Spania, Santa Cristina d'Aro

Villa los pinos Santa Cristina d'Aro

Rosendo, 44 Santa Cristina d'Aro, Spania Villa
1 tilbud — Se tilbud
Villa los pinos Santa Cristina d'Aro
Villa los pinos Santa Cristina d'Aro
Villa los pinos Santa Cristina d'Aro
Villa los pinos Santa Cristina d'Aro
Villa los pinos Santa Cristina d'Aro
Villa los pinos Santa Cristina d'Aro
Villa los pinos Santa Cristina d'Aro
Villa los pinos Santa Cristina d'Aro
Villa los pinos Santa Cristina d'Aro
Villa los pinos Santa Cristina d'Aro
Villa los pinos Santa Cristina d'Aro
Villa los pinos Santa Cristina d'Aro
Villa los pinos Santa Cristina d'Aro
Villa los pinos Santa Cristina d'Aro
Villa los pinos Santa Cristina d'Aro
Villa los pinos Santa Cristina d'Aro
Villa los pinos Santa Cristina d'Aro
Villa los pinos Santa Cristina d'Aro
Villa los pinos Santa Cristina d'Aro
Villa los pinos Santa Cristina d'Aro
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
  • Basseng
Vis alle fasiliteter 1
Beliggenhet
Til sentrum
3.0 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Rosendo, 44 Santa Cristina d'Aro, Spania

Noen attraksjoner nær Hotel Villa los Pinos i Santa Cristina d'Aro, Spania, inkluderer:

1. Strender: Hotellet ligger i nærheten av flere vakre strender, som Sant Pol-stranden, Sa Conca-stranden og Platja d'Aro-stranden. Disse strendene byr på gyllent sand, klart vann og fantastisk kystutsikt.

2. Golfbaner: Santa Cristina d'Aro er kjent for sine golfbaner, inkludert den anerkjente Golf Costa Brava og Club Golf d'Aro - Mas Nou. Golfentusiaster kan spille en runde eller ta timer i disse pittoreske banene.

3. Sant Feliu de Guíxols: Denne nærliggende byen er kjent for sin sjarmerende gamleby, vakre promenade og Benediktinerklosteret Sant Feliu de Guíxols. Besøkende kan utforske de sjarmerende butikkene, lokale markedene og nyte middelhavsatmosfæren.

4. Girona: Byen Girona ligger en kort kjøretur fra Santa Cristina d'Aro og har et bredt utvalg av attraksjoner. Høydepunkter inkluderer å utforske gamlebyen, sjarmerende smug, Girona-katedralen og de ikoniske fargerike husene langs Onyar-elven.

5. Palamós: Beliggende langs Costa Brava, er Palamós en pittoresk fiskerlandsby med en sjarmerende gamleby, vakre strender og et livlig havneområde. Besøkende kan nyte fersk sjømat, utforske museer eller spasere langs promenaden.

6. Naturparker: Regionen rundt Santa Cristina d'Aro er velsignet med naturlige parker og turstier, som Les Gavarres Natural Park. Disse områdene tilbyr muligheter for fotturer, sykling og nytelse av de fantastiske middelhavslandskapene.

7. Lokal mat: Santa Cristina d'Aro og områdene rundt tilbyr et bredt utvalg av restauranter og barer hvor besøkende kan nyte tradisjonelle katalanske retter og middelhavsmat. Dette er bare noen få av attraksjonene og aktivitetene du kan utforske rundt Hotel Villa los Pinos i Santa Cristina d'Aro, Spania.

map
Villa los pinos Santa Cristina d'Aro
Villa

Til sentrum3.0

Om hotellet

Om

Villa los Pinos er et hotell som ligger i Santa Cristina d'Aro, en by på Costa Brava i Spania. Her er litt informasjon om hotellet, rommene og måltidene: Hotell: - Villa los Pinos er et sjarmerende og koselig hotell som ligger i et fredelig område omgitt av furutrær, og tilbyr gjestene en rolig og avslappende atmosfære. - Hotellet har en vakker hage, utendørs svømmebasseng og en terrasse hvor gjestene kan slappe av og nyte den naturlige omgivelsen. - Personalet på Villa los Pinos er vennlig og oppmerksomme, og gir utmerket kundeservice for å sikre et hyggelig opphold for gjestene. Rommene: - Hotellet tilbyr et utvalg av rom som passer til forskjellige preferanser og behov. Alternativene inkluderer enkeltrom, dobbeltrom og suiter. - Rommene på Villa los Pinos er romslige, komfortable og smakfullt innredet, og gir en koselig og hjemmekoselig atmosfære. - Alle rommene er utstyrt med moderne fasiliteter som aircondition, TV, Wi-Fi og private bad med gratis toalettartikler. Måltider: - Villa los Pinos serverer deilige måltider på sin restaurant, som tilbyr en variert meny med middelhavsmat og internasjonal mat. - Gjestene kan nyte måltidene sine på restaurantens koselige spisesal eller på uteterrassen med vakker utsikt over omgivelsene. - Hotellet har også en bar hvor gjestene kan slappe av og nyte et bredt utvalg av drikkevarer, inkludert lokale viner og cocktailer. Andre fasiliteter og tjenester: - Villa los Pinos tilbyr ytterligere fasiliteter og tjenester for å forbedre gjestenes opphold, inkludert gratis parkering på stedet, døgnåpen resepsjon og vaskeritjenester. - Hotellet ligger også beleilig til i nærheten av ulike attraksjoner og aktiviteter, som golfbaner, strender, turstier og kulturminner. Totalt sett tilbyr Villa los Pinos en komfortabel og hyggelig opplevelse for gjester som besøker Santa Cristina d'Aro, med kvalitetsinnkvartering, deilige måltider og en fredelig atmosfære.

Underholdning

Det er flere underholdningsmuligheter i nærheten av hotellet 'Villa los pinos Santa Cristina d'Aro' i Santa Cristina d'Aro, Spania. Noen av de nærliggende underholdningsmulighetene inkluderer:

1. Strender: Santa Cristina d'Aro ligger på Costa Brava, kjent for sine vakre strender. Du kan nyte soling, bading og ulike vannsportsaktiviteter på nærliggende strender som Cala del Senyor Ramon, Platja d'Aro og Sant Pol Beach.

2. Golfbaner: Santa Cristina d'Aro har flere golfbaner der du kan nyte en runde golf. Noen populære valg inkluderer Golf d'Aro-Mas Nou og Golf Costa Brava.

3. Badeland: Aqua Diver Water Park ligger i Platja d'Aro, som er noen kilometer unna Santa Cristina d'Aro. Det tilbyr ulike vannsklier, bassenger og attraksjoner perfekt for en dag med moro og underholdning.

4. Shopping: Det er flere kjøpesentre og boutiquer i den nærliggende byen Platja d'Aro. Du kan utforske butikkene, restaurantene og nyte litt detaljhandelsterapi.

5. Vannsportsaktiviteter: Med sin kystnære beliggenhet er det rikelig med vannsportsaktiviteter tilgjengelig i nærheten av Santa Cristina d'Aro. Disse inkluderer vannscooterkjøring, kajakkpadling, paddleboarding og seiling.

6. Uteliv: Santa Cristina d'Aro og de nærliggende byene har et livlig uteliv med barer, klubber og diskoteker der du kan nyte live musikk, dans og underholdning etter solnedgang.

7. Kulturelle attraksjoner: Du kan besøke kulturelle steder som Benediktinerklosteret Sant Feliu de Guíxols, som ligger i nærheten. Klosteret huser et museum og tilbyr fantastisk utsikt over kystlinjen.

8. Naturstier og fotturer: Området rundt Santa Cristina d'Aro er kjent for sine vakre naturstier og fotturer. Du kan nyte å utforske de frodige skogene, fjellene og fantastiske kystklippene.

Topp spørsmål

1. Hvor mange soverom har Villa Los Pinos i Santa Cristina d'Aro?
1. Hvor mange soverom har Villa Los Pinos i Santa Cristina d'Aro?1

Villa Los Pinos i Santa Cristina d'Aro har 4 soverom

2. Hva er maksimalt antall gjester som kan bo på Villa Los Pinos i Santa Cristina d'Aro?
2. Hva er maksimalt antall gjester som kan bo på Villa Los Pinos i Santa Cristina d'Aro?1

Maksimalt antall gjester på Villa Los Pinos i Santa Cristina d'Aro er 8 personer

3. Har Villa Los Pinos i Santa Cristina d'Aro en svømmebasseng?
3. Har Villa Los Pinos i Santa Cristina d'Aro en svømmebasseng?1

Ja, Villa Los Pinos i Santa Cristina d'Aro har et privat svømmebasseng

4. Tillater Villa Los Pinos i Santa Cristina d'Aro kjæledyr?
4. Tillater Villa Los Pinos i Santa Cristina d'Aro kjæledyr?1

Nei, Villa Los Pinos i Santa Cristina d'Aro tillater ikke kjæledyr

5. Er det WiFi tilgjengelig på Villa Los Pinos i Santa Cristina d'Aro?
5. Er det WiFi tilgjengelig på Villa Los Pinos i Santa Cristina d'Aro?1

Ja, det er WiFi tilgjengelig på Villa Los Pinos i Santa Cristina d'Aro.

Alle tjenester og fasiliteter

Vannaktiviteter
  • Basseng
Anmeldelse av Villa los pinos Santa Cristina d'Aro
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.