og andre kulturelle forestillinger som du kan delta på under oppholdet ditt.

8. Teruel vandreturer: Bli med på en guidet spasertur i Teruel for å lære mer om byens historie, legender og kulturarv. Flere lokale turarrangører tilbyr ulike tema-turer, inkludert en gastronomisk tur eller en tur fokusert på Mudéjar-arkitekturen.

9. Jardín Botánico de Carices: Hvis du leter etter en rolig grønn oase, kan du besøke Jardín Botánico de Carices. Denne botaniske hagen tilbyr vakre gangstier, en dam og et mangfold av planteartene å beundre.

10. Teruel bymuseum: Få ytterligere innsikt i Teruels historie og kultur ved å besøke Teruel bymuseum. Museet viser arkeologiske funn, kunstverk og gjenstander relatert til byens fortid, noe som gjør det til et flott sted for historieentusiaster.

Topp spørsmål

1. Hvor ligger 'La Casa De La Vega'?
1. Hvor ligger 'La Casa De La Vega'?1

'La Casa De La Vega' ligger i byen Teruel, Spania.

2. Hva er historien til 'La Casa De La Vega'?
2. Hva er historien til 'La Casa De La Vega'?1

'La Casa De La Vega' er en historisk bygning i Teruel. Den dateres tilbake til

3. århundre og har blitt bevart og restaurert til sin opprinnelige storhet.?
3. århundre og har blitt bevart og restaurert til sin opprinnelige storhet.?1

4. Hva er den arkitektoniske stilen til 'La Casa De La Vega'?
4. Hva er den arkitektoniske stilen til 'La Casa De La Vega'?1

'La Casa De La Vega' har en unik blanding av gotisk og renessanse arkitektoniske stiler.

5. Er 'La Casa De La Vega' åpen for publikum?
5. Er 'La Casa De La Vega' åpen for publikum?1

Ja, 'La Casa De La Vega' er åpen for publikum. Besøkende kan utforske interiøret av bygningen og lære om dens historie.

6. Holdes det noen spesielle arrangementer eller utstillinger på 'La Casa De La Vega'?
6. Holdes det noen spesielle arrangementer eller utstillinger på 'La Casa De La Vega'?1

Ja, 'La Casa De La Vega' arrangerer ofte ulike kulturelle arrangementer, utstillinger og kunstutstillinger gjennom året.

7. Kan 'La Casa De La Vega' leies for private arrangementer eller bryllup?
7. Kan 'La Casa De La Vega' leies for private arrangementer eller bryllup?1

Ja, 'La Casa De La Vega' kan leies for private arrangementer, inkludert bryllup. Det tilbyr en pittoresk setting for spesielle anledninger.

8. Er det en inngangsbillett for å komme inn på 'La Casa De La Vega'?
8. Er det en inngangsbillett for å komme inn på 'La Casa De La Vega'?1

Ja, det er en inngangsbillett for å komme inn på 'La Casa De La Vega.' Den nøyaktige prisen kan variere, så det anbefales å sjekke den offisielle nettsiden eller kontakte dem direkte for nåværende priser.

9. Tilbys guidede turer på 'La Casa De La Vega'?
9. Tilbys guidede turer på 'La Casa De La Vega'?1

Ja, guidede turer tilbys på 'La Casa De La Vega.' Kunnskapsrike guider fører besøkende gjennom bygningen, og gir innsikt i dens historie og arkitektur.

10. Er det noen nærliggende attraksjoner eller landemerker nær 'La Casa De La Vega'?
10. Er det noen nærliggende attraksjoner eller landemerker nær 'La Casa De La Vega'?1

Ja, 'La Casa De La Vega' ligger i den historiske sentrum av Teruel, som er kjent for sin imponerende Mudéjar-arkitektur. Nærliggende attraksjoner inkluderer den berømte Teruelkatedralen, Los Amantes-mausoleet, og Escalinata-trappen.

11. Er 'La Casa De La Vega' tilgjengelig for rullestolbrukere?
11. Er 'La Casa De La Vega' tilgjengelig for rullestolbrukere?1

Dessverre er 'La Casa De La Vega' kanskje ikke fullt tilgjengelig for rullestolbrukere på grunn av sin historiske karakter. Det anbefales å kontakte dem direkte for å spørre om spesifikke tilgjengelighetsfunksjoner.

Alle tjenester og fasiliteter

Romfasiliteter
  • Kjøleskap
  • Mikrobølgeovn
  • Hårføner
Vannaktiviteter
  • Fiske
  • Vannaktiviteter
Anmeldelse av La Casa De La Vega
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.