Spania, Santa Cristina d'Aro

Casa del cielo Santa Cristina d'Aro

dels Pirineus, 202 Santa Cristina d'Aro, Spania Villa
1 tilbud — Se tilbud
Casa del cielo Santa Cristina d'Aro
Casa del cielo Santa Cristina d'Aro
Casa del cielo Santa Cristina d'Aro
Casa del cielo Santa Cristina d'Aro
Casa del cielo Santa Cristina d'Aro
Casa del cielo Santa Cristina d'Aro
Casa del cielo Santa Cristina d'Aro
Casa del cielo Santa Cristina d'Aro
Casa del cielo Santa Cristina d'Aro
Casa del cielo Santa Cristina d'Aro
Casa del cielo Santa Cristina d'Aro
Casa del cielo Santa Cristina d'Aro
Casa del cielo Santa Cristina d'Aro
Casa del cielo Santa Cristina d'Aro
Casa del cielo Santa Cristina d'Aro
Casa del cielo Santa Cristina d'Aro
Casa del cielo Santa Cristina d'Aro
Casa del cielo Santa Cristina d'Aro
Casa del cielo Santa Cristina d'Aro
Casa del cielo Santa Cristina d'Aro
Casa del cielo Santa Cristina d'Aro
Casa del cielo Santa Cristina d'Aro
Casa del cielo Santa Cristina d'Aro
Casa del cielo Santa Cristina d'Aro
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
  • Gratis Wi-Fi
  • Trådløst internett
Vis alle fasiliteter 2
Beliggenhet
Til sentrum
2.6 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

dels Pirineus, 202 Santa Cristina d'Aro, Spania

Det er flere attraksjoner og fasiliteter rundt hotellet «Casa del cielo Santa Cristina d'Aro» i Santa Cristina d'Aro, Spania. Noen bemerkelsesverdige steder og interessepunkter inkluderer:

1. Strender: Santa Cristina d'Aro ligger på Costa Brava, og det er flere vakre strender i nærheten, inkludert Sant Pol Beach, Sa Conca Beach og Platja de Sant Feliu.

2. Golfbaner: Santa Cristina d'Aro har rykte for sine golfbaner. Noen populære alternativer inkluderer Golf Costa Brava og Club Golf d'Aro.

3. Naturparker: Området rundt Santa Cristina d'Aro har vakre naturlandskap. Parc dels Estanys er en fredelig park fylt med innsjøer, turstier og piknikområder. Les Gavarres er en nærliggende naturreservat som tilbyr fotturer og sykkelstier.

4. Middelalderlandsby: Santa Cristina d'Aro har en historisk middelaldersentrum verdt å utforske. Landsbyen er kjent for sine brosteinsbelagte gater, gamle bygninger og sjarmerende atmosfære.

5. Shopping og spisesteder: Santa Cristina d'Aro tilbyr et utvalg av butikker, boutiques og restauranter. Byens sentrum har mange alternativer for shopping og spising, hvor besøkende kan oppleve lokal mat og lete etter unike suvenirer.

6. Nærliggende byer: Santa Cristina d'Aro ligger beleilig til nær andre populære byer på Costa Brava, som Platja d'Aro og Sant Feliu de Guixols. Disse byene tilbyr ekstra attraksjoner, butikker og spisesteder. Alt i alt tilbyr Santa Cristina d'Aro en blanding av naturskjønnhet, historiske steder og muligheter for utendørsaktiviteter, noe som gjør det til et attraktivt reisemål for reisende.

map
Casa del cielo Santa Cristina d'Aro
Villa

Til sentrum2.6

Om hotellet

Om

Casa del cielo Santa Cristina d'Aro er et hotell som ligger i den sjarmerende byen Santa Cristina d'Aro i Spania. Her er litt informasjon om hotellet, rommene og måltidene: Hotell: - Casa del Cielo Santa Cristina d'Aro er et boutiquehotell som tilbyr en unik og luksuriøs opplevelse for gjestene sine. - Hotellet ligger i en pittoresk beliggenhet, omgitt av vakker natur og fantastisk utsikt. - Det gir en fredelig og rolig atmosfære, perfekt for en avslappende ferie. Rom: - Hotellet tilbyr et utvalg av rom som passer til forskjellige preferanser og behov. - Hvert rom er elegant designet med moderne møbler og fasiliteter. - Rommene er romslige, komfortable og utstyrt med alle nødvendige fasiliteter for å sikre et behagelig opphold. - Noen rom kan tilby vakker utsikt over det omkringliggende landskapet. Måltider: - Hotellet tilbyr et deilig og variert utvalg av måltider til gjestene sine. - Gjestene kan nyte frokost, lunsj og middag på hotellets restaurant. - Restauranten serverer både tradisjonell spansk mat og internasjonale retter. - Måltidene er laget med ferske og lokalt dyrkede ingredienser, og gir en ekte kulinarisk opplevelse. Alt i alt er Casa del cielo Santa Cristina d'Aro et luksushotell som tilbyr komfortable rom, fantastisk utsikt og deilige måltider. Det er et ideelt valg for de som ønsker et fredfullt og minneverdig opphold i Santa Cristina d'Aro, Spania.

Underholdning

Det er flere underholdningsalternativer i nærheten av hotellet 'Casa del cielo Santa Cristina d'Aro' i Santa Cristina d'Aro, Spania. Her er noen forslag:

1. Golfbaner: Hotellet ligger i nærheten av flere golfbaner, inkludert Golf Costa Brava og Golf d'Aro-Masnou. Disse banene tilbyr vakker natur og sjansen til å spille en runde golf.

2. Strender: Santa Cristina d'Aro ligger på Costa Brava, en region kjent for sine flotte strender. Den nærmeste stranden er Sant Pol, som tilbyr gyllen sand og klart vann perfekt for bading og soling.

3. Vannsport: Beliggenheten nær kysten gjør Santa Cristina d'Aro til et flott sted for vannsport. Du kan finne ulike alternativer som kajakkpadling, brettseiling og snorkling.

4. Fotturer og naturstier: Det omkringliggende området har mange flotte tur- og naturstier som lar deg utforske den vakre naturen og nyte fantastisk utsikt. Et populært alternativ er Massis de les Cadiretes Natural Park, som tilbyr flere turstier.

5. Shopping og bespisning: Byen Santa Cristina d'Aro har et sjarmerende sentrum med butikker, boutiquer og restauranter. Du kan utforske de lokale butikkene eller spise på en av de mange restaurantene som tilbyr tradisjonell katalansk mat.

6. Kulturelle og historiske severdigheter: I nærheten kan du besøke Castle of Benedormiens, en gammel borg med fantastisk utsikt over området rundt. Andre historiske steder i regionen inkluderer byen Sant Feliu de Guixols og middelalderbyen Tossa de Mar.

7. Vannparker: For litt familieunderholdning kan du besøke Water World, en populær vannpark som ligger en kort kjøretur unna i Lloret de Mar. Parken tilbyr sklier, bassenger og ulike vannattraksjoner for alle aldre. Dette er bare noen få alternativer for underholdning i nærheten av hotellet 'Casa del cielo Santa Cristina d'Aro'. Det er mange aktiviteter og attraksjoner i området som passer forskjellige interesser og preferanser.

Topp spørsmål

1. Hva er Casa del cielo Santa Cristina d'Aro?
1. Hva er Casa del cielo Santa Cristina d'Aro?1

Casa del cielo Santa Cristina d'Aro er en feriebolig som ligger i Santa Cristina d'Aro, Spania

2. Hvor ligger Santa Cristina d'Aro?
2. Hvor ligger Santa Cristina d'Aro?1

Santa Cristina d'Aro er en by i regionen Baix Empordà i Catalonia, nordøstlige Spania

3. Hvilke fasiliteter tilbys på Casa del cielo Santa Cristina d'Aro?
3. Hvilke fasiliteter tilbys på Casa del cielo Santa Cristina d'Aro?1

Casa del cielo Santa Cristina d'Aro tilbyr fasiliteter som privat svømmebasseng, terrasse, grillfasiliteter, fullt utstyrt kjøkken, Wi-Fi, aircondition og god parkeringsplass

4. Hvor mange personer kan Casa del cielo Santa Cristina d'Aro romme?
4. Hvor mange personer kan Casa del cielo Santa Cristina d'Aro romme?1

Casa del cielo Santa Cristina d'Aro kan komfortabelt romme opptil 8 personer, og egner seg derfor for familier eller grupper av venner

5. Ligger eiendommen i nærheten av noen attraksjoner eller interessepunkter?
5. Ligger eiendommen i nærheten av noen attraksjoner eller interessepunkter?1

Ja, Casa del cielo Santa Cristina d'Aro ligger i nærheten av flere attraksjoner og interessepunkter, inkludert vakre strender, turstier, golfbaner og sentrum av Santa Cristina d'Aro

6. Hvordan kan jeg bestille Casa del cielo Santa Cristina d'Aro for ferien min?
6. Hvordan kan jeg bestille Casa del cielo Santa Cristina d'Aro for ferien min?1

For å bestille Casa del cielo Santa Cristina d'Aro kan du besøke deres offisielle nettside, kontakte eieren direkte eller bestille gjennom anerkjente nettsider for ferieutleie

7. Er kjæledyr tillatt på Casa del cielo Santa Cristina d'Aro?
7. Er kjæledyr tillatt på Casa del cielo Santa Cristina d'Aro?1

Kjæledyr er generelt ikke tillatt på Casa del cielo Santa Cristina d'Aro, men det anbefales alltid å sjekke med eieren av eiendommen angående deres kjæledyrpolitikk før du foretar en reservasjon

8. Hva er gjennomsnittsprisen per natt for Casa del cielo Santa Cristina d'Aro?
8. Hva er gjennomsnittsprisen per natt for Casa del cielo Santa Cristina d'Aro?1

Gjennomsnittsprisen per natt for Casa del cielo Santa Cristina d'Aro kan variere avhengig av sesong og tilgjengelighet. Det er lurt å sjekke gjeldende priser og tilgjengelighet når du foretar en reservasjon

9. Er Casa del cielo Santa Cristina d'Aro egnet for barn?
9. Er Casa del cielo Santa Cristina d'Aro egnet for barn?1

Ja, Casa del cielo Santa Cristina d'Aro er egnet for barn ettersom den tilbyr fasiliteter som svømmebasseng og et romslig utendørsområde. Det er imidlertid viktig å merke seg at det kreves foreldretilsyn, spesielt rundt bassengområdet

10. Er det noen restauranter eller butikker i nærheten av Casa del cielo Santa Cristina d'Aro?
10. Er det noen restauranter eller butikker i nærheten av Casa del cielo Santa Cristina d'Aro?1

Ja, det er restauranter, butikker og supermarkeder i nærheten av Casa del cielo Santa Cristina d'Aro, noe som gjør det praktisk for gjestene å ha tilgang til spise- og handlealternativer under oppholdet.

Alle tjenester og fasiliteter

Hotellfasiliteter
  • Gratis Wi-Fi
  • Trådløst internett
Anmeldelse av Casa del cielo Santa Cristina d'Aro
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.