Spania, Teguise

Casa Gavia 2 Famara

20 Calle Gavia Teguise, Spania Leilighet
1 tilbud fra 842 NOK Se tilbud
Casa Gavia 2 Famara
Se tilbud —
Beliggenhet
Til sentrum
6.2 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

20 Calle Gavia Teguise, Spania

Hotellet Casa Gavia 2 Famara ligger i kommunen Teguise, nærmere bestemt i kystbyen Famara på Lanzarote, Spania. Famara er kjent for sin vakre sandstrand, Playa de Famara, som strekker seg over flere kilometer og tilbyr utmerkede forhold for surfing og andre vannsportsaktiviteter. Hotellet er sannsynligvis omgitt av andre boligbygg og ferieutleie på grunn av områdets popularitet blant turister. Famara har også et lite sentrum med butikker, restauranter og fasiliteter for besøkende. I utkanten av Famara finner du de imponerende naturskjønne Famara-klippene, som danner en fantastisk kulisse i området. Disse klippene er populære for fotturer og utforskning, og gir panoramautsikt over stranden og Atlanterhavet. Teguise, kommunen der Famara ligger, er også kjent for sin historiske sjarm. Byen Teguise selv har sjarmerende brosteinsbelagte gater, tradisjonelle bygninger og den historiske kirken Santa María de Guadalupe, som stammer fra

16. århundre. Teguise huser også et populært søndagsmarked som tiltrekker både lokalbefolkningen og turister. Alt i alt ligger hotellet Casa Gavia 2 Famara i et vakkert kystområde med en fantastisk strand, omgitt av naturlig skjønnhet, og er innen rekkevidde av både moderne fasiliteter og historiske attraksjoner.

map
Casa Gavia 2 Famara
Leilighet

Til sentrum6.2

Om hotellet

Om

Beklager, men jeg kan ikke gi deg den informasjonen.

Underholdning

Det er flere underholdningsmuligheter i nærheten av hotellet Casa Gavia 2 Famara i Teguise, Spania. Her er noen forslag:

1. Famara-stranden: Bare en kort spasertur fra hotellet, tilbyr Famara-stranden vakre sandstrender og gode surfforhold. Du kan nyte soling, bading eller til og med ta surfeleksjoner.

2. Costa Teguise Aquapark: Ligger omtrent 7 miles unna hotellet, er Costa Teguise Aquapark en populær badepark med sklier, bassenger og attraksjoner for både barn og voksne. Det er et flott sted å tilbringe en morsom dag med familien.

3. Cesar Manrique Foundation: Omtrent 5 miles unna kan du besøke Cesar Manrique Foundation, et unikt museum som ligger i kunstnerens tidligere hjem. Det viser hans fasinerende verk og utforsker forholdet mellom kunst og natur.

4. Pueblo Marinero: Midt i Costa Teguise, er Pueblo Marinero en sjarmerende torg med restauranter, butikker og barer. Det tilbyr en livlig atmosfære med levende musikk og underholdning, noe som gjør det til et flott sted for en kveld ute.

5. Timanfaya National Park: Omtrent 20 minutters kjøring fra hotellet er Timanfaya National Park en must-visit attraksjon på Lanzarote. Du kan utforske det vulkanske landskapet, ta en kamelritt og til og med være vitne til geotermiske eksperimenter.

6. Jameos del Agua: Ligger omtrent 9 miles unna, er Jameos del Agua en unik vulkansk grotte dannet av lava-rør. Den har vakre hager, en svømmebasseng og en auditorium hvor det av og til holdes konserter og arrangementer. Dette er bare noen få alternativer for underholdning i nærheten av Casa Gavia 2 Famara. Det er mange flere aktiviteter, attraksjoner og arrangementer å utforske i og rundt Teguise, og sikrer et minneverdig opphold i denne delen av Spania.

Topp spørsmål

1. Hvor ligger Casa Gavia 2 Famara?
1. Hvor ligger Casa Gavia 2 Famara?1

Casa Gavia 2 Famara ligger i Teguise, Spania

2. Hva slags type overnatting er Casa Gavia 2 Famara?
2. Hva slags type overnatting er Casa Gavia 2 Famara?1

Casa Gavia 2 Famara er et hus

3. Hvor mange personer kan Casa Gavia 2 Famara romme?
3. Hvor mange personer kan Casa Gavia 2 Famara romme?1

Casa Gavia 2 Famara kan romme opptil 6 personer

4. Hvilke fasiliteter er tilgjengelige på Casa Gavia 2 Famara?
4. Hvilke fasiliteter er tilgjengelige på Casa Gavia 2 Famara?1

Noen av fasilitetene som er tilgjengelige på Casa Gavia 2 Famara inkluderer et fullt utstyrt kjøkken, et privat basseng, en grillplass, gratis Wi-Fi og parkeringsmuligheter

5. Er Casa Gavia 2 Famara dyrevennlig?
5. Er Casa Gavia 2 Famara dyrevennlig?1

Ja, Casa Gavia 2 Famara er dyrevennlig etter forespørsel

6. Er det et minimum oppholdskrav på Casa Gavia 2 Famara?
6. Er det et minimum oppholdskrav på Casa Gavia 2 Famara?1

Ja, det er et minimum oppholdskrav på 5 netter på Casa Gavia 2 Famara

7. Hva er de nærliggende attraksjonene fra Casa Gavia 2 Famara?
7. Hva er de nærliggende attraksjonene fra Casa Gavia 2 Famara?1

Casa Gavia 2 Famara ligger i nærheten av Playa de Famara-stranden, Famara Natural Park og byen Teguise

8. Hvordan kan jeg foreta en reservasjon på Casa Gavia 2 Famara?
8. Hvordan kan jeg foreta en reservasjon på Casa Gavia 2 Famara?1

Reservasjoner for Casa Gavia 2 Famara kan gjøres via ulike online bookingplattformer eller ved å kontakte eiendommen direkte.

Anmeldelse av Casa Gavia 2 Famara
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.