Spania, Sant Lluis

Aquamarina Sant Lluis

Binibeca, S'Atalaia Sant Lluis, Spania Villa
1 tilbud — Se tilbud
Aquamarina Sant Lluis
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Gratis Wi-Fi
 • Trådløst internett
 • Kjøleskap
 • Mikrobølgeovn
 • Hårføner
 • Basseng
Vis alle fasiliteter 6
Beliggenhet
Til sentrum
3.9 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Binibeca, S'Atalaia Sant Lluis, Spania

Hotel Aquamarina Sant Lluis er beliggende i byen Sant Lluis, på den østlige kysten af øen Menorca, Spania. Her er noen av de nærliggende attraksjonene og fasilitetene rundt hotellet:

1. Strender: Hotellet ligger nær flere vakre strender, inkludert Punta Prima Beach, Cala Biniancolla Beach og Alcaufar Beach. Besøkende kan nyte bading, soling og ulike vannaktiviteter.

2. Restauranter og barer: Det er mange restauranter, kafeer og barer i nærheten av hotellet. Besøkende kan prøve lokal spansk og middelhavsmat, samt nyte drinker og cocktails.

3. Butikker og markeder: Sant Lluis har flere butikker og markeder der besøkende kan finne lokale produkter, suvenirer, klær og mer. Byen arrangerer også lokale markeder der du kan utforske og kjøpe fersk mat og tradisjonelle varer.

4. Naturreservater: Hotellet ligger i nærheten av Albufera des Grau Natural Park, der besøkende kan utforske den varierte floraen og faunaen på Menorca. Parken tilbyr turløyper, fugletitting og vakre landskap.

5. Sport og aktiviteter: Besøkende i Sant Lluis kan delta i ulike idretter og aktiviteter, som fotturer, sykling, vannsport og golf. Det finnes også fasiliteter for tennis, ridning og båtturer.

6. Historiske steder: Byen Sant Lluis har en rik historisk arv, med bygninger og landemerker som viser tradisjonell spansk arkitektur. Besøkende kan utforske attraksjoner som kirken Sant Lluis, Can Oliver Museum og andre historiske steder. Alt i alt tilbyr hotellet Aquamarina Sant Lluis tilgang til et bredt utvalg av attraksjoner, fra strender og naturreservater til kulturelle og historiske steder, noe som gjør det til et ideelt reisemål for turister.

map
Aquamarina Sant Lluis
Villa

Til sentrum3.9

Om hotellet

Om

Aquamarina Sant Lluis er et hotell som ligger i Sant Lluis, Spania. Her er litt informasjon om hotellet, rommene og måltidene: Hotellfasiliteter: - Aquamarina Sant Lluis tilbyr et utvalg av fasiliteter for å gjøre gjestenes opphold komfortabelt og hyggelig. Dette inkluderer gratis Wi-Fi, et utendørs svømmebasseng, et treningssenter, et spa, en restaurant, en bar og en døgnåpen resepsjon. - Hotellet tilbyr også ulike tjenester, inkludert romservice, klesvask, bilutleie og transport til og fra flyplassen. Rom: - Hotellet har totalt 307 rom, som er innredet i en moderne og komfortabel stil. - Alle rommene er utstyrt med aircondition, flatskjerm-TV, minibar, safe og eget bad med hårføner og gratis toalettartikler. Romtyper: - Standardrom: Disse rommene er romslige og har en dobbeltseng eller to enkeltsenger. De kan romme opptil 2 voksne og 1 barn. - Superiorrom: Disse rommene tilbyr ekstra plass og en sittegruppe. De kan romme opptil 2 voksne og 1 barn. - Suite: Suitene på Aquamarina Sant Lluis har en separat stue og et soverom. De kan romme opptil 2 voksne og 2 barn. Måltider: - Aquamarina Sant Lluis tilbyr en buffetrestaurant der gjestene kan nyte et variert utvalg av internasjonale og middelhavsdisker. - Restauranten serverer frokost, lunsj og middag med et bredt utvalg av varme og kalde retter, samt desserter og drikkevarer. - Spesielle kostbehov kan imøtekommes etter forespørsel. Alt i alt tilbyr Aquamarina Sant Lluis i Sant Lluis, Spania, komfortable rom og et utvalg av fasiliteter for et hyggelig opphold. Gjestene kan nyte det utendørs svømmebassenget, spa-fasilitetene og deilige måltider på hotellets restaurant.

Underholdning

Det finnes flere underholdningsmuligheter i nærheten av hotellet "Aquamarina Sant Lluis" i Sant Lluis, Spania. Noen av dem inkluderer:

1. Vannsport: Hotellet ligger nær kysten, så du kan nyte ulike vannsportaktiviteter som jetski, paraseiling og padleboarding.

2. Strender: Sant Lluis er kjent for sine vakre strender. Du kan tilbringe tiden din med avslapning, svømming og soling på nærliggende strender som Punta Prima Beach og Binibeca Beach.

3. Golf: Golfentusiaster kan nyte en golfrunde på den nærliggende Son Parc Menorca Golf Course, som tilbyr fantastisk utsikt og en utfordrende bane.

4. Restauranter og barer: Hotellet er omgitt av mange barer og restauranter hvor du kan nyte deilige spanske retter og drikkevarer. Es Moli de Foc og Sa Musclera er populære alternativer i området.

5. Båtturer: Utforsk kystlinjen i Sant Lluis ved å ta en båttur. Du kan dra på en naturskjønn båttur, snorklingstur eller til og med et solnedgangscruise.

6. Shopping: Sant Lluis har ulike butikker og boutiquer hvor du kan kose deg med litt shoppingterapi. Besøk byer som Mahon og Ciutadella for et bredere utvalg av shoppingmuligheter.

7. Natteliv: Hvis du er ute etter litt natteliv, kan du dra til Mahon, hovedstaden på Menorca. Byen tilbyr et livlig natteliv med mange barer, klubber og spillesteder med live musikk. I tillegg kan hotellet ha egne underholdningsfasiliteter som svømmebasseng, spa og organiserte fritidsaktiviteter.

Topp spørsmål

1. Hvor befinner Aquamarina Sant Lluis seg i Sant Lluis, Spania?
1. Hvor befinner Aquamarina Sant Lluis seg i Sant Lluis, Spania?1

Aquamarina Sant Lluis befinner seg i Sant Lluis, Spania.

2. Er Aquamarina Sant Lluis en populær turistattraksjon?
2. Er Aquamarina Sant Lluis en populær turistattraksjon?1

Ja, Aquamarina Sant Lluis er en populær turistattraksjon i Sant Lluis, Spania.

3. Hva kan besøkende forvente å se eller gjøre på Aquamarina Sant Lluis?
3. Hva kan besøkende forvente å se eller gjøre på Aquamarina Sant Lluis?1

Besøkende på Aquamarina Sant Lluis kan forvente å nyte ulike vannaktiviteter som snorkling, dykking og svømming. Stedet tilbyr også båtturer og utleie av vannsportsutstyr.

4. Er det noen nærliggende overnattingsmuligheter ved Aquamarina Sant Lluis?
4. Er det noen nærliggende overnattingsmuligheter ved Aquamarina Sant Lluis?1

Ja, det er flere overnattingsmuligheter i nærheten av Aquamarina Sant Lluis, inkludert hoteller, resorts og ferieutleie.

5. Hva er noen andre attraksjoner eller interessepunkter i nærheten av Aquamarina Sant Lluis?
5. Hva er noen andre attraksjoner eller interessepunkter i nærheten av Aquamarina Sant Lluis?1

Noen andre attraksjoner og interessepunkter i nærheten av Aquamarina Sant Lluis inkluderer byen Sant Lluis selv, Binibeca Vell (en pittoresk fiskeby), Binibeca-stranden og Punta Prima-stranden.

6. Er det en avgift for å komme inn på Aquamarina Sant Lluis?
6. Er det en avgift for å komme inn på Aquamarina Sant Lluis?1

Det kan være avgifter for spesifikke aktiviteter på Aquamarina Sant Lluis, for eksempel båtturer eller utleie av vannsportsutstyr. Generell adgang til området kan imidlertid være gratis.

7. Kan Aquamarina Sant Lluis besøkes året rundt?
7. Kan Aquamarina Sant Lluis besøkes året rundt?1

Aquamarina Sant Lluis er vanligvis åpent hele året, men tilgjengeligheten av visse aktiviteter kan variere avhengig av sesongen. Det anbefales å sjekke åpningstider og aktiviteter på forhånd.

8. Er det noen spisemuligheter i nærheten av Aquamarina Sant Lluis?
8. Er det noen spisemuligheter i nærheten av Aquamarina Sant Lluis?1

Ja, det er flere spisemuligheter i nærheten av Aquamarina Sant Lluis, inkludert restauranter, kafeer og barer hvor besøkende kan nyte lokal mat og drikke.

9. Er Aquamarina Sant Lluis egnet for familier?
9. Er Aquamarina Sant Lluis egnet for familier?1

Ja, Aquamarina Sant Lluis er egnet for familier da det tilbyr et utvalg av vannaktiviteter og attraksjoner som kan nytes av mennesker i alle aldre.

10. Hvor langt er det fra Aquamarina Sant Lluis til nærmeste flyplass?
10. Hvor langt er det fra Aquamarina Sant Lluis til nærmeste flyplass?1

Nærmeste flyplass til Aquamarina Sant Lluis er Menorca Airport, som ligger omtrent 15 minutters kjøretur unna.

Alle tjenester og fasiliteter

Hotellfasiliteter
 • Gratis Wi-Fi
 • Trådløst internett
Romfasiliteter
 • Kjøleskap
 • Mikrobølgeovn
 • Hårføner
Vannaktiviteter
 • Basseng
Anmeldelse av Aquamarina Sant Lluis
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.