Spania, Ronda

Ronda Home

Calle la Toma, 36 Ronda, Spania Ferieutleie
1 tilbud fra 2463 NOK Se tilbud
Ronda Home
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Gratis Wi-Fi
 • Trådløst internett
 • Kjøleskap
 • Mikrobølgeovn
 • Hårføner
 • Turistinformasjon
Vis alle fasiliteter 9
Beliggenhet
Til sentrum
1.5 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Calle la Toma, 36 Ronda, Spania

Hotellet Ronda Home ligger i byen Ronda i Spania. Her er noen nærliggende attraksjoner og severdigheter:

1. Puente Nuevo: En berømt bro som strekker seg over El Tajo-juvet og gir en fantastisk utsikt over området.

2. Plaza de Toros de Ronda: En av de eldste tyrefekterarenaene i Spania, kjent for sin historiske betydning og unike arkitektur.

3. Ronda Gamleby: Det historiske sentrum av Ronda, preget av smale gater, sjarmerende torg og pittoreske bygninger.

4. Alameda del Tajo: En vakker park og utsiktspunkt som gir panoramautsikt over El Tajo-juvet og Ronda.

5. Casa del Rey Moro: En historisk bygning og hage som daterer seg til maurertiden, kjent for sin imponerende trapp som fører ned til elven.

6. Ronda Museum: Et museum som viser historien og kulturen i Ronda, inkludert arkeologiske gjenstander og kunstverk.

7. Santa Maria la Mayor-kirken: En vakker kirke i sentrum av Ronda, kjent for sin gotiske og renessanse-arkitektur.

8. Arabiske bad: Gamle ruiner av arabiske bad som gir et glimt inn i Rondas mauriske fortid.

9. Jardines de Cuenca: Hager som ligger på kanten av El Tajo-juvet og gir nydelig utsikt og en fredelig atmosfære.

10. Bodegas La Sangre de Ronda: Et lokalt vineri der besøkende kan smake og kjøpe Rondas viner. Dette er bare noen av attraksjonene og landemerkene rundt hotellet Ronda Home. Ronda er en sjarmerende og historisk by, så det er mye mer å utforske i området rundt.

map
Ronda Home
Ferieutleie

Til sentrum1.5

Om hotellet

Om

Ronda Home er et hotell som ligger i den vakre byen Ronda, Spania. Her er litt informasjon om hotellet, rommene og måltidene det tilbyr: Hotellet fasiliteter: - Ronda Home tilbyr en rekke fasiliteter som gjør oppholdet ditt komfortabelt og hyggelig. Dette inkluderer gratis Wi-Fi over hele hotellet, en døgnåpen resepsjon og bagasjeoppbevaring. - Hotellet har også et felles oppholdsområde der gjestene kan slappe av og sosialisere seg, samt en terrasse med fantastisk utsikt over byen. - Ronda Home tilbyr concierge-tjenester for å hjelpe gjestene med eventuelle spørsmål eller henvendelser de måtte ha under oppholdet sitt. Romtyper: - Hotellet tilbyr ulike romtyper som passer til ulike preferanser og budsjetter. Dette inkluderer enkeltrom, dobbeltrom, tomannsrom, familierom og suiter. - Hvert rom er utstyrt med moderne fasiliteter som aircondition, oppvarming, flatskjerm-TV og eget bad med gratis toalettartikler. - Noen rom på Ronda Home har balkonger eller terrasser med vakker utsikt over byen eller det nærliggende landskapet. Måltider: - Ronda Home har en restaurant på stedet som serverer et deilig utvalg av lokale og internasjonale retter. Gjestene kan nyte frokost, lunsj og middag på restauranten, som tilbyr både innendørs og utendørs sitteplasser. - Hotellet har også en bar der gjestene kan slappe av og nyte et utvalg av drikkevarer, inkludert lokale viner og brennevin. - For de som foretrekker å spise i komforten av sitt eget rom, tilbyr Ronda Home romservice. Beliggenhet: - Ronda Home ligger i hjertet av Ronda, en sjarmerende by kjent for sin dramatiske kløft, gamle broer og vakker arkitektur. - Hotellet ligger innen gangavstand fra mange populære attraksjoner, inkludert Puente Nuevo-broen, Plaza de Toros oksearena og den historiske gamlebyen. - Ronda Home har god forbindelse til offentlig transport, med bussholdeplasser og togstasjoner i nærheten, noe som gjør det enkelt å utforske området rundt. Samlet sett tilbyr Ronda Home komfortabel innkvartering, en praktisk beliggenhet og et utvalg av spisesteder, noe som gjør det til et flott valg for reisende som besøker Ronda, Spania.

Underholdning

1. Plaza de Toros de Ronda: Ronda Bullring er et must-besøk attraksjon i Ronda, hvor du kan se en tyrefekting eller utforske museet for å lære om historien og betydningen av denne tradisjonelle spanske sporten.

2. Puente Nuevo: Besøk det ikoniske Puente Nuevo, en fantastisk bro over Tajo Gorge som tilbyr spektakulær utsikt over det omkringliggende landskapet. Du kan utforske broen eller bare slappe av på en av de nærliggende kaféene og nyte utsikten.

3. Ronda Museum: Beliggende i sentrum av byen, viser Ronda Museum historien og kulturen i byen gjennom en samling av artefakter og utstillinger. Det gir en fascinerende innsikt i Rondas rike arv.

4. Casa de Don Bosco: Dette vakre

18. århundre huset, som har blitt et museum, er dedikert til den berømte spanske maleren Joaquin Peinado. Det viser en samling av hans verk og viser også midlertidige utstillinger av samtidskunst.

5. Palacio de Mondragón: Besøk denne historiske palasset, som fungerer som Rondas kommunale museum. Det viser arkeologiske artefakter, dekorative kunstverk og gir et innblikk i den mauriske innflytelsen i regionen.

6. Rondas gamleby: Ta en avslappende spasertur gjennom Rondas sjarmerende gamlebyen, utforske smale brosteinsgater, butikker og kafeer. Beundre den mauriske arkitekturen og nyt den levende atmosfæren i denne pittoreske delen av byen.

7. Museo Lara: Dette rare museet huser en omfattende samling av eklektiske gjenstander, inkludert antikke klokker, vintage radioer, skrivemaskiner og andre kuriositeter. Det er et unikt og interessant sted å besøke i Ronda.

8. Bodega La Sangre de Ronda: Hvis du elsker vin, må du ikke gå glipp av muligheten til å besøke dette lokale vingården. Ta en guidet tur i vinmarkene, lær om vinproduksjonsprosessen og kos deg med en vinsmaking.

9. Flamenco-show: Ronda er kjent for sin tradisjonelle flamenco-musikk og dans. Sjekk ut lokale spillesteder eller spør på hotellet ditt om informasjon om flamenco-show som finner sted under oppholdet ditt. Det er en fantastisk måte å oppleve autentisk spansk kultur på.

10. Tapasbarer og restauranter: Ronda tilbyr et mangfold av alternativer for servering og nytelse av lokal mat. Utforsk byens livlige matmiljø ved å hoppe mellom tapasbarer, nyte deilige retter og smake på smakene av andalusisk mat.

Topp spørsmål

1. Hva er Ronda Home?
1. Hva er Ronda Home?1

Ronda Home er et bed and breakfast som ligger i den vakre byen Ronda i Spania. Det tilbyr komfortabel overnatting og personlig service til gjestene sine.

2. Hvor ligger Ronda Home?
2. Hvor ligger Ronda Home?1

Ronda Home ligger i den historiske byen Ronda, som ligger i provinsen Malaga, Andalusia, Spania. Byen er kjent for sitt fantastiske landskap og den berømte Puente Nuevo-broen.

3. Hvilke romalternativer finnes på Ronda Home?
3. Hvilke romalternativer finnes på Ronda Home?1

Ronda Home tilbyr ulike romalternativer, inkludert enkeltrom, dobbeltrom, tvillinger og familierom. Hvert rom er smakfullt innredet og utstyrt med moderne fasiliteter for å sikre et komfortabelt opphold.

4. Hvilke fasiliteter tilbyr Ronda Home?
4. Hvilke fasiliteter tilbyr Ronda Home?1

Ronda Home tilbyr fasiliteter som gratis Wi-Fi, aircondition, oppvarming, private bad, flatskjerm-TV og daglig frokost. Noen rom har også balkonger med vakker utsikt over byen.

5. Hvor nært ligger Ronda Home til de største attraksjonene i Ronda?
5. Hvor nært ligger Ronda Home til de største attraksjonene i Ronda?1

Ronda Home ligger beleilig til innen gangavstand til de viktigste attraksjonene i Ronda, inkludert Puente Nuevo-broen, Plaza de Toros (tyrefekterarenaen) og den historiske gamlebyen. Gjestene kan enkelt utforske byen uten behov for transport.

6. Er det parkering tilgjengelig på Ronda Home?
6. Er det parkering tilgjengelig på Ronda Home?1

Ja, Ronda Home tilbyr gratis parkering for gjestene sine. Hvis du kommer med bil, kan du trygt parkere den på eiendommen under oppholdet ditt.

7. Er husdyr tillatt på Ronda Home?
7. Er husdyr tillatt på Ronda Home?1

Ronda Home tillater ikke husdyr. Det er imidlertid alltid best å kontakte eiendommen direkte for å spørre om deres spesifikke regler for kjæledyr.

8. Kan Ronda Home imøtekomme store grupper?
8. Kan Ronda Home imøtekomme store grupper?1

Ja, Ronda Home kan imøtekomme store grupper. Hvis du planlegger en gruppetur eller arrangement, kan du kontakte eiendommen på forhånd for å diskutere dine behov og gjøre nødvendige ordninger.

9. Hva er noen nærliggende spisesteder fra Ronda Home?
9. Hva er noen nærliggende spisesteder fra Ronda Home?1

Det er mange spisesteder innen gangavstand fra Ronda Home. Byen tilbyr et bredt utvalg av restauranter, kafeer og tapasbarer der gjester kan nyte tradisjonell spansk mat.

10. Hvordan kan jeg reservere på Ronda Home?
10. Hvordan kan jeg reservere på Ronda Home?1

Du kan reservere på Ronda Home ved å besøke deres offisielle nettside eller kontakte dem direkte via telefon eller e-post. De vil gjerne hjelpe deg med bestillingen din og eventuelle spørsmål du måtte ha.

Alle tjenester og fasiliteter

Hotellfasiliteter
 • Gratis Wi-Fi
 • Trådløst internett
Romfasiliteter
 • Kjøleskap
 • Mikrobølgeovn
 • Hårføner
Ekstra tjenester
 • Turistinformasjon
Underholdning og avslapping
 • Fotturer
Vannaktiviteter
 • Padling
 • Vannaktiviteter
Anmeldelse av Ronda Home
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.