Spania, Sagunto

Apartamento en Canet

Alemania, 25 almarda Sagunto, Spania Leilighet
1 tilbud — Se tilbud
Apartamento en Canet
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Kjøleskap
 • Mikrobølgeovn
 • Hårføner
 • Heis
 • Særskilt røykeområde
 • Turistinformasjon
Vis alle fasiliteter 6
Beliggenhet
Til sentrum
6.9 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Alemania, 25 almarda Sagunto, Spania

Rundt hotellet "Apartamento en Canet" i Sagunto, Spania, finnes det ulike attraksjoner og fasiliteter. Noen av de bemerkelsesverdige stedene og tingene å gjøre i området inkluderer:

1. Canet d'en Berenguer Beach: Hotellet ligger i nærheten av den vakre Canet d'en Berenguer Beach, som tilbyr en sandstrand, klart vann, solsenger og vannsportsaktiviteter.

2. Port de Sagunt: Kun en kort kjøretur unna hotellet ligger Port de Sagunt, et livlig havneområde med marina, restauranter, barer og butikker. Besøkende kan nyte en avslappende spasertur langs promenaden eller dra på båttur.

3. Romersk teater: Sagunto er kjent for sin rike historie, og det romerske teateret er en populær attraksjon i byen. Teateret stammer fra det første århundre og tilbyr guidede turer for å utforske de gamle ruinene.

4. Castillo de Sagunto: Dette historiske slottet gir utsikt over byen Sagunto og gir panoramautsikt over området rundt. Slottet viser både romersk og maurisk arkitektur og er et flott sted for historieentusiaster.

5. Almardà Beach: Litt lenger nord for Canet d'en Berenguer Beach ligger Almardà Beach, som er en annen herlig strand med mer avslappede omgivelser og færre folkemengder.

6. Valencia: Byen Valencia er omtrent en 30 minutters kjøretur fra Sagunto. Valencia tilbyr et bredt spekter av attraksjoner, inkludert Byen for kunst og vitenskap, Valencia-katedralen, Oceanografic (akvarium) og den historiske bykjernen med sine sjarmerende gater og torg. I tillegg til disse attraksjonene har Sagunto kjøpesentre, supermarkeder, restauranter og kafeer for å imøtekomme behovene til besøkende.

map
Apartamento en Canet
Leilighet

Til sentrum6.9

Om hotellet

Om

Apartamento en Canet er et hotell som ligger i Sagunto, Spania. Det tilbyr komfortabel overnatting med fokus på å gi et avslappende og hyggelig opphold for gjestene. Hotellet tilbyr forskjellige typer rom, inkludert standardrom og suiter, for å imøtekomme ulike preferanser og gruppestørrelser. Hvert rom er godt møblert og utstyrt med moderne fasiliteter, inkludert aircondition, gratis Wi-Fi, flatskjerm-TV og eget bad. Hotellet har også et utvalg av fasiliteter og tjenester for å forbedre gjesteopplevelsen. Det er en resepsjon som er tilgjengelig 24/7 for å hjelpe gjester med eventuelle spørsmål eller forespørsler. I tillegg tilbyr hotellet gratis parkering for gjester som velger å ta med egne kjøretøy. Når det gjelder måltider, har hotellet en restaurant på stedet som tilbyr et utvalg av deilige retter til frokost, lunsj og middag. Restauranten serverer både tradisjonell spansk mat og internasjonale retter, slik at det er noe for enhver smak. Videre ligger Apartamento en Canet i en praktisk beliggenhet for å utforske området rundt. Hotellet ligger i nærheten av stranden, slik at gjestene kan nyte solen og sanden under oppholdet. Det er også i nærheten av attraksjoner som det historiske Sagunto-slottet og den pulserende byen Valencia, noe som gjør det til en flott base for sightseeing og dagsturer. Samlet sett tilbyr Apartamento en Canet et komfortabelt og praktisk opphold for gjester, med velutstyrte rom, smakfulle måltider og en flott beliggenhet. Uansett om du besøker Sagunto for fritid eller forretninger, tilbyr dette hotellet en imøtekommende og hyggelig opplevelse.

Underholdning

Det er flere underholdningsalternativer i nærheten av hotellet "Apartamento en Canet" i Sagunto, Spania. Her er noen forslag:

1. Strender: Hotellet ligger i nærheten av Canet d'en Berenguer Beach og andre nærliggende strender hvor du kan slappe av, nyte solen og bade i Middelhavet.

2. Sagunto Castle: Besøk Sagunto Castle, et historisk område med fantastisk utsikt. Utforsk de gamle ruinene og lær om byens rike historie.

3. Sagunto Theater: Sjekk om det er noen forestillinger eller konserter som skjer på Sagunto Theater under oppholdet ditt. Det er kjent for sine kulturelle arrangementer og forestillinger.

4. Roman Theater: Ta en tur til Roman Theater, et arkeologisk område som viser fram gamle romerske ruiner. Det gir et glimt av fortiden og er et flott sted å ta bilder.

5. Port de Sagunt: Utforsk Port de Sagunt, et pittoresk havneområde med restauranter, barer og butikker. Nyt en avslappende spasertur langs vannkanten og nyt lokal mat.

6. Shopping: Hotellet ligger i nærheten av handleområder hvor du kan finne et utvalg av butikker og butikker. Besøk Mall Sagunto eller andre nærliggende kjøpesentre for å kjøpe suvenirer eller klær.

7. Temaparker: Hvis du reiser med barn, kan du vurdere å besøke nærliggende temaparker som Aquopolis Cullera, som tilbyr vannsklier og bassenger. Husk å sjekke tilgjengeligheten og åpningstidene til attraksjoner før besøket, da de kan variere avhengig av sesongen.

Topp spørsmål

1. Hva er adressen til leiligheten i Canet Sagunto, Spania?
1. Hva er adressen til leiligheten i Canet Sagunto, Spania?1

Adressen til leiligheten er ikke oppgitt i spørsmålet, og kan derfor ikke besvares

2. Hvor mange soverom har leiligheten i Canet, Sagunto, Spania?
2. Hvor mange soverom har leiligheten i Canet, Sagunto, Spania?1

Antallet soverom i leiligheten i Canet, Sagunto, Spania kan variere. Vennligst oppgi spesifikk informasjon om leiligheten som er aktuell for å få nøyaktig svar

3. Er leiligheten i Canet, Sagunto, Spania møblert?
3. Er leiligheten i Canet, Sagunto, Spania møblert?1

Spørsmålet gir ikke informasjon om møbleringen av leiligheten. Vennligst oppgi flere spesifikke detaljer for å få et nøyaktig svar

4. Hva er prisen på leiligheten i Canet, Sagunto, Spania?
4. Hva er prisen på leiligheten i Canet, Sagunto, Spania?1

Prisen på leiligheten i Canet, Sagunto, Spania er ikke nevnt i spørsmålet. Det anbefales å ta kontakt med eiendomsmegler eller eiendomsannonseringsside for å få nøyaktig prisinformasjon

5. Er kjæledyr tillatt i leiligheten i Canet, Sagunto, Spania?
5. Er kjæledyr tillatt i leiligheten i Canet, Sagunto, Spania?1

Kjæledyrpolitikken for leiligheten i Canet, Sagunto, Spania er ikke spesifisert i spørsmålet. Det anbefales å spørre utleieren eller eiendomsforvaltningen om kjæledyrpolitikken

6. Er det parkering tilgjengelig ved leiligheten i Canet, Sagunto, Spania?
6. Er det parkering tilgjengelig ved leiligheten i Canet, Sagunto, Spania?1

Tilgjengeligheten til parkering ved leiligheten i Canet, Sagunto, Spania er ikke oppgitt i spørsmålet. Det anbefales å spørre utleieren eller eiendomsforvaltningen om parkeringsdetaljer

7. Har leiligheten i Canet, Sagunto, Spania en balkong?
7. Har leiligheten i Canet, Sagunto, Spania en balkong?1

Det er ikke nevnt om leiligheten i Canet, Sagunto, Spania har en balkong. Vennligst oppgi mer spesifikk informasjon for å få et nøyaktig svar

8. Er leiligheten i Canet, Sagunto, Spania nær stranden?
8. Er leiligheten i Canet, Sagunto, Spania nær stranden?1

Spørsmålet spesifiserer ikke avstanden mellom leiligheten og stranden. Canet Sagunto, Spania er en kystby, så det er sannsynlig at noen leiligheter er nær stranden, men det kan ikke bekreftes uten ytterligere detaljer

9. Er leiligheten i Canet, Sagunto, Spania egnet for familier?
9. Er leiligheten i Canet, Sagunto, Spania egnet for familier?1

Egnet for familier avhenger av faktorer som antall soverom, fasiliteter og nærhet til skoler og parker. Spesifikk informasjon om leiligheten er nødvendig for å kunne besvare dette spørsmålet nøyaktig

10. Finnes det noen attraksjoner eller fasiliteter i nærheten av leiligheten i Canet, Sagunto, Spania?
10. Finnes det noen attraksjoner eller fasiliteter i nærheten av leiligheten i Canet, Sagunto, Spania?1

Uten spesifikk informasjon om beliggenheten til leiligheten i Canet, Sagunto, Spania, er det vanskelig å gi informasjon om nærliggende attraksjoner eller fasiliteter. Imidlertid er Sagunto kjent for sine romerske ruiner og vakre strender.

Alle tjenester og fasiliteter

Romfasiliteter
 • Kjøleskap
 • Mikrobølgeovn
 • Hårføner
Hotellfasiliteter
 • Heis
 • Særskilt røykeområde
Ekstra tjenester
 • Turistinformasjon
Anmeldelse av Apartamento en Canet
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.