Spania, Sant Lluis

Villa Arena Blanca

Avinguda son Remei Sant Lluis Espana Sant Lluis, Spania Villa
1 tilbud fra 4167 NOK Se tilbud
Villa Arena Blanca
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
  • Hage
  • Kjøleskap
  • Mikrobølgeovn
  • Hårføner
Vis alle fasiliteter 4
Beliggenhet
Til sentrum
4.7 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Avinguda son Remei Sant Lluis Espana Sant Lluis, Spania

Det er flere attraksjoner og fasiliteter i nærheten av hotellet "Villa Arena Blanca" i Sant Lluis, Spania. Noen av de bemerkelsesverdige stedene rundt hotellet inkluderer:

1. Cala Binibeca: Denne vakre hvite sandstranden ligger bare en kort avstand fra hotellet. Den tilbyr krystallklart vann og er perfekt for bading og soling.

2. Binibeca Vell: En sjarmerende fiskerlandsby i nærheten, Binibeca Vell er kjent for sine maleriske hvite hus, smale gater og sjarmerende atmosfære. Besøkende kan utforske landsbyens små butikker, restauranter og kafeer.

3. Cala en Porter: En annen populær strand i området, Cala en Porter tilbyr en større bukt med fantastiske klipper og en livlig atmosfære. Den har et bredt spekter av vannsportaktiviteter, strandbarer og restauranter.

4. Sant Lluis by: Hotellet ligger i utkanten av Sant Lluis, en tradisjonell og landlig by. Den tilbyr et utvalg av butikker, lokale markeder og historiske landemerker. Besøkende kan utforske byens smale gater og nyte autentisk spansk mat.

5. Torralba d'en Salord: En forhistorisk talayotisk bosetning i nærheten, Torralba d'en Salord har et eldgammelt monument kjent som Talayot de Trepuco. Den gir et innblikk i regionens rike historie og kulturarv.

6. Menorca flyplass: Hotellet ligger bare en kort kjøretur fra Menorca flyplass, noe som gjør det praktisk for reisende som ankommer eller drar fra øya. Dette er bare noen få av de mange attraksjonene og fasilitetene i nærheten av hotellet "Villa Arena Blanca" i Sant Lluis, Spania. Besøkende kan nyte en kombinasjon av naturlig skjønnhet, historiske steder og lokal kultur i dette området.

map
Villa Arena Blanca
Villa

Til sentrum4.7

Om hotellet

Om

Villa Arena Blanca er et hotell som ligger i Sant Lluis, Spania. Her er litt informasjon om hotellet, rommene og måltidene:

1. Hotell: Villa Arena Blanca er et luksushotell som tilbyr et bredt utvalg av fasiliteter og tjenester til sine gjester. Det er kjent for sin vakre arkitektur, fantastisk innredning og service av høy kvalitet.

2. Rom: Hotellet tilbyr romslige og velutstyrte rom som er designet for å gi komfort og avslapning til gjestene. Hvert rom er utstyrt med moderne fasiliteter som aircondition, flatskjerm-TV, minibar og gratis Wi-Fi. Noen rom kan også tilby en balkong eller terrasse med vakker utsikt.

3. Måltider: Hotellet har en restaurant på stedet som serverer et utvalg av internasjonale og lokale retter. Gjestene kan nyte deilige måltider laget av talentfulle kokker med bruk av ferske og lokalt produserte ingredienser. Restauranten tilbyr en variert meny som imøtekommer ulike kostpreferanser og -krav.

4. Frokost: Hotellet tilbyr en gratis frokost til alle gjester. Frokostbuffeten har et bredt utvalg av alternativer, inkludert frukt, frokostblandinger, bakverk, brød, pålegg, ost, egg og drikkevarer.

5. Spiseopplevelse: I tillegg til restauranten har Villa Arena Blanca også en bar der gjestene kan nyte et bredt utvalg av drikkevarer, cocktails og snacks. Hotellet tilbyr også romservice for de som foretrekker å spise på rommet sitt.

6. Omgivelser: Villa Arena Blanca ligger i Sant Lluis, en sjarmerende by på den sørøstlige kysten av Menorca, Spania. Hotellet ligger i nærheten av vakre strender, historiske steder og naturlige attraksjoner. Gjestene kan utforske byens trange gater, besøke nærliggende strender eller engasjere seg i ulike vannsport- og utendørsaktiviteter. Samlet sett tilbyr Villa Arena Blanca et luksuriøst og behagelig opphold i Sant Lluis, Spania. Gjestene kan nyte romslige rom, deilige måltider og tilgang til nærliggende attraksjoner for en minneverdig ferieopplevelse.

Underholdning

Det er flere underholdningsmuligheter i nærheten av hotellet 'Villa Arena Blanca' i Sant Lluis, Spania:

1. Strender: Hotellet ligger i nærheten av flere vakre strender, som Punta Prima Beach og Binibeca Beach. Disse strendene tilbyr muligheter for bading, soling og vannsport.

2. Badeparker: Splash Sur Menorca Badepark ligger omtrent 5 minutter unna hotellet. Det er et flott sted for familier og tilbyr forskjellige vannsklier, bassenger og andre morsomme aktiviteter.

3. Ridning: Det er flere ridesentre rundt Sant Lluis hvor besøkende kan nyte rideturer langs naturstier og utforske landsbygda.

4. Cala en Porter-grottene: Bare en kort kjøretur fra hotellet er Cala en Porter-grottene en populær turistattraksjon. Besøkende kan utforske disse vakre naturlige grottene og nyte fantastisk utsikt over Middelhavet.

5. Tennis: Hotel del Almirante er i nærheten og har tennisbaner til leie. Gjester på 'Villa Arena Blanca' kan nyte en tennis kamp eller ta tennisleksjoner.

6. Restauranter og barer: Den nærliggende byen Sant Lluis tilbyr et utvalg av restauranter og barer hvor besøkende kan nyte lokal mat og drikke.

7. Shopping: Hotellet ligger i nærheten av shoppingområder, som Mahon, hvor besøkende kan utforske lokale markeder og butikker for suvenirer og andre varer.

8. Uteliv: Mahon, hovedstaden på Menorca, tilbyr et pulserende uteliv med barer, klubber og spillesteder med live musikk hvor besøkende kan nyte kveldsunderholdning.

9. Historiske steder: Området rundt Sant Lluis er kjent for sine historiske landemerker, som Sant Lluis-kirken og fortet Torre d'en Penjat. Besøkende kan utforske disse stedene og lære om regionens rike historie.

10. Båtturer: Flere båttursselskaper i nærheten Mahon tilbyr cruises og seilturer rundt øya, slik at besøkende kan nyte den vakre kystlandskapet og utforske skjulte viker og strender.

Topp spørsmål

1. Hvor ligger Villa Arena Blanca?
1. Hvor ligger Villa Arena Blanca?1

Villa Arena Blanca ligger i Sant Lluis, Spania.

2. Hvor mange soverom har Villa Arena Blanca?
2. Hvor mange soverom har Villa Arena Blanca?1

Villa Arena Blanca har 5 soverom.

3. Hvor mange bad har Villa Arena Blanca?
3. Hvor mange bad har Villa Arena Blanca?1

Villa Arena Blanca har 4 bad.

4. Hvilke fasiliteter er tilgjengelig på Villa Arena Blanca?
4. Hvilke fasiliteter er tilgjengelig på Villa Arena Blanca?1

Villa Arena Blanca tilbyr et privat svømmebasseng, et fullt utstyrt kjøkken, aircondition, Wi-Fi, grillfasiliteter og et romslig utendørsområde.

5. Er Villa Arena Blanca dyrevennlig?
5. Er Villa Arena Blanca dyrevennlig?1

Dessverre tillater ikke Villa Arena Blanca kjæledyr.

6. Hva er maksimalt antall personer som kan bo på Villa Arena Blanca?
6. Hva er maksimalt antall personer som kan bo på Villa Arena Blanca?1

Villa Arena Blanca kan innkvartere opptil 10 personer.

7. Er Villa Arena Blanca egnet for barn?
7. Er Villa Arena Blanca egnet for barn?1

Ja, Villa Arena Blanca er egnet for barn og tilbyr en barnestol og en babyseng ved forespørsel.

8. Er det parkering tilgjengelig på Villa Arena Blanca?
8. Er det parkering tilgjengelig på Villa Arena Blanca?1

Ja, Villa Arena Blanca tilbyr gratis parkering for gjester.

9. Er det noen nærliggende attraksjoner eller interessepunkter?
9. Er det noen nærliggende attraksjoner eller interessepunkter?1

Noen nærliggende attraksjoner inkluderer Binibeca Beach, Cala Mitjana Beach, Torralba d'en Salord og Es Castell.

10. Hva er avstanden til nærmeste flyplass?
10. Hva er avstanden til nærmeste flyplass?1

Villa Arena Blanca er omtrent en 10-minutters kjøretur fra Menorca Airport.

Alle tjenester og fasiliteter

Underholdning og avslapping
  • Hage
Romfasiliteter
  • Kjøleskap
  • Mikrobølgeovn
  • Hårføner
Anmeldelse av Villa Arena Blanca
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.