Spania, Sant Miquel de Balansat

Villa Can Puset

Carrer Port de Sant Miquel, 51 07815 Sant Joan de Labritja Illes Balears Sant Miquel de Balansat, Spania Villa
1 tilbud — Se tilbud
Villa Can Puset
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
  • Gratis Wi-Fi
  • Trådløst internett
Vis alle fasiliteter 2
Beliggenhet
Til sentrum
1.0 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Carrer Port de Sant Miquel, 51 07815 Sant Joan de Labritja Illes Balears Sant Miquel de Balansat, Spania

Rundt Hotel Villa Can Puset i Sant Miquel de Balansat, Spania, finnes det flere attraksjoner og fasiliteter. Her er noen av severdighetene og tjenestene i nærheten:

1. Strender: Hotellet ligger i nærheten av flere vakre strender, inkludert Cala Benirrás og Puerto de San Miguel. Disse strendene tilbyr fantastisk utsikt, klart vann og muligheter for bading, soling og vannsport.

2. Restauranter og barer: Det finnes mange spisesteder i nærheten, som spenner fra sjømatrestauranter til lokale tapasbarer. Besøkende kan nyte deilige spanske retter og smake på lokale spesialiteter.

3. Sant Miquel de Balansat: Hotellet ligger i den lille landsbyen Sant Miquel de Balansat, som har en sjarmerende atmosfære med tradisjonell spansk arkitektur, butikker, kafeer og en lokal kirke.

4. Fotturer og natur: Området rundt er kjent for sin naturlige skjønnhet, med turstier og naturreservater nær hotellet. Besøkende kan utforske det frodige landskapet, beundre vakre utsiktspunkter og oppdage skjulte steder i den mediterrane naturen.

5. Historiske steder: Det finnes historiske steder i nærheten, som for eksempel Torre des Molar, et vakttårn fra 1700-tallet. Dette tårnet tilbyr panoramautsikt over området og gir et innblikk i regionens historie.

6. Natteliv: For de som er ute etter litt natteliv, tilbyr Sant Miquel de Balansat og den nærliggende byen San Antonio et utvalg av barer, klubber og underholdningssteder der gjestene kan nyte musikk og dans. Dette er bare noen få eksempler på hva som finnes rundt Hotel Villa Can Puset i Sant Miquel de Balansat, Spania. Besøkende kan nyte strendene, utforske landsbyen, delta i utendørsaktiviteter og fordype seg i områdets kulturelle og naturlige attraksjoner.

map
Villa Can Puset
Villa

Til sentrum1.0

Om hotellet

Om

Villa Can Puset er et sjarmerende hotell som ligger i landsbyen Sant Miquel de Balansat, i den nordlige delen av øya Ibiza, Spania. Her er litt informasjon om hotellet, rommene og måltidene: Hotell: - Villa Can Puset er et boutiquehotell i en tradisjonell ibicencansk hus, og tilbyr en unik og koselig atmosfære. - Hotellet ligger nær sentrum av landsbyen, og gir enkel tilgang til restauranter, butikker og attraksjoner. - Det er omgitt av vakre hager og tilbyr fantastisk utsikt over landsbygda og øyas kystlinje. Rom: - Hotellet tilbyr ulike typer rom, hver individuelt innredet med en blanding av tradisjonell og moderne stil. - Rommene er romslige, komfortable og utstyrt med moderne fasiliteter som air condition, flatskjerm-TV og gratis Wi-Fi. - Noen av rommene har private balkonger eller terrasser med hage- eller sjøutsikt. - Hvert rom har et eget bad med dusj, gratis toalettartikler og hårføner. Måltider: - Villa Can Puset har en restaurant på stedet som serverer deilige måltider laget med lokale ingredienser. - Restauranten tilbyr en meny inspirert av tradisjonelle ibicencanske og middelhavskjøkken, med en moderne vri. - Gjestene kan nyte frokost, lunsj og middag på restauranten, eller velge å få måltidene servert på rommet eller på utendørsterrassen. - Hotellet har også en bar der gjestene kan slappe av og nyte et bredt utvalg av drikkevarer, inkludert lokale viner og cocktails. Alt i alt er Villa Can Puset et fantastisk hotell for de som søker en fredelig og autentisk opplevelse i den sjarmerende landsbyen Sant Miquel de Balansat.

Underholdning

Det er flere underholdningsmuligheter nær hotellet "Villa Can Puset" i Sant Miquel de Balansat, Spania. Noen av dem inkluderer:

1. Strender: Hotellet ligger i nærheten av flere pittoreske strender, som Cala Benirrás strand og Cala Xarraca strand. Disse strendene tilbyr vakker natur og krystallklart vann for bading og soling.

2. Fotturer og naturstier: Området rundt er kjent for sin naturlige skjønnhet, og det finnes mange fotturer og naturstier i nærheten. En anbefalt rute er Ruta de las Cuevas Pintadas, som tar deg gjennom vakre landskap og eldgammel hulekunst.

3. San Miguel Marked: Dette markedet ligger i den nærliggende byen San Miguel, og tilbyr et utvalg av lokale produkter, inkludert fersk frukt og grønnsaker, unike håndverk og artisanale varer. Det er et flott sted å utforske og oppleve den lokale kulturen.

4. Sant Miquel Kirke: Hotellet ligger også i nærheten av Sant Miquel Kirke, en vakker historisk kirke fra 1700-tallet. Besøkende kan utforske kirken og sette pris på dens imponerende arkitektur og religiøse kunstverk.

5. Restauranter og barer: Det finnes flere restauranter og barer i området, hvor du kan nyte deilige spanske retter og drikkevarer. Noen populære alternativer inkluderer Las Dalias Hippy Market Restaurant og Can Pau, begge kjent for sin gode mat og stemning.

6. Vannsport: Hvis du er ute etter litt eventyr, kan du delta i aktiviteter som snorkling, dykking og padleboarding. Diverse utleieshops og turoperatører tilbyr disse aktivitetene i de nærliggende kystområdene. Dette er bare noen få av underholdningsmulighetene som er tilgjengelig nær Villa Can Puset. Hotellpersonalet kan også gi anbefalinger og hjelpe deg med å planlegge aktiviteter under oppholdet ditt.

Topp spørsmål

1. Q: Hva er Villa Can Puset i Sant Miquel de Balansat, Spania?
1. Q: Hva er Villa Can Puset i Sant Miquel de Balansat, Spania?1

A: Villa Can Puset er en luksuriøs ferieutleievilla i Sant Miquel de Balansat, en landsby på den spanske øya Ibiza

2. Q: Hvor mange soverom har Villa Can Puset?
2. Q: Hvor mange soverom har Villa Can Puset?1

A: Villa Can Puset har seks soverom, noe som gjør den ideell for store grupper eller familier

3. Q: Hvor mange bad er det på Villa Can Puset?
3. Q: Hvor mange bad er det på Villa Can Puset?1

A: Det er seks bad på Villa Can Puset, noe som garanterer maksimal komfort og bekvemmelighet for gjestene

4. Q: Hvilke fasiliteter tilbys på Villa Can Puset?
4. Q: Hvilke fasiliteter tilbys på Villa Can Puset?1

A: Villa Can Puset tilbyr et utvalg fasiliteter inkludert et svømmebasseng, utendørs spiseområde, fullt utstyrt kjøkken, grillfasiliteter, Wi-Fi, air condition og privat parkering

5. Q: Er Villa Can Puset egnet for barn?
5. Q: Er Villa Can Puset egnet for barn?1

A: Ja, Villa Can Puset er barnevennlig og tilbyr fasiliteter som et svømmebasseng med grunne enden og høye stoler og babysenger etter forespørsel

6. Q: Hva er det maksimale antallet gjester som kan bo på Villa Can Puset?
6. Q: Hva er det maksimale antallet gjester som kan bo på Villa Can Puset?1

A: Villa Can Puset kan komfortabelt huse opptil 12 gjester

7. Q: Er Villa Can Puset dyrevennlig?
7. Q: Er Villa Can Puset dyrevennlig?1

A: Dessverre tillater ikke Villa Can Puset kjæledyr

8. Q: Hva er den nærmeste flyplassen til Villa Can Puset?
8. Q: Hva er den nærmeste flyplassen til Villa Can Puset?1

A: Den nærmeste flyplassen til Villa Can Puset er Ibiza Airport, som ligger cirka 30 minutters kjøretur unna

9. Q: Er det restauranter eller butikker i nærheten av Villa Can Puset?
9. Q: Er det restauranter eller butikker i nærheten av Villa Can Puset?1

A: Ja, det er restauranter og butikker innen gangavstand fra Villa Can Puset, noe som gjør det praktisk for gjestene å nyte lokal mat og kjøpe nødvendige varer

10. Q: Kan jeg leie Villa Can Puset for spesielle arrangementer eller fester?
10. Q: Kan jeg leie Villa Can Puset for spesielle arrangementer eller fester?1

A: Ja, Villa Can Puset kan leies for spesielle arrangementer eller fester

11. Det er imidlertid lurt å ta kontakt med eiendomsforvaltningen for å drøfte spesifikke krav og avtaler?
11. Det er imidlertid lurt å ta kontakt med eiendomsforvaltningen for å drøfte spesifikke krav og avtaler?1

Alle tjenester og fasiliteter

Hotellfasiliteter
  • Gratis Wi-Fi
  • Trådløst internett
Anmeldelse av Villa Can Puset
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.