Spania, Santa Cristina d'Aro

Can Perot

C/ Merce Rodoreda, s/n Santa Cristina d'Aro, Spania Villa
1 tilbud — Se tilbud
Can Perot
Can Perot
Can Perot
Can Perot
Can Perot
Can Perot
Can Perot
Can Perot
Can Perot
Can Perot
Can Perot
Can Perot
Can Perot
Can Perot
Can Perot
Can Perot
Can Perot
Can Perot
Can Perot
Can Perot
Can Perot
Can Perot
Can Perot
Can Perot
Can Perot
Can Perot
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Hage
 • Kjøleskap
 • Mikrobølgeovn
 • Vindsurfing
 • Fiske
 • Turistinformasjon
Vis alle fasiliteter 9
Beliggenhet
Til sentrum
4.5 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

C/ Merce Rodoreda, s/n Santa Cristina d'Aro, Spania

Santa Cristina d'Aro er en kommune som ligger i comarca (fylke) Baix Empordà, i provinsen Girona, Catalonia, Spania. Her er noen bemerkelsesverdige steder og attraksjoner rundt Hotel Can Perot:

1. Sant Miquel d'Aro kirke: En vakker romansk kirke som ligger i sentrum av Santa Cristina d'Aro.

2. Golf Costa Brava: En golfbane som ligger bare en kort avstand fra hotellet, og tilbyr fantastisk utsikt og en utfordrende bane for golfentusiaster.

3. Platja d'Aro: En populær badeby som ligger omtrent 6 kilometer fra Santa Cristina d'Aro. Her finnes en livlig atmosfære, vakre sandstrender, butikker, restauranter og natteliv.

4. Mas Molla: En historisk herregård og eiendom hvor besøkende kan lære om regionens landlige tradisjoner og nyte den vakre naturen.

5. Sant Feliu de Guíxols: En nærliggende kystby kjent for sin pittoreske strandpromenade og klosteret Sant Feliu de Guíxols.

6. Mont-ras: En sjarmerende landsby som fortsatt beholder sin middelalderske sjarm, med smale gater og tradisjonelle steinhus. Den ligger en kort kjøretur fra Santa Cristina d'Aro.

7. Natural Park of Montnegre: En beskyttet naturlig park som ligger i nærheten regionen og tilbyr vakre tur- og sykkelstier, samt muligheten til å observere det lokale dyre- og plantelivet. Dette er bare noen få eksempler på hva du kan finne i nærheten av Hotel Can Perot. Regionen er kjent for sin naturlige skjønnhet, historiske byer, vakre kystlinje og utendørsaktiviteter.

map
Can Perot
Villa

Til sentrum4.5

Om hotellet

Om

'Can Perot' er et hotell som ligger i Santa Cristina d'Aro, Spania. Det er kjent for sine komfortable overnattingsmuligheter, utmerket service og deilige måltider. Her er litt informasjon om hotellet, rommene og måltidene på 'Can Perot': Hotell: 'Can Perot' er et sjarmerende hotell som ligger i den pittoreske byen Santa Cristina d'Aro. Det er omgitt av vakre landskap og tilbyr en fredelig tilflukt for gjestene sine. Rommene: Hotellet har et utvalg velutstyrte rom som passer forskjellige preferanser og behov. Rommene er smakfullt innredet, romslige og utstyrt med moderne fasiliteter. Gjestene kan velge mellom enkeltrom, dobbeltrom, tomannsrom eller familierom, avhengig av deres behov. Måltider: 'Can Perot' skryter av en restaurant som serverer lekre måltider laget av ferske, lokalt produserte ingredienser. Restauranten tilbyr et bredt utvalg av retter inspirert av middelhavsmat og katalansk mat. Gjestene kan nyte måltidene sine i en koselig og innbydende atmosfære samtidig som de nyter utsikten over området rundt. Hotellet tilbyr også en frokostbuffé, som inkluderer et utvalg av kontinentale og tradisjonelle spanske retter. Gjestene kan starte dagen med et næringsrikt og tilfredsstillende måltid før de utforsker attraksjonene i området. I tillegg til restauranten tilbyr hotellet en bar der gjestene kan slappe av og unne seg ulike drikkevarer, inkludert lokale viner, cocktailer og brennevin. Alt i alt tilbyr 'Can Perot' en komfortabel og hyggelig opplevelse for gjestene med sine velutstyrte rom og deilige måltider. Enten du er ute etter en avslappende ferie eller en eventyrlig ferie, vil dette hotellet helt sikkert innfri forventningene dine.

Underholdning

Her er noen underholdningsalternativer i nærheten av hotellet Can Perot i Santa Cristina d'Aro, Spania:

1. Costa Brava Golf Club: Bare en kort avstand fra hotellet tilbyr denne golfklubben en pittoresk bane omgitt av vakre naturlandskap.

2. Aquadiver vannpark: Ligger i nærheten av Platja d'Aro, er denne vannparken en morsom attraksjon for familier og enkeltpersoner som ønsker å kjøle seg ned og ha en spennende dag med vannsklier og bassenger.

3. Platja d'Aro-stranden: Nyt en dag på en av de vakre strendene i området. Platja d'Aro-stranden tilbyr gylden sand, krystallklart vann og ulike vannsportaktiviteter.

4. Shopping i Platja d'Aro: Utforsk byen Platja d'Aro, som er kjent for sitt livlige shoppingmiljø. Du kan finne et utvalg av butikker, boutiquer og kjøpesentre som tilbyr mote, tilbehør og lokale produkter.

5. Museu de la Nina: Ligger i Castell d'Aro, viser dette museet en omfattende samling av dukker fra ulike historiske perioder. Det er en unik attraksjon for de som er interessert i dukker og deres kulturelle betydning.

6. Castell de Benedormiens: Besøk dette middelalderslottet som ligger på toppen av en ås i byen Santa Cristina d'Aro. Utforsk den eldgamle arkitekturen og nyt panoramautsikt over området.

7. Vinsmaking: Ta en kort kjøretur til en av de nærliggende vingårdene og delta i en vinsmaking. Regionen er kjent for sine utmerkede lokale viner, og mange eiendommer tilbyr guidede turer og smaksprøver. Dette er bare noen av de mange underholdningsalternativene som er tilgjengelige i nærheten av hotellet Can Perot i Santa Cristina d'Aro, Spania.

Topp spørsmål

1. Hva er Can Perot i Santa Cristina d'Aro?
1. Hva er Can Perot i Santa Cristina d'Aro?1

Can Perot er en historisk borg som ligger i Santa Cristina d'Aro, en by i Catalonia, Spania. Den er kjent for sin imponerende arkitektur og er en populær turistattraksjon

2. Når ble Can Perot bygget?
2. Når ble Can Perot bygget?1

Can Perot antas å ha blitt bygget på 1300-tallet, noe som gjør det til et middelalderslott med en rik historie

3. Kan besøkende utforske innsiden av Can Perot?
3. Kan besøkende utforske innsiden av Can Perot?1

Nei, innsiden av Can Perot er ikke tilgjengelig for publikum. Besøkende kan imidlertid beundre borgens vakre eksteriør, spasere i området rundt den og nyte utsikten

4. Arrangeres det noen arrangementer eller utstillinger på Can Perot?
4. Arrangeres det noen arrangementer eller utstillinger på Can Perot?1

Av og til arrangerer Can Perot kulturarrangementer, kunstutstillinger og konserter. Disse arrangementene gir besøkende muligheten til å oppleve slottet i en unik og livlig atmosfære

5. Hvordan kan jeg komme til Can Perot i Santa Cristina d'Aro?
5. Hvordan kan jeg komme til Can Perot i Santa Cristina d'Aro?1

Can Perot ligger i byen Santa Cristina d'Aro, som enkelt kan nås med bil eller offentlig transport. Slottet ligger på en høyde og tilbyr en vakker utsikt over området rundt

6. Er det inngangspenger for å besøke Can Perot?
6. Er det inngangspenger for å besøke Can Perot?1

Nei, det er ingen inngangspenger for å besøke Can Perot. Besøkende kan fritt utforske borgens eksteriør og området rundt

7. Kan Can Perot leies for private arrangementer eller bryllup?
7. Kan Can Perot leies for private arrangementer eller bryllup?1

Ja, Can Perot kan leies for private arrangementer, inkludert bryllup. Slottets pittoreske omgivelser og historiske sjarm gjør det til et populært valg for spesielle anledninger

8. Er det noen restauranter eller kafeer i nærheten av Can Perot?
8. Er det noen restauranter eller kafeer i nærheten av Can Perot?1

Det finnes flere restauranter og kafeer i byen Santa Cristina d'Aro, som ligger i nærheten av Can Perot. Besøkende kan nyte lokal mat og middelhavsretter i nærheten av slottet

9. Er det parkering tilgjengelig i nærheten av Can Perot?
9. Er det parkering tilgjengelig i nærheten av Can Perot?1

Ja, det er rikelig med parkeringsplasser i nærheten av Can Perot, noe som gjør det enkelt for besøkende å komme til slottet og utforske omgivelsene

10. Hva er andre attraksjoner i Santa Cristina d'Aro?
10. Hva er andre attraksjoner i Santa Cristina d'Aro?1

I tillegg til Can Perot, tilbyr Santa Cristina d'Aro andre attraksjoner som Costa Brava-kysten, vakre turstier og middelalderlandsbyen Romanyà. Besøkende kan også nyte utendørsaktiviteter som golf og utforske naturreservater i området.

Alle tjenester og fasiliteter

Underholdning og avslapping
 • Hage
 • Vindsurfing
 • Fotturer
Romfasiliteter
 • Kjøleskap
 • Mikrobølgeovn
Vannaktiviteter
 • Fiske
 • Dykkedykking
 • Vannaktiviteter
Ekstra tjenester
 • Turistinformasjon
Anmeldelse av Can Perot
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.