Spania, Sevilla

Deluxe Apartment Callejuela

Calle Gijon Sevilla, Spania Leilighet
1 tilbud — Se tilbud
Deluxe Apartment Callejuela
Deluxe Apartment Callejuela
Deluxe Apartment Callejuela
Deluxe Apartment Callejuela
Deluxe Apartment Callejuela
Deluxe Apartment Callejuela
Deluxe Apartment Callejuela
Deluxe Apartment Callejuela
Deluxe Apartment Callejuela
Deluxe Apartment Callejuela
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
  • Gratis Wi-Fi
  • Trådløst internett
Vis alle fasiliteter 2
Beliggenhet
Til sentrum
1.9 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Calle Gijon Sevilla, Spania

Rundt Deluxe Apartment Callejuela i Sevilla, Spania, finnes det flere attraksjoner og fasiliteter. Leiligheten ligger i det historiske sentrum av Sevilla, så den er nær mange populære turiststeder, restauranter, butikker og underholdningsmuligheter. Noen av de nærliggende attraksjonene inkluderer:

1. Sevilles katedral: Den største gotiske katedralen i verden, kjent for sin imponerende arkitektur og gravstedet til Christoffer Columbus.

2. Real Alcázar: Et praktfullt kongelig palass med vakre hager, erklært et UNESCOs verdensarvsted.

3. Plaza de España: En storslått plass med en halvsirkelformet bygning med intrikate keramiske dekorasjoner, hager og en kanal for båtturer.

4. Barrio Santa Cruz: Det gamle jødiske kvartalet med trange, svingete gater, sjarmerende torg og en pulserende atmosfære.

5. Metropol Parasol (Las Setas de Sevilla): Et samtidsarkitektonisk monument som tilbyr panoramautsikt over byen.

6. Plaza de San Francisco: En travel plass med en pittoresk fontene og en sentral beliggenhet for arrangementer og forestillinger.

7. Triana-nabolaget: Ligger på den andre siden av elven Guadalquivir, er det kjent for sin tradisjonelle keramikk, flamenco-musikk og dans, og livlige tapasbarer.

8. Shopping: Deluxe Apartment Callejuela ligger beleilig til i nærheten av hovedhandlegatene som Calle Sierpes og Calle Tetuan, og tilbyr et utvalg av boutiquer og butikker. Alt i alt gir oppholdet på Deluxe Apartment Callejuela enkel tilgang til Sevillas kulturelle, historiske og kulinariske gleder.

map
Deluxe Apartment Callejuela
Leilighet

Til sentrum1.9

Om hotellet

Om

Det luksuriøse leilighetshotellet Callejuela ligger i Sevilla, Spania. Det tilbyr et komfortabelt og luksuriøst opphold for gjestene sine. Hotellet har et utvalg av rom, inkludert luksuriøse rom og leiligheter. Disse rommene er velutstyrte og har moderne fasiliteter som air condition, gratis Wi-Fi, TV og en safe. Leilighetene har også et fullt utstyrt kjøkkenkrok, slik at gjestene kan lage egne måltider om ønskelig. Hotellet tilbyr daglig rengjøring for å sørge for at rommene holdes rene og ryddige under oppholdet. Det har også en døgnåpen resepsjon der personalet er tilgjengelig for å hjelpe gjestene med spørsmål eller forespørsler. Når det gjelder måltider, har ikke hotellet en restaurant på stedet. Det er imidlertid mange spisemuligheter innen gangavstand fra hotellet. Sevilla er kjent for sitt gastronomi, og gjestene kan utforske de nærliggende gatene og finne et bredt utvalg av restauranter og kafeer som serverer lokal og internasjonal mat. Alt i alt tilbyr Deluxe Apartment Callejuela et komfortabelt og praktisk opphold i Sevilla, med velutstyrte rom og en flott beliggenhet for å utforske byens attraksjoner og spisesteder.

Underholdning

Det er flere underholdningsalternativer i nærheten av Deluxe Apartment Callejuela i Sevilla, Spania. Noen av de populære alternativene inkluderer:

1. Alameda de Hércules: Denne nærliggende plassen tilbyr et livlig natteliv med mange barer, kafeer og restauranter. Det er et flott sted å nyte levende musikk, se på folk og sosialisere.

2. Flamenco-show: Sevilla er kjent for sine tradisjonelle flamenco-opptredener. Du kan finne flere spillesteder i nærheten av hotellet som tilbyr flamenco-show med talentfulle dansere, sangere og gitarister. Noen populære steder inkluderer Casa de la Memoria og El Arenal.

3. Teater og scenekunst: Lope de Vega-teatret og Teatro Central ligger begge i nærheten av hotellet. De arrangerer regelmessig konserter, skuespill og andre scenekunstarrangementer.

4. Shopping: Calle Sierpes og Calle Tetuan er to nærliggende handlegater hvor du kan utforske ulike butikker, boutiquer og varehus. Disse livlige gatene er ideelle for shoppingentusiaster.

5. Museer og gallerier: Museo de Bellas Artes de Sevilla og Museo de Arte Contemporáneo ligger begge innen gangavstand fra hotellet. Disse museene viser et bredt spekter av kunstverk og gir et innblikk i byens rike kulturarv.

6. Elvecruise: Guadalquivir-elven renner gjennom Sevilla og tilbyr vakre båtturer. Du kan nyte en avslappende tur langs elven samtidig som du får se byens landemerker og ikoniske broer.

7. Nattklubber: For de som er interessert i dans og natteliv, er det flere nattklubber og barer i nærheten av hotellet. Noen populære alternativer inkluderer Sala Malandar, Sala X og Torero Club. Dette er bare noen få av underholdningsmulighetene i nærheten av Deluxe Apartment Callejuela i Sevilla. Byen er kjent for sitt livlige natteliv og rike kulturscene, så det er noe for enhver smak å glede seg over.

Topp spørsmål

1. Hvilke fasiliteter tilbys i Deluxe-leiligheten Callejuela?
1. Hvilke fasiliteter tilbys i Deluxe-leiligheten Callejuela?1

Deluxe-leiligheten Callejuela tilbyr fasiliteter som et fullt utstyrt kjøkken, air condition, oppvarming, gratis Wi-Fi, en komfortabel stue, et romslig soverom med en king-size seng, et moderne bad, en vaskemaskin og en privat balkong.

2. Er det parkering tilgjengelig på Deluxe-leiligheten Callejuela?
2. Er det parkering tilgjengelig på Deluxe-leiligheten Callejuela?1

Nei, det er ingen dedikert parkering tilgjengelig på Deluxe-leiligheten Callejuela. Imidlertid er det offentlige parkeringsmuligheter i nærheten.

3. Er Deluxe-leiligheten Callejuela dyrevennlig?
3. Er Deluxe-leiligheten Callejuela dyrevennlig?1

Nei, dessverre tillater ikke Deluxe-leiligheten Callejuela kjæledyr.

4. Hvor langt er det fra Deluxe-leiligheten Callejuela til bysentrum?
4. Hvor langt er det fra Deluxe-leiligheten Callejuela til bysentrum?1

Deluxe-leiligheten Callejuela ligger i hjertet av Sevilla bysentrum, noe som gjør det enkelt å komme til populære attraksjoner, restauranter og butikker innen gangavstand.

5. Er Deluxe-leiligheten Callejuela egnet for familier med barn?
5. Er Deluxe-leiligheten Callejuela egnet for familier med barn?1

Ja, Deluxe-leiligheten Callejuela er egnet for familier med barn. Den tilbyr et romslig soverom og en komfortabel stue, som gir nok plass for familier å slappe av og nyte oppholdet sitt.

6. Kan jeg avbestille reservasjonen min på Deluxe-leiligheten Callejuela?
6. Kan jeg avbestille reservasjonen min på Deluxe-leiligheten Callejuela?1

Avbestillingsreglene for Deluxe-leiligheten Callejuela kan variere avhengig av bestillingsplattformen eller byrået du booket gjennom. Det anbefales å sjekke med den spesifikke nettsiden eller kontakte eiendommen direkte for deres avbestillingsregler.

7. Er det restauranter eller dagligvarebutikker i nærheten av Deluxe-leiligheten Callejuela?
7. Er det restauranter eller dagligvarebutikker i nærheten av Deluxe-leiligheten Callejuela?1

Ja, det er mange restauranter og dagligvarebutikker innen gangavstand fra Deluxe-leiligheten Callejuela. Gjestene kan lett finne et utvalg av spisesteder og kjøpe dagligvarer til oppholdet sitt.

8. Er det heis i bygningen?
8. Er det heis i bygningen?1

Nei, dessverre har ikke Deluxe-leiligheten Callejuela heis. Den ligger på en øvre etasje og kan nås via trapper.

9. Kan jeg ha innsjekking/utsjekking på et senere tidspunkt på Deluxe-leiligheten Callejuela?
9. Kan jeg ha innsjekking/utsjekking på et senere tidspunkt på Deluxe-leiligheten Callejuela?1

Muligheten for innsjekking/utsjekking på et senere tidspunkt på Deluxe-leiligheten Callejuela kan avhenge av tilgjengelighet og forhåndsavtale med eiendommen. Det anbefales å kontakte eiendommen direkte for å diskutere dine spesifikke behov.

10. Er det et minimumsoppholdskrav på Deluxe-leiligheten Callejuela?
10. Er det et minimumsoppholdskrav på Deluxe-leiligheten Callejuela?1

Ja, Deluxe-leiligheten Callejuela har vanligvis et minimumsoppholdskrav. Den spesifikke minimumsoppholdsvarigheten kan variere avhengig av sesongen og tilgjengeligheten. Det er lurt å sjekke med eiendommen eller bestillingsplattformen for mer informasjon.

Alle tjenester og fasiliteter

Hotellfasiliteter
  • Gratis Wi-Fi
  • Trådløst internett
Anmeldelse av Deluxe Apartment Callejuela
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.