Spania, Santa Cristina d'Aro

Casa Can Siset

Pujada de l'Hotel 192 Urb Golf Costa Brava Santa Cristina d'Aro, Spania Hytte
1 tilbud — Se tilbud
Casa Can Siset
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Hage
 • Kjøleskap
 • Mikrobølgeovn
 • Hårføner
 • Vindsurfing
 • Fiske
Vis alle fasiliteter 9
Beliggenhet
Til sentrum
2.0 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Pujada de l'Hotel 192 Urb Golf Costa Brava Santa Cristina d'Aro, Spania

Casa Can Siset ligger i Santa Cristina d'Aro, en liten by i provinsen Girona, nordøst i Spania. Her er noen av de nærliggende attraksjonene og interessante stedene:

1. Costa Brava: Santa Cristina d'Aro ligger på Costa Brava, en fantastisk kystlinje kjent for sine vakre strender, krystallklart vann og bratte klipper. Det er flere strender i nærheten, inkludert Platja d'Aro og Sant Pol Beach.

2. Castell d'Aro: Denne middelalderbyen ligger bare en kort avstand fra Santa Cristina d'Aro. Den har en godt bevart historisk sentrum med smale gater, gamle murer og en middelaldersk borg.

3. Golfbaner: Santa Cristina d'Aro er kjent for sine golfbaner. Noen av de nærliggende golfbanene inkluderer Golf d'Aro og Costa Brava Club de Golf.

4. Girona: Byen Girona ligger omtrent 30 minutters kjøretur fra Santa Cristina d'Aro. Den er kjent for sin vakre gamleby, med smale gater, historiske bygninger og Girona-katedralen.

5. Platja d'Aro: Denne populære kystbyen ligger bare noen få kilometer unna Santa Cristina d'Aro. Den er kjent for sin livlige atmosfære, butikker, restauranter og natteliv.

6. Emporda vinregion: Santa Cristina d'Aro ligger også nær Emporda vinregion, der besøkende kan utforske vingårder og smake på de lokale vinene.

7. Naturparker: Det finnes flere naturparker og turstier i området, som Les Gavarres naturpark og Montseny naturpark, der besøkende kan nyte naturen og utendørsaktiviteter. Dette er bare noen få av attraksjonene og interessante stedene rundt Casa Can Siset i Santa Cristina d'Aro, Spania.

map
Casa Can Siset
Hytte

Til sentrum2.0

Om hotellet

Om

Casa Can Siset er et sjarmerende hotell som ligger i Santa Cristina d'Aro, en liten by i Costa Brava-regionen i Spania. Hotellet tilbyr en rolig og avslappende atmosfære, noe som gjør det til et ideelt valg for de som søker en fredelig ferie. Hotellet har ulike typer rom som passer ulike preferanser og budsjetter. Rommene er smakfullt innredet og har alle nødvendige fasiliteter for et komfortabelt opphold. Gjestene kan velge mellom standardrom, superiorrom og suiter, hver med sine unike egenskaper og fasiliteter. Standardrommene er koselige og komfortable, med eget bad, aircondition, TV og gratis Wi-Fi. Superiorrommene tilbyr en mer romslig og luksuriøs opplevelse, med ekstra fasiliteter som minibar og en terrasse eller balkong med utsikt over det vakre omkringliggende landskapet. Suiter er det mest luksuriøse alternativet, med separate oppholdsområder, boblebad og fantastisk utsikt over fjellene. Når det gjelder måltider, tilbyr Casa Can Siset en deilig frokost hver morgen, inkludert i romprisen. Frokosten inkluderer et utvalg av alternativer, fra fersk frukt og bakverk til egg, bacon og lokalt produserte oster. Hotellet har ikke en egen restaurant for lunsj eller middag, men det finnes flere spisesteder i Santa Cristina d'Aro, inkludert tradisjonelle spanske restauranter, kafeer og barer. I tillegg til komfortable rom og deilig frokost, tilbyr Casa Can Siset også fasiliteter som svømmebasseng, hage og en loungesone der gjestene kan slappe av og koble av. Personalet på hotellet er vennlig og oppmerksomt, og sørger for at gjestene har et hyggelig og trivelig opphold. Alt i alt er Casa Can Siset et sjarmerende hotell i Santa Cristina d'Aro, Spania, som tilbyr komfortable rom, deilig frokost og en fredelig atmosfære for en avslappende ferie.

Underholdning

1. Costa Brava Golfklubb: Ligger bare en kort kjøretur fra Casa Can Siset, tilbyr Costa Brava Golfklubb en utfordrende 18-hulls bane med fantastisk utsikt over det omkringliggende landskapet. Det er et flott alternativ for golfentusiaster som ønsker å tilbringe en dag på grønnene.

2. Parc Aventura: Denne eventyrparken ligger i den nærliggende byen Platja d'Aro, og tilbyr en spennende dag ute for både barn og voksne. Besøkende kan nyte spennende aktiviteter som ziplining, klatring i trær og ulike andre adrenalinfylte opplevelser.

3. Platja d'Aro-stranden: Bare en 10-minutters kjøretur fra Santa Cristina d'Aro, er Platja d'Aro-stranden et populært reisemål for soling og bading. Tilbring en dag med avslapning på de gyldne strendene eller ta et bad i det krystallklare vannet.

4. Espai Carmen Thyssen: Kunstentusiaster kan besøke Espai Carmen Thyssen, et kunstutstillingsrom som ligger i Sant Feliu de Guíxols, og viser en samling katalansk og spansk kunst fra det

19. og

20. århundre.

5. Water World Lloret: Ligger i nabobyen Lloret de Mar, er Water World en vannpark med mange sklier, bassenger og vannattraksjoner. Det er perfekt for en morsom dag ute med familie eller venner.

6. Costa Brava båtturer: Utforsk den fantastiske Costa Brava-kysten ved å ta en båttur. Flere selskaper tilbyr utflukter som starter fra nærliggende byer som Platja d'Aro og Tossa de Mar, slik at besøkende kan nyte spektakulær utsikt og besøke skjulte viker.

7. Santa Clotilde hager: Beliggende i Lloret de Mar, er Santa Clotilde-hagene vakre anlagte hager med middelhavsflora, som tilbyr fantastisk utsikt over havet. Det er en fredelig oase perfekt for en avslappende spasertur.

8. Castell d'Aro: Den middelalderske landsbyen Castell d'Aro er et sjarmerende sted å besøke, med sine smale gater, gamle slottsruiner og fantastisk utsikt over det omkringliggende landskapet. Ta en rolig spasertur rundt i landsbyen og nyt dens historiske atmosfære. Dette er bare noen av underholdningsmulighetene i nærheten av Casa Can Siset i Santa Cristina d'Aro, Spania. Det er mye å utforske og nyte i det omkringliggende området, noe som gjør det til et flott reisemål for en minneverdig ferie.

Topp spørsmål

1. Spørsmål: Hvor ligger Casa Can Siset?
1. Spørsmål: Hvor ligger Casa Can Siset?1

Svar: Casa Can Siset ligger i Santa Cristina d'Aro, Spania

2. Spørsmål: Hvor mange rom har Casa Can Siset?
2. Spørsmål: Hvor mange rom har Casa Can Siset?1

Svar: Casa Can Siset har totalt 5 rom

3. Spørsmål: Er det parkering tilgjengelig hos Casa Can Siset?
3. Spørsmål: Er det parkering tilgjengelig hos Casa Can Siset?1

Svar: Ja, Casa Can Siset tilbyr gratis parkering for gjestene sine

4. Spørsmål: Kan du ta med kjæledyr til Casa Can Siset?
4. Spørsmål: Kan du ta med kjæledyr til Casa Can Siset?1

Dessverre er kjæledyr ikke tillatt hos Casa Can Siset

5. Spørsmål: Har Casa Can Siset Wi-Fi?
5. Spørsmål: Har Casa Can Siset Wi-Fi?1

Svar: Ja, Casa Can Siset tilbyr gratis Wi-Fi for gjestene sine

6. Spørsmål: Hvor langt er det fra Casa Can Siset til nærmeste strand?
6. Spørsmål: Hvor langt er det fra Casa Can Siset til nærmeste strand?1

Svar: Casa Can Siset ligger omtrent 10 minutters kjøretur fra nærmeste strand

7. Spørsmål: Er det restauranter og butikker i nærheten av Casa Can Siset?
7. Spørsmål: Er det restauranter og butikker i nærheten av Casa Can Siset?1

Svar: Ja, det er flere restauranter og butikker innen gangavstand fra Casa Can Siset

8. Spørsmål: Har Casa Can Siset et svømmebasseng?
8. Spørsmål: Har Casa Can Siset et svømmebasseng?1

Svar: Ja, Casa Can Siset har et utendørs svømmebasseng for gjestene sine å nyte

9. Spørsmål: Er frokost inkludert hos Casa Can Siset?
9. Spørsmål: Er frokost inkludert hos Casa Can Siset?1

Svar: Nei, frokost er ikke inkludert i romprisen hos Casa Can Siset

10. Spørsmål: Hvilke populære attraksjoner er i nærheten av Casa Can Siset?
10. Spørsmål: Hvilke populære attraksjoner er i nærheten av Casa Can Siset?1

Svar: Noen populære attraksjoner i nærheten av Casa Can Siset inkluderer Gavarres Natural Park, Sant Feliu de Guíxols Beach og Costa Brava Golf Club

Alle tjenester og fasiliteter

Underholdning og avslapping
 • Hage
 • Vindsurfing
 • Fotturer
Romfasiliteter
 • Kjøleskap
 • Mikrobølgeovn
 • Hårføner
Vannaktiviteter
 • Fiske
 • Dykkedykking
 • Vannaktiviteter
Anmeldelse av Casa Can Siset
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.