Spania, Santanyi

Casa Antonio Sea View

Albada 20 Santanyi, Spania Villa
1 tilbud — Se tilbud
Casa Antonio Sea View
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Kjøleskap
 • Mikrobølgeovn
 • Hårføner
 • Basseng
 • Fiske
 • Dykkedykking
Vis alle fasiliteter 10
Beliggenhet
Til sentrum
4.0 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Albada 20 Santanyi, Spania

Rundt hotellet Casa Antonio Sea View i Santanyi, Spania, finnes det flere fasiliteter og attraksjoner. Noen av de bemerkelsesverdige inkluderer:

1. Cala Llombards strand: Denne vakre sandstranden er bare en kort spasertur fra hotellet. Gjestene kan nyte soling, bading og avslapning ved det turkise vannet.

2. Cala Mondrago naturpark: Ligger i nærheten, tilbyr denne naturparken nydelige strender, turstier og piknikområder. Det er et perfekt sted for naturelskere og friluftsentusiaster.

3. Santanyi marked: Byen Santanyi er kjent for sitt ukentlige marked, der besøkende kan utforske boder som selger ferske produkter, lokale håndverk, klær og mer. Markedet er et flott sted å oppleve den lokale kulturen.

4. Santanyi bysentrum: Hotellet ligger i nærheten av sentrum av Santanyi. Gjestene kan utforske de sjarmerende gatene, besøke historiske landemerker, se i kunstgallerier og smake på lokal mat i de ulike restaurantene og kafeene.

5. Cala Santanyi: En annen vakker strand, Cala Santanyi, ligger også i nærheten. Den tilbyr krystallklart vann, muligheter for snorkling og en rekke vannsportaktiviteter.

6. Cala d'Or: Denne populære feriebyen ligger bare en kort kjøretur unna. Den har flere strender, marinaer, butikker, restauranter og livlig natteliv. Samlet sett kan gjester på Casa Antonio Sea View nyte den fantastiske kystscenen, tilgang til sandstrender og utforske de kulturelle tilbudene i Santanyi og området rundt.

map
Casa Antonio Sea View
Villa

Til sentrum4.0

Om hotellet

Om

Casa Antonio Sea View er et hotell som ligger i Santanyi, Spania. Hotellet tilbyr komfortable og romslige rom med utsikt over havet. Hvert rom er utstyrt med moderne fasiliteter som aircondition, flatskjerm-TV, mini-kjøleskap, safe og gratis Wi-Fi. Rommene er smakfullt innredet og har eget bad med dusj og gratis toalettartikler. Gjestene kan nyte en fantastisk havutsikt fra rommene sine og oppleve en fredelig og avslappende atmosfære. Hotellet har også en terrasse der gjestene kan slappe av og nyte den vakre omgivelsen. Casa Antonio Sea View tilbyr et utvalg av måltider for å imøtekomme ulike preferanser. Hotellet har en restaurant som serverer ulike retter, inkludert tradisjonell spansk mat og internasjonale favoritter. Gjestene kan nyte en deilig frokostbuffé om morgenen og velge fra et utvalg retter til lunsj og middag. Hotellets restaurant tar også hensyn til diettrestriksjoner og tilbyr vegetar- og glutenfrie alternativer. Gjestene kan også velge romservice og nyte måltidene sine i komforten av sine egne rom. I tillegg til restauranten har Casa Antonio Sea View en bar der gjestene kan slappe av og nyte et bredt utvalg av drikkevarer, inkludert cocktails og lokale viner. Alt i alt er Casa Antonio Sea View et hotell i Santanyi, Spania, som tilbyr komfortable rom med havutsikt og serverer deilige måltider for å tilfredsstille enhver gjests smakpreferanser.

Underholdning

Det er flere underholdningsalternativer i nærheten av hotellet Casa Antonio Sea View i Santanyi, Spania. Her er noen forslag:

1. Cala Llombards-stranden: Ligger bare en kort spasertur fra hotellet, er Cala Llombards-stranden en vakker sandstrand med krystallklart vann. Tilbring en dag med å slappe av på stranden eller utforske de omkringliggende buktene.

2. Santanyi Market: Besøk Santanyi-markedet, som holdes hver onsdag og lørdag, for å oppleve den lokale kulturen og kjøpe ferske produkter, suvenirer og kunsthåndverk. Markedet holdes i bysentrum, bare en kort kjøretur fra hotellet.

3. Mondrago Natural Park: Utforsk den fantastiske Mondrago Natural Park, som ligger noen kilometer fra hotellet. Denne vakre naturreservatet tilbyr turstier, strender og piknikområder, perfekt for en dag med friluftsliv.

4. Santuari de Sant Salvador: Besøk Santuari de Sant Salvador, en vakker helligdom på toppen av en ås, som ligger i nærheten av Felanitx. Her kan du nyte panoramautsikt over området og utforske helligdommens imponerende arkitektur.

5. Cala d'Or: Dra til den nærliggende feriebyen Cala d'Or, bare en kort kjøretur fra hotellet. Her finner du et bredt utvalg av restauranter, barer, butikker og nattelivsaktiviteter. Byen har også flere vakre strender hvor du kan slappe av og nyte solen. Dette er bare noen av underholdningsalternativene i nærheten av hotellet Casa Antonio Sea View i Santanyi, Spania. Hotellpersonalet vil kunne gi ytterligere anbefalinger basert på dine interesser.

Topp spørsmål

1. Hvor ligger Casa Antonio Sea View i Santanyi, Spania?
1. Hvor ligger Casa Antonio Sea View i Santanyi, Spania?1

Casa Antonio Sea View ligger i Santanyi, en kommune på Mallorca, Spania, kjent for sin vakre kystlinje og pittoreske utsikt

2. Har Casa Antonio Sea View havutsikt?
2. Har Casa Antonio Sea View havutsikt?1

Ja, Casa Antonio Sea View har fått navnet sitt fordi det har fantastisk utsikt over havet fra sin beliggenhet

3. Hvor mange soverom har Casa Antonio Sea View?
3. Hvor mange soverom har Casa Antonio Sea View?1

Casa Antonio Sea View er en romslig villa med fire soverom, noe som gjør den egnet for større grupper eller familier

4. Hvilke fasiliteter tilbys på Casa Antonio Sea View?
4. Hvilke fasiliteter tilbys på Casa Antonio Sea View?1

Casa Antonio Sea View tilbyr et utvalg av fasiliteter, inkludert et privat svømmebasseng, utendørs terrasse, fullt utstyrt kjøkken, aircondition, Wi-Fi og parkeringsplass

5. Er Casa Antonio Sea View nær stranden?
5. Er Casa Antonio Sea View nær stranden?1

Ja, Casa Antonio Sea View ligger i nærheten av stranden, noe som gir enkel tilgang til de vakre sandstrendene i Santanyi

6. Kan kjæledyr bo på Casa Antonio Sea View?
6. Kan kjæledyr bo på Casa Antonio Sea View?1

Kjæledyr er ikke tillatt på Casa Antonio Sea View, noe som sikrer en behagelig og allergivennlig atmosfære for alle gjester

7. Er Casa Antonio Sea View egnet for store grupper?
7. Er Casa Antonio Sea View egnet for store grupper?1

Ja, med sine fire soverom og romslige oppholdsområder, er Casa Antonio Sea View godt egnet for å huse større grupper eller familier

8. Er det et minimum oppholdskrav på Casa Antonio Sea View?
8. Er det et minimum oppholdskrav på Casa Antonio Sea View?1

Ja, Casa Antonio Sea View har et minimum oppholdskrav på 7 netter

9. Er det noen attraksjoner i nærheten av Casa Antonio Sea View som er verdt å besøke?
9. Er det noen attraksjoner i nærheten av Casa Antonio Sea View som er verdt å besøke?1

Ja, Casa Antonio Sea View ligger beleilig i nærheten av ulike attraksjoner, inkludert Cala Santanyi strand, Cala Llombards strand, Es Pontàs klippeformasjon og den pittoreske byen Santanyi sentrum

10. Hvordan kan jeg reservere Casa Antonio Sea View?
10. Hvordan kan jeg reservere Casa Antonio Sea View?1

Reservasjoner kan gjøres for Casa Antonio Sea View gjennom ulike bookingplattformer eller ved å kontakte eiendommen direkte for tilgjengelighet og bestillingsdetaljer.

Alle tjenester og fasiliteter

Romfasiliteter
 • Kjøleskap
 • Mikrobølgeovn
 • Hårføner
Vannaktiviteter
 • Basseng
 • Fiske
 • Dykkedykking
 • Utendørsbasseng
 • Padling
 • Vannaktiviteter
Underholdning og avslapping
 • Fotturer
Anmeldelse av Casa Antonio Sea View
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.