Spania, Santa Cristina d'Aro

Apartamento Verd

Avenida Canigo, 67 Santa Cristina d'Aro, Spania Leilighet
1 tilbud — Se tilbud
Apartamento Verd
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
  • Gratis Wi-Fi
  • Trådløst internett
Vis alle fasiliteter 2
Beliggenhet
Til sentrum
1.4 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Avenida Canigo, 67 Santa Cristina d'Aro, Spania

Det er flere attraksjoner og fasiliteter rundt hotellet 'Apartamento Verd' i Santa Cristina d'Aro, Spania. Noen av de bemerkelsesverdige stedene inkluderer:

1. Costa Brava: Hotellet ligger i nærheten av Costa Brava-kysten, kjent for sine vakre strender og pittoreske kystbyer.

2. Santa Cristina d'Aro: Byen i seg selv tilbyr ulike restauranter, butikker og kulturelle attraksjoner. Du kan utforske de sjarmerende gatene og nyte det lokale kjøkkenet.

3. Golfbaner: Santa Cristina d'Aro har flere golfbaner, som Club de Golf Costa Brava og Club Golf d'Aro - Mas Nou. Golfentusiaster kan nyte en runde eller to.

4. Buktene og strendene: Det er mange bukter og strender i nærheten av Santa Cristina d'Aro, inkludert Platja d'Aro, Cala Rovira og Sant Pol Beach. Dette er perfekte steder å slappe av, nyte solen eller delta i vannaktiviteter.

5. Naturparker: Regionen har vakre naturparker, som Les Gavarres og Montnegre-Corredor. Disse parkene tilbyr tur- og sykkelstier i vakre omgivelser.

6. Historiske steder: Du kan besøke historiske steder som Castle of Benedormiens eller Dolmen de Puig d'Arques for å lære om regionens rike historie og arv. Dette er bare noen få eksempler på attraksjoner og fasiliteter rundt hotellet 'Apartamento Verd' i Santa Cristina d'Aro, Spania.

map
Apartamento Verd
Leilighet

Til sentrum1.4

Om hotellet

Om

'Apartamento Verd' er et hotell som ligger i Santa Cristina d'Aro, Spania. Hotellet tilbyr komfortable og moderne rom for gjestene sine. Hvert rom er utstyrt med fasiliteter som aircondition, TV, mini kjøleskap og gratis Wi-Fi. Rommene er designet for å gi en koselig og avslappende atmosfære for besøkende. Hotellet tilbyr også et utvalg av måltidsalternativer til gjestene. Det er en restaurant på stedet som serverer lokal og internasjonal mat, noe som gjør det mulig for besøkende å smake på ulike smaker. Restauranten tilbyr både à la carte og bufféalternativer som imøtekommer ulike preferanser. Gjestene kan nyte måltidene sine i en komfortabel spisesal. I tillegg til restauranten har hotellet også en bar der gjestene kan slappe av og nyte en drink. Baren tilbyr et utvalg av drikkevarer, inkludert cocktails, vin og øl. Alt i alt gir 'Apartamento Verd' en hyggelig overnattingsopplevelse med komfortable rom, en restaurant som tilbyr et utvalg av måltider, og en bar for avslapping.

Underholdning

Det er flere underholdningsmuligheter i nærheten av hotellet 'Apartamento Verd' i Santa Cristina d'Aro, Spania. Her er noen forslag:

1. Golfbaner: Santa Cristina d'Aro er kjent for sine golfbaner. De nærmeste alternativene inkluderer Club Golf d'Aro-Mas Nou og Costa Brava Golf Club. Begge tilbyr vakre grøntområder og panoramautsikt.

2. Strender: Santa Cristina d'Aro ligger i nærheten av flere fantastiske strender. Platja de Sant Pol, Platja d'Aro og Sa Conca ligger alle en kort avstand fra hotellet. Disse strendene tilbyr soling, bading og vannsport.

3. Vannparker: Den nærliggende byen Platja d'Aro har to populære vannparker: Aquadiver og Water World. Disse parkene har spennende vannsklier, bølgebassenger, rolige elver og mer, perfekt for en morsom dag ute med familie eller venner.

4. Shopping og spisesteder: Santa Cristina d'Aro og den nærliggende byen Platja d'Aro tilbyr et utvalg av shopping- og spisesteder. Du kan utforske lokale butikker, suvenirbutikker og nyte et utvalg av restauranter og kafeer som serverer både lokalt og internasjonalt kjøkken.

5. Kulturelle attraksjoner: Besøk historiske steder som Sant Feliu de Guixols kloster, som stammer fra det

10. århundre, eller utforsk det arkeologiske området Pla de les Gorses, der du kan se gamle ruiner og lære om områdets historie.

6. Utendørsaktiviteter: Det omkringliggende naturlandskapet i Santa Cristina d'Aro er perfekt for utendørsaktiviteter. Du kan gå fotturer, sykle eller ri på hesteryggen i de nærliggende fjellene og skogene, som for eksempel Les Gavarres Natural Park.

7. Natteliv: Hvis du er ute etter litt natteliv, tilbyr Platja d'Aro en livlig atmosfære med flere barer og klubber. Nyt levende musikk, dansing og en livlig atmosfære der du kan sosialisere og ha en flott kveld ute. Husk å sjekke lokale forskrifter og åpningstider for hver aktivitet, da de kan variere avhengig av sesongen og gjeldende restriksjoner.

Topp spørsmål

1. Hvor ligger Apartamento Verd?
1. Hvor ligger Apartamento Verd?1

Apartamento Verd ligger i Santa Cristina d'Aro, Spania.

2. Hvilke fasiliteter er populære på Apartamento Verd?
2. Hvilke fasiliteter er populære på Apartamento Verd?1

Noen populære fasiliteter på Apartamento Verd inkluderer Wi-Fi, air condition, et fullt utstyrt kjøkken, gratis parkering og et svømmebasseng.

3. Hvor mange soverom har Apartamento Verd?
3. Hvor mange soverom har Apartamento Verd?1

Apartamento Verd har to soverom.

4. Er Apartamento Verd dyrevennlig?
4. Er Apartamento Verd dyrevennlig?1

Nei, Apartamento Verd tillater ikke kjæledyr.

5. Er det en balkong eller terrasse på Apartamento Verd?
5. Er det en balkong eller terrasse på Apartamento Verd?1

Ja, Apartamento Verd har en balkong.

6. Er Apartamento Verd nær stranden?
6. Er Apartamento Verd nær stranden?1

Ja, Apartamento Verd ligger cirka 2 kilometer unna nærmeste strand.

7. Er det restauranter eller supermarkeder i nærheten av Apartamento Verd?
7. Er det restauranter eller supermarkeder i nærheten av Apartamento Verd?1

Ja, det er flere restauranter og supermarkeder innen gangavstand fra Apartamento Verd.

8. Tilbyr Apartamento Verd flyplasstransport?
8. Tilbyr Apartamento Verd flyplasstransport?1

Nei, Apartamento Verd tilbyr ikke flyplasstransport.

9. Hva er innsjekkings- og utsjekkingstiden på Apartamento Verd?
9. Hva er innsjekkings- og utsjekkingstiden på Apartamento Verd?1

Innsjekkingstiden på Apartamento Verd er fra klokken 15:00, og utsjekkingstiden er til klokken 10:00.

Alle tjenester og fasiliteter

Hotellfasiliteter
  • Gratis Wi-Fi
  • Trådløst internett
Anmeldelse av Apartamento Verd
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.