Spania, Santa Cristina d'Aro

Cal Petit

C/ del Puig, 22 Santa Cristina d'Aro, Spania Leilighet
1 tilbud — Se tilbud
Cal Petit
Cal Petit
Cal Petit
Cal Petit
Cal Petit
Cal Petit
Cal Petit
Cal Petit
Cal Petit
Cal Petit
Cal Petit
Cal Petit
Cal Petit
Cal Petit
Cal Petit
Cal Petit
Cal Petit
Cal Petit
Cal Petit
Cal Petit
Cal Petit
Cal Petit
Cal Petit
Cal Petit
Cal Petit
Cal Petit
Cal Petit
Cal Petit
Cal Petit
Cal Petit
Cal Petit
Cal Petit
Cal Petit
Cal Petit
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Gratis Wi-Fi
 • Trådløst internett
 • Hage
 • Kjøleskap
 • Basseng
 • Fotturer
Vis alle fasiliteter 7
Beliggenhet
Til sentrum
0.5 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

C/ del Puig, 22 Santa Cristina d'Aro, Spania

Santa Cristina d'Aro er en liten by som ligger i provinsen Girona, Catalonia, Spania. Hotellet "Cal Petit" ligger i denne byen. Noen bemerkelsesverdige steder og attraksjoner rundt hotellet inkluderer:

1. Costa Brava: Hotellet ligger nær den vakre kystlinjen til Costa Brava, kjent for sine fantastiske strender, krystallklart vann og naturskjønne kyststier.

2. Platja d'Aro: Denne nærliggende kystbyen tilbyr en livlig atmosfære med et bredt utvalg av restauranter, barer og butikker. Den er spesielt populær for sin strand og livlige natteliv.

3. Girona: Byen Girona ligger ca. 30 minutters kjøretur fra Santa Cristina d'Aro. Den er kjent for sin godt bevarte middelalderby, sjarmerende arkitektur og vakre landemerker som Girona-katedralen og de fargerike husene langs Onyar-elven.

4. Vinregionen Emporda: Hotellet ligger også i nærheten av vinregionen Emporda, som er kjent for sin utmerkede vinproduksjon. Besøkende kan utforske vinmarker, besøke vingårder og nyte vinsmaking i dette området.

5. Golfbaner: Santa Cristina d'Aro er omgitt av flere golfbaner, som Golf d'Aro og Mas Nou Golf Club, noe som gjør det til et flott reisemål for golfentusiaster.

6. Naturparker: Området rundt Santa Cristina d'Aro er hjemsted for forskjellige naturparker og reservater, inkludert Les Gavarres Natural Park. Disse naturområdene tilbyr muligheter for fotturer, sykling og å nyte den lokale floraen og faunaen. Samlet sett tilbyr Santa Cristina d'Aro og området rundt en blanding av naturlig skjønnhet, kulturelle attraksjoner og fritidsaktiviteter for besøkende å nyte.

map
Cal Petit
Leilighet

Til sentrum0.5

Om hotellet

Om

Cal Petit er et hotell som ligger i Santa Cristina d'Aro, en liten by på Costa Brava-kysten i Spania. Hotellet tilbyr et komfortabelt opphold i en fredelig og pittoresk setting. Overnatting på Cal Petit inkluderer forskjellige romtyper som passer ulike behov og budsjetter. Hotellet har enkeltrom, dobbeltrom, tomannsrom og tremannsrom, samt større familierom for de som reiser med barn. Rommene er velutstyrte og har fasiliteter som eget bad, aircondition, TV og gratis Wi-Fi. Hotellet tilbyr en personlig og vennlig service for å sikre at gjestene har et komfortabelt og hyggelig opphold. Personalet er tilgjengelig for å hjelpe med eventuelle spørsmål eller forespørsler, og sørger for at gjestene føler seg hjemme under besøket. Cal Petit har også en restaurant på stedet som tilbyr et utvalg deilige måltider. Restauranten serverer både tradisjonell spansk mat og internasjonale retter, som imøtekommer ulike smaker og preferanser. Gjestene kan nyte en god frokost for å starte dagen, og velge blant flere alternativer til lunsj og middag. Restauranten har en komfortabel og koselig atmosfære, som gjør det til et perfekt sted å slappe av og nyte et måltid. I tillegg har Cal Petit en bar der gjestene kan slappe av og nyte en drink eller to. Baren tilbyr et utvalg drikkevarer, inkludert lokale viner, forfriskende cocktailer og alkoholfrie drikker. Alt i alt er Cal Petit et sjarmerende hotell i Santa Cristina d'Aro, som tilbyr komfortable rom, deilige måltider og en varm og vennlig atmosfære. Det er et ideelt sted å bo for de som ønsker å utforske den vakre Costa Brava-regionen i Spania.

Underholdning

Det er flere underholdningsmuligheter i nærheten av hotellet "Cal Petit" i Santa Cristina d'Aro, Spania. Noen av de nærliggende attraksjonene og aktivitetene inkluderer:

1. Golfbaner: Santa Cristina d'Aro er kjent for sine golfbaner, som Golf Costa Brava og Club Golf d'Aro Mas Nou, som tilbyr vakre landskap og utfordrende hull for golfentusiaster.

2. Strender: Hotellet ligger i nærheten av den vakre Costa Brava-kysten, som gir enkel tilgang til fantastiske strender som Platja d'Aro, Sant Feliu de Guíxols og S'Agaró. Besøkende kan nyte solbading, svømming og vannsport.

3. Badeparker: Aquadiver i Platja d'Aro er en populær badepark med flere sklier, bassenger og attraksjoner som passer for alle aldre. Det er et flott alternativ for familier som søker en dag full av moro og spenning.

4. Sykling og fotturer: Santa Cristina d'Aro er omgitt av vakre landskap som er perfekte for utendørsaktiviteter som sykling og fotturer. Området tilbyr ulike stier og ruter som passer for alle nivåer av fitness.

5. Shopping og spise: Den nærliggende byen Platja d'Aro tilbyr et bredt utvalg av butikker, boutiquer og restauranter. Besøkende kan utforske de livlige gatene, dra på shoppingtur eller nyte et måltid på en av de mange lokale spisestedene.

6. Kulturelle attraksjoner: Santa Cristina d'Aro er hjemsted for Benedormiens-slottet, en middelaldersk festning med panoramautsikt over området. I tillegg tilbyr de nærliggende byene Girona og Barcelona mange kulturelle attraksjoner, inkludert museer, gallerier og arkitektoniske underverk. Dette er bare noen få av underholdningsmulighetene i nærheten av hotellet "Cal Petit" i Santa Cristina d'Aro, Spania. Besøkende kan utforske den vakre naturen, kose seg med utendørsaktiviteter, slappe av på strendene eller fordype seg i den lokale kulturen og maten.

Topp spørsmål

1. Hvor ligger Cal Petit i Santa Cristina d'Aro, Spania?
1. Hvor ligger Cal Petit i Santa Cristina d'Aro, Spania?1

Cal Petit ligger i byen Santa Cristina d'Aro, som er i provinsen Girona, Catalonia, Spania.

2. Hva slags overnattingsmuligheter tilbyr Cal Petit?
2. Hva slags overnattingsmuligheter tilbyr Cal Petit?1

Cal Petit tilbyr ulike overnattingsmuligheter, inkludert en gjesteleilighet og et hytte til leie.

3. Hvor mange personer kan Cal Petit huse?
3. Hvor mange personer kan Cal Petit huse?1

Gjesteleiligheten på Cal Petit kan huse opptil 6 personer, mens hytten kan huse opptil 4 personer.

4. Hvilke fasiliteter tilbyr Cal Petit?
4. Hvilke fasiliteter tilbyr Cal Petit?1

Cal Petit tilbyr fasiliteter som gratis Wi-Fi, parkering, et fullt utstyrt kjøkken, en privat terrasse, en hage og tilgang til et svømmebasseng. De tilbyr også sengetøy og håndklær.

5. Er Cal Petit egnet for familier med barn?
5. Er Cal Petit egnet for familier med barn?1

Ja, Cal Petit er egnet for familier med barn. Eiendommen har en hage og et svømmebasseng, som barna kan nyte. I tillegg har gjesteleiligheten plass til opptil 6 personer, noe som gjør den egnet for familier.

6. Er Cal Petit dyrevennlig?
6. Er Cal Petit dyrevennlig?1

Ja, Cal Petit er dyrevennlig. Gjestene er velkomne til å ta med seg kjæledyrene sine, men det er lurt å informere eiendommen på forhånd.

7. Hvor langt er det fra Cal Petit til stranden?
7. Hvor langt er det fra Cal Petit til stranden?1

Cal Petit er omtrent 6 kilometer (3,7 miles) unna nærmeste strand, som er Platja d'Aro.

8. Kan jeg bestille opphold på Cal Petit på nettet?
8. Kan jeg bestille opphold på Cal Petit på nettet?1

Ja, du kan bestille opphold på Cal Petit på nettet. De har en nettside hvor du kan sjekke tilgjengelighet og booke oppholdet ditt.

9. Er det noen restauranter eller butikker i nærheten av Cal Petit?
9. Er det noen restauranter eller butikker i nærheten av Cal Petit?1

Ja, det er restauranter og butikker innen gangavstand fra Cal Petit. Byen Santa Cristina d'Aro har også et utvalg av spisesteder og shoppingmuligheter.

10. Er Cal Petit nær noen turistattraksjoner?
10. Er Cal Petit nær noen turistattraksjoner?1

Ja, Cal Petit er nær ulike turistattraksjoner i regionen. Den er innen kjøreavstand fra byer som Platja d'Aro og Sant Feliu de Guíxols, samt de vakre strendene på Costa Brava. I tillegg er det turstier og sykkelstier i nærheten for friluftsinteresserte.

Alle tjenester og fasiliteter

Hotellfasiliteter
 • Gratis Wi-Fi
 • Trådløst internett
Underholdning og avslapping
 • Hage
 • Fotturer
Romfasiliteter
 • Kjøleskap
Vannaktiviteter
 • Basseng
 • Utendørsbasseng
Anmeldelse av Cal Petit
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.