Spania, Santa Susanna

HomeHolidaysRentals Camos - Costa Barcelona

C/ Fradera i Camos no1 Santa Susanna, Spania Leilighet
1 tilbud — Se tilbud
HomeHolidaysRentals Camos - Costa Barcelona
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
  • Basseng
Vis alle fasiliteter 1
Beliggenhet
Til sentrum
0.8 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

C/ Fradera i Camos no1 Santa Susanna, Spania

Rundt hotellet 'HomeHolidaysRentals Camos - Costa Barcelona' i Santa Susanna, Spania, finnes det ulike fasiliteter, attraksjoner og tjenester. Noen av de bemerkelsesverdige stedene og aktivitetene i nærheten inkluderer:

1. Strender: Santa Susanna har vakre sandstrender langs kysten hvor besøkende kan slappe av, sole seg eller bade.

2. Vannsport: Det er muligheter for vannsport som jetski, bananbåtturer, paddleboarding eller windsurfing i nærområdet.

3. Santa Susanna Promenade: Hotellet ligger i nærheten av den sjarmerende promenaden i Santa Susanna, hvor besøkende kan spasere og nyte panoramautsikten over kysten.

4. Restauranter og barer: Det finnes flere restauranter, kafeer og barer i nærheten som tilbyr et bredt utvalg av lokal og internasjonal mat, samt forfriskende drikkevarer.

5. Shopping: Besøkende kan utforske de lokale butikkene og boutiquene i Santa Susanna for å kjøpe suvenirer, klær eller andre varer.

6. Santa Susanna togstasjon: Togstasjonen ligger innen gangavstand og gir enkel tilgang til nærliggende byer langs Costa Barcelona.

7. Waterworld Vannpark: Bare en kort kjøretur fra Santa Susanna, tilbyr Waterworld Vannpark i Lloret de Mar morsomme attraksjoner og sklier for alle aldre.

8. Middelalderslottet Santa Susanna: Denne historiske severdigheten ligger i sentrum av byen og gir mulighet til å reise tilbake i tid og utforske middelaldersk arkitektur.

9. Santa Susanna kirke: Hovedkirken i Santa Susanna, kjent som Santa Susanna kirke, er et religiøst og kulturelt landemerke verdt å besøke.

10. Naturparker: Montnegre-Corredor naturpark og Montseny naturpark ligger begge i nærheten og tilbyr tur- og sykkelstier i vakre naturomgivelser. Dette er bare noen av attraksjonene og aktivitetene som kan finnes rundt hotellet 'HomeHolidaysRentals Camos - Costa Barcelona' i Santa Susanna, Spania.

map
HomeHolidaysRentals Camos - Costa Barcelona
Leilighet

Til sentrum0.8

Om hotellet

Om

'HomeHolidaysRentals Camos - Costa Barcelona' er et hotell som ligger i Santa Susanna, Spania. Det tilbyr et komfortabelt opphold for turister og reisende som besøker Costa Barcelona. Hotellet er kjent for sin utmerkede service og varm gjestfrihet. Hotellet har rom som er romslige og velutstyrte, og som imøtekommer behovene til forskjellige typer gjester. Rommene er smakfullt innredet og har moderne fasiliteter som komfortable senger, aircondition, fjernsyn, gratis Wi-Fi og eget bad. Noen rom har også vakker utsikt over området rundt hotellet. Hotellet tilbyr måltidsmuligheter til sine gjester. Den egen restauranten serverer et utvalg av deilige retter, som spenner fra lokalt spansk kjøkken til internasjonale favoritter. Gjestene kan nyte måltidene sine i en koselig og innbydende atmosfære. Restauranten tilbyr også vegetariske og glutenfrie alternativer for de med spesielle diettbehov. I tillegg til rommene og måltidene har hotellet også andre fasiliteter for å gjøre gjestenes opphold hyggelig. Det er et svømmebasseng der gjestene kan ta en forfriskende dukkert eller slappe av ved bassengkanten. Hotellet har også et treningsstudio for de som ønsker å være aktive under oppholdet. Beliggenheten til hotellet er en annen fordel. Det ligger i Santa Susanna, en sjarmerende kystby i Costa Barcelona. Hotellet ligger bare en kort spasertur fra stranden, der gjestene kan slappe av og nyte solen. Det er også mange butikker, restauranter og underholdningsmuligheter i nærheten, slik at gjestene har mye å utforske og gjøre. Alt i alt tilbyr 'HomeHolidaysRentals Camos - Costa Barcelona' et komfortabelt opphold, deilige måltider og en praktisk beliggenhet for turister som besøker Santa Susanna, Spania.

Underholdning

Det er flere underholdningstilbud i nærheten av hotellet 'HomeHolidaysRentals Camos - Costa Barcelona' i Santa Susanna, Spania. Noen av de populære attraksjonene inkluderer:

1. Strender: Hotellet ligger nær kysten, så du kan nyte de vakre strendene i Santa Susanna. Slapp av på de sandete strendene eller ta en dukkert i Middelhavet.

2. Vannsport: Santa Susanna tilbyr ulike vannsportsaktiviteter, som jetski, kajakkpadling, paddleboarding og båtturer med bananbåt. Disse kan nytes på den nærliggende stranden.

3. Santa Susanna Promenade: Ta en spasertur langs den sjarmerende promenaden, som er flankert av barer, restauranter og butikker. Nyt den livlige atmosfæren og nyt lokal mat og shopping.

4. Marineland Costa Brava: Denne marineparken, som ligger i nærheten av Palafolls, tilbyr ulike attraksjoner med delfiner, sjøløver, eksotiske fugler og mer. Dette er et flott sted å nyte show, vannsklier og dyremøter.

5. Santa Susanna Turisttog: Hopp på Santa Susanna Turisttog for en sightseeingtur rundt byen. Det tar deg med til de viktigste attraksjonene og gir deg en flott oversikt over området.

6. Santa Susanna Kirke: Besøk den pittoreske Santa Susanna Kirke, som dateres tilbake til

16. århundre. Den er et vakkert eksempel på katalansk gotisk arkitektur og tilbyr fantastisk utsikt fra klokketårnet.

7. Natteliv: Santa Susanna har en livlig nattelivsscene, med mange barer, klubber og diskoteker. Nyt levende musikk, dans og drikke om kvelden.

8. Shopping: Utforsk de lokale markedene og butikkene i Santa Susanna for å finne suvenirer, klær og tilbehør. Santa Susanna Marked er et populært sted å se gjennom et utvalg av produkter. Dette er bare noen få eksempler på underholdningstilbud i nærheten av hotellet 'HomeHolidaysRentals Camos - Costa Barcelona' i Santa Susanna. Det finnes også ulike kulturelle arrangementer, festivaler og utendørsaktiviteter som finner sted gjennom året, som kan gi ytterligere underholdningstilbud.

Topp spørsmål

1. Hvor mye koster det å leie et feriehus i Santa Susanna, Spania?
1. Hvor mye koster det å leie et feriehus i Santa Susanna, Spania?1

Leieprisene i Santa Susanna varierer avhengig av størrelsen på feriehuset og beliggenheten. I gjennomsnitt kan man forvente å betale rundt $100 til $200 per natt for en ferieutleie i Santa Susanna

2. Er feriehusene i Santa Susanna fullt møblert?
2. Er feriehusene i Santa Susanna fullt møblert?1

Ja, feriehusene i Santa Susanna tilbudt av HomeHolidaysRentals Camos er fullt møblert. De leveres med alle nødvendige fasiliteter som møbler, kjøkkenutstyr og sengetøy

3. Hvor nær er ferieutleiene i Santa Susanna til stranden?
3. Hvor nær er ferieutleiene i Santa Susanna til stranden?1

Ferieutleiene tilbys av HomeHolidaysRentals Camos i Santa Susanna er vanligvis innen gangavstand til stranden. Du kan forvente en kort 5-10 minutters spasertur for å komme til nærmeste strand

4. Er det tillatt med kjæledyr i ferieutleiene i Santa Susanna?
4. Er det tillatt med kjæledyr i ferieutleiene i Santa Susanna?1

Det avhenger av den spesifikke ferieutleieeiendommen. Noen ferieutleier i Santa Susanna tillater kjæledyr, mens andre kan ha begrensninger. Det er best å sjekke med HomeHolidaysRentals Camos for deres retningslinjer for kjæledyr

5. Er det noen ekstra avgifter eller gebyrer for å booke en ferieutleie i Santa Susanna?
5. Er det noen ekstra avgifter eller gebyrer for å booke en ferieutleie i Santa Susanna?1

Mens leieprisene inkluderer de fleste avgifter, kan det være ekstra avgifter eller gebyrer for spesifikke tjenester eller fasiliteter. HomeHolidaysRentals Camos kan gi detaljert informasjon om eventuelle ekstra avgifter eller gebyrer

6. Kan jeg avbestille reservasjonen min for en ferieutleie i Santa Susanna?
6. Kan jeg avbestille reservasjonen min for en ferieutleie i Santa Susanna?1

Avbestillingsreglene for ferieutleier i Santa Susanna kan variere avhengig av eiendommen og bestillingsvilkårene. Det anbefales å gjennomgå avbestillingsreglene som tilbys av HomeHolidaysRentals Camos før du foretar en reservasjon

7. Er det matbutikker og restauranter i nærheten av ferieutleiene i Santa Susanna?
7. Er det matbutikker og restauranter i nærheten av ferieutleiene i Santa Susanna?1

Ja, det er matbutikker og restauranter i nærheten av ferieutleiene i Santa Susanna. Du vil finne et utvalg av alternativer for spising og kjøp av dagligvarer innen kort avstand fra utleieeiendommene

8. Er parkering tilgjengelig for gjester som bor i ferieutleiene i Santa Susanna?
8. Er parkering tilgjengelig for gjester som bor i ferieutleiene i Santa Susanna?1

De fleste ferieutleier i Santa Susanna tilbudt av HomeHolidaysRentals Camos tilbyr parkeringsfasiliteter enten på stedet eller i nærheten. Det er lurt å bekrefte tilgjengeligheten av parkering med utleieeiendommen før ankomst

9. Kan jeg bestille en ferieutleie i Santa Susanna for bare en helg?
9. Kan jeg bestille en ferieutleie i Santa Susanna for bare en helg?1

Ja, HomeHolidaysRentals Camos tilbyr ferieutleier i Santa Susanna for både korte og lange opphold. Du kan bestille en ferieutleie for bare en helg eller for hvilken som helst ønsket varighet, avhengig av tilgjengelighet.

Alle tjenester og fasiliteter

Vannaktiviteter
  • Basseng
Anmeldelse av HomeHolidaysRentals Camos - Costa Barcelona
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.