Spania, Suanser

Apartamentos luis

7 Plaza las Penias Suanser, Spania Leilighet
1 tilbud — Se tilbud
Apartamentos luis
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
  • Kjøleskap
  • Mikrobølgeovn
  • Hårføner
Vis alle fasiliteter 3
Beliggenhet
Til sentrum
0.8 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

7 Plaza las Penias Suanser, Spania

Rundt hotellet "Apartamentos Luis" i Suances, Spania, finnes det flere attraksjoner og fasiliteter. Her er noen av de nærliggende stedene:

1. Suances strand: Hotellet ligger innen gangavstand fra den vakre Suances strand, kjent for sin gyldne sand og klare vann.

2. Concha strand: En annen nærliggende strand, Concha strand, ligger omtrent 10 minutters gange fra hotellet. Den tilbyr pittoresk utsikt og avslappende atmosfære.

3. Playa de Los Locos: Denne populære stranden ligger omtrent 3 kilometer unna hotellet og tilbyr muligheter for bading, surfing og soling.

4. Suances havn: Kun en kort spasertur unna er Suances havn, et sjarmerende sted å gå en tur, nyte landskapet og kanskje prøve noen ferske sjømatretter på de nærliggende restaurantene.

5. Santillana del Mar: En historisk landsby som ligger rundt 7 kilometer unna, Santillana del Mar er kjent for sin middelalderske arkitektur og brosteinsgater. Det er verdt et besøk for å utforske de vakre bygningene og lære om dens historie.

6. Altamira-hulene: Ligger omtrent 10 kilometer unna, er Altamira-hulene et UNESCOs verdensarvsted. Besøkende kan utforske replikaen av hulemaleriene som skildrer gamle menneskelige og dyrefigurer.

7. Oyambre naturpark: Denne naturparken, som ligger omtrent 7 kilometer vest for Suances, tilbyr fantastiske landskap med strender, klipper, skog og sanddyner. Det er et ideelt sted for fotturer, piknik og fugletitting. Dette er bare noen få eksempler på attraksjoner og interessepunkter i nærheten av "Apartamentos Luis" i Suances, Spania.

map
Apartamentos luis
Leilighet

Til sentrum0.8

Om hotellet

Om

'Apartamentos Luis' er et hotell som ligger i Suances, Spania. Det tilbyr komfortable rom og et utvalg av fasiliteter for gjestene. Hotellet har forskjellige typer rom tilgjengelig, inkludert enkeltrom, dobbeltrom og suiter. Rommene er utstyrt med moderne fasiliteter som aircondition, TV, telefon og eget bad. Hotellet tilbyr også leiligheter for de som foretrekker mer plass og privatliv. Leilighetene har et tekjøkken, oppholdsområde, separat soverom og bad. De er perfekte for familier eller enkeltpersoner som ønsker en selvbetjent mulighet under oppholdet. 'Apartamentos Luis' har en restaurant som serverer deilige måltider. Frokost, lunsj og middag er tilgjengelig, og gjestene kan velge mellom et utvalg av lokale og internasjonale retter. Restauranten bruker ferske ingredienser for å lage smakfulle og tilfredsstillende måltider. I tillegg har hotellet en bar der gjestene kan slappe av og nyte en drink eller snacks. Baren er et flott sted å sosialisere og møte andre gjester. Alt i alt tilbyr 'Apartamentos Luis' komfortable rom, forskjellige romalternativer og deilige måltider. Det er et flott valg for reisende som besøker Suances, Spania.

Underholdning

1. - Surfing: Suances er kjent for sine gode surfevilkår, så hvorfor ikke prøve deg på denne populære vannsporten? Det finnes flere surfskoler og utleiesjapper i området hvor du kan bestille kurs eller leie utstyr.

2. - Strender: Suances er velsignet med vakre strender, hvor du kan slappe av og nyte solen. Playa de Los Locos og Playa de la Ribera er to populære alternativer.

3. - Båtturer: Ta en naturskjønn båttur langs kysten av Suances og nyt den fantastiske utsikten over klippene og strendene. Mange turoperatører tilbyr alternativer for fisketurer eller sightseeingturer.

4. - Ridning: Nyt en ridetur gjennom det pittoreske landskapet rundt Suances. Du kan bestille guidede turer eller leie hester fra lokale stall.

5. - Golf: Hvis du er en golfentusiast, kan du besøke den nærliggende Real Golf de Pedreña, som tilbyr en utfordrende bane med vakker havutsikt.

6. - Lokal mat: Suances er kjent for sin ferske sjømat og deilige mat. Utforsk de lokale restaurantene og smak på tradisjonelle retter som fersk grillet fisk, seafood paella eller tapas.

7. - Dagturer: Suances ligger nær andre pittoreske byer og attraksjoner. Vurder å ta en dagstur til Santander, en livlig by med vakre strender og et kulturliv, eller besøk de sjarmerende landsbyene Santillana del Mar eller Comillas.

8. - Lokale festivaler: Sjekk om det er noen lokale festivaler som finner sted under oppholdet ditt i Suances. Disse arrangementene inkluderer ofte tradisjonell musikk, danseforestillinger og fargerike gateparader. Husk å sjekke etter eventuelle COVID-19-restriksjoner eller retningslinjer som kan gjelde under besøket ditt for å sikre en trygg og hyggelig opplevelse.

Topp spørsmål

1. Spørsmål: Hvor langt er det til stranden fra Apartamentos Luis?
1. Spørsmål: Hvor langt er det til stranden fra Apartamentos Luis?1

Svar: Apartamentos Luis ligger bare 100 meter fra stranden. Spørsmål: Har leilighetene aircondition

2. Spørsmål: Er det vaskefasiliteter tilgjengelig?
2. Spørsmål: Er det vaskefasiliteter tilgjengelig?1

Svar: Ja, det er vaskefasiliteter tilgjengelig for gjestene å bruke på Apartamentos Luis. Spørsmål: Er det en balkong eller terrasse i leilighetene

Alle tjenester og fasiliteter

Romfasiliteter
  • Kjøleskap
  • Mikrobølgeovn
  • Hårføner
Anmeldelse av Apartamentos luis
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.