Spania, Rincon de la Victoria

Del Parque Flats - Torrevigia

27 Avenida Manuel Altolaguirre Rincon de la Victoria, Spania Leilighet
1 tilbud — Se tilbud
Del Parque Flats - Torrevigia
Del Parque Flats - Torrevigia
Del Parque Flats - Torrevigia
Del Parque Flats - Torrevigia
Del Parque Flats - Torrevigia
Del Parque Flats - Torrevigia
Del Parque Flats - Torrevigia
Del Parque Flats - Torrevigia
Del Parque Flats - Torrevigia
Del Parque Flats - Torrevigia
Del Parque Flats - Torrevigia
Del Parque Flats - Torrevigia
Del Parque Flats - Torrevigia
Del Parque Flats - Torrevigia
Del Parque Flats - Torrevigia
Del Parque Flats - Torrevigia
Del Parque Flats - Torrevigia
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Gratis Wi-Fi
 • Trådløst internett
 • Klimaanlegg
 • Kjøleskap
 • Kaffe / Tekoker
 • Mikrobølgeovn
Vis alle fasiliteter 15
Beliggenhet
Til sentrum
2.8 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

27 Avenida Manuel Altolaguirre Rincon de la Victoria, Spania

Rundt hotellet Del Parque Flats - Torrevigia i Rincon de la Victoria, Spania, er det flere attraksjoner og fasiliteter. Noen av de bemerkelsesverdige stedene i nærheten inkluderer:

1. Playa de Rincón de la Victoria: Hotellet ligger i nærheten av stranden, noe som gjør det enkelt for gjestene å komme til sandstrendene og nyte aktiviteter som soling, bading og vannsport.

2. El Tintero II: Denne utendørs sjømatrestauranten er kjent for sin unike spiseopplevelse der kelnerne roper ut tilgjengelige retter og kundene signaliserer sin bestilling. Den tilbyr deilig sjømat og fantastisk sjøutsikt.

3. Cueva del Tesoro: Dette er en kjent turistattraksjon i Rincon de la Victoria, bare en kort avstand fra hotellet. Det er en imponerende hule med formasjoner, underjordiske gallerier og en liten strand inne.

4. Cala del Moral Marina: En sjarmerende marina i nærheten som tilbyr en vakker utsikt over båter, restauranter og kafeer. Besøkende kan nyte en rolig spasertur langs vannkanten eller spise i en av spisestedene ved vannet.

5. Promenade og Paseo de los Boliches: Ved siden av hotellet er det en promenade der besøkende kan ta en avslappende spasertur, nyte den vakre sjøutsikten, stoppe på kafeer eller besøke lokale butikker.

6. Añoreta Golf: Golfentusiaster kan spille en runde golf på Añoreta Golf, som ligger en kort avstand fra hotellet. Det er en 18-hulls golfbane omgitt av vakre landskap.

7. Sentrum av Rincon de la Victoria: Hotellet ligger nær sentrum av byen, der besøkende kan finne ulike butikker, restauranter, barer og lokale fasiliteter. Alt i alt har gjestene på Del Parque Flats - Torrevigia enkel tilgang til stranden, populære turiststeder, spisemuligheter og rekreasjonsaktiviteter i Rincon de la Victoria.

map
Del Parque Flats - Torrevigia
Leilighet

Til sentrum2.8

Om hotellet

Om

Del Parque Flats - Torrevigia er et hotell som ligger i Rincon de la Victoria, en kystby i provinsen Malaga, Spania. Her er litt informasjon om hotellet, rommene og måltidene: Hotell: Del Parque Flats - Torrevigia tilbyr komfortabel og moderne innkvartering med en vennlig og imøtekommende atmosfære. Hotellet ligger i nærheten av Playa Torre de Benagalbón, en vakker sandstrand, og er også i nærheten av ulike butikker, restauranter og underholdningsmuligheter. Rommene: Hotellet tilbyr et utvalg av velutstyrte rom, inkludert enkelt-, dobbelt- og familierom. Hvert rom er utstyrt med fasiliteter som eget bad, aircondition, flatskjerm-TV, gratis Wi-Fi og balkong eller terrasse. Noen rom kan også tilby utsikt over havet eller området rundt. Måltider: Del Parque Flats - Torrevigia tilbyr spisemuligheter for gjestene sine. Hotellet har en restaurant der gjestene kan nyte et utvalg av lokale og internasjonale retter. Frokost, lunsj og middag er tilgjengelig, og restauranten kan tilby både buffé og à la carte-alternativer. I tillegg kan det være en bar eller en salongområde der gjestene kan slappe av og nyte drinker. Andre fasiliteter: Hotellet kan tilby ytterligere fasiliteter og tjenester, som en svømmebasseng, treningssenter, solterrasse, spa og en døgnåpen resepsjon. Noen hoteller i området tilbyr også tilgang til fritidsaktiviteter som golf, fotturer og vannsport. Alt i alt tilbyr Del Parque Flats - Torrevigia komfortabel innkvartering, spisemuligheter og ulike fasiliteter for å sikre et hyggelig opphold for gjestene sine i Rincon de la Victoria, Spania.

Barn

Del Parque-leiligheter i Torrevigia, Rincon de la Victoria, Spania, tilbyr ulike aktiviteter og attraksjoner for barn. Noen av tingene barn kan glede seg over i Del Parque-leilighetene og området rundt inkluderer:

1. Stranden: Rincon de la Victoria har en vakker kystlinje med sandstrender der barn kan bade, bygge sandslott og leke.

2. Parque La Cueva del Tesoro: Denne huleparken ligger i nærheten og tilbyr guidede turer for familier. Barn kan utforske hulen og lære om dens historie og geologi.

3. Vannsport: Det er ulike vannsportaktiviteter tilgjengelig i Rincon de la Victoria, som kajakkpadling, ståpadling og surfing. Barn kan delta i disse aktivitetene under tilsyn av voksne.

4. Añoreta Golf: For familier som liker golf, er Añoreta Golf en nærliggende golfbane der barn kan lære og spille.

5. El Rincón de la Victoria Adventure Park: Denne eventyrparken tilbyr ulike utendørsaktiviteter, inkludert klatring, taukurs og klatrevegger. Det er et flott sted for barn å utfordre seg selv og ha det gøy.

6. Lekeplasser: Del Parque-leilighetene har lekeplasser inne i komplekset, der barn kan nyte husker, sklier og annet lekeutstyr.

7. Landlig turisme: Det omkringliggende området tilbyr muligheter for landlig turisme, der barn kan oppleve naturen, besøke gårder og lære om dyr og landbruk.

8. Bicentennial Municipal Park: Ikke langt fra Del Parque-leilighetene, har denne parken grøntområder, gangstier og lekeplasser der barn kan nyte utendørsaktiviteter. Dette er bare noen få eksempler på aktiviteter og attraksjoner som er tilgjengelige for barn i Del Parque-leiligheter - Torrevigia, Rincon de la Victoria, Spania.

Underholdning

Det er flere underholdningsalternativer i nærheten av hotellet 'Del Parque Flats - Torrevigia' i Rincon de la Victoria, Spania. Noen av de populære underholdningsvalgene inkluderer:

1. Strender: Hotellet ligger nær kysten, så du kan enkelt nyte de vakre strendene i Rincon de la Victoria. Playa de la Cala del Moral og Playa de Rincon de la Victoria er nærliggende alternativer.

2. Vannsport: Rincon de la Victoria tilbyr ulike vannsportsaktiviteter som stand-up paddleboarding, jetski og kajakkpadling. Du kan finne utleiesjapper langs stranden.

3. Golf: Golfentusiaster kan besøke Añoreta Golf, en 18-hulls golfbane som ligger en kort kjøretur fra hotellet.

4. Cueva del Tesoro: Denne lokale attraksjonen er en historisk sjøgrotte som ligger i Rincon de la Victoria. Du kan ta guidede turer for å utforske grottens unike steinformasjoner og lære om dens historie.

5. La Cala del Moral Promenade: Ta en spasertur langs promenaden i La Cala del Moral, som ligger i nærheten. Den tilbyr pittoresk utsikt over havet, mange restauranter, kafeer og butikker.

6. Barer og natteliv: Rincon de la Victoria har et pulserende natteliv, med mange barer og klubber hvor du kan nyte drinker, livemusikk og dans.

7. Rincon de la Victoria Market: Hvis du er interessert i lokal kultur og shopping, besøk den ukentlige markedet i Rincon de la Victoria. Her kan du finne ferske matvarer, håndverk, klær og mer.

8. Kulturelle arrangementer: Hold utkikk etter kulturelle arrangementer som finner sted i Rincon de la Victoria under oppholdet ditt, som musikkonserter, teaterforestillinger eller kunstutstillinger. Det anbefales alltid å sjekke tilgjengeligheten og tidspunktene for disse attraksjonene og arrangementene, da de kan variere avhengig av sesong og lokale forskrifter.

Topp spørsmål

1. Hvor ligger Del Parque-leilighetene i Rincon de la Victoria, Spania?
1. Hvor ligger Del Parque-leilighetene i Rincon de la Victoria, Spania?1

Del Parque-leilighetene ligger i Torrevigia, Rincon de la Victoria, Spania.

2. Hvilke fasiliteter tilbys på Del Parque-leilighetene - Torrevigia?
2. Hvilke fasiliteter tilbys på Del Parque-leilighetene - Torrevigia?1

Del Parque-leilighetene - Torrevigia tilbyr et utvalg av fasiliteter, som svømmebasseng, treningssenter, parkering, hage og aircondition.

3. Hvor langt er det fra Del Parque-leilighetene til stranden i Rincon de la Victoria?
3. Hvor langt er det fra Del Parque-leilighetene til stranden i Rincon de la Victoria?1

Del Parque-leilighetene ligger omtrent 500 meter fra stranden i Rincon de la Victoria.

4. Hvilke typer leiligheter er tilgjengelige på Del Parque-leilighetene - Torrevigia?
4. Hvilke typer leiligheter er tilgjengelige på Del Parque-leilighetene - Torrevigia?1

Del Parque-leilighetene - Torrevigia tilbyr ett-, to- og treetasjes leiligheter med fullt utstyrte kjøkken og moderne møbler.

5. Tillater Del Parque-leilighetene kjæledyr?
5. Tillater Del Parque-leilighetene kjæledyr?1

Det er best å kontakte Del Parque-leilighetene direkte for å få informasjon om deres kjæledyrspolitikk da denne kan variere.

6. Hva er noen populære attraksjoner i nærheten av Del Parque-leilighetene - Torrevigia?
6. Hva er noen populære attraksjoner i nærheten av Del Parque-leilighetene - Torrevigia?1

Noen populære attraksjoner i nærheten av Del Parque-leilighetene - Torrevigia inkluderer Cueva del Tesoro (Skattgrotten), Rincon de la Victoria strandpromenade og den nærliggende byen Malaga.

7. Er det parkering tilgjengelig på Del Parque-leilighetene - Torrevigia?
7. Er det parkering tilgjengelig på Del Parque-leilighetene - Torrevigia?1

Ja, det er parkering tilgjengelig på Del Parque-leilighetene - Torrevigia.

8. Finnes det restauranter og butikker i nærheten av Del Parque-leilighetene - Torrevigia?
8. Finnes det restauranter og butikker i nærheten av Del Parque-leilighetene - Torrevigia?1

Ja, det er flere restauranter og butikker innen gangavstand fra Del Parque-leilighetene - Torrevigia.

9. Kan jeg booke en reservasjon online for Del Parque-leilighetene - Torrevigia?
9. Kan jeg booke en reservasjon online for Del Parque-leilighetene - Torrevigia?1

Ja, reservasjoner kan gjøres online for Del Parque-leilighetene - Torrevigia gjennom deres offisielle nettside eller forskjellige bookingplattformer.

Alle tjenester og fasiliteter

Hotellfasiliteter
 • Gratis Wi-Fi
 • Trådløst internett
 • Heis
 • Røykfrie rom
Romfasiliteter
 • Klimaanlegg
 • Kjøleskap
 • Kaffe / Tekoker
 • Mikrobølgeovn
 • Hårføner
 • Kjøkken
 • TV
 • Dusj
Ekstra tjenester
 • Flyplasstransport
Vannaktiviteter
 • Basseng
For familier med barn
 • Lekeplass
Anmeldelse av Del Parque Flats - Torrevigia
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.