Spania, Roser

Capvespre

255 avenue Rhode Roser, Spania Leilighet
1 tilbud — Se tilbud
Capvespre
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Klimaanlegg
 • Kjøleskap
 • Mikrobølgeovn
 • Hårføner
 • Heis
 • Vindsurfing
Vis alle fasiliteter 10
Beliggenhet
Til sentrum
0.8 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

255 avenue Rhode Roser, Spania

Rundt hotellet Capvespre i Roses, Spania, finnes det flere attraksjoner, fasiliteter og bekvemmeligheter. Noen av de bemerkelsesverdige stedene og landemerkene i nærheten inkluderer:

1. Roses Beach: Hotellet ligger bare en kort spasertur unna Roses-stranden, en vakker sandstrand hvor besøkende kan slappe av, bade, sole seg og nyte ulike vannaktiviteter.

2. Ciutadella de Roses: En historisk citadell som ligger i nærheten av hotellet, og som gir fantastisk utsikt over Roses-bukten og huser flere kulturelle og historiske utstillinger.

3. Santa Maria de Roses: Et middelaldersk kloster som ligger omtrent 4 kilometer fra hotellet, kjent for sin vakre arkitektur og panoramautsikt.

4. Strandpromenade: Det er en hyggelig promenade som går langs kysten av Roses, med butikker, restauranter og fantastisk havutsikt.

5. Almadrava Beach: En pittoresk strand som ligger noen kilometer nord for Roses, kjent for sitt krystallklare vann og naturskjønnhet.

6. Restauranter og kafeer: Det er mange restauranter, kafeer og barer i nærheten av hotellet, som tilbyr ulike kjøkken og lokale delikatesser.

7. Butikker og boutiquer: Det finnes flere butikker, boutiquer og suvenirbutikker i området, perfekt for litt shopping eller souvenirkjøp.

8. Parc Natural dels Aiguamolls de l'Empordà: En naturpark som ligger i nærheten, som tilbyr muligheter for fotturer, fuglekikking og utforsking av regionens unike flora og fauna. Alt i alt gir hotellet Capvespre i Roses, Spania, enkel tilgang til strender, historiske landemerker, naturparker og et utvalg av rekreasjons- og underholdningsmuligheter.

map
Capvespre
Leilighet

Til sentrum0.8

Om hotellet

Om

Capvespre er et hotell som ligger i Roses, Spania. Det tilbyr et komfortabelt og avslappende opphold for gjester som besøker området. Her er litt informasjon om hotellet, rommene og måltidene: Hotell: - Capvespre er et tre-stjerners hotell kjent for sin varme gjestfrihet og vennlige service. - Hotellet ligger i et fredelig område, perfekt for de som søker ro og fred. - Det tilbyr et utvalg fasiliteter, inkludert gratis Wi-Fi, et svømmebasseng og parkeringsmuligheter. Rommene: - Hotellet har ulike typer rom som passer for forskjellige preferanser og gruppestørrelser. - Hvert rom er godt utstyrt og har moderne fasiliteter som aircondition, flatskjerm-TV og eget bad. - Noen rom har vakker utsikt over landskapet rundt eller bassengområdet. - Rommene er smakfullt innredet og designet for å sikre et komfortabelt opphold for gjestene. Måltider: - Capvespre har en restaurant på stedet som serverer deilige måltider hele dagen. - Gjestene kan nyte et utvalg lokale og internasjonale retter laget med ferske ingredienser. - Restauranten tilbyr både innendørs og utendørs sitteplasser, slik at gjestene kan spise i en avslappet atmosfære. - Hotellet tilbyr også bufféfrokost, slik at gjestene kan starte dagen med et deilig og tilfredsstillende måltid. Alt i alt tilbyr Capvespre i Roses, Spania, komfortable rom, et utvalg av fasiliteter og en restaurant som serverer deilige måltider. Det er et flott valg for reisende som søker et fredelig og hyggelig opphold i området.

Underholdning

Det finnes flere underholdningsalternativer i nærheten av hotel Capvespre i Roses, Spania. Her er noen forslag:

1. Strender: Hotellet ligger i nærheten av de vakre strendene i Roses, hvor du kan slappe av, sole deg, bade og nyte vannsport som padleboarding eller kajakkpadling.

2. Citadellet i Roses: Besøk den gamle citadellet i Roses, en festning fra

16. århundre som tilbyr fantastisk utsikt over byen og bukten. Det huser også Roses Museum, som viser historie og kultur i området.

3. Vannparker: Nærliggende vannparker som AquaBrava og Aquadiver er gode alternativer for familier og adrenalin-søkere. Disse parkene tilbyr en rekke vannsklier, bassenger og andre attraksjoner for alle aldre.

4. Båtturer: Ta en båttur eller lei en båt for å utforske den fantastiske kystlinjen i Roses. Du kan velge mellom guidede turer eller leie en båt på egen hånd for å oppdage skjulte viker og avskjermede strender.

5. Empuriabrava: Bare en kort kjøretur fra hotellet, er Empuriabrava en populær kystby kjent for sitt nettverk av kanaler. Nyt en båttur gjennom kanalene, dra på fisketur eller spis på en av restaurantene ved vannkanten.

6. Uteliv: Roses har en livlig utelivsscene med mange barer, klubber og strandlounger. Nyt live musikk, dans til DJ-rytmer eller slapp av med en cocktail mens du ser utover Middelhavet.

7. Fotturer og natur: Den naturlige parken Cap de Creus ligger i nærheten og tilbyr vakre turstier med fantastisk utsikt over kysten og Pyreneene. Nyt en dagstur der du utforsker parkens robuste landskap og unike flora og fauna. Dette er bare noen få forslag, men det finnes mange andre underholdningsalternativer i og rundt Roses, Spania, avhengig av dine interesser og preferanser.

Topp spørsmål

1. Hva er Capvespre?
1. Hva er Capvespre?1

Capvespre er en populær middelhavsrestaurant som ligger i Roses, Spania. Den er kjent for sin vakre beliggenhet ved vannkanten og deilige kjøkken

2. Hvilken type mat serverer Capvespre?
2. Hvilken type mat serverer Capvespre?1

Capvespre serverer ulike middelhavsretter, inkludert fersk sjømat, tapas, grillede kjøttretter og andre regionale spesialiteter. De tilbyr også vegetar- og veganske alternativer for de med spesielle kostbehov

3. Hvordan er atmosfæren på Capvespre?
3. Hvordan er atmosfæren på Capvespre?1

Atmosfæren på Capvespre blir ofte beskrevet som avslappet og innbydende. Restauranten har en moderne, men rustikk innredning, og den vakre havutsikten skaper en romantisk og hyggelig atmosfære

4. Tilbyr Capvespre utendørs sitteplasser?
4. Tilbyr Capvespre utendørs sitteplasser?1

Ja, Capvespre har en romslig utendørsterrasse der gjestene kan nyte måltidet sitt samtidig som de kan beundre den fantastiske utsikten over området. Det er et populært sted i de varmere månedene

5. Er Capvespre egnet for spesielle anledninger?
5. Er Capvespre egnet for spesielle anledninger?1

Ja, Capvespre er et flott valg for spesielle anledninger. Restauranten tilbyr en varm og imøtekommende atmosfære, utmerket service og en meny som kan imøtekomme ulike smaker og kostpreferanser

6. Må jeg reservere bord på Capvespre?
6. Må jeg reservere bord på Capvespre?1

Det anbefales å reservere bord, spesielt i høysesongen eller for større grupper. Selv om de kan ta imot uten reservasjon avhengig av tilgjengelighet, sikrer forhåndsbestilling at du får den ønskede spisetiden

7. Hva er noen populære retter på Capvespre?
7. Hva er noen populære retter på Capvespre?1

Noen populære retter på Capvespre inkluderer sjømat-paella, grillede blekkspruter, middelhavsstil grillede grønnsaker og deres utvalg av fersk fisk tilberedt på ulike måter. Deres tapasmeny anbefales også for å oppleve ulike smaker

8. Har Capvespre alternativer for vegetarianere og veganere?
8. Har Capvespre alternativer for vegetarianere og veganere?1

Ja, Capvespre tilbyr vegetarianer- og veganske alternativer på menyen. De har et utvalg av retter som imøtekommer ulike kostbehov, slik at alle kan nyte et måltid på restauranten deres

9. Er det glutenfrie alternativer på Capvespre?
9. Er det glutenfrie alternativer på Capvespre?1

Ja, Capvespre tilbyr glutenfrie alternativer på menyen. De er dedikert til å imøtekomme ulike kostbehov og hjelper gjerne med å tilpasse retter basert på individuelle krav

10. Er Capvespre familievennlig?
10. Er Capvespre familievennlig?1

Ja, Capvespre er familievennlig og ønsker gjester i alle aldre velkommen. De har en barnevennlig meny med smakfulle alternativer for de minste, noe som gjør det til et flott sted for et familiemåltid.

Alle tjenester og fasiliteter

Romfasiliteter
 • Klimaanlegg
 • Kjøleskap
 • Mikrobølgeovn
 • Hårføner
Hotellfasiliteter
 • Heis
Underholdning og avslapping
 • Vindsurfing
 • Fotturer
Vannaktiviteter
 • Fiske
 • Dykkedykking
 • Vannaktiviteter
Anmeldelse av Capvespre
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.