Spania, Ribadesella

Abelardo's Home

AS-341 Ribadesella, Spania Ferieutleie
1 tilbud — Se tilbud
Abelardo's Home
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Gratis Wi-Fi
 • Trådløst internett
 • Kjøleskap
 • Mikrobølgeovn
 • Flyplasstransport
 • Jacuzzi
Vis alle fasiliteter 11
Beliggenhet
Til sentrum
1.7 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

AS-341 Ribadesella, Spania

I nærheten av Abelardo's Home hotell i Ribadesella, Spania, finnes det flere bemerkelsesverdige attraksjoner og interesseområder. Noen av de populære stedene rundt hotellet inkluderer:

1. Santa Marina strand: Denne vakre sandstranden ligger bare en kort spasertur fra hotellet, og tilbyr et pittoresk sted for avslapning og solbading.

2. Tito Bustillo-hulen: Ligger i nærheten, er Tito Bustillo-hulen et UNESCOs verdensarvsted kjent for sine forhistoriske hulemalerier. Det er et must å besøke for historie- og kunstinteresserte.

3. Ribadesella havn: Hotellet ligger nær den sjarmerende havnen i Ribadesella, hvor besøkende kan nyte spaserturer langs vannkanten, båtturer og deilige sjømatretter på lokale restauranter.

4. Ribadesella bysentrum: Hotellet ligger i Ribadesellas bysentrum, noe som gir enkel tilgang til forskjellige butikker, kafeer, restauranter og andre fasiliteter.

5. Jurassic Museum of Asturias: Dette museet er en kort avstand fra hotellet og gir et fascinerende innblikk i regionens forhistoriske fortid, inkludert dinosaurer og fossiler.

6. Grottene i La Loja: Ligger omtrent 7 kilometer unna, gir Grottene i La Loja mulighet for underjordisk utforskning med fantastiske steinformasjoner.

7. Mirador de la Reina: Bare en kort kjøretur unna, tilbyr dette utsiktspunktet panoramautsikt over Ribadesella, elven Sella og den omkringliggende kystlinjen. Dette er bare noen få høydepunkter i nærheten av Abelardo's Home hotell i Ribadesella. Området er også kjent for sin vakre kystnatur, turstier og utendørsaktiviteter, noe som gjør det til et ideelt reisemål for naturelskere.

map
Abelardo's Home
Ferieutleie

Til sentrum1.7

Om hotellet

Om

Abelardo's Home er et hotell som ligger i Ribadesella, en pittoresk by i nordlige Spania. Hotellet tilbyr komfortable rom og et utvalg av fasiliteter for å gjøre oppholdet ditt hyggelig. Hotellet har forskjellige typer rom som passer ulike preferanser og budsjetter. Rommene er velutstyrte og smakfullt innredet, og gir en koselig og imøtekommende atmosfære. Hvert rom har fasiliteter som TV, gratis Wi-Fi, air-condition, oppvarming og eget bad. Abelardo's Home tilbyr også et utvalg av måltidsalternativer for gjestene. Hotellet har en restaurant der du kan nyte deilige spanske og internasjonale retter. Restauranten har en variert meny med et utvalg av retter laget med ferske, lokale ingredienser. Enten du er ute etter en solid frokost, en lett lunsj eller en gourmetmiddag, kan restauranten tilfredsstille dine behov. I tillegg til restauranten har Abelardo's Home en bar der du kan slappe av og nyte et bredt utvalg av drikkevarer, inkludert lokale viner og cocktails. Baren er et flott sted å slappe av etter en dag med utforsking av Ribadesella, eller å sosialisere med andre gjester. Hotellet ligger praktisk til i nærheten av mange attraksjoner og aktiviteter. Ribadesella er kjent for sine vakre sandstrender, fantastiske landskap og historiske steder. Du kan enkelt utforske byens sjarmerende gater, besøke lokale butikker og boutiquer, eller ta en spasertur langs sjøpromenaden. Friluftsinteresserte vil også finne mange muligheter for aktiviteter som fotturer, sykling og vannsport i området rundt. Alt i alt tilbyr Abelardo's Home komfortable rom, deilige måltider og en praktisk beliggenhet for å utforske Ribadesella og omgivelsene. Uansett om du reiser for fornøyelse eller forretninger, gir hotellet en hyggelig og behagelig opplevelse.

Underholdning

Det er flere underholdningsmuligheter i nærheten av hotellet 'Abelardo's Home' i Ribadesella, Spania. Noen av dem inkluderer:

1. Strender: Ribadesella er kjent for sine vakre strender, som Santa Marina Beach og Playa de Vega. Nyt bading, soling og ulike vannsportsaktiviteter.

2. Tito Bustillo-hulen: Kun en kort avstand unna finner du denne hulen, som er berømt for sine prehistoriske hulemalerier. Ta en guidet tur for å oppdage den eldgamle kunsten.

3. La Rasa de Berbes Golf: Hvis du liker golf, ligger denne golfbanen i nærheten og tilbyr fantastisk utsikt over det omkringliggende landskapet.

4. Padleboarding og kajakkpadling: Utforsk Sella-elven ved å leie en padlebrett eller kajakk. Det er en flott måte å nyte vannet og oppleve den naturlige skjønnheten.

5. Asturiansk mat: Prøv den lokale maten på en av Ribadesellas mange restauranter. Smak på retter som Fabada Asturiana (bønnestuing), sider og sjømatdelikatesser.

6. Sella River International Descent: Hvis du besøker i august, kan du være vitne til den berømte kanoracet der deltakerne padler ned Sella-elven fra Arriondas til Ribadesella.

7. Shopping og kulturell utforskning: Spaser gjennom Ribadesellas bysentrum, fylt med butikker, kafeer og boutiqueer. Ikke gå glipp av sjansen til å besøke Tito Bustillo Cave Art Center eller Ribadesella History Museum.

8. Fotturer langs kysten: Nyt den vakre naturen i Ribadesella ved å gå langs klippene, og få fantastisk utsikt over havet og byen. Dette er bare noen få alternativer for underholdning i nærheten av 'Abelardo's Home' i Ribadesella, Spania. Det er mye å utforske og nyte i denne pittoreske kystbyen.

Topp spørsmål

1. Hvor ligger Abelardo's Home?
1. Hvor ligger Abelardo's Home?1

Abelardo's Home ligger i Ribadesella, Spania

2. Hvilken type overnatting tilbyr Abelardo's Home?
2. Hvilken type overnatting tilbyr Abelardo's Home?1

Abelardo's Home tilbyr selvbetjent overnatting

3. Hvor mange personer kan bo på Abelardo's Home?
3. Hvor mange personer kan bo på Abelardo's Home?1

Abelardo's Home kan romme opptil 6 personer

4. Hvilke fasiliteter er tilgjengelige på Abelardo's Home?
4. Hvilke fasiliteter er tilgjengelige på Abelardo's Home?1

Abelardo's Home tilbyr fasiliteter som et fullt utstyrt kjøkken, gratis Wi-Fi, TV og en terrasse med utemøbler

5. Er Abelardo's Home dyrevennlig?
5. Er Abelardo's Home dyrevennlig?1

Ja, Abelardo's Home tillater kjæledyr

6. Er det parkering tilgjengelig på Abelardo's Home?
6. Er det parkering tilgjengelig på Abelardo's Home?1

Ja, gratis parkering er tilgjengelig for gjester på Abelardo's Home

7. Er Abelardo's Home nær noen attraksjoner eller landemerker i Ribadesella?
7. Er Abelardo's Home nær noen attraksjoner eller landemerker i Ribadesella?1

Ja, Abelardo's Home ligger nær stranden og er innen gangavstand fra Tito Bustillo-grotten og Santa María la Real de Ribadesella-kirken

8. Hva er innsjekkings- og utsjekkingstidspunktet på Abelardo's Home?
8. Hva er innsjekkings- og utsjekkingstidspunktet på Abelardo's Home?1

Innsjekkingstiden på Abelardo's Home er fra kl. 16:00, og utsjekkingstiden er til kl. 11:00

9. Kan jeg kansellere min reservasjon på Abelardo's Home?
9. Kan jeg kansellere min reservasjon på Abelardo's Home?1

Avbestillingsreglene på Abelardo's Home kan variere avhengig av bestillingsleverandøren, så det anbefales å sjekke de spesifikke vilkårene når du gjør en reservasjon.

Alle tjenester og fasiliteter

Hotellfasiliteter
 • Gratis Wi-Fi
 • Trådløst internett
 • Særskilt røykeområde
Romfasiliteter
 • Kjøleskap
 • Mikrobølgeovn
 • Jacuzzi
Ekstratjenester
 • Flyplasstransport
 • Turistinformasjon
Underholdning og avslapning
 • Fotturer
Vannaktiviteter
 • Padling
 • Vannaktiviteter
Anmeldelse av Abelardo's Home
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.