Spania, Seva

Montanya Hotel & Lodge

Avda. Montseny, s/n Seva, Spania Hotell
7 Tilbud fra 809 NOK Se tilbud
Montanya Hotel & Lodge
Montanya Hotel & Lodge
Montanya Hotel & Lodge
Montanya Hotel & Lodge
Montanya Hotel & Lodge
Montanya Hotel & Lodge
Montanya Hotel & Lodge
Montanya Hotel & Lodge
Montanya Hotel & Lodge
Montanya Hotel & Lodge
Montanya Hotel & Lodge
Montanya Hotel & Lodge
Montanya Hotel & Lodge
Montanya Hotel & Lodge
Montanya Hotel & Lodge
Montanya Hotel & Lodge
Montanya Hotel & Lodge
Montanya Hotel & Lodge
Montanya Hotel & Lodge
Montanya Hotel & Lodge
Montanya Hotel & Lodge
Montanya Hotel & Lodge
Montanya Hotel & Lodge
Montanya Hotel & Lodge
Montanya Hotel & Lodge
Montanya Hotel & Lodge
Montanya Hotel & Lodge
Montanya Hotel & Lodge
Montanya Hotel & Lodge
Montanya Hotel & Lodge
Montanya Hotel & Lodge
Montanya Hotel & Lodge
Montanya Hotel & Lodge
Montanya Hotel & Lodge
Montanya Hotel & Lodge
Montanya Hotel & Lodge
Montanya Hotel & Lodge
Montanya Hotel & Lodge
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Bar / Salong
 • Massasje
 • Massasje / Skjønnhetssenter
 • Golfbane
 • Tennisbaner
 • Biljard
Vis alle fasiliteter 69
Beliggenhet
Til sentrum
4.1 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Avda. Montseny, s/n Seva, Spania

Montanya Hotel & Lodge ligger i Seva, Spania, omgitt av vakre naturlandskap og attraksjoner. Her er noen av de bemerkelsesverdige stedene og aktivitetene rundt hotellet:

1. Montseny Natural Park: Denne parken ligger bare en kort avstand fra hotellet og tilbyr imponerende naturstier, fottureruter og fantastisk utsikt over Montseny-fjellkjeden.

2. Sant Marçal Castle: Ligger i landsbyen Figeres, er slottet et historisk sted verdt å besøke. Det ble bygget på

10. århundre og har vakker arkitektur og fantastisk utsikt over det omkringliggende landskapet.

3. Vic: Denne nærliggende byen er kjent for sin middelalderske gamleby, hvor du kan utforske de sjarmerende gatene, besøke det romerske tempelet og oppdage den århundregamle Sant Pere Cathedral.

4. Sau Reservoir: Ligger sørvest for Seva, er dette reservoaret et idyllisk sted for vannaktiviteter som svømming, seiling og kajakkpadling. Det omkringliggende landskapet tilbyr vakre piknikområder og turstier.

5. Klosteret Santa Maria de Montserrat: Ligger på et fjell nær Barcelona, ​​dette berømte benediktinerklosteret gir fantastisk panoramautsikt over Catalonia. Klosteret huser også den berømte svarte Madonna-statuen.

6. Cingles de Bertí: Denne naturskjønne parken ligger vest for Seva og tilbyr fantastiske turstier langs klippekantene og vakre landskap.

7. Golfbaner: Golfentusiaster kan nyte en runde golf på nærliggende baner som Golf Montanyá og Golf d'Aro. Dette er bare noen få eksempler på hva som finnes rundt Montanya Hotel & Lodge i Seva, Spania. Området tilbyr en blanding av naturskjønnhet, historiske attraksjoner og utendørsaktiviteter for besøkende å nyte.

map
Montanya Hotel & Lodge
8.1 Hotell

Til sentrum4.1

Om hotellet

Om

Montanya Hotel & Lodge ligger i Seva, en by i provinsen Barcelona, Spania. Det er et pittoresk hotell som tilbyr en rolig og koselig atmosfære midt i vakre omgivelser. Hotellet har et utvalg av velutstyrte rom og suiter som imøtekommer gjestenes behov. Hvert rom er nøye designet og dekorert og gir komfort og et hyggelig opphold. Rommene er utstyrt med moderne fasiliteter som eget bad, flatskjerm-TV, aircondition, gratis Wi-Fi og en minibar. Noen rom har også balkonger eller terrasser med fantastisk utsikt over de omkringliggende fjellene. Montanya Hotel & Lodge tilbyr et utvalg av spisemuligheter for å tilfredsstille gjestenes matbehov. Restauranten på stedet serverer deilig tradisjonell katalansk mat, laget med ferske lokale ingredienser. Gjestene kan nyte en rikholdig frokostbuffé, nyte en avslappet lunsj eller ha en romantisk middag ved stearinlys. Restauranten imøtekommer også spesielle diettkrav eller preferanser. I tillegg til spisefasilitetene har hotellet en bar der gjestene kan slappe av. Baren tilbyr et bredt utvalg av drikkevarer, inkludert lokale viner, cocktails og alkoholfrie drikker. Gjester som bor på Montanya Hotel & Lodge kan også dra nytte av utendørsbassenget, som er omgitt av en solterrasse og solsenger, og gir et perfekt sted å nyte solen og den fantastiske utsikten. Hotellet har også et spa- og velværesenter som tilbyr ulike behandlinger og terapier for avslapping og fornyelse. Videre tilbyr hotellet fasiliteter for forretningsmøter og arrangementer, med godt utstyrte konferanserom og dedikert personale for å sikre vellykkede sammenkomster. Alt i alt tilbyr Montanya Hotel & Lodge komfortabel overnatting, hyggelige spiseopplevelser og et utvalg av fasiliteter for å gjøre gjestenes opphold i Seva uforglemmelig.

Barn

Montanya Hotel & Lodge i Seva , Spania tilbyr en rekke aktiviteter og fasiliteter for barn å nyte . Noen av disse inkluderer :

1. Utendørs lekeplass : Hotellet har en dedikert utendørs lekeplass med husker , sklier og annet utstyr der barna kan ha det gøy og leke .

2. Barnebasseng : Det er et eget barnebasseng der barna kan trygt svømme og plaske rundt .

3. Mini Club : Hotellet arrangerer en mini klubb med tilsynsaktiviteter for barn , inkludert spill , håndverk og andre morsomme aktiviteter . Dette gir foreldre muligheten til å slappe av mens barna blir underholdt .

4. Naturstier : Seva er omgitt av vakre naturlandskap , og hotellet tilbyr guidet naturvandringer egnet for barn . Dette lar dem utforske utendørs, lære om lokal flora og fauna , og nyte litt frisk luft og trening .

5. Idrettsanlegg : Montanya Hotel & Lodge har idrettsanlegg som tennisbane , basketballbane og fotballbane . Barna kan delta i vennskaplige kamper og spill med andre gjester , fremme en følelse av konkurranse og samarbeid .

6. Sykkelutleie : Hotellet tilbyr sykkelutleie, inkludert sykler egnet for barn . Dette lar familier dra på sykkeltur sammen og utforske det vakre landskapet .

7. Spillerom : Det er et spillerom utstyrt med ulike brettspill , videospill og bordtennis . Dette gir underholdning for barna på regnværsdager eller i nedetider . Samlet sett sørger Montanya Hotel & Lodge for at det er mange aktiviteter og fasiliteter for å holde barna underholdt og opptatt under oppholdet i Seva , Spania .

Underholdning

Det er flere underholdningsalternativer i nærheten av Montanya Hotel & Lodge i Seva, Spania. Noen av de populære attraksjonene og aktivitetene inkluderer:

1. Montseny Natural Park: Ligger nær Seva, tilbyr denne naturlige parken fantastiske landskap, turstier og utendørsaktiviteter som terrengsykling, ridning og fuglekikking.

1. Montseny naturpark: Ligger i nærheten av Seva, tilbyr denne naturparken vakre landskaper, turstier og utendørsaktiviteter som terrengsykling, ridning og fuglekikking.)

2. Santa Maria de Seva Church: Besøk kirken fra 1500-tallet i sentrum av Seva, kjent for sin vakre arkitektur og religiøs betydning.

2. Santa Maria de Seva kirke: Besøk kirken fra 1500-tallet i sentrum av Seva, kjent for sin vakre arkitektur og religiøse betydning.)

3. Seva Castle: Utforsk ruinene av Seva Castle fra 1000-tallet. Slottet tilbyr fantastisk panoramautsikt over området rundt.

3. Seva slott: Utforsk ruinene av Seva-slottet fra 1000-tallet. Slottet tilbyr fantastisk utsikt over området rundt.)

4. Eventyraktiviteter: Delta i eventyrsport som zip-lining, fjellklatring og canyoning på ulike utendørs sentre i nærheten.

4. Eventyraktiviteter: Delta i eventyrsport som ziplining, fjellklatring og canyoning på ulike utendørsanlegg i nærheten.)

5. Vallter 2000 Ski Resort: Hvis du besøker i vintermånedene, kan du nyte ski- og snowboardaktiviteter på dette populære skianlegget som ligger en kort kjøretur unna.

5. Vallter 2000 Ski Resort: Hvis du besøker i vintermånedene, kan du stå på ski og snowboarde på dette populære skianlegget som ligger en kort kjøretur unna.)

6. Girona: Ligger omtrent en times kjøretur fra Seva, Girona tilbyr et bredt utvalg av underholdningsalternativer, inkludert historiske steder, museer, shoppingområder og et pulserende uteliv.

6. Girona: Ligger omtrent en times kjøretur fra Seva, Girona tilbyr et bredt spekter av underholdningsalternativer, inkludert historiske steder, museer, shoppingområder og et pulserende natteliv.)

7. Barcelona: Innenfor en behagelig kjøreavstand fra Seva har Barcelona mange underholdningsalternativer, inkludert berømte landemerker som Sagrada Familia, Park Güell, La Rambla og et pulserende natteliv.

7. Barcelona: Innenfor en behagelig kjøreavstand fra Seva, har Barcelona mange underholdningsalternativer, inkludert kjente landemerker som Sagrada Familia, Park Güell, La Rambla og et pulserende natteliv.) Dette er bare noen få av underholdningsalternativene som er tilgjengelige i nærheten av Montanya Hotel & Lodge i Seva, Spania.

Topp spørsmål

1. Hva er Montanya Hotel & Lodge i Seva, Spania?
1. Hva er Montanya Hotel & Lodge i Seva, Spania?1

Montanya Hotel & Lodge er et populært hotell og pensjonat som ligger i den vakre byen Seva i Spania. Det tilbyr koselige overnattingsmuligheter, fantastisk utsikt over de omkringliggende fjellene og et utvalg av fasiliteter og aktiviteter for gjestene å nyte

2. Hva slags fasiliteter tilbys på Montanya Hotel & Lodge?
2. Hva slags fasiliteter tilbys på Montanya Hotel & Lodge?1

Montanya Hotel & Lodge tilbyr ulike fasiliteter som en restaurant som serverer deilig lokal mat, en bar/lounge, gratis Wi-Fi, et treningsstudio, et spa med massasje, et utendørs svømmebasseng, en hage, en terrasse og gratis parkering

3. Hvilke typer rom er tilgjengelige på Montanya Hotel & Lodge?
3. Hvilke typer rom er tilgjengelige på Montanya Hotel & Lodge?1

Hotellet tilbyr ulike typer rom for å imøtekomme ulike behov og preferanser. Dette inkluderer standardrom, familierom, juniorsuiter og superiorrom. Hvert rom er godt utstyrt med moderne fasiliteter og tilbyr en komfortabel og avslappende atmosfære

4. Kan jeg ta med kjæledyret mitt til Montanya Hotel & Lodge?
4. Kan jeg ta med kjæledyret mitt til Montanya Hotel & Lodge?1

Ja, Montanya Hotel & Lodge tillater kjæledyr. Gjester har lov til å ta med kjæledyrene sine under oppholdet, selv om det kan være visse begrensninger og ekstra avgifter. Det anbefales å kontakte hotellet direkte for mer informasjon om deres kjæledyrpolitikk

5. Hva er noen nærliggende attraksjoner til Montanya Hotel & Lodge?
5. Hva er noen nærliggende attraksjoner til Montanya Hotel & Lodge?1

Seva ligger i den vakre Catalonia-regionen i Spania og tilbyr et utvalg av attraksjoner og aktiviteter for besøkende. Noen nærliggende attraksjoner inkluderer Montseny Natural Park, det gamle slottet Montesquiu, Santa Maria de Ripoll-klosteret, Sanctuary of Montgrony og ulike tur- og sykkelstier i de omkringliggende fjellene

6. Tilbyr Montanya Hotel & Lodge noen fritidsaktiviteter?
6. Tilbyr Montanya Hotel & Lodge noen fritidsaktiviteter?1

Ja, Montanya Hotel & Lodge tilbyr ulike fritidsaktiviteter for gjestene å nyte. Dette inkluderer tur- og sykkelstier, utendørs svømming, spabehandlinger, treningssenter og organiserte turer til nærliggende attraksjoner

7. Er frokost inkludert i romprisen på Montanya Hotel & Lodge?
7. Er frokost inkludert i romprisen på Montanya Hotel & Lodge?1

Ja, frokost er vanligvis inkludert i romprisen på Montanya Hotel & Lodge. Gjestene kan nyte en deilig og variert frokostbuffé med både lokale og internasjonale alternativer for å starte dagen

8. Kan jeg arrangere arrangementer eller konferanser på Montanya Hotel & Lodge?
8. Kan jeg arrangere arrangementer eller konferanser på Montanya Hotel & Lodge?1

Ja, Montanya Hotel & Lodge tilbyr arrangement- og konferansefasiliteter. Dette inkluderer møterom med audiovisuelt utstyr og cateringmuligheter. Enten det er en bedriftshendelse, bryllup eller sosial sammenkomst, kan hotellet imøtekomme ulike behov og krav

9. Hvordan kan jeg gjøre en reservasjon på Montanya Hotel & Lodge?
9. Hvordan kan jeg gjøre en reservasjon på Montanya Hotel & Lodge?1

Reservasjoner kan gjøres direkte via hotellets nettside eller ved å kontakte deres reservasjonsteam via telefon eller e-post. Det anbefales å bestille i god tid, spesielt i travle reisesesonger, for å sikre ønskede datoer og romtype

10. Har Montanya Hotel & Lodge en avbestillingspolicy?
10. Har Montanya Hotel & Lodge en avbestillingspolicy?1

Ja, Montanya Hotel & Lodge har en avbestillingspolicy. Det nøyaktige regelverket kan variere avhengig av prisen og romtypen som er bestilt. Det anbefales å sjekke hotellets avbestillingspolicy ved bestilling eller kontakte hotellet direkte for mer informasjon.

Alle tjenester og fasiliteter

Underholdning og avslapning
 • Bar / Salong
 • Massasje
 • Massasje / Skjønnhetssenter
 • Golfbane
 • Tennisbaner
 • Biljard
 • Sykkelutleie
 • Hage
 • Sykling
 • Hestesport
 • Fotturer
Hotellfasiliteter
 • Gratis Wi-Fi
 • Trådløst internett
 • Restaurant
 • Parkering
 • Valutaveksling
 • Heis
 • Høyhastighetsinternett
 • 24-timers resepsjon
 • Kontakt
 • Røykfrie rom
 • Familierom
 • Kjæledyrvennlig
 • Hurtig innsjekking/utsjekking
 • Flerspråklig personale
 • Selskapslokaler
 • Konferanserom
 • Møterom
 • Billettservice
 • Trimrom
 • Forretningssenter
Romfasiliteter
 • Klimaanlegg
 • Minibar
 • Safe-depositumboks
 • Kaffe / Tekoker
 • Hårføner
 • TV
 • Kabel / Satellitt-TV
 • En suite
 • Dusj
 • Badekar
 • Privat bad
 • Eget toalett
 • Jacuzzi
 • Boblebad
 • Bidé
 • Dampbad
 • Skrivebord
 • Spa-bad
 • Gratis toalettartikler
 • Romservice
Ekstratjenester
 • Flyplasstransport
 • Klesvask
 • Klesrens
 • Bagasjeoppbevaring
 • Frisør/skjønnhetssalong
 • Turistinformasjon
 • Selvbetjent vaskeritjeneste
 • Fotokopimaskin
Vannaktiviteter
 • Basseng
 • Badstue
 • Spa- og velværesenter
 • Damprom
 • Innendørsbasseng
 • Utendørsbasseng
For familier med barn
 • Barnevakt / Barnefasiliteter
 • Lekeplass
 • Barnebasseng
 • Barnepass/barnaktiviteter med tilsyn
Anmeldelse av Montanya Hotel & Lodge
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.