Spania, Segur de Calafell

Villa Mar Blau Calafell Tvl 67

Costes del garraf 35 Segur de Calafell, Spania Villa
1 tilbud — Se tilbud
Villa Mar Blau Calafell Tvl 67
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
  • Gratis Wi-Fi
  • Trådløst internett
  • Basseng
Vis alle fasiliteter 3
Beliggenhet
Til sentrum
1.7 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Costes del garraf 35 Segur de Calafell, Spania

Det finnes flere attraksjoner og fasiliteter i nærheten av hotellet 'Villa Mar Blau Calafell Tvl 67' i Segur de Calafell, Spania. Noen av de nærliggende stedene inkluderer:

1. Segur de Calafell-stranden: Dette hotellet ligger bare en kort spasertur fra den vakre Segur de Calafell-stranden. Gjestene kan nyte den sandete kysten, bade i havet eller gå en rolig tur langs promenaden.

2. Calafell Castle: Ligger omtrent 2 kilometer fra hotellet, er Calafell Castle en middelaldersk festning som tilbyr fantastisk panoramautsikt over området rundt. Besøkende kan utforske slottets ruiner og lære om dets historie.

3. Passeig Marítim: Hotellet ligger i nærheten av Passeig Marítim, et livlig område fylt med restauranter, barer og butikker. Gjestene kan nyte lokal mat, handle suvenirer eller slappe av på en kafé ved stranden.

4. Aqualeon Water Park: Aqualeon Water Park ligger omtrent 20 minutter unna med bil fra Segur de Calafell. Det har vannsklier, bassenger og ulike attraksjoner som passer for familier og adrenalinjunkier.

5. PortAventura World: Ligger i Salou, omtrent en 30-minutters kjøretur fra hotellet, er PortAventura World en velkjent fornøyelsespark og feriested. Den tilbyr et bredt utvalg av attraksjoner, show og underholdningsmuligheter.

6. Tarragona: Tarragona er en historisk by som ligger omtrent 30 kilometer nord for Segur de Calafell. Den er kjent for sine romerske ruiner, inkludert et amfiteater, et romersk sirkus og ulike gamle monumenter. Dette er bare noen av attraksjonene og fasilitetene i nærheten av hotellet 'Villa Mar Blau Calafell Tvl 67' i Segur de Calafell, Spania. Det finnes også andre strender, kulturelle severdigheter og naturparker i området som tilbyr muligheter for utforsking og avslapning.

map
Villa Mar Blau Calafell Tvl 67
Villa

Til sentrum1.7

Om hotellet

Underholdning

Det er flere underholdningsalternativer i nærheten av hotellet 'Villa Mar Blau Calafell Tvl 67' i Segur de Calafell, Spania. Noen av disse inkluderer:

1. Playa Segur de Calafell: Hotellet ligger svært nær den vakre stranden Playa Segur de Calafell, hvor du kan sole deg, bade og nyte vannsport.

2. Calafell Castle: Ligger bare en kort avstand fra hotellet, er Calafell Castle en middelalderfestning som tilbyr guidede turer og fantastisk panoramautsikt over området.

3. Aqualeon vannpark: Ligger omtrent 10 km unna, er Aqualeon vannpark en populær attraksjon for familier. Den har vannsklier, bassenger og ulike show med delfiner og rovfugler.

4. PortAventura World: Ca 40 km unna, er PortAventura World en stor temapark som tilbyr spennende turer, liveshow og en vannpark kalt Costa Caribe.

5. Tarragona: Cirka 20 minutters kjøretur fra hotellet, byen Tarragona tilbyr historiske steder som Tarragona Amfiteater, det romerske sirkuset og Tarragona-katedralen.

6. Vinsmaking: Området Calafell er kjent for sin vinproduksjon. Det er flere vingårder i området som tilbyr guidede turer og vinsmaking.

7. Golfbaner: Hvis du liker golf, finnes det flere golfbaner i nærheten, som Lumine Golf Club og Club de Golf La Graiera. Dette er bare noen få av underholdningsalternativene i nærheten av hotellet 'Villa Mar Blau Calafell Tvl 67' i Segur de Calafell, Spania.

Alle tjenester og fasiliteter

Hotellfasiliteter
  • Gratis Wi-Fi
  • Trådløst internett
Vannaktiviteter
  • Basseng
Anmeldelse av Villa Mar Blau Calafell Tvl 67
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.