Spania, Sevilla

Holi-Rent Angelines

Luis Montoto 105, 1ºJ Sevilla, Spania Leilighet
1 tilbud — Se tilbud
Holi-Rent Angelines
Holi-Rent Angelines
Holi-Rent Angelines
Holi-Rent Angelines
Holi-Rent Angelines
Holi-Rent Angelines
Holi-Rent Angelines
Holi-Rent Angelines
Holi-Rent Angelines
Holi-Rent Angelines
Holi-Rent Angelines
Holi-Rent Angelines
Holi-Rent Angelines
Holi-Rent Angelines
Holi-Rent Angelines
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
  • Gratis Wi-Fi
  • Trådløst internett
Vis alle fasiliteter 2
Beliggenhet
Til sentrum
2.2 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Luis Montoto 105, 1ºJ Sevilla, Spania

Det er vanskelig å gi spesifikk informasjon om hva som er rundt hotellet 'Holi-Rent Angelines' i Sevilla, Spania uten mer detaljer om den nøyaktige beliggenheten til hotellet. Imidlertid er Sevilla generelt sett en livlig by med mange attraksjoner og fasiliteter. Byen er kjent for sin rike historie, vakre arkitektur og kulturelle arv. Her er noen mulige ting som kan være rundt hotellet:

1. Historiske severdigheter: Sevilla har mange historiske steder som Alcazar i Sevilla, Sevillas katedral og Plaza de España. Disse attraksjonene er kjent for sin vakre arkitektur og kulturelle betydning.

2. Restauranter og kafeer: Sevilla tilbyr et bredt utvalg av spisesteder, inkludert tradisjonelle spanske tapasbarer, internasjonal mat og trendy kafeer. Besøkende kan utforske forskjellige nabolag, som Triana eller Santa Cruz, for å finne ulike spisesteder.

3. Shopping: Sevilla har en livlig handelsscene med mange butikker og boutiquer som tilbyr lokale håndverk, mote og mer. Noen populære shoppingområder inkluderer Calle Sierpes, Triana Market og Plaza de la Encarnación.

4. Parker og hager: Byen er kjent for sine vakre offentlige parker og hager, som Maria Luisa-parken og Alameda de Hercules. Disse grønne områdene tilbyr en fredelig flukt fra byens kjas og mas.

5. Flamenco-show: Sevilla er fødestedet til flamenco, og det er forskjellige spillesteder hvor besøkende kan oppleve tradisjonelle flamencoforestillinger. Husk å sjekke den nøyaktige beliggenheten til hotellet og utforske de omkringliggende områdene deretter.

map
Holi-Rent Angelines
Leilighet

Til sentrum2.2

Om hotellet

Om

'Holi-Rent Angelines' er et hotell som ligger i Sevilla, Spania. Hotellet tilbyr komfortable rom og deilige måltider, noe som gjør det til et flott valg for reisende som besøker byen. Hotellet har ulike typer rom for å imøtekomme ulike preferanser og gruppestørrelser. De tilbyr enkeltrom for solo-reisende, dobbeltrom for par eller venner, og til og med familierom for de som reiser med barn. Rommene er romslige og velutstyrte med fasiliteter som eget bad, aircondition, flatskjerm-TV og gratis Wi-Fi. Når det gjelder måltidene, tilbyr hotellet et utvalg spisemuligheter. Gjestene kan nyte en gratis frokostbuffé hver morgen, som inkluderer et utvalg av varme og kalde retter, nylaget kaffe og bakervarer. Hotellet har også en restaurant på stedet som serverer et utvalg deilige spanske og internasjonale retter til lunsj og middag. Menyen tilbyr ulike alternativer for å imøtekomme ulike smaker og kostpreferanser. I tillegg tilbyr 'Holi-Rent Angelines' roomservice for gjester som foretrekker å spise på rommet sitt. Hotellet har også en bar der gjestene kan slappe av og nyte en drink eller to etter en lang dag med å utforske byen. Alt i alt tilbyr 'Holi-Rent Angelines' komfortabel overnatting og tilfredsstillende måltider for å sikre et hyggelig opphold for gjestene i Sevilla, Spania.

Underholdning

1. Plaza de España - Denne ikoniske plassen ligger bare en kort avstand fra hotellet og tilbyr vakker arkitektur, en stor sentral fontene og båtturer på kanalen.

2. Parque de María Luisa - Vegg i vegg med Plaza de España er denne parken et flott sted å slappe av og nyte de vakre hagene. Den huser også flere monumenter, inkludert Plaza de América.

3. Maria Luisa Park Horse Carriage Tour - Vurder å ta en romantisk hestekjerretur gjennom Maria Luisa Park for å utforske parkens mange attraksjoner på en unik og avslappende måte.

4. Triana - Beliggende på den andre siden av Guadalquivir-elven, er Triana-området kjent for sitt livlige uteliv. Det er mange barer, flamencosteder og restauranter hvor du kan nyte tradisjonell spansk mat og musikk.

5. Flamenco-show - Sevilla er kjent for sine flamencoforestillinger. Søk etter lokaler som Casa de la Guitarra eller Tablao Flamenco El Arenal, hvor du kan oppleve lidenskapen og intensiteten i denne tradisjonelle danseformen.

6. Museo del Baile Flamenco - Hvis du er interessert i å lære mer om flamenco, besøk dette museet dedikert til kunstformen. Det tilbyr utstillinger, interaktive skjermer og til og med live-opptredener.

7. Metropol Parasol - Også kjent som Mushrooms of the Incarnation, tilbyr denne massive trestrukturen panoramautsikt over Sevilla. Den huser også et marked, restauranter og en takterrasse hvor du kan nyte en drink mens du beundrer byen.

8. Sevilla-katedralen - Gå til sentrum og besøk Sevilla-katedralen, den største gotiske katedralen i verden. Klatre til toppen av Giralda-tårnet for fantastisk utsikt over byen.

9. Real Alcázar - Bare en kort spasertur fra katedralen er dette UNESCOs verdensarvliste en fantastisk kongelig palass med vakre hager. Utforsk den intrikate arkitekturen og frodig vegetasjon.

10. Flamenco Dance Lesson - Fordyp deg i kulturen ved å ta en flamencodansetime. Det er flere studioer og skoler i Sevilla som tilbyr klasser for nybegynnere så vel som mer erfarne dansere.

Topp spørsmål

1. Hvordan er overnattingsmulighetene på Holi-Rent Angelines i Sevilla, Spania?
1. Hvordan er overnattingsmulighetene på Holi-Rent Angelines i Sevilla, Spania?1

Holi-Rent Angelines tilbyr ulike komfortable og velutstyrte overnattingsmuligheter i Sevilla, inkludert leiligheter og hus. Hver eiendom er nøye utvalgt og møblert for å gi reisende et hyggelig og praktisk opphold.

2. Er Holi-Rent Angelines lokalisert på et praktisk sted i Sevilla?
2. Er Holi-Rent Angelines lokalisert på et praktisk sted i Sevilla?1

Ja, Holi-Rent Angelines ligger på et praktisk sted i Sevilla. Eiendommene er strategisk plassert i nærheten av populære turistattraksjoner, butikker, restauranter og offentlig transport, noe som gjør det enkelt for gjestene å utforske byen og området rundt.

3. Hvilke fasiliteter er tilgjengelig på Holi-Rent Angelines?
3. Hvilke fasiliteter er tilgjengelig på Holi-Rent Angelines?1

Holi-Rent Angelines tilbyr ulike fasiliteter for å forbedre gjestenes opplevelse, inkludert fullt utstyrte kjøkken, gratis Wi-Fi, aircondition, oppvarming, komfortable soverom, oppholdsområder og moderne bad. Noen eiendommer tilbyr også funksjoner som private terrasser, bassenger eller hager.

4. Hvordan kan jeg bestille overnatting på Holi-Rent Angelines?
4. Hvordan kan jeg bestille overnatting på Holi-Rent Angelines?1

Det er enkelt å bestille overnatting på Holi-Rent Angelines gjennom nettsiden deres eller ved å kontakte deres dedikerte kundeserviceteam. På nettsiden kan du bla gjennom tilgjengelige eiendommer, velge ønskede datoer og foreta en reservasjon online. Alternativt kan du ta kontakt med deres team for personlig assistanse.

5. Er det noen ekstra tjenester tilgjengelig på Holi-Rent Angelines?
5. Er det noen ekstra tjenester tilgjengelig på Holi-Rent Angelines?1

Ja, Holi-Rent Angelines tilbyr ekstra tjenester for å sikre et praktisk og hyggelig opphold for gjestene. Disse tjenestene kan inkludere flyplasstransport, byturer, dagligvarelevering og hjelp med å arrangere aktiviteter eller utflukter i Sevilla. De har som mål å imøtekomme gjestenes spesifikke behov og preferanser.

6. Hva er avbestillingsreglene på Holi-Rent Angelines?
6. Hva er avbestillingsreglene på Holi-Rent Angelines?1

Avbestillingsreglene på Holi-Rent Angelines kan variere avhengig av den spesifikke eiendommen og bestillingsvilkårene. Det anbefales å gjennomgå avbestillingsreglene under bestillingsprosessen eller ta kontakt med deres kundeserviceteam for mer informasjon.

7. Kan jeg ha med kjæledyr til Holi-Rent Angelines?
7. Kan jeg ha med kjæledyr til Holi-Rent Angelines?1

Som regel er det ikke tillatt med kjæledyr på Holi-Rent Angelines. Det kan imidlertid gjøres unntak i enkelte tilfeller, så det er best å spørre om kjæledyrspolicyen når du foretar en bestilling.

8. Er det noen nærliggende attraksjoner eller severdigheter i nærheten av Holi-Rent Angelines?
8. Er det noen nærliggende attraksjoner eller severdigheter i nærheten av Holi-Rent Angelines?1

Ja, Holi-Rent Angelines ligger i nærheten av flere populære attraksjoner og severdigheter i Sevilla, inkludert den historiske bykjernen, Sevilla-katedralen, Real Alcazar, Plaza de España og bydelen Triana. Gjestene kan enkelt utforske disse attraksjonene fra overnattingsstedene.

Alle tjenester og fasiliteter

Hotellfasiliteter
  • Gratis Wi-Fi
  • Trådløst internett
Anmeldelse av Holi-Rent Angelines
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.