Spania, Rota

Hotel Duque de Najera

Calle Gravina 2 Rota, Spania Hotell
1 tilbud — Se tilbud
Hotel Duque de Najera
Hotel Duque de Najera
Hotel Duque de Najera
Hotel Duque de Najera
Hotel Duque de Najera
Hotel Duque de Najera
Hotel Duque de Najera
Hotel Duque de Najera
Hotel Duque de Najera
Hotel Duque de Najera
Hotel Duque de Najera
Hotel Duque de Najera
Hotel Duque de Najera
Hotel Duque de Najera
Hotel Duque de Najera
Hotel Duque de Najera
Hotel Duque de Najera
Hotel Duque de Najera
Hotel Duque de Najera
Hotel Duque de Najera
Hotel Duque de Najera
Hotel Duque de Najera
Hotel Duque de Najera
Hotel Duque de Najera
Hotel Duque de Najera
Hotel Duque de Najera
Hotel Duque de Najera
Hotel Duque de Najera
Hotel Duque de Najera
Hotel Duque de Najera
Hotel Duque de Najera
Hotel Duque de Najera
Hotel Duque de Najera
Hotel Duque de Najera
Hotel Duque de Najera
Hotel Duque de Najera
Hotel Duque de Najera
Hotel Duque de Najera
Hotel Duque de Najera
Hotel Duque de Najera
Hotel Duque de Najera
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Massasje
 • Massasje / Skjønnhetssenter
 • Biljard
 • Sykkelutleie
 • Hage
 • Klimaanlegg
Vis alle fasiliteter 33
Beliggenhet
Til sentrum
0.1 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Calle Gravina 2 Rota, Spania

Hotel Duque de Najera ligger i byen Rota, i provinsen Cadiz, i Spania. Det ligger på Costa de la Luz, i den sørvestlige delen av landet. Her er noen av attraksjonene og fasilitetene rundt hotellet:

1. Strender: Rota er kjent for sine vakre strender, som Playa de la Costilla, Playa Punta Candor og Playa de la Ballena. Disse sandstrendene er perfekte for soling, bading og vannsport.

2. Gamlebyen: Hotellet ligger i den historiske bykjernen i Rota, som kjennetegnes av smale gater, tradisjonelle hus og historiske steder. Du kan utforske gamlebyens torg, kirker og sjarmerende butikker.

3. Castillo de Luna: Bare en kort avstand fra hotellet vil du finne Castillo de Luna (Måneborgen). Denne middelalderfestningen har utsikt over Cadiz-bukten og tilbyr panoramautsikt. Det er en populær turistattraksjon og huser også byens museum.

4. Marinebase: Rota huser en spansk marinebase og en amerikansk marinstasjon. Du kan se marinefartøy og sjømenn under oppholdet ditt.

5. Restauranter og barer: Rota tilbyr et utvalg restauranter, tapasbarer og kafeer der du kan nyte lokal mat, inkludert fersk sjømat og tradisjonelle andalusiske retter.

6. Golf: Hvis du liker golf, kan du være interessert i Costa Ballena Ocean Golf Club, som ligger i nærheten. Det er en kjent golfbane som tilbyr vakker utsikt over havet.

7. Vannaktiviteter: Rota's kystbeliggenhet gir muligheter for ulike vannaktiviteter som seiling, windsurfing og fiske.

8. Sherryvinregionen: Rota ligger i nærheten av Jerez-regionen, som er kjent for sin produksjon av sherryvin. Du kan ta en kort kjøretur eller bli med på en guidet tur for å besøke en av de mange sherryvinbodegaene og lære om den tradisjonelle vinproduksjonsprosessen. Totalt sett tilbyr Hotel Duque de Najera i Rota, Spania, enkel tilgang til strender, historiske steder, sjøfartstilstedeværelse, golfbaner og et variert utvalg av spisesteder.

map
Hotel Duque de Najera
Hotell

Til sentrum0.1

Om hotellet

Om

Hotel Duque de Najera er et firestjerners hotell som ligger i byen Rota, Spania. Det ligger på kysten av Cadiz-regionen, med utsikt over Cadiz-bukta og Atlanterhavet. Hotellet tilbyr et komfortabelt og praktisk opphold for både fritids- og forretningsreisende. Rommene på Hotel Duque de Najera er romslige og velutstyrte, med moderne fasiliteter og stilfull innredning. Det er ulike typer rom tilgjengelig, inkludert standardrom, superiorrom og suiter. Hvert rom er utstyrt med aircondition, flatskjerm-TV, minibar, safe og eget bad med gratis toalettartikler. Hotellet har et utvalg av fasiliteter og tjenester for å gjøre gjestenes opphold mer behagelig. Det har en takterrasse med panoramautsikt, svømmebasseng, treningssenter og spa med badstue og massasjetjenester. Det er også en døgnåpen resepsjon, gratis Wi-Fi tilgang over hele hotellet og parkeringsfasiliteter. Gjestene kan nyte et utvalg av spisemuligheter på Hotel Duque de Najera. Hotellets restaurant tilbyr en meny med tradisjonelle spanske retter, inkludert fersk sjømat og lokale spesialiteter. Det er også en bar og salongområde hvor gjestene kan slappe av og nyte en drink eller snacks. Hotellet har en ideell beliggenhet for å utforske den sjarmerende byen Rota. Det ligger i gangavstand til stranden, samt byens sentrum med butikker, restauranter og historiske attraksjoner. I tillegg er Rota et praktisk utgangspunkt for å besøke nærliggende attraksjoner som Cadiz-katedralen, Doñana nasjonalpark og de berømte sherrybodegaene i Jerez de la Frontera. Alt i alt tilbyr Hotel Duque de Najera komfortabel overnatting, utmerkede fasiliteter og en praktisk beliggenhet, noe som gjør det til et flott valg for reisende som besøker Rota, Spania.

Barn

Hotel Duque de Najera i Rota, Spania tilbyr ulike fasiliteter og aktiviteter for barn. Noen av alternativene for barn på hotellet inkluderer:

1. Svømmebasseng: Hotellet har et svømmebasseng der barna kan nyte en forfriskende svømmetur og ha det moro i vannet.

2. Lekeområde: Det er et dedikert lekeområde for barn med husker, sklier og annet lekeutstyr som vil underholde dem.

3. Barneklubb: Hotellet tilbyr en barneklubb med organiserte aktiviteter og leker som barna kan delta i under tilsyn av opplært personale.

4. Sykkelutleie: Hotellet tilbyr sykkelutleie, noe som gjør det mulig for familier å utforske den vakre kystbyen Rota sammen.

5. Strandtilgang: Hotellet ligger nær stranden og gir familier muligheten til å nyte en dag med sol, sand og sjø.

6. Barnevennlige rom: Hotellet tilbyr romslige og komfortable rom som passer for familier, og sikrer et hyggelig opphold for alle.

7. Barnevakt: Hvis foreldre ønsker litt alenetid, kan hotellet ordne pålitelige barnevaktjenester etter forespørsel. Dette er bare noen få eksempler på aktiviteter og fasiliteter som er tilgjengelige for barn på Hotel Duque de Najera.

Underholdning

Det er flere underholdningsmuligheter i nærheten av Hotel Duque de Najera i Rota, Spania. Noen av de populære valgene inkluderer:

1. Strender: Hotellet ligger i nærheten av vakre strender som Playa de la Costilla og Playa de la Ballena. Du kan slappe av på sandstrendene eller ta en dukkert i havet.

2. Rota yacht club: Bare en kort spasertur fra hotellet, tilbyr Rota yacht club seilekurs, båtutleie og muligheter for vannsportsentusiaster.

3. Tapas barer og restauranter: Utforsk det lokale kjøkkenet i de livlige gatene nær hotellet. Rota har et utvalg av tapasbarer og restauranter der du kan prøve deilige sjømatretter og spanske retter.

4. Flamenco show: Opplev lidenskapen og intensiteten til flamenco ved å delta på en liveforestilling. Det er flere steder i Rota der du kan nyte flamencomusikk og dans.

5. Rota marinebase: Hvis du er interessert i maritim historie, kan du besøke Rota marinebase. Ta en guidet tur for å lære om basens drift og se marinefartøy.

6. Golf: Golfentusiaster kan nyte en runde golf på den nærliggende Costa Ballena Ocean Golf Club. Denne mesterskapsbanen tilbyr fantastisk utsikt over havet og en utfordrende runde.

7. Sykling og turløyper: Utforsk de vakre landskapene i Rota ved å leie en sykkel eller ta en spasertur. Det er flere stier, inkludert Ruta del Litoral, der du kan nyte naturen og den friske sjøluften. Dette er bare noen få eksempler på underholdningsmulighetene i nærheten av Hotel Duque de Najera i Rota, Spania. Hotellpersonalet kan gi ytterligere anbefalinger basert på dine preferanser og interesser.

Topp spørsmål

1. Hvor ligger Hotel Duque de Najera i Rota, Spania? Hotel Duque de Najera ligger i byen Rota, som ligger i provinsen Cadiz, Spania.

2. Hvilke fasiliteter tilbyr Hotel Duque de Najera? Hotel Duque de Najera tilbyr en rekke fasiliteter, inkludert en takterrasse, utendørsbasseng, treningssenter, restaurant, bar, gratis Wi-Fi, døgnåpen resepsjon og romservice.

3. Er det parkering tilgjengelig på Hotel Duque de Najera? Ja, Hotel Duque de Najera tilbyr parkering på stedet for gjestene sine.

4. Er husdyr tillatt på Hotel Duque de Najera? Ja, Hotel Duque de Najera er dyrevennlig og lar gjestene ta med seg kjæledyrene sine mot et ekstra gebyr.

5. Hvor langt er det fra Hotel Duque de Najera til stranden? Hotel Duque de Najera ligger bare 50 meter fra stranden i Rota, noe som gir enkel tilgang for gjestene.

6. Har Hotel Duque de Najera en egen restaurant? Ja, Hotel Duque de Najera har en restaurant som heter "Restaurante Duque de Najera", som serverer både lokale og internasjonale retter.

7. Tilbyr Hotel Duque de Najera spesielle pakker eller tilbud? Hotel Duque de Najera tilbyr av og til spesielle pakker og tilbud, spesielt i lavsesongen. Det anbefales å sjekke deres nettside eller kontakte dem direkte for de siste kampanjene.

8. Hvor nær er Hotel Duque de Najera lokale attraksjoner? Hotel Duque de Najera ligger beleilig til innen gangavstand fra ulike attraksjoner i Rota, som Castillo de Luna, Rota gamleby og den marinebase Rota. Den vakre byen Cadiz ligger også bare en kort kjøretur unna.

Alle tjenester og fasiliteter

Underholdning og avslapping
 • Massasje
 • Massasje / Skjønnhetssenter
 • Biljard
 • Sykkelutleie
 • Hage
 • Vindsurfing
 • Butikker
Romfasiliteter
 • Klimaanlegg
 • Minibar
 • Safe-depositumboks
 • Hårføner
Hotellfasiliteter
 • Restaurant
 • Kafé
 • Valutaveksling
 • Heis
 • Høyhastighetsinternett
 • 24-timers resepsjon
 • Kontakt
 • Flerspråklig personale
 • Særskilt røykeområde
 • Suvenirbutikk/gavebutikk
 • Konferanserom
 • Møterom
Ekstra tjenester
 • Klesvask
 • Klesrens
 • Bagasjeoppbevaring
 • Koffertbærer
 • Turistinformasjon
Vannaktiviteter
 • Basseng
 • Badstue
 • Utendørsbasseng
For familier med barn
 • Barnevakt / Barnefasiliteter
 • Barnebasseng
Anmeldelse av Hotel Duque de Najera
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.