Spania, Salou

Alexis II Premium Arysal

Girona, 9-13 Salou, Spania Leilighet
1 tilbud fra 1934 NOK Se tilbud
Alexis II Premium Arysal
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
  • Kjøleskap
  • Mikrobølgeovn
  • Heis
  • Turistinformasjon
  • Vannaktiviteter
Vis alle fasiliteter 5
Beliggenhet
Til sentrum
0.4 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Girona, 9-13 Salou, Spania

Det er flere attraksjoner og interessepunkter rundt hotellet 'Alexis II Premium Arysal' i Salou, Spania. Noen av de nærliggende attraksjonene inkluderer:

1. PortAventura Park: En populær temapark som ligger bare en kort spasertur fra hotellet, med ulike attraksjoner, forestillinger og underholdning for alle aldre.

2. Llevant-stranden: En vakker sandstrand som ligger omtrent 500 meter unna hotellet, med krystallklart vann og en promenade med butikker, restauranter og barer.

3. Passeig Jaume I: En naturskjønn promenade langs vannet som løper parallelt med Llevant-stranden, med palmetrær, vakre hager og flere butikker og kafeer.

4. Salous sentrum: Hotellet ligger i gangavstand fra Salous sentrum, der du finner et bredt utvalg av butikker, restauranter, barer og utelivsmuligheter.

5. Aquopolis Costa Dorada: En vannpark som ligger en kort avstand fra hotellet, med ulike vannsklier, bassenger og attraksjoner for en morsom dag.

6. Cambrils: En pittoresk kystby som ligger bare noen få kilometer unna Salou, kjent for sin sjarmerende gamleby, vakre strender og deilige sjømatrestauranter.

7. Tarragona: En historisk by som ligger omtrent 10 kilometer unna Salou, med et godt bevart romersk amfiteater, gamle ruiner og et pulserende sentrum med butikker, restauranter og kulturelle attraksjoner. Dette er bare noen få eksempler på attraksjoner og interessepunkter rundt hotellet 'Alexis II Premium Arysal' i Salou, Spania.

map
Alexis II Premium Arysal
Leilighet

Til sentrum0.4

Om hotellet

Om

Det eksklusive hotellet Alexis II Premium Arysal ligger i Salou, Spania. Det tilbyr komfortable og moderne rom som imøtekommer gjestenes behov. Hotellet har ulike typer rom, inkludert enkeltrom, dobbeltrom og familierom, slik at det er overnattingsmuligheter som passer for alle. Rommene på Alexis II Premium Arysal er smakfullt innredet og utstyrt med fasiliteter som klimaanlegg, flatskjerm-TV, minibar og gratis Wi-Fi. Noen rom kan også ha balkonger eller terrasser med vakker utsikt over området rundt. Når det gjelder spisemuligheter, har hotellet en restaurant der gjestene kan nyte et utvalg av deilige måltider. Restauranten serverer både lokale og internasjonale retter, tilberedt av dyktige kokker. Gjestene kan også slappe av og nyte en drink i hotellets bar. Når det gjelder fasiliteter, tilbyr Alexis II Premium Arysal et utvalg av fasiliteter som gjestene kan benytte seg av. Dette inkluderer en svømmebasseng, en solterrasse, et treningssenter og et spa. Spaet tilbyr avslappende og velværebehandlinger som massasje, ansiktsbehandlinger og kroppsbehandlinger, slik at gjestene kan slappe av og fornye seg. Hotellets beliggenhet er en annen attraksjon, da det ligger nær stranden og innen gangavstand fra severdigheter og underholdningsmuligheter i Salou. Gjestene kan enkelt utforske den vakre kystlinjen, besøke nærliggende temaparker eller oppleve det pulserende nattelivet i denne populære turistdestinasjonen. Alt i alt tilbyr Alexis II Premium Arysal komfortabel overnatting, gode spisemuligheter og et utvalg av fasiliteter for å sikre et hyggelig opphold for gjestene i Salou, Spania.

Underholdning

Det er flere underholdningsmuligheter nær hotellet 'Alexis II Premium Arysal' i Salou, Spania. Noen av de populære underholdningsarenaene og attraksjonene inkluderer:

1. PortAventura World: Dette er en stor temapark med spennende turer, show og attraksjoner. Den ligger bare en kort avstand fra hotellet og tilbyr underholdning for alle aldre.

2. Aquopolis Costa Dorada: En vannpark med en rekke sklier, bassenger og aktiviteter. Perfekt for en dag med familieaktiviteter og underholdning.

3. House of Illusion: En live magisk show fylt med forbløffende triks, illusjoner og komedie. Det er et flott alternativ for en kveld med underholdning.

4. Salous natteliv: Det er mange barer, klubber og diskoteker i Salou som tilbyr underholdning og utelivsmuligheter for de som liker å dra ut og danse.

5. Shopping og spising: Hotellets beliggenhet gir enkel tilgang til Salous hoved shopping- og spiseområder. Besøkende kan utforske butikker, restauranter og kafeer for underholdning og fritid.

6. Strandaktiviteter: Hotellet ligger også i nærheten av Salous vakre strender, hvor besøkende kan drive med ulike vannsportaktiviteter, sole seg eller bare slappe av på sanden. Disse underholdningsalternativene tilbyr et mangfold av valg for besøkende som bor på hotellet 'Alexis II Premium Arysal' i Salou.

Topp spørsmål

1. Hva er Alexis II Premium Arysal?
1. Hva er Alexis II Premium Arysal?1

Alexis II Premium Arysal er en luksuriøs leilighetskompleks som ligger i Salou, Spania. Det tilbyr førsteklasses overnatting og et utvalg av fasiliteter for et komfortabelt opphold

2. Hvilke typer overnattingssteder er tilgjengelige på Alexis II Premium Arysal?
2. Hvilke typer overnattingssteder er tilgjengelige på Alexis II Premium Arysal?1

Alexis II Premium Arysal tilbyr romslige og velutstyrte leiligheter med ett til tre soverom. Disse leilighetene er fullt møblert og utstyrt med moderne fasiliteter som et kjøkken, oppholdsområde, eget bad og balkong.

3. Hvilke fasiliteter finnes på Alexis II Premium Arysal?
3. Hvilke fasiliteter finnes på Alexis II Premium Arysal?1

Leilighetskomplekset tilbyr et bredt utvalg av fasiliteter for gjestenes bekvemmelighet og nytelse. Dette inkluderer et utendørs svømmebasseng, solterrasse, treningsstudio, lekeplass for barn og privat parkering. I tillegg har leilighetene gratis Wi-Fi og aircondition

4. Er Alexis II Premium Arysal sentralt plassert i Salou?
4. Er Alexis II Premium Arysal sentralt plassert i Salou?1

Ja, Alexis II Premium Arysal er sentralt plassert i Salou. Det er bare en kort spasertur fra stranden og i nærheten av forskjellige barer, restauranter, butikker og underholdningsmuligheter. Den populære fornøyelsesparken PortAventura World ligger også i nærheten

5. Er det noen spisemuligheter i nærheten av Alexis II Premium Arysal?
5. Er det noen spisemuligheter i nærheten av Alexis II Premium Arysal?1

Ja, det er mange spisemuligheter i nærheten av Alexis II Premium Arysal. Salou tilbyr et bredt utvalg av restauranter som serverer lokal spansk mat samt internasjonale retter. Gjestene kan enkelt finne spisesteder som passer deres preferanser og budsjett i nærheten av leilighetskomplekset

6. Tilbyr Alexis II Premium Arysal transport fra flyplassen?
6. Tilbyr Alexis II Premium Arysal transport fra flyplassen?1

Alexis II Premium Arysal tilbyr ikke transport fra flyplassen. Gjestene kan imidlertid arrangere flyplasstransport gjennom eksterne leverandører eller bruke offentlig transport som busser eller taxier for å komme til komplekset fra flyplassen

7. Er det et minimum oppholdskrav på Alexis II Premium Arysal?
7. Er det et minimum oppholdskrav på Alexis II Premium Arysal?1

Minimum oppholdskrav på Alexis II Premium Arysal kan variere avhengig av sesong og tilgjengelighet. Det anbefales å sjekke med eiendommen eller bookingplattformer for de spesifikke minimum oppholdskravene under dine tiltenkte reisedatoer

8. Er kjæledyr tillatt på Alexis II Premium Arysal?
8. Er kjæledyr tillatt på Alexis II Premium Arysal?1

Noen enheter på Alexis II Premium Arysal kan tillate kjæledyr, mens andre kan ha en streng ingen-kjæledyr-politikk. Det er best å kontakte eiendommen direkte eller sjekke bookinginformasjonen for å bekrefte deres kjæledyrpolitikk før du foretar en reservasjon

9. Er det en avbestillingspolicy på Alexis II Premium Arysal?
9. Er det en avbestillingspolicy på Alexis II Premium Arysal?1

Avbestillingspolicyen på Alexis II Premium Arysal kan variere avhengig av bookingplattformen og de spesifikke reservasjonsvilkårene. Det anbefales å gjennomgå avbestillingspolicyen ved bestillingstidspunktet for å forstå eventuelle gebyrer eller begrensninger som kan gjelde i tilfelle avbestilling eller endringer i reservasjonen.

Alle tjenester og fasiliteter

Romfasiliteter
  • Kjøleskap
  • Mikrobølgeovn
Hotellfasiliteter
  • Heis
Ekstra tjenester
  • Turistinformasjon
Vannaktiviteter
  • Vannaktiviteter
Anmeldelse av Alexis II Premium Arysal
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.