Spania, Salamanca

Apartamento Marquesa de Almarza

Marquesa de Alamrza 49, Salamanca, Spania Leilighet
1 tilbud — Se tilbud
Apartamento Marquesa de Almarza
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
  • Kjøleskap
  • Mikrobølgeovn
  • Hårføner
  • Heis
Vis alle fasiliteter 4
Beliggenhet
Til sentrum
0.5 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Marquesa de Alamrza 49, Salamanca, Spania

Rundt hotellet "Apartamento Marquesa de Almarza" i Salamanca, Spania, finnes det flere attraksjoner og fasiliteter. Her er noen bemerkelsesverdige steder som ligger i nærheten:

1. Plaza Mayor: Salamancas historiske hovedtorg, som ligger bare en kort spasertur fra hotellet. Det er kjent for sin fantastiske arkitektur og livlige atmosfære, med en rekke kafeer, restauranter og butikker.

2. Salamanca-katedralen: En storslått gotisk katedral som dominerer byens horisont. Den er en av de viktigste landemerkene i Salamanca, og ligger nær hotellet.

3. Universitetet i Salamanca: Et av Europas eldste universiteter, kjent for sin imponerende fasade og historiske betydning. Universitetet er en populær turistattraksjon og ligger innen gangavstand.

4. Casa de las Conchas: En unik bygning prydet med skjell, som nå fungerer som et offentlig bibliotek. Det er et populært sted for besøkende på grunn av sin interessante arkitektoniske design og historie.

5. Päpstliche Universität von Salamanca: Denne historiske institusjonen ligger i nærheten og er verdt et besøk for sin imponerende arkitektur og vakre campus.

6. Tormes-elven: Tormes-elven renner gjennom Salamanca og gir et hyggelig område for rolige spaserturer, sykling eller bare å nyte den naturskjønne utsikten. Elvepromenaden ligger bare minutter unna hotellet.

7. Salamancas gamleby: Hotellet ligger midt i Salamancas historiske sentrum, omgitt av smale gater, sjarmerende torg og historiske bygninger. Dette UNESCOs verdensarvstedet tilbyr mange muligheter for å utforske og oppdage byens rike historie og kultur. I tillegg til disse attraksjonene, finnes det en rekke restauranter, kafeer, barer og butikker innen gangavstand fra hotellet.

map
Apartamento Marquesa de Almarza
Leilighet

Til sentrum0.5

Om hotellet

Om

'Leilighet Marquesa de Almarza' er et hotell som ligger i Salamanca, Spania. Hotellet tilbyr komfortable og stilige rom til gjestene sine. Hvert rom er utstyrt med moderne fasiliteter som aircondition, en flatskjerm-TV, eget bad og gratis Wi-Fi. Hotellet tilbyr ulike romalternativer for å imøtekomme ulike behov. Det finnes enkeltrom, dobbeltrom og familierom tilgjengelig. Rommene er godt innredet og designet for å sikre et hyggelig og koselig opphold. Når det gjelder måltider, tilbyr hotellet en deilig frokost som serveres daglig. Frokosten inkluderer et utvalg av fersk frukt, bakverk, brød og varme drikker. Gjestene kan nyte et solid måltid for å starte dagen før de utforsker byen. Hotellet ligger beleilig til i hjertet av Salamanca, i nærheten av store attraksjoner og landemerker. Gjestene kan enkelt utforske den historiske bykjernen, besøke det berømte universitetet i Salamanca eller nyte avslappende turer langs Plaza Mayor. Alt i alt tilbyr 'Leilighet Marquesa de Almarza' komfortable rom og en deilig frokost, noe som gjør det til et flott valg for reisende som ønsker et hyggelig opphold i Salamanca, Spania.

Underholdning

Det er flere underholdningsalternativer i nærheten av Apartamento Marquesa de Almarza i Salamanca, Spania. Noen av dem inkluderer:

1. Plaza Mayor: Ligger bare noen minutters gange fra hotellet, er Plaza Mayor hovedtorget i Salamanca. Det er et livlig område med mange restauranter, kafeer og butikker. Plassen er også kjent for sin vakre arkitektur og livlige atmosfære.

2. Salamanca-katedralen: Ligger i den historiske kjernen av byen, er Salamanca-katedralen et must-visit attraksjon. Katedralen er kjent for sin vakre arkitektur, spesielt de intrikate steinskulpturene på fasaden. Besøkende kan også klatre til toppen av katedralen for fantastisk utsikt over Salamanca.

3. Casa Lis: Dette art nouveau-museet er dedikert til dekorative kunster og har en imponerende samling av glass og porselen. Det ligger i nærheten av hotellet og er verdt et besøk for kunstentusiaster.

4. Romersk bro: Romersk bro spenner over elven Tormes og er et symbol på byens historie. Den gir pittoresk utsikt over byen og er et flott sted for en avslappende spasertur.

5. Casa de las Conchas: Dette historiske bygningen er kjent for fasaden sin som er dekket av kamskjellskjell. Det er nå et offentlig bibliotek, men besøkende kan beundre den unike arkitekturen fra utsiden.

6. Teatro Liceo: Salamancas hovedteater, Teatro Liceo, er kjent for sine varierte forestillinger, inkludert ballett, opera, skuespill og konserter. Sjekk programmet deres for å se om det er en forestilling under oppholdet ditt.

7. Museo Art Nouveau y Art Decó: Dette museet viser art nouveau og art deco-stilene gjennom en samling møbler, malerier og dekorative gjenstander. Det er et flott sted å utforske hvis du er interessert i designhistorie. Dette er bare noen få alternativer for underholdning i nærheten av Apartamento Marquesa de Almarza. Hotellets sentrale beliggenhet gir enkel tilgang til mange andre attraksjoner, restauranter og utesteder i den sjarmerende byen Salamanca.

Topp spørsmål

1. Hva er adressen til Apartamento Marquesa de Almarza i Salamanca, Spania?
1. Hva er adressen til Apartamento Marquesa de Almarza i Salamanca, Spania?1

Adressen til Apartamento Marquesa de Almarza er Calle Rua Mayor, 23, 37002 Salamanca, Spania.

2. Hvor mange soverom har Apartamento Marquesa de Almarza?
2. Hvor mange soverom har Apartamento Marquesa de Almarza?1

Apartamento Marquesa de Almarza har to soverom.

3. Har Apartamento Marquesa de Almarza parkeringsfasiliteter?
3. Har Apartamento Marquesa de Almarza parkeringsfasiliteter?1

Nei, Apartamento Marquesa de Almarza har ikke dedikerte parkeringsfasiliteter. Det finnes imidlertid offentlige parkeringsalternativer i nærheten.

4. Er Apartamento Marquesa de Almarza dyrevennlig?
4. Er Apartamento Marquesa de Almarza dyrevennlig?1

Ja, Apartamento Marquesa de Almarza er dyrevennlig. Kjæledyr er tillatt etter forespørsel.

5. Er det tilgang til internett på Apartamento Marquesa de Almarza?
5. Er det tilgang til internett på Apartamento Marquesa de Almarza?1

Ja, Apartamento Marquesa de Almarza tilbyr gratis Wi-Fi-internett.

6. Er leiligheten aircondition?
6. Er leiligheten aircondition?1

Ja, Apartamento Marquesa de Almarza har aircondition for gjestenes komfort.

7. Hva er innsjekkings- og utsjekkingstidene på Apartamento Marquesa de Almarza?
7. Hva er innsjekkings- og utsjekkingstidene på Apartamento Marquesa de Almarza?1

Innsjekkingstiden på Apartamento Marquesa de Almarza er fra kl. 15:00, og utsjekkingstiden er før kl. 11:00.

8. Hva er noen nærliggende attraksjoner til Apartamento Marquesa de Almarza?
8. Hva er noen nærliggende attraksjoner til Apartamento Marquesa de Almarza?1

Noen nærliggende attraksjoner til Apartamento Marquesa de Almarza inkluderer Plaza Mayor, University of Salamanca, Salamanca Cathedral og Casa de las Conchas.

9. Er det et fullt utstyrt kjøkken på Apartamento Marquesa de Almarza?
9. Er det et fullt utstyrt kjøkken på Apartamento Marquesa de Almarza?1

Ja, Apartamento Marquesa de Almarza har et fullt utstyrt kjøkken med fasiliteter som kjøleskap, mikrobølgeovn, ovn og oppvaskmaskin.

10. Hvor langt er nærmeste flyplass fra Apartamento Marquesa de Almarza?
10. Hvor langt er nærmeste flyplass fra Apartamento Marquesa de Almarza?1

Den nærmeste flyplassen til Apartamento Marquesa de Almarza er Salamanca-Matacán Airport, som ligger omtrent 15 kilometer unna.

Alle tjenester og fasiliteter

Romfasiliteter
  • Kjøleskap
  • Mikrobølgeovn
  • Hårføner
Hotellfasiliteter
  • Heis
Anmeldelse av Apartamento Marquesa de Almarza
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.