Spania, Sant Feliu de Guixols

Casa Creu

Carrer Creu, 73, Baixos A Sant Feliu de Guixols, Spania Leilighet
1 tilbud — Se tilbud
Casa Creu
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Biljard
 • Bowlingbane
 • Kjøleskap
 • Mikrobølgeovn
 • Hårføner
 • Vindsurfing
Vis alle fasiliteter 12
Beliggenhet
Til sentrum
0.3 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Carrer Creu, 73, Baixos A Sant Feliu de Guixols, Spania

Rundt hotellet Casa Creu i Sant Feliu de Guixols, Spania, finnes det flere attraksjoner og fasiliteter:

1. Sant Feliu de Guixols Beach: Hotellet ligger nær kystområdet, og den vakre sandstranden er innen gangavstand.

2. Sant Feliu de Guixols havn: Hotellet er nær havneområdet, der besøkende kan nyte en spasertur langs promenaden, se båtene og besøke restauranter og kafeer ved vannkanten.

3. Sant Pol Beach: Denne sandstranden er også i nærheten, og tilbyr en annerledes kystopplevelse for avslapning og vannaktiviteter.

4. Sant Feliu de Guixols bysenter: Hotellet ligger i sentrum av byen, der besøkende kan utforske sjarmerende gater, butikker og restauranter. Bysenteret har også historiske steder som Benediktinerklosteret.

5. Platja d'Aro: En kort kjøretur fra Casa Creu, tilbyr Platja d'Aro en livlig atmosfære med et bredt utvalg av butikker, restauranter, barer og underholdningsmuligheter.

6. Naturparker: Hotellet er omgitt av naturparker som Les Gavarres-fjellkjeden, som er ideell for fotturer, sykling og utforsking av naturen.

7. Golfbaner: Det finnes flere golfbaner i området, inkludert Golf Costa Brava og Club Golf d'Aro Mas Nou, for de som liker å spille golf. Totalt sett ligger Casa Creu i en naturskjønn kystby med vakre strender, et sjarmerende bysenter og ulike fritidsaktiviteter i nærheten.

map
Casa Creu
Leilighet

Til sentrum0.3

Om hotellet

Om

'Casa Creu' er et sjarmerende hotell som ligger i Sant Feliu de Guixols, en vakker kystby i Spania. Hotellet tilbyr komfortable og velutstyrte rom, perfekt for et avslappende opphold. Rommene på Casa Creu er smakfullt innredet og har moderne fasiliteter. Hvert rom er utstyrt med aircondition, flatskjerm-TV, minibar, safe og eget bad med toalettartikler. Noen rom har også balkonger eller terrasser med panoramautsikt over området rundt. Hotellet tilbyr ulike spisealternativer for gjestene sine. En kontinental frokost serveres daglig, med et utvalg av bakverk, brød, pålegg, frukt og drikke. Til lunsj og middag finnes det flere restauranter og kafeer i nærheten hvor gjestene kan utforske det lokale kjøkkenet. 'Casa Creu' ligger praktisk til i hjertet av Sant Feliu de Guixols, innen gangavstand til stranden, butikker, restauranter og attraksjoner. Hotellet tilbyr også gratis Wi-Fi på alle områder, døgnåpen resepsjon og concierge-service for å hjelpe gjestene med eventuelle spørsmål eller reisearrangementer. Alt i alt er Casa Creu et utmerket valg for reisende som ønsker et koselig og komfortabelt opphold i Sant Feliu de Guixols, med enkel tilgang til byens attraksjoner og fasiliteter.

Underholdning

Det er flere underholdningsalternativer i nærheten av hotellet 'Casa Creu' i Sant Feliu de Guixols, Spania. Her er noen anbefalinger:

1. Platja Sant Pol: Denne vakre stranden er bare en kort spasertur fra hotellet. Nyt bading, soling eller bare slapp av ved sjøen.

2. Sant Feliu de Guixols Promenade: Ta en rolig spasertur langs promenaden, som er foret med butikker, restauranter og kafeer, og tilbyr en livlig atmosfære.

3. Sant Feliu de Guixols-klosteret: Besøk det benediktinske klosteret, som huser et museum som viser religiøs kunst og historiske artefakter.

4. Museu d'Historia de Sant Feliu de Guixols: Utforsk lokalhistorien på dette museet, som har utstillinger om regionens maritime fortid og tradisjonelle næringer.

5. Porta Ferrada-festivalen: Avhengig av når du besøker, kan du være i stand til å delta på denne årlige internasjonale musikk- og scenekunstfestivalen, som holdes på ulike steder i Sant Feliu de Guixols.

6. Vannsport: Delta på aktiviteter som kajakkpadling, paddleboarding eller seiling på et av vannsportsentrene i nærheten av hotellet.

7. Besøk nærliggende byer: Ta en dagstur til nærliggende byer som Tossa de Mar eller Palamos, der du kan utforske deres historiske sentrum, besøke lokale markeder eller nyte fersk sjømat.

8. Golfbaner: Golfentusiaster kan spille på Golf Costa Brava eller PGA Catalunya Resort, som ligger innen kjøreavstand fra Sant Feliu de Guixols.

9. Espai Carmen Thyssen: Dette museet i nabobyen Sant Feliu de Guixols arrangerer ulike utstillinger med katalansk og middelhavskunst.

10. Fotturer eller sykling: Oppdag de vakre landskapene i Costa Brava-regionen ved å dra på fottur eller sykkeltur langs kyststiene eller gjennom nærliggende naturparker. Husk å sjekke tilgjengeligheten og åpningstidene for disse attraksjonene før du besøker dem, da noen kan ha spesifikke åpningstider eller sesongavslutninger.

Topp spørsmål

1. Hva er Casa Creu?
1. Hva er Casa Creu?1

Casa Creu er en populær strandrestaurant som ligger i Sant Feliu de Guixols, Spania. De tilbyr et bredt utvalg av middelhavskost og katalansk mat

2. Hva er åpningstidene til Casa Creu?
2. Hva er åpningstidene til Casa Creu?1

De eksakte åpningstidene til Casa Creu kan variere avhengig av sesongen. Det er best å sjekke deres offisielle nettside eller kontakte dem direkte for oppdatert informasjon

3. Har Casa Creu utendørsservering?
3. Har Casa Creu utendørsservering?1

Ja, Casa Creu har utendørsservering som lar gjestene nyte måltidene sine med en vakker utsikt over Middelhavet

4. Er det nødvendig å reservere bord på Casa Creu?
4. Er det nødvendig å reservere bord på Casa Creu?1

Selv om det ikke alltid er nødvendig å reservere bord, er det anbefalt, spesielt i høysesongen eller i helgene når restauranten har en tendens til å være travel

5. Hvilken type mat tilbyr Casa Creu?
5. Hvilken type mat tilbyr Casa Creu?1

Casa Creu tilbyr en rekke middelhavskost og katalansk mat. Menyen deres inkluderer fersk sjømat, grillede kjøttretter, tapas, paella og andre tradisjonelle retter

6. Har Casa Creu vegetariske/veganske alternativer?
6. Har Casa Creu vegetariske/veganske alternativer?1

Ja, Casa Creu har et utvalg av vegetariske og veganske alternativer på menyen. De tilpasser seg ulike diettpreferanser og har retter laget med ferske lokale råvarer

7. Kan Casa Creu ta imot store grupper eller arrangementer?
7. Kan Casa Creu ta imot store grupper eller arrangementer?1

Ja, Casa Creu kan ta imot store grupper eller arrangementer. Det anbefales imidlertid å kontakte dem på forhånd for å avtale og sikre tilgjengelighet

8. Er Casa Creu egnet for familier med barn?
8. Er Casa Creu egnet for familier med barn?1

Ja, Casa Creu er en familievennlig restaurant. De har en barnevennlig meny og tilbyr alternativer som appellerer til yngre ganer

9. Har Casa Creu en bar?
9. Har Casa Creu en bar?1

Ja, Casa Creu har en bar som serverer et utvalg av alkoholholdige og alkoholfrie drikker, inkludert vin, cocktailer og forfriskende drikkevarer

10. Hva er noen nærliggende attraksjoner til Casa Creu?
10. Hva er noen nærliggende attraksjoner til Casa Creu?1

Casa Creu ligger i Sant Feliu de Guixols, en sjarmerende by ved Costa Brava. Noen nærliggende attraksjoner inkluderer den vakre Sant Pol-stranden, Benediktinerklosteret Sant Feliu de Guixols og Porta Ferrada-festivalen, som arrangeres årlig i juli og august.

Alle tjenester og fasiliteter

Underholdning og avslapning
 • Biljard
 • Bowlingbane
 • Vindsurfing
 • Dartskive
 • Fotturer
Romfasiliteter
 • Kjøleskap
 • Mikrobølgeovn
 • Hårføner
Vannaktiviteter
 • Fiske
 • Dykkedykking
 • Padling
 • Vannaktiviteter
Anmeldelse av Casa Creu
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.