Spania, Segur de Calafell

Villa Lotus Segur de Calafell

3 Carrer Rubi Segur de Calafell, Spania Villa
1 tilbud — Se tilbud
Villa Lotus Segur de Calafell
Se tilbud —
Beliggenhet
Til sentrum
2.4 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

3 Carrer Rubi Segur de Calafell, Spania

Rundt hotellet "Villa Lotus Segur de Calafell" i Segur de Calafell, Spania, finnes det flere fasiliteter, attraksjoner og nærliggende steder. Noen av tingene å finne rundt hotellet inkluderer:

1. Strender: Hotellet ligger nær kysten, og det finnes flere vakre strender i området hvor gjestene kan nyte soling og bading.

2. Segur de Calafell sentrum: Hotellet ligger i byen Segur de Calafell, så gjestene kan utforske de sjarmerende gatene, butikkene, restaurantene og kafeene i sentrum.

3. Segur de Calafell togstasjon: Togstasjonen ligger bare en kort avstand fra hotellet, noe som gjør det praktisk for gjestene å reise til nærliggende byer som Barcelona eller Tarragona.

4. Calafell Castle: Ligger noen få kilometer fra hotellet, er Calafell Castle en historisk attraksjon som tilbyr fantastisk utsikt over omgivelsene. Besøkende kan utforske ruinene og lære om områdets historie.

5. Museu Casa Barral: Dette museet ligger i en historisk bygning i nærheten av hotellet og viser verkene til lokale kunstnere, samt utstillinger om regionens historie og kultur.

6. Vinland: Segur de Calafell ligger i hjertet av vinregionen Penedès, så gjestene kan besøke nærliggende vingårder for å smake på lokale viner og lære om vinproduksjonsprosessen.

7. Port Aventura World: En av Europas største fornøyelsesparker, Port Aventura World, ligger omtrent 30 minutters kjøretur fra hotellet. Det tilbyr et bredt utvalg av spennende turer, show og underholdningsalternativer for alle aldre.

8. Sitges: Ligger bare en kort kjøretur unna, er kystbyen Sitges kjent for sine vakre strender, pulserende natteliv og kulturelle arrangementer som Sitges Film Festival. Det er et flott sted å utforske eller nyte en dagsutflukt.

9. Barcelona: Den pulserende byen Barcelona er omtrent 45 minutter unna med tog eller bil. Gjestene kan besøke kjente attraksjoner som Park Guell, Sagrada Familia, Las Ramblas og nyte byens rike kultur, arkitektur og mat. Dette er bare noen få eksempler på hva som finnes rundt hotellet "Villa Lotus Segur de Calafell" i Segur de Calafell, Spania.

map
Villa Lotus Segur de Calafell
Villa

Til sentrum2.4

Om hotellet

Om

Villa Lotus Segur de Calafell ligger i Segur de Calafell, en kystby i provinsen Tarragona, Catalonia, Spania. Hotellet tilbyr et komfortabelt og avslappende opphold for gjestene, med et utvalg av fasiliteter og tjenester. Overnatting: Hotellet tilbyr ulike typer rom som imøtekommer ulike behov og preferanser. Rommene er romslige og velutstyrte, med moderne fasiliteter som aircondition, flatskjerm-TV, minibar og eget bad. Noen av rommene har også balkonger med utsikt over området rundt. Fasiliteter og tjenester: Villa Lotus Segur de Calafell tilbyr ulike fasiliteter og tjenester for å sikre et hyggelig opphold for gjestene. Dette inkluderer et svømmebasseng, en solterrasse med solsenger, en hage og en bar. Hotellet tilbyr også gratis Wi-Fi i fellesområdene, døgnåpen resepsjon og gratis parkering for gjester som ankommer med bil. Mat: Hotellet har en restaurant som serverer et utvalg av deilig mat. Gjestene kan nyte ulike lokale og internasjonale retter, laget med ferske ingredienser. Restauranten tilbyr både innendørs og utendørs sitteplasser, og måltider kan også nytes ved bassenget eller i hagen. Omgivelser: Segur de Calafell er kjent for sine vakre strender og livlige atmosfære. Hotellet ligger beleilig i nærheten av stranden, slik at gjestene enkelt kan nå sanden og havet. Det er også ulike restauranter, butikker og underholdningsmuligheter i nærheten av hotellet. Totalt sett tilbyr Villa Lotus Segur de Calafell et komfortabelt og imøtekommende miljø der gjestene kan slappe av og nyte oppholdet sitt i den sjarmerende kystbyen Segur de Calafell, Spania.

Underholdning

Det er flere underholdningstilbud i nærheten av hotellet 'Villa Lotus Segur de Calafell' i Segur de Calafell, Spania. Noen av dem inkluderer:

1. Strender: Hotellet ligger nær stranden, slik at du kan nyte en dag med sol, sand og vannaktiviteter.

2. Calafell slott: Besøk det middelalderske slottet Calafell, som tilbyr fantastisk utsikt over kysten og arrangerer ulike kulturelle arrangementer hele året.

3. Promenaden i Segur de Calafell: Ta en avslappende spasertur langs promenaden, som er fylt med butikker, restauranter og barer. Nyt den livlige atmosfæren og ta noe å drikke eller spise.

4. Aqualeon vannpark: Hvis du reiser med familie eller venner, besøk Aqualeon vannpark, som ligger en kort kjøretur unna. Nyt spennende vannsklier, bassenger og andre attraksjoner.

5. Vinprøving: Området Calafell er kjent for sin vinproduksjon. Besøk en av de nærliggende vinprodusentene og delta i en vinprøvesesjon for å oppleve de lokale smakene.

6. PortAventura World: Hvis du leter etter mer spenning, dra til PortAventura World, en av Europas største fornøyelsesparker. Den tilbyr en rekke spennende attraksjoner, show og underholdningstilbud for alle aldre. Dette er bare noen få alternativer som er tilgjengelige i nærheten av hotellet 'Villa Lotus Segur de Calafell'. Hotellpersonalet eller lokale turistinformasjonssentre kan gi mer spesifikke detaljer og anbefalinger basert på dine preferanser.

Topp spørsmål

1. Hvor ligger Villa Lotus Segur de Calafell?
1. Hvor ligger Villa Lotus Segur de Calafell?1

Villa Lotus Segur de Calafell ligger i Segur de Calafell, Spania

2. Hvor mange soverom har Villa Lotus Segur de Calafell?
2. Hvor mange soverom har Villa Lotus Segur de Calafell?1

Villa Lotus Segur de Calafell har 4 soverom

3. Hvilke fasiliteter tilbys på Villa Lotus Segur de Calafell?
3. Hvilke fasiliteter tilbys på Villa Lotus Segur de Calafell?1

Villa Lotus Segur de Calafell tilbyr fasiliteter som privat basseng, grillfasiliteter, fullt utstyrt kjøkken, Wi-Fi, aircondition og parkering

4. Er Villa Lotus Segur de Calafell dyrevennlig?
4. Er Villa Lotus Segur de Calafell dyrevennlig?1

Ja, Villa Lotus Segur de Calafell er dyrevennlig

5. Hvor langt er det fra Villa Lotus Segur de Calafell til nærmeste strand?
5. Hvor langt er det fra Villa Lotus Segur de Calafell til nærmeste strand?1

Villa Lotus Segur de Calafell ligger omtrent 2 kilometer fra nærmeste strand

6. Er det dagligvarebutikk i nærheten av Villa Lotus Segur de Calafell?
6. Er det dagligvarebutikk i nærheten av Villa Lotus Segur de Calafell?1

Ja, det er dagligvarebutikker innen kort kjøreavstand fra Villa Lotus Segur de Calafell

7. Hva er inn- og utsjekkingstiden på Villa Lotus Segur de Calafell?
7. Hva er inn- og utsjekkingstiden på Villa Lotus Segur de Calafell?1

Innsjekkingstiden på Villa Lotus Segur de Calafell er mellom kl. 16.00 og kl. 20.00, og utsjekking er før kl. 10.00.

Anmeldelse av Villa Lotus Segur de Calafell
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.