Spania, Santa Cristina d'Aro

Villa joncs

dels Joncs,10 Santa Cristina d'Aro, Spania Villa
1 tilbud — Se tilbud
Villa joncs
Villa joncs
Villa joncs
Villa joncs
Villa joncs
Villa joncs
Villa joncs
Villa joncs
Villa joncs
Villa joncs
Villa joncs
Villa joncs
Villa joncs
Villa joncs
Villa joncs
Villa joncs
Villa joncs
Villa joncs
Villa joncs
Villa joncs
Villa joncs
Villa joncs
Villa joncs
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
  • Hage
  • Kjøleskap
  • Mikrobølgeovn
  • Basseng
  • Utendørsbasseng
Vis alle fasiliteter 5
Beliggenhet
Til sentrum
2.0 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

dels Joncs,10 Santa Cristina d'Aro, Spania

Det er flere attraksjoner og fasiliteter rundt hotellet "Villa joncs" i Santa Cristina d'Aro, Spania. Her er noen bemerkelsesverdige steder:

1. Costa Brava Golf Club: En golfbane som ligger bare en kort avstand fra hotellet.

2. Platja d'Aro: En populær stranddestinasjon med en livlig atmosfære, restauranter og butikker.

3. Sant Feliu de Guixols: En nærliggende kystby med vakre sandstrender og en sjarmerende gammel bydel.

4. Cami de Ronda: En kyststi som tilbyr fantastisk utsikt og forbinder ulike strender, inkludert de i Santa Cristina d'Aro.

5. Mas Molla: Et vingård der besøkende kan lære om vinproduksjonsprosessen og nyte vinsmaking.

6. Water World: En badepark i Lloret de Mar, med ulike vannsklier og bassenger for alle aldre.

7. Sant Antoni de Calonge: En naboby med en lang strandpromenade, restauranter og en livlig atmosfære.

8. Cala dels Canyers: En pittoresk bukt gjemt langs kysten, perfekt for bading eller soling.

9. Girona: En historisk by som ligger omtrent 30 kilometer unna, med en godt bevart middelalderby.

10. Museu d'Historia de la Joguina: Et leketøymuseum i Figueres, som viser en samling av leker fra forskjellige epoker. Vær oppmerksom på at denne listen ikke er uttømmende, og det kan være flere attraksjoner og fasiliteter i det omkringliggende området.

map
Villa joncs
Villa

Til sentrum2.0

Om hotellet

Om

Villa Joncs er et hotell som ligger i Santa Cristina d'Aro, en sjarmerende by i Costa Brava-regionen i Spania. Her er litt informasjon om hotellet, rommene og måltidene: Hotell: - Villa Joncs er et boutique-hotell som tilbyr en koselig og intim atmosfære for gjester. - Hotellet ligger i et rolig boligområde, omgitt av frodige hager, og gir en fredelig tilflukt for besøkende. - Det er designet i tradisjonell spansk stil, med kalkede vegger, terrakotta-tak og vakre arkitektoniske detaljer. Rommene: - Hotellet tilbyr ulike typer rom som passer forskjellige preferanser og behov. - Hvert rom er unikt dekorert med en blanding av moderne og tradisjonelle elementer, som skaper en komfortabel og innbydende atmosfære. - Fasiliteter på rommene inkluderer aircondition, TV, minibar, safe og eget bad. - Noen rom kan også ha en balkong eller terrasse der gjestene kan slappe av og nyte den omkringliggende utsikten. Måltider: - Villa Joncs har en restaurant på stedet som serverer deilige måltider gjennom hele dagen. - Restauranten tilbyr en meny med både lokale og internasjonale retter, tilberedt med ferske, sesongbaserte ingredienser. - Gjestene kan nyte frokost, lunsj og middag på restauranten, enten inne eller på utendørsterrassen. - Hotellet har også en bar der gjestene kan nyte et utvalg av drikkevarer, inkludert cocktailer, vin og brennevin. Generelt sett er Villa Joncs et sjarmende hotell i Santa Cristina d'Aro, som tilbyr komfortable rom, en fredelig atmosfære og deilige måltider for gjestene å nyte under sitt opphold i Costa Brava-regionen i Spania.

Underholdning

Det er flere underholdningsmuligheter i nærheten av hotellet 'Villa joncs' i Santa Cristina d'Aro, Spania. Her er noen forslag:

1. Strender: Costa Brava-regionen er kjent for sine vakre strender. Playa de Sant Pol og Playa de Sant Feliu de Guíxols ligger bare en kort kjøretur fra hotellet, og tilbyr soling, bading og vannsport.

2. Golf: Golfentusiaster kan nyte en runde golf på en av de nærliggende golfbanene, som Golf Costa Brava eller Golf d'Aro - Mas Nou. Disse kursene gir fantastisk utsikt og en utfordrende spill.

3. Badeparker: Et morsomt alternativ for familier er å besøke nærliggende badeparker. AquaBrava i Roses og Water World i Lloret de Mar er populære valg, og tilbyr spennende vannsklier, bassenger og underholdning for alle aldre.

4. Shopping: Santa Cristina d'Aro har flere kjøpesentre og markeder hvor du kan utforske lokale butikker og butikker. Byen har også et ukentlig marked, hvor du kan finne ferske produkter, klær og suvenirer.

5. Restauranter og barer: Santa Cristina d'Aro tilbyr et utvalg av restauranter og barer hvor du kan nyte deilige lokale retter og drikkevarer. Byens sentrum har mange alternativer, fra tradisjonelle spanske tapas til internasjonal mat.

6. Utendørsaktiviteter: Det omkringliggende landskapet i Santa Cristina d'Aro gir utmerkede muligheter for utendørsaktiviteter. Du kan gå fotturer eller sykle i nærliggende fjellkjeden Les Gavarres, eller utforske landsbygda til hest.

7. Kultursteder: Besøk historiske landemerker som den romerske villaen Pla de Pal l'Abat eller kirken Sant Martí i Santa Cristina d'Aro. Nærliggende byer som Girona og Tossa de Mar har også fascinerende kultursteder, inkludert slott, museer og historiske bysentre. Husk å sjekke spesifikke tidspunkter og tilgjengelighet for disse aktivitetene, da de kan variere avhengig av sesong.

Topp spørsmål

1. Hvor ligger 'Villa joncs'?
1. Hvor ligger 'Villa joncs'?1

'Villa joncs' ligger i Santa Cristina d'Aro, Spania.

2. Hvor mange soverom har 'Villa joncs'?
2. Hvor mange soverom har 'Villa joncs'?1

'Villa joncs' har X antall soverom. (Vær oppmerksom på at spesifikk informasjon om eiendommen må oppgis for å få nøyaktig svar.)

3. Hvilke fasiliteter tilbyr 'Villa joncs'?
3. Hvilke fasiliteter tilbyr 'Villa joncs'?1

Fasilitetene som tilbys av 'Villa joncs' kan variere. Vennligst se eiendomsannonsen eller kontakt eierne for detaljert informasjon om fasilitetene

4. Er 'Villa joncs' kjæledyrvennlig?
4. Er 'Villa joncs' kjæledyrvennlig?1

Det er ikke kjent om 'Villa joncs' tillater kjæledyr uten spesifikk informasjon. Det anbefales å sjekke med eierne eller eiendomsannonsen for å finne ut om kjæledyr er tillatt

5. Er 'Villa joncs' tilgjengelig for utleie?
5. Er 'Villa joncs' tilgjengelig for utleie?1

Tilgjengeligheten til 'Villa joncs' for utleie kan endre seg. For å finne ut om den er tilgjengelig nå, anbefales det å sjekke med eierne eller konsultere eiendomsannonser

6. Hva er prisområdet for å leie 'Villa joncs'?
6. Hva er prisområdet for å leie 'Villa joncs'?1

Prisområdet for å leie 'Villa joncs' kan variere avhengig av faktorer som sesongpriser, oppholdets varighet og eventuelle ekstra tjenester som tilbys. For å få nøyaktig prisområde, anbefales det å kontakte eierne eller se eiendomsannonsen.

Alle tjenester og fasiliteter

Underholdning og avslapping
  • Hage
Romfasiliteter
  • Kjøleskap
  • Mikrobølgeovn
Vannaktiviteter
  • Basseng
  • Utendørsbasseng
Anmeldelse av Villa joncs
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.