Spania, Rincon de la Victoria

Homey East Seaside Studio

24 Avenida del Mediterraneo Rincon de la Victoria, Spania Leilighet
1 tilbud — Se tilbud
Homey East Seaside Studio
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
  • Gratis Wi-Fi
  • Trådløst internett
Vis alle fasiliteter 2
Beliggenhet
Til sentrum
0.9 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

24 Avenida del Mediterraneo Rincon de la Victoria, Spania

Rundt hotellet "Homey East Seaside Studio" i Rincon de la Victoria, Spania, finnes flere attraksjoner og fasiliteter. Noen av de nærliggende interessante stedene inkluderer:

1. Strender: Hotellet ligger i nærheten av flere vakre strender i Rincon de la Victoria, som Playa El Rincón og Playa de La Cala del Moral. Disse strendene tilbyr gyldene sand, krystallklart vann og et utvalg av vannsportsaktiviteter.

2. Restauranter og kafeer: Det er mange restauranter og kafeer i nærheten av hotellet der gjestene kan nyte lokalt spansk mat og fersk sjømat. Noen populære alternativer inkluderer Restaurante Puerta del Sol, Restaurante El Tintero og Cafe Del Mar.

3. La Cala del Moral: Denne sjarmerende fiskelandsbyen ligger i nærheten og tilbyr en pittoresk setting med en sjarmerende havn, smale gater og nydelig havutsikt. Besøkende kan utforske landsbyens historiske sentrum, nyte fersk sjømat på lokale restauranter eller slappe av på en av kafeene ved strandpromenaden.

4. Cueva del Tesoro: Bare en kort kjøretur fra hotellet ligger Cueva del Tesoro (Skattgrotten), en av de få sjøgrottene i Europa. Den har imponerende steinformasjoner og underjordiske gallerier. Besøkende kan ta guidede turer for å utforske denne unike naturlige attraksjonen.

5. Añoreta Golf: Golfentusiaster vil finne Añoreta Golf Course i nærheten. Denne 18-hulls golfbanen tilbyr vakker utsikt over Middelhavet og er egnet for spillere på alle nivåer.

6. Malaga: Rincon de la Victoria ligger omtrent 15 kilometer fra byen Malaga. Besøkende kan enkelt få tilgang til Malagas attraksjoner, som Picasso-museet, Alcazaba-festningen og Malaga-katedralen. Dette er bare noen få eksempler på attraksjoner og fasiliteter rundt hotellet "Homey East Seaside Studio" i Rincon de la Victoria, Spania.

map
Homey East Seaside Studio
Leilighet

Til sentrum0.9

Om hotellet

Om

Hjemlige Øst-Seaside Studio er et koselig og komfortabelt hotell som ligger i Rincon de la Victoria, Spania. Hotellet har en fantastisk beliggenhet nær stranden, perfekt for de som ønsker å slappe av og nyte solen. Rommene på Hjemlige Øst-Seaside Studio er godt møblerte og designet for å gi et komfortabelt opphold. Hvert rom er utstyrt med nødvendige fasiliteter som aircondition, eget bad, TV og gratis Wi-Fi. Rommene er romslige og dekorert i moderne stil, og sikrer et hyggelig og fornøyelig opphold for gjestene. Hotellet tilbyr også et utvalg av spisemuligheter. Gjestene kan velge å spise på stedets restaurant, som serverer deilig spansk og internasjonal mat. Restauranten tilbyr en meny med et bredt utvalg av retter for å tilfredsstille enhver gjests smak. I tillegg finnes det også flere nærliggende restauranter og kafeer hvor gjestene kan utforske lokale kulinariske godbiter. Når det gjelder måltider, tilbyr Hjemlige Øst-Seaside Studio ulike alternativer. Gjestene kan velge å inkludere frokost i romprisen, som vanligvis består av en buffet med et utvalg av varme og kalde retter, bakverk, ferske frukter og drikkevarer. Alternativt kan gjestene også velge å spise à la carte på hotellets restaurant, og bestille sine foretrukne retter separat. Alt i alt gir Hjemlige Øst-Seaside Studio et komfortabelt og praktisk opphold for gjester som besøker Rincon de la Victoria. Med sin nærhet til stranden, velutstyrte rom og deilige spisemuligheter, er det et utmerket valg for reisende som ønsker en avslappende ferie.

Underholdning

Det er flere underholdningsmuligheter i nærheten av hotellet 'Homey East Seaside Studio' i Rincon de la Victoria, Spania.

1. Strender: Hotellet ligger nær stranden, så du kan nyte soling, bading eller slappe av ved sjøen.

2. Vannsport: Rincon de la Victoria tilbyr ulike vannsportaktiviteter som padleboarding, kajakkpadling og snorkling. Du kan leie utstyr i nærheten og nyte disse aktivitetene på stranden.

3. El Tintero: Denne unike sjømatrestauranten ligger i nærheten og tilbyr en enestående spiseopplevelse. Servitørene bærer brett med ferske sjømatretter rundt i restauranten, og du velger bare det du vil ha.

4. Rincon Victoria Golf & Bike: Hvis du liker golf eller sykling, kan du besøke denne golf- og sykkelutleien nær hotellet. De tilbyr sykkelutleie og golfutstyr, slik at du kan utforske området eller spille en runde golf.

5. Rincon de la Victoria fyrtårn: Ta en spasertur til Rincon de la Victoria fyrtårn, som ligger i nærheten, for å nyte vakker utsikt over Middelhavet og kystlinjen.

6. Picasso Museum Malaga: Ligger omtrent 20 kilometer unna i Malaga, er Picasso Museum verdt å besøke hvis du er interessert i kunst. Museet huser en omfattende samling av verk av den kjente spanske kunstneren Pablo Picasso.

7. Cueva del Tesoro: Ligger i Rincon de la Victoria, er Cueva del Tesoro (Skattgrottene) en fascinerende turistattraksjon. Det er en av tre undersjøiske huler i verden og antas å ha skjulte skatter. Guidede turer er tilgjengelige. Dette er bare noen få underholdningsmuligheter i nærheten av hotellet 'Homey East Seaside Studio' i Rincon de la Victoria. Det finnes også mange restauranter, barer og butikker i området som du kan utforske og nyte under oppholdet ditt.

Topp spørsmål

1. Hvor er 'Homey East Seaside Studio' plassert?
1. Hvor er 'Homey East Seaside Studio' plassert?1

'Homey East Seaside Studio' ligger i Rincon de la Victoria, Spania

2. Hva slags type overnatting er 'Homey East Seaside Studio'?
2. Hva slags type overnatting er 'Homey East Seaside Studio'?1

'Homey East Seaside Studio' er en studioleilighet

3. Kan 'Homey East Seaside Studio' romme flere gjester?
3. Kan 'Homey East Seaside Studio' romme flere gjester?1

Nei, studioet kan romme maksimalt to gjester

4. Er 'Homey East Seaside Studio' nær stranden?
4. Er 'Homey East Seaside Studio' nær stranden?1

Ja, studioet ligger nær stranden og har sjøutsikt

5. Hvilke fasiliteter tilbyr 'Homey East Seaside Studio'?
5. Hvilke fasiliteter tilbyr 'Homey East Seaside Studio'?1

Studioet er fullt utstyrt med kjøkken, bad, TV, WiFi, air condition, og tilgang til felles svømmebasseng og hage

6. Er det parkering tilgjengelig på 'Homey East Seaside Studio'?
6. Er det parkering tilgjengelig på 'Homey East Seaside Studio'?1

Ja, gratis parkering er tilgjengelig for gjester som bor på studioet

7. Kan kjæledyr bo på 'Homey East Seaside Studio'?
7. Kan kjæledyr bo på 'Homey East Seaside Studio'?1

Nei, kjæledyr er ikke tillatt på studioet

8. Er det restauranter og butikker i nærheten?
8. Er det restauranter og butikker i nærheten?1

Ja, det er restauranter, butikker og supermarkeder innen gangavstand fra 'Homey East Seaside Studio'

9. Kan gjester enkelt få tilgang til offentlig transport fra 'Homey East Seaside Studio'?
9. Kan gjester enkelt få tilgang til offentlig transport fra 'Homey East Seaside Studio'?1

Ja, det er busstopp i nærheten som gir enkel tilgang til sentrum av Rincon de la Victoria og andre omkringliggende områder

10. Er det et minimum oppholdskrav på 'Homey East Seaside Studio'?
10. Er det et minimum oppholdskrav på 'Homey East Seaside Studio'?1

Ja, det er et minimum oppholdskrav på tre netter på studioet.

Alle tjenester og fasiliteter

Hotellfasiliteter
  • Gratis Wi-Fi
  • Trådløst internett
Anmeldelse av Homey East Seaside Studio
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.