Spania, Santa Cristina d'Aro

Villa Bellavista Santa Cristina d'Aro

Avgda Mimoses 98 Santa Cristina d'Aro, Spania Villa
1 tilbud — Se tilbud
Villa Bellavista Santa Cristina d'Aro
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
  • Gratis Wi-Fi
  • Trådløst internett
Vis alle fasiliteter 2
Beliggenhet
Til sentrum
1.1 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Avgda Mimoses 98 Santa Cristina d'Aro, Spania

Santa Cristina d'Aro ligger i Costa Brava-regionen i nordøstlige Spania. Selve byen er kjent for sitt vakre landskap, tradisjonell spansk arkitektur og nærhet til Middelhavet. Noen av attraksjonene og interessante steder rundt hotellet "Villa Bellavista Santa Cristina d'Aro" kan inkludere:

1. Strand Sant Pol: Dette er en populær strand som ligger en kort kjøretur unna Santa Cristina d'Aro. Besøkende kan slappe av på de sandete strendene og nyte krystallklart vann.

2. Platja d'Aro: Denne nærliggende kystbyen er kjent for sin livlige atmosfære, livlige natteliv og shoppingmuligheter. Den tilbyr et utvalg restauranter, barer og underholdningsmuligheter.

3. Costa Brava Golf Club: Golfentusiaster kan nyte en runde golf på denne pittoreske golfbanen som ligger blant vakre åser.

4. Girona: Byen Girona ligger en kort kjøretur fra Santa Cristina d'Aro. Den er kjent for sin middelalderske arkitektur, inkludert den godt bevarte Girona-katedralen og den pittoreske gamlebyen.

5. Emporda vinregion: Vinelskere kan utforske Emporda-regionen, som er kjent for sine herlige vingårder og vingårder. Besøkende kan ta vin turer og smake på lokale katalanske viner.

6. Tossa de Mar: Denne sjarmerende kystbyen ligger bare en kort kjøretur unna og er kjent for sitt middelalderske slott (Vila Vella). Byen tilbyr vakre strender, brosteinsbelagte gater og tradisjonell katalansk mat. Generelt sett tilbyr området rundt "Villa Bellavista Santa Cristina d'Aro" en blanding av naturskjønnhet, kulturelt arv og rekreasjonsaktiviteter.

map
Villa Bellavista Santa Cristina d'Aro
Villa

Til sentrum1.1

Om hotellet

Om

Villa Bellavista Santa Cristina d'Aro ligger i Santa Cristina d'Aro, en populær turistdestinasjon i Spania. Dette hotellet tilbyr komfortabelt overnatting, utmerkede fasiliteter og en fantastisk utsikt over det omkringliggende landskapet. Rom: Hotellet har velutstyrte gjesterom som er smakfullt innredet og fullt utstyrt med moderne fasiliteter. Hver rom har eget bad, aircondition, flatskjerm-TV, minibar og gratis Wi-Fi. Måltider: Villa Bellavista Santa Cristina d'Aro tilbyr en deilig spiseopplevelse på hotellets restaurant. Gjestene kan nyte en rekke lokale og internasjonale retter som er laget av dyktige kokker. Restauranten tilbyr også vegetariske og glutenfrie alternativer for å imøtekomme ulike diettkrav. I tillegg til restauranten har hotellet en bar hvor gjestene kan slappe av og nyte favorittdrinkene sine. Fasiliteter: Hotellet tilbyr et utvalg fasiliteter som forbedrer gjestenes opphold. Det er et vakkert utendørsbasseng hvor gjestene kan ta en forfriskende dukkert. Den omkringliggende solterrassen er utstyrt med solsenger og parasoller, perfekt for soling og avslapning. Hotellet tilbyr også døgnåpen resepsjon, romservice og gratis parkering for gjestenes bekvemmelighet. Beliggenhet: Villa Bellavista Santa Cristina d'Aro ligger i en privilegert beliggenhet, bare en kort avstand fra sentrum av Santa Cristina d'Aro. Hotellet er omgitt av vakre naturlandskap, inkludert frodige grøntområder og naturskjønne utsikter. Det ligger også i nærheten av populære attraksjoner som Costa Brava, der gjestene kan nyte vakre strender og vannaktiviteter. Totalt sett tilbyr Villa Bellavista Santa Cristina d'Aro komfortabel overnatting, deilige måltider og utmerkede fasiliteter for et minneverdig opphold i Santa Cristina d'Aro, Spania.

Underholdning

Det finnes flere underholdningsmuligheter nær Hotel Villa Bellavista Santa Cristina d'Aro i Santa Cristina d'Aro, Spania. Her er noen forslag:

1. Strender: Slapp av og nyt solen på en av de nærliggende strendene som Sant Pol Beach, Sa Conca Beach eller Sant Feliu de Guixols Beach.

2. Golf: Spill en runde golf på en av de nærliggende golfbanene som Club Golf d'Aro - Mas Nou eller Costa Brava Golf Club.

3. Vannsport: Prøv forskjellige vannsportaktiviteter som kajakkpadling, paddleboarding eller seiling på de lokale strendene eller på det nærliggende Sant Feliu Water Sports-senteret.

4. Fotturer og natur: Utforsk den vakre naturen ved å gå eller sykle gjennom det nærliggende Les Gavarres Natural Park eller langs kyststiene.

5. Shopping: Besøk de lokale butikkene og boutiquene i Santa Cristina d'Aro, eller dra til nærliggende byer som Platja d'Aro eller Palamos for et bredere utvalg av shoppingmuligheter.

6. Museer og historiske steder: Fordyp deg i lokalhistorien og kulturen ved å besøke attraksjoner som Museu d'Historia de Sant Feliu de Guixols eller klosteret Sant Feliu de Guixols.

7. Restauranter og barer: Smak på lokal mat og nyt deilige måltider på de mange restaurantene og barene i Santa Cristina d'Aro og omkringliggende områder.

8. Uteliv: Opplev det livlige nattelivet i nærliggende byer som Platja d'Aro, kjent for sine barer, klubber og konsertlokaler. Merk: Det anbefales å sjekke tilgjengeligheten og åpningstidene til hver enkelt etablering eller aktivitet på forhånd, da de kan endre seg på grunn av ulike faktorer, inkludert den nåværende COVID-19-situasjonen.

Topp spørsmål

1. Hva er adressen til Villa Bellavista Santa Cristina d'Aro i Santa Cristina d'Aro, Spania?
1. Hva er adressen til Villa Bellavista Santa Cristina d'Aro i Santa Cristina d'Aro, Spania?1

Adressen til Villa Bellavista Santa Cristina d'Aro i Santa Cristina d'Aro, Spania er for øyeblikket ikke kjent. Men det er et populært overnattingsalternativ i området

2. Hvilke fasiliteter er tilgjengelige på Villa Bellavista Santa Cristina d'Aro?
2. Hvilke fasiliteter er tilgjengelige på Villa Bellavista Santa Cristina d'Aro?1

Villa Bellavista Santa Cristina d'Aro tilbyr et utvalg fasiliteter, inkludert et svømmebasseng, et fullt utstyrt kjøkken, et grillområde, en hage, parkeringsmuligheter og komfortable soverom

3. Hvor mange personer kan Villa Bellavista Santa Cristina d'Aro huse?
3. Hvor mange personer kan Villa Bellavista Santa Cristina d'Aro huse?1

Villa Bellavista Santa Cristina d'Aro kan komfortabelt huse opptil 8-10 personer, avhengig av valgt konfigurasjon og tilgjengelighet av ekstra senger

4. Ligger Villa Bellavista Santa Cristina d'Aro i nærheten av noen attraksjoner?
4. Ligger Villa Bellavista Santa Cristina d'Aro i nærheten av noen attraksjoner?1

Ja, Villa Bellavista Santa Cristina d'Aro ligger i nærheten av forskjellige attraksjoner i Santa Cristina d'Aro, inkludert vakre strender, turstier, golfbaner og den sjarmerende bykjernen

5. Er det parkering tilgjengelig på Villa Bellavista Santa Cristina d'Aro?
5. Er det parkering tilgjengelig på Villa Bellavista Santa Cristina d'Aro?1

Ja, Villa Bellavista Santa Cristina d'Aro tilbyr parkeringsmuligheter for gjester

6. Kan kjæledyr bo på Villa Bellavista Santa Cristina d'Aro?
6. Kan kjæledyr bo på Villa Bellavista Santa Cristina d'Aro?1

Kjæledyr er vanligvis ikke tillatt på Villa Bellavista Santa Cristina d'Aro. Det er imidlertid alltid best å sjekke direkte med overnattingsleverandøren for eventuelle spesifikke kjæledyrspolitikker eller begrensninger

7. Hva er prisnivået for et opphold på Villa Bellavista Santa Cristina d'Aro?
7. Hva er prisnivået for et opphold på Villa Bellavista Santa Cristina d'Aro?1

Prisnivået for et opphold på Villa Bellavista Santa Cristina d'Aro kan variere avhengig av faktorer som sesong, oppholdets varighet og tilgjengelighet. Det anbefales å sjekke med overnattingsleverandøren for den mest nøyaktige og oppdaterte prisinformasjonen.

Alle tjenester og fasiliteter

Hotellfasiliteter
  • Gratis Wi-Fi
  • Trådløst internett
Anmeldelse av Villa Bellavista Santa Cristina d'Aro
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.