Spania, Sant Lluis

Mon Palau

Paseo Maritimo no 30 Sant Lluis, Spania Ferieutleie
1 tilbud — Se tilbud
Mon Palau
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
  • Hage
  • Kjøleskap
  • Mikrobølgeovn
  • Hårføner
Vis alle fasiliteter 4
Beliggenhet
Til sentrum
4.5 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Paseo Maritimo no 30 Sant Lluis, Spania

I nærheten av hotellet Mon Palau i Sant Lluis, Spania, finnes det flere interessante steder og fasiliteter. Noen av de bemerkelsesverdige stedene og attraksjonene i nærheten inkluderer:

1. Strender: Hotellet ligger på sørøstkysten av Menorca, så det er mange vakre strender i nærheten. Noen populære alternativer inkluderer Punta Prima-stranden, Binibeca-stranden og Cala Alcaufar.

2. Sentrum av Sant Lluis: Hotellet ligger i byen Sant Lluis, så det er forskjellige butikker, restauranter og kafeer i gangavstand. Du kan utforske de sjarmerende gatene, besøke det lokale markedet eller nyte tradisjonell spansk mat.

3. Menorca Cricket Club: Bare en kort avstand fra hotellet finner du Menorca Cricket Club, som arrangerer cricketkamper og arrangementer hele året. Hvis du er cricketentusiast, er det verdt å sjekke ut.

4. Historiske steder: Sant Lluis og omgivelsene er rike på historie. Du kan besøke den arkeologiske siden Talati de Dalt, vakttårnet Torre d'en Penjat eller ruinene Binissafullet for å oppdage øyas fortid.

5. Cala Rafalet: Denne fredelige viken er innen gangavstand fra hotellet, og tilbyr krystallklart vann og en rolig atmosfære for bading og avslapning.

6. Museu de Binixems: Ligger i nærheten, viser dette lille museet tradisjonelle menorcanske hestetrukne vogner og gir innsikt i øyas tradisjonelle transportmetoder. Totalt sett tilbyr området rundt Mon Palau en blanding av naturlig skjønnhet, historiske steder og fasiliteter å utforske under oppholdet.

map
Mon Palau
Ferieutleie

Til sentrum4.5

Om hotellet

Om

Mon Palau er et hotell som ligger i Sant Lluis, Spania. Hotellet tilbyr komfortabel overnatting og forskjellige fasiliteter for gjestene. Rommene på Mon Palau er designet med moderne innredning og har alle nødvendige fasiliteter for å sikre et hyggelig opphold. Hvert rom har eget bad, aircondition, flatskjerm-TV, telefon, safe og gratis toalettartikler. Noen rom har også balkong eller terrasse med utsikt over området rundt. Hotellet tilbyr ulike typer rom for å imøtekomme ulike behov. Disse inkluderer standardrom, suiter og familierom. Standardrommene passer for enslige reisende eller par, mens suitene tilbyr mer plass og ekstra fasiliteter. Familierommene er egnet for større grupper eller familier og har flere senger. Mon Palau tilbyr også måltidstilbud for gjestene. Hotellet har en restaurant der gjestene kan nyte et utvalg av velsmakende retter. Restauranten tilbyr både lokalt og internasjonalt kjøkken, slik at det er noe som tilfredsstiller enhver gjests smaksløker. I tillegg er det en bar der gjestene kan slappe av og nyte en forfriskende drink. Videre har Mon Palau ulike fasiliteter som forbedrer gjestenes opplevelse. Disse inkluderer et svømmebasseng, en solterrasse, en hage og en lekeplass for barn. Hotellet tilbyr også gratis Wi-Fi i fellesområdene, bagasjeoppbevaring og en døgnåpen resepsjon for gjestenes bekvemmelighet. Beliggenheten til Mon Palau er en annen fordel. Sant Lluis er en sjarmerende by som ligger i den sørøstlige delen av Menorca, kjent for sine vakre strender og tradisjonelle spanske sjarm. Gjester som bor på Mon Palau kan enkelt komme til de nærliggende strendene, utforske byens historiske severdigheter eller besøke andre attraksjoner i området. Alt i alt tilbyr Mon Palau komfortabel overnatting, deilige måltider og et utvalg av fasiliteter for å sikre et hyggelig og minneverdig opphold i Sant Lluis, Spania.

Underholdning

Det er flere underholdningsalternativer i nærheten av hotellet 'Mon Palau' i Sant Lluis, Spania. Her er noen få forslag:

1. Strender: Sant Lluis ligger ved Menorcas kyst, så det er flere fantastiske strender i nærheten. Noen populære valg inkluderer Punta Prima-stranden, Cala Biniancolla og Cala Alcaufar. Du kan slappe av på de sandete strendene, svømme i krystallklart vann eller utøve vannsportaktiviteter.

2. Restauranter og barer: Sant Lluis tilbyr et utvalg av spisesteder hvor du kan nyte tradisjonell spansk mat og sjømatdelikatesser. I tillegg finnes det flere barer og kafeer hvor du kan nyte drinker og sosialisere med lokale og medreisende.

3. Shopping: Utforsk de sjarmerende gatene i Sant Lluis og oppdag lokale butikker som selger suvenirer, håndverk og klær. I tillegg arrangeres det jevnlig markeder hvor du kan finne ferske produkter, lokale varer og håndlagde gjenstander.

4. Historiske og kulturelle steder: Besøk den nærliggende byen Mahon for å utforske dens historiske og kulturelle steder. Mahon er kjent for sin flotte britiske koloniale arkitektur, inkludert den ikoniske Santa Maria-kirken og den imponerende Mahon-festningen.

5. Vannaktiviteter: Hvis du er ute etter litt eventyr, kan du delta i ulike vannaktiviteter som snorkling, dykking eller leie en båt for å utforske kysten på egen hånd.

6. Festivaler og arrangementer: Avhengig av tidspunktet for besøket ditt, kan du ha muligheten til å fordype deg i lokale festivaler og arrangementer. Disse festlighetene inkluderer ofte live musikkopptredener, tradisjonelle danser og feiringer av lokal kultur. Husk å sjekke lokale oppføringer og spørre hotellet om spesifikke arrangementer og aktiviteter som finner sted under oppholdet ditt.

Topp spørsmål

1. Hvor ligger Mon Palau?
1. Hvor ligger Mon Palau?1

Mon Palau ligger i Sant Lluis, Spania

2. Hva er Mon Palau kjent for?
2. Hva er Mon Palau kjent for?1

Mon Palau er kjent for sin tradisjonelle spanske mat og tapas, samt sin koselige og autentiske atmosfære

3. Kan man reservere bord på Mon Palau?
3. Kan man reservere bord på Mon Palau?1

Ja, man kan reservere bord på Mon Palau ved å kontakte dem direkte eller via deres nettside

4. Hvilke populære retter serveres på Mon Palau?
4. Hvilke populære retter serveres på Mon Palau?1

Noen populære retter på Mon Palau inkluderer Patatas Bravas, Paella, Gambas al Ajillo (hvitløksscampi) og Calamari

5. Tilbyr Mon Palau vegetar- eller veganske alternativer?
5. Tilbyr Mon Palau vegetar- eller veganske alternativer?1

Ja, Mon Palau tilbyr vegetar- og veganske alternativer på menyen sin. De er kjent for sin deilige vegetariske paella

6. Er Mon Palau familievennlig?
6. Er Mon Palau familievennlig?1

Ja, Mon Palau er familievennlig og ønsker barn velkommen. De har en egen meny designet for barn

7. Hva er prisklassen på Mon Palau?
7. Hva er prisklassen på Mon Palau?1

Prisene på Mon Palau ligger i den moderate prisklassen. Prisene kan variere avhengig av hvilke retter og drikke som bestilles

8. Aksepterer Mon Palau kredittkort?
8. Aksepterer Mon Palau kredittkort?1

Ja, Mon Palau aksepterer kredittkort som betalingsmiddel

9. Har Mon Palau utendørsservering?
9. Har Mon Palau utendørsservering?1

Ja, Mon Palau har en utendørsterrasse der man kan nyte måltidet i friluft

10. Må man reservere bord på Mon Palau?
10. Må man reservere bord på Mon Palau?1

Det anbefales å reservere bord, spesielt i travle perioder, for å være sikker på å få et bord på Mon Palau. Det er imidlertid mulig å komme som drop-in-gjest avhengig av tilgjengelighet.

Alle tjenester og fasiliteter

Underholdning og avslapping
  • Hage
Romfasiliteter
  • Kjøleskap
  • Mikrobølgeovn
  • Hårføner
Anmeldelse av Mon Palau
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.