Spania, Teguise

Casa Mare Teguise

Calle Vicente Guerra 55 Teguise, Spania Villa
1 tilbud fra 1522 NOK Se tilbud
Casa Mare Teguise
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Kjøleskap
 • Hårføner
 • Vindsurfing
 • Jacuzzi
 • Dykkedykking
 • Fotturer
Vis alle fasiliteter 7
Beliggenhet
Til sentrum
8.4 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Calle Vicente Guerra 55 Teguise, Spania

Hotellet 'Casa Mare Teguise' ligger i Teguise, en kommune på øya Lanzarote, Spania. Teguise er en sjarmerende by kjent for sin historiske og kulturelle betydning. Noen av attraksjonene og fasilitetene rundt hotellet inkluderer:

1. Teguise gamleby: Hotellet ligger midt i Teguises historiske sentrum, som har smale gater, tradisjonelle bygninger og søndagsmarkedet (Mercadillo de Teguise), et av de største og mest populære markedene på øya.

2. Castillo de Santa Barbara: Dette historiske slottet ligger på toppen av en ås og tilbyr panoramautsikt over Teguise og omgivelsene. Det er bare en kort spasertur unna hotellet.

3. Museo del Timple: Dette museet ligger i sentrum av Teguise og viser det lokale musikkinstrumentet som kalles "Timple" og gir innsikt i musikkulturen på Lanzarote.

4. Restauranter og kafeer: Teguise har et bredt utvalg spisesteder, inkludert restauranter som serverer tradisjonell kanarisk mat, tapasbarer og kafeer. Mange av disse ligger innen gangavstand fra hotellet.

5. Playa de Las Cucharas: Selv om Teguise er en innlandsby, ligger den vakre stranden Playa de Las Cucharas bare en kort kjøretur unna. Den tilbyr gylden sand, krystallklart vann og utmerkede forhold for windsurfing.

6. Cactus Garden (Jardín de Cactus): Denne unike botaniske hagen, designet av César Manrique, viser mer enn 1400 forskjellige arter av kaktus. Den ligger noen få kilometer fra Teguise. Alt i alt er Casa Mare Teguise omgitt av en blanding av historiske steder, kulturelle attraksjoner og naturskjønnhet, noe som gjør det mulig for gjestene å utforske byens rike arv og nyte de nærliggende strendene.

map
Casa Mare Teguise
Villa

Til sentrum8.4

Om hotellet

Om

Casa Mare Teguise er et hotell som ligger i den sjarmerende byen Teguise på De kanariske øyene, Spania. Her er litt informasjon om hotellet, rommene og måltidene: Hotell: Casa Mare Teguise tilbyr et komfortabelt og avslappende opphold i en tradisjonell spansk bygning. Det har en varm og innbydende atmosfære med oppmerksomt personale og utmerket service. Hotellet ligger ideelt til nær sentrum, innen rekkevidde av butikker, restauranter og historiske attraksjoner. Rommene: Hotellet tilbyr et utvalg av rom som er romslige og velutstyrte for å passe ulike preferanser og budsjetter. Hvert rom er smakfullt innredet og utstyrt med moderne fasiliteter som aircondition, TV, gratis Wi-Fi, eget bad og balkong eller terrasse med utsikt over området rundt. Noen rom kan også ha et tekjøkken eller en separat stue. Måltider: Casa Mare Teguise tilbyr en deilig spiseopplevelse for gjestene. Hotellet har en restaurant som serverer et utvalg av lokale og internasjonale retter, med bruk av ferske og kvalitetsrike ingredienser. Gjestene kan nyte frokost, lunsj og middag i en koselig og avslappet atmosfære. Restauranten tilbyr også vegetariske og diettalternativer etter forespørsel. I tillegg kan hotellet tilby en bar eller loungesone der gjestene kan slappe av og nyte et bredt utvalg av drikkevarer, inkludert cocktailer, vin og brennevin. Vær oppmerksom på at spesifikk informasjon om hotellet, inkludert rompriser og måltidsalternativer, kan variere. Det anbefales derfor å kontakte Casa Mare Teguise direkte eller besøke deres offisielle nettside for den mest oppdaterte informasjonen.

Underholdning

Det er flere underholdningsmuligheter i nærheten av Hotel Casa Mare Teguise i Teguise, Spania. Her er noen få nærliggende alternativer:

1. Costa Teguise Golfklubb: Ligger bare en kort kjøretur unna, tilbyr denne golfklubben en pittoresk bane med fantastisk havutsikt. Golfentusiaster kan nyte en runde golf i vakre omgivelser.

2. Aquapark Costa Teguise: Dette vannparken er et populært sted for familier og tilbyr ulike vannsklier, bassenger og attraksjoner for alle aldre. Det er et flott sted å kjøle seg ned og ha det gøy på varme sommerdager.

3. Pueblo Marinero: Beliggende i hjertet av Costa Teguise, er Pueblo Marinero en livlig plass med restauranter, barer og levende musikk. Besøkende kan nyte tradisjonell kanarisk mat mens de lytter til lokale musikere eller utforske håndverksmarkedet.

4. Cesar Manrique Foundation: Ligger en kort avstand unna, er denne stiftelsen dedikert til å vise frem verkene til den kjente spanske kunstneren Cesar Manrique. Besøkende kan utforske den unike arkitekturen og kunstutstillingene mens de lærer om Manriques innflytelse på øya Lanzarote.

5. Fundacion Cesar Manrique: En annen attraksjon dedikert til Cesar Manrique, er denne stiftelsen plassert i kunstnerens tidligere bolig. Den gir et innblikk i hans liv og verk, og viser hans ikoniske design og skulpturer.

6. Teguise Marked: Byen Teguise arrangerer et populært marked hver søndag formiddag. Besøkende kan bla gjennom boder som selger lokale håndverk, matvarer og suvenirer. Det er et flott sted å oppleve den lokale kulturen og finne unike gjenstander. Dette er bare noen få av underholdningsmulighetene i nærheten av Hotel Casa Mare Teguise i Teguise, Spania. Det er mange flere attraksjoner og aktiviteter å utforske i området rundt.

Topp spørsmål

1. Hvor ligger Casa Mare Teguise?
1. Hvor ligger Casa Mare Teguise?1

Casa Mare Teguise ligger i Teguise, Spania

2. Hva er innsjekkings- og utsjekkingstidene på Casa Mare Teguise?
2. Hva er innsjekkings- og utsjekkingstidene på Casa Mare Teguise?1

Innsjekkingstiden på Casa Mare Teguise er kl. 15:00, og utsjekkingstiden er kl. 11:00

3. Har Casa Mare Teguise et svømmebasseng?
3. Har Casa Mare Teguise et svømmebasseng?1

Ja, Casa Mare Teguise har et svømmebasseng som gjestene kan bruke

4. Er frokost inkludert i romprisen på Casa Mare Teguise?
4. Er frokost inkludert i romprisen på Casa Mare Teguise?1

Nei, frokost er ikke inkludert i romprisen på Casa Mare Teguise

5. Er kjæledyr tillatt på Casa Mare Teguise?
5. Er kjæledyr tillatt på Casa Mare Teguise?1

Nei, kjæledyr er ikke tillatt på Casa Mare Teguise

6. Tilbyr Casa Mare Teguise gratis Wi-Fi?
6. Tilbyr Casa Mare Teguise gratis Wi-Fi?1

Ja, Casa Mare Teguise tilbyr gratis Wi-Fi for gjestene

7. Er det parkering tilgjengelig på Casa Mare Teguise?
7. Er det parkering tilgjengelig på Casa Mare Teguise?1

Ja, Casa Mare Teguise har parkering tilgjengelig for gjestene

8. Hva er avstanden mellom Casa Mare Teguise og Lanzarote flyplass?
8. Hva er avstanden mellom Casa Mare Teguise og Lanzarote flyplass?1

Avstanden mellom Casa Mare Teguise og Lanzarote flyplass er ca. 12 kilometer (5 miles)

9. Er det noen attraksjoner i nærheten av Casa Mare Teguise?
9. Er det noen attraksjoner i nærheten av Casa Mare Teguise?1

Ja, det er flere attraksjoner i nærheten av Casa Mare Teguise, inkludert Castillo de Santa Barbara (slott), Fundacion Cesar Manrique og Jardin de Cactus (Kaktushage)

10. Kan gjestene be om transport til/fra flyplassen på Casa Mare Teguise?
10. Kan gjestene be om transport til/fra flyplassen på Casa Mare Teguise?1

Ja, gjestene kan be om transport til/fra flyplassen på Casa Mare Teguise mot en ekstra avgift.

Alle tjenester og fasiliteter

Romfasiliteter
 • Kjøleskap
 • Hårføner
 • Jacuzzi
Underholdning og avslapping
 • Vindsurfing
 • Fotturer
Vannaktiviteter
 • Dykkedykking
 • Vannaktiviteter
Anmeldelse av Casa Mare Teguise
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.