Spania, Sevilla

Apartamento Alfaqueque Seville

Calle Alfaqueque numero 20 Sevilla, Spania Leilighet
7 Tilbud fra 875 NOK Se tilbud
Apartamento Alfaqueque Seville
Apartamento Alfaqueque Seville
Apartamento Alfaqueque Seville
Apartamento Alfaqueque Seville
Apartamento Alfaqueque Seville
Apartamento Alfaqueque Seville
Apartamento Alfaqueque Seville
Apartamento Alfaqueque Seville
Apartamento Alfaqueque Seville
Apartamento Alfaqueque Seville
Apartamento Alfaqueque Seville
Apartamento Alfaqueque Seville
Apartamento Alfaqueque Seville
Se tilbud —
Beliggenhet
Til sentrum
0.5 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Calle Alfaqueque numero 20 Sevilla, Spania

Rundt hotellet "Apartamento Alfaqueque Seville" i Sevilla, Spania, finnes det flere attraksjoner og fasiliteter.

1. Sevilla-katedralen: Hotellet ligger i hjertet av den historiske gamlebyen i Sevilla, og den berømte Sevilla-katedralen ligger bare en kort spasertur unna. Det er verdens største gotiske katedral og et UNESCOs verdensarvsted.

2. Real Alcazar: Bare noen få minutter unna hotellet finner du Real Alcazar, en imponerende palasskompleks kjent for sin mauriske arkitektur og vakre hager. Det er også et UNESCOs verdensarvsted.

3. Barrio de Santa Cruz: Dette sjarmerende nabolaget er kjent for sine smale gater, pittoreske torg og tradisjonelle andalusiske hus. Det er et flott sted å utforske, med mange restauranter, kafeer og butikker.

4. Plaza de España: En kort avstand fra hotellet kan du besøke Plaza de España, en stor plass bygget for Ibero-amerikansk utstilling i 1929. Den har en vakker mur- og flisbygning, en kanal og en stor park.

5. Triana-distriktet: På andre siden av elven fra hotellet finner du det livlige Triana-distriktet. Det har en rik historie og er kjent for sin flamencokultur, keramikk og livlige natteliv. Det er også markeder, kirker og lokale tavernaer å utforske.

6. Metropol Parasol: En moderne attraksjon nær hotellet er Metropol Parasol, også kjent som Las Setas (soppene). Det er en stor trestruktur med en promenade øverst, som tilbyr fantastisk utsikt over byen. Andre fasiliteter i nærheten inkluderer shoppingområder, restauranter, tapasbarer, museer og teatre. Hotellet i seg selv har en praktisk beliggenhet for å utforske mange av Sevillas berømte landemerker og attraksjoner.

map
Apartamento Alfaqueque Seville
Leilighet

Til sentrum0.5

Om hotellet

Om

Apartamento Alfaqueque Seville er et hotell som ligger i den vakre byen Sevilla, Spania. Her er litt informasjon om hotellet, rommene og måltidene:

1. Hotell: Apartamento Alfaqueque Seville tilbyr komfortabel innkvartering med moderne fasiliteter. Hotellet er kjent for sin varme gjestfrihet og vennlige betjening. Det skaper en fredelig og avslappende atmosfære for gjestene.

2. Rom: Hotellet tilbyr velutstyrte rom som er smakfullt innredet og møblert. Hvert rom er utstyrt med air condition, flatskjerm-TV, gratis Wi-Fi, eget bad med dusj og andre nødvendige fasiliteter for å sikre et komfortabelt opphold.

3. Måltider: Selv om hotellet ikke har en egen restaurant, er hvert rom utstyrt med et kjøkkenkrok som inkluderer kjøleskap, mikrobølgeovn og komfyr. Dette gjør det mulig for gjestene å tilberede egne måltider bekvemt. I tillegg finnes det mange restauranter, kafeer og barer i nærheten hvor gjestene kan nyte et utvalg av lokal og internasjonal mat.

4. Beliggenhet: Apartamento Alfaqueque Seville ligger sentralt i den historiske byen Sevilla, noe som gjør det til et utmerket valg for turister. Det ligger nær populære attraksjoner som Sevilla-katedralen, Real Alcazar, Plaza de España og La Giralda. Hotellet ligger også nær shoppingområder, underholdningsmuligheter og offentlig transport.

5. Ekstra fasiliteter: Apartamento Alfaqueque Seville tilbyr ekstra fasiliteter som en døgnåpen resepsjon, bagasjeoppbevaring og vaskerifasiliteter. Hotellets betjening er flerspråklig, noe som sikrer enkel kommunikasjon for gjester fra ulike land. Alt i alt tilbyr Apartamento Alfaqueque Seville komfortabel innkvartering med velutstyrte rom, noe som gjør at gjestene kan ha et hyggelig opphold i Sevilla.

Underholdning

1. Flamencoshow: Sevilla er kjent for sine flamencoforestillinger, og det finnes flere flamencosteder i nærheten av hotellet. De mest populære inkluderer Casa de la Memoria, Flamenco Dance Museum og Los Gallos.

2. Takbarer: Nyt panoramautsikt over byen mens du nipper til cocktailer på en av de mange takbarene i Sevilla. Noen populære alternativer nær hotellet inkluderer La Terraza de EME, Terraza La Raza og Hotel Doña Maria Terrace.

3. Shopping: Utforsk gatene i Sevilla og forkjæl deg med litt shoppingterapi. Hotellet ligger i nærheten av handlegater som Calle Sierpes, Calle Tetuan og Plaza de la Magdalena, hvor du kan finne en blanding av high-end motebutikker og lokale butikker.

4. Museer: Sevilla har flere museer som viser kunst, historie og kultur. Besøk Museo de Baile Flamenco for å lære mer om kunstformen, Museo de Bellas Artes for fin kunst eller Museo del Baile Flamenco for å utforske flamencoens historie.

5. Alcazar: Bare en kort spasertur fra hotellet ligger Alcazar, en attraksjon du ikke bør gå glipp av i Sevilla. Dette imponerende palasskomplekset er oppført på UNESCOs verdensarvliste og har vakre hager, intrikat arkitektur og historisk betydning.

6. Guidede turer: Oppdag byens historie og sjarm ved å bli med på en guidet tur. Alternativene varierer fra sykkelturer til gåturer, matopplevelsesturer og til og med Segway-turer. Disse turene gir en unik måte å utforske byen på og lære mer om dens kultur og landemerker.

7. Triana-området: Kryss Puente de Isabel II fra hotellet og utforsk den livlige Triana-området. Kjent for sin livlige atmosfære, fargerike gater og tradisjonell flamenco, tilbyr Triana en autentisk sevillansk opplevelse med sine markeder, tapasbarer og lokale butikker.

8. Elvecruise: Ta en avslappende båttur langs Guadalquivir-elven og nyt den vakre utsikten over Sevillas horisont. Mange elvecruise går fra den nærliggende Torre del Oro og gir en annen perspektiv på byens landemerker.

9. Temaparker: Hvis du reiser med familie eller søker litt spenning, bør du vurdere å besøke en av temaparkene i nærheten av Sevilla. Isla Magica er en populær fornøyelsespark som ligger kun en kort kjøretur unna, med berg-og-dal-baner, vannsklier og underholdningsshow.

10. Live musikk og natteliv: Sevilla har en livlig nattescene og tilbyr live musikkopptredener innen ulike sjangere. Dra til Alameda de Hércules, en trendy plass i nærheten av hotellet, for å oppleve byens natteliv med en blanding av barer, klubber og spillesteder for live musikk.

Topp spørsmål

1. Hvor ligger Apartamento Alfaqueque i Sevilla, Spania?
1. Hvor ligger Apartamento Alfaqueque i Sevilla, Spania?1

Apartamento Alfaqueque ligger i byen Sevilla i Spania.

2. Hvordan kan jeg bestille Apartamento Alfaqueque i Sevilla?
2. Hvordan kan jeg bestille Apartamento Alfaqueque i Sevilla?1

Du kan bestille Apartamento Alfaqueque i Sevilla ved å kontakte eiendommen direkte eller gjennom ulike online reiseplattformer.

3. Hvilke fasiliteter tilbys på Apartamento Alfaqueque?
3. Hvilke fasiliteter tilbys på Apartamento Alfaqueque?1

Apartamento Alfaqueque tilbyr fasiliteter som gratis Wi-Fi, aircondition, et fullt utstyrt kjøkken, eget bad, en sittegruppe og en flatskjerm-TV.

4. Er det parkering tilgjengelig på Apartamento Alfaqueque?
4. Er det parkering tilgjengelig på Apartamento Alfaqueque?1

Ja, parkering er tilgjengelig på Apartamento Alfaqueque, selv om det kan være avhengig av tilgjengelighet eller ekstra kostnader.

5. Er Apartamento Alfaqueque dyrevennlig?
5. Er Apartamento Alfaqueque dyrevennlig?1

Det kan hende at kjæledyr ikke er tillatt på Apartamento Alfaqueque. Det anbefales å sjekke med eiendommen på forhånd.

6. Tilbyr Apartamento Alfaqueque transport til flyplassen?
6. Tilbyr Apartamento Alfaqueque transport til flyplassen?1

Mens det er best å kontakte eiendommen direkte for å bekrefte, er det lite sannsynlig at Apartamento Alfaqueque tilbyr transport til flyplassen. Det er imidlertid flere transportalternativer tilgjengelig i Sevilla, inkludert drosjer, offentlige busser og private overføringer.

7. Er det attraksjoner i nærheten av Apartamento Alfaqueque i Sevilla?
7. Er det attraksjoner i nærheten av Apartamento Alfaqueque i Sevilla?1

Ja, Apartamento Alfaqueque ligger i den historiske bykjernen i Sevilla, noe som gjør det nært til ulike attraksjoner som Sevillas katedral, Alcazar-palasset, Giralda-tårnet og nabolaget Santa Cruz.

8. Er det et minimum oppholdskrav på Apartamento Alfaqueque?
8. Er det et minimum oppholdskrav på Apartamento Alfaqueque?1

Minimum oppholdskravet på Apartamento Alfaqueque kan variere avhengig av bestillingsreglene. Det anbefales å sjekke med eiendommen eller bestillingsplattformen for spesifikke detaljer.

9. Kan jeg avbestille reservasjonen min på Apartamento Alfaqueque?
9. Kan jeg avbestille reservasjonen min på Apartamento Alfaqueque?1

Avbestillingsreglene for Apartamento Alfaqueque kan variere avhengig av bestillingsvilkårene. Det er lurt å gjennomgå avbestillingsreglene før du foretar en reservasjon eller kontakte eiendommen direkte for mer informasjon.

10. Hva er kontaktopplysningene til Apartamento Alfaqueque i Sevilla?
10. Hva er kontaktopplysningene til Apartamento Alfaqueque i Sevilla?1

Kontaktopplysningene til Apartamento Alfaqueque i Sevilla kan finnes på deres offisielle nettside eller gjennom de bestillingsplattformene der de er oppført.

Anmeldelse av Apartamento Alfaqueque Seville
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.