Spania, Rianxo

Atico con vistas a la ria de Arosa

Plaza Virgen de Guadalupe, 9 Rianxo, Spania Leilighet
1 tilbud — Se tilbud
Atico con vistas a la ria de Arosa
Se tilbud —
Beliggenhet
Til sentrum
0.3 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Plaza Virgen de Guadalupe, 9 Rianxo, Spania

Rundt hotellet 'Atico con vistas a la ria de Arosa' i Rianxo, Spania, finnes det ulike attraksjoner og fasiliteter. Noen av de nærliggende attraksjonene inkluderer:

1. Rianxo-stranden: Hotellet ligger i nærheten av Rianxo-stranden, der gjestene kan slappe av, bade eller drive med vannsport.

2. Mirador de la Curota: Denne utsiktsplassen tilbyr panoramautsikt over Ria de Arosa og området rundt. Det er et flott sted for sightseeing og fotografering.

3. Galician Maritime Terrestrial Park of Combarro: Denne parken ligger i nærheten og tilbyr vakre naturlandskap og turstier. Besøkende kan nyte naturvandringer og utforske de tradisjonelle galiciske landsbyene.

4. Paseo Marítimo de Rianxo: Hotellet ligger i nærheten av Rianxo strandpromenaden, der gjestene kan gå en rolig spasertur, nyte utsikten over marinaen og besøke lokale restauranter, kafeer og butikker.

5. Kirken Santa Comba de Cines: Denne historiske kirken ligger i byen Rianxo og er kjent for sin sjarmfulle arkitektur og religiøse kunst. Det er et populært sted for kulturelle og historiske besøk.

6. Lokal mat: Rianxo er kjent for sin sjømat, og gjestene kan utforske lokale restauranter og smake tradisjonelle galiciske retter som pulpo a la gallega (galicisk oktopus) og lokale viner. Alt i alt tilbyr hotellet 'Atico con vistas a la ria de Arosa' i Rianxo, Spania, nærhet til strender, naturparker, kulturelle steder og lokal mat, og gir gjestene et utvalg av aktiviteter og attraksjoner å utforske under oppholdet.

map
Atico con vistas a la ria de Arosa
Leilighet

Til sentrum0.3

Om hotellet

Om

'Atico con vistas a la ria de Arosa' er et hotell som ligger i Rianxo, Spania. Rianxo er en pittoresk kystby i provinsen A Coruña, kjent for sine vakre strender og fantastisk utsikt over havet. Hotellet tilbyr komfortable og velutstyrte rom med moderne fasiliteter. Hvert rom er smakfullt innredet og har eget bad, TV, aircondition og gratis Wi-Fi-tilgang. Noen rom har også en balkong eller terrasse med panoramautsikt over Ria de Arosa. Hotellets restaurant serverer deilige måltider, med spesialitet i lokal galicisk mat. Gjestene kan nyte et utvalg av sjømatretter, samt tradisjonelle spanske og internasjonale retter. Restauranten tilbyr både à la carte og fastmenyalternativer til frokost, lunsj og middag. I tillegg har hotellet en bar der gjestene kan slappe av og nyte en forfriskende drink eller smake på lokale viner. Baren tilbyr også et utvalg av snacks og lette måltider gjennom dagen. Gjester som bor på 'Atico con vistas a la ria de Arosa' kan dra nytte av ulike fasiliteter og tjenester, inkludert døgnåpen resepsjon, romservice, vaskeritjeneste og gratis parkering. Hotellet har også en takterrasse der gjestene kan nyte solen og den fantastiske utsikten. Alt i alt er 'Atico con vistas a la ria de Arosa' et utmerket valg for reisende som søker komfortabel overnatting med fantastisk utsikt og deilig mat i Rianxo, Spania. Enten du besøker for en strandferie eller utforsker de nærliggende attraksjonene, tilbyr dette hotellet en imøtekommende og avslappende atmosfære for oppholdet ditt.

Underholdning

Her er noen underholdningsalternativer i nærheten av hotellet "Atico con vistas a la ria de Arosa" i Rianxo, Spania:

1. Rianxo-stranden: Bare en kort avstand fra hotellet, tilbyr Rianxo-stranden et rolig sted å slappe av, bade og nyte den vakre utsikten over Ria de Arosa.

2. Santiago de Compostela: Ligger omtrent 40 kilometer fra Rianxo, er Santiago de Compostela et UNESCO-verdensarvsted og et must-visit destinasjon. Utforsk den vakre gamlebyen, besøk den fantastiske Santiago de Compostela-katedralen og dykk ned i områdets historie og kultur.

3. Castro de Barona: Denne forhistoriske befestede borgen er lokalisert på en robust odde nær Rianxo. Besøkende kan utforske de gamle ruinene og nyte panoramautsikt over havet og det omkringliggende landskapet.

4. Paseo de Playa de Guadaira: Ta en rolig spasertur langs denne strandpromenaden. Nyt den friske sjøbrisen og ta en pause på de ulike kafeene, restaurantene og butikkene underveis.

5. Cies-øyene: Ligger i Ria de Vigo, er Cies-øyene en gruppe uberørte og verneverdige øyer kjent for sine vakre strender og krystallklart vann. Ta en dagstur fra Rianxo for å nyte svømming, soling, fotturer og fuglekikking.

6. Vinsmaking: Rianxo er en del av den prestisjetunge Rias Baixas-vinregionen. Besøk lokale vingårder som Pazo Baión eller Bodegas As Laxas for å nyte vinsmaking og lære om produksjonsprosessen.

7. Vannsport: Ria de Arosa tilbyr utmerkede muligheter for vannsportsentusiaster. Prøv seiling, kajakkpadling, windsurfing eller stand-up paddleboarding.

8. Kulturelle arrangementer: Sjekk lokale festivaler, konserter eller andre kulturelle arrangementer som finner sted under oppholdet i Rianxo. Disse arrangementene presenterer ofte tradisjonell musikk, dans og gastronomi. Husk å sjekke med hotellet eller det lokale turistkontoret for oppdatert informasjon om åpningstider og tilgjengelighet av disse underholdningsalternativene i Rianxo.

Topp spørsmål

1. Er det en balkong i leiligheten?
1. Er det en balkong i leiligheten?1

Ja, leiligheten har en balkong med utsikt over Ria de Arosa

2. Hvor mange soverom har leiligheten?
2. Hvor mange soverom har leiligheten?1

Leiligheten har to soverom

3. Er det parkering tilgjengelig?
3. Er det parkering tilgjengelig?1

Ja, det er parkering tilgjengelig for gjester

4. Er det et fullt utstyrt kjøkken i leiligheten?
4. Er det et fullt utstyrt kjøkken i leiligheten?1

Ja, leiligheten har et fullt utstyrt kjøkken med alle nødvendige apparater

5. Er det tillatt med kjæledyr i leiligheten?
5. Er det tillatt med kjæledyr i leiligheten?1

Kjæledyr er ikke tillatt i leiligheten

6. Er det aircondition i leiligheten?
6. Er det aircondition i leiligheten?1

Ja, leiligheten har aircondition

7. Hvor langt er leiligheten fra nærmeste strand?
7. Hvor langt er leiligheten fra nærmeste strand?1

Leiligheten ligger nær Ria de Arosa, som tilbyr vakre strender innen gangavstand

8. Er det noen supermarkeder eller restauranter i nærheten?
8. Er det noen supermarkeder eller restauranter i nærheten?1

Ja, det er supermarkeder og restauranter i kort avstand fra leiligheten

9. Er det vaskemaskin og tørketrommel i leiligheten?
9. Er det vaskemaskin og tørketrommel i leiligheten?1

Ja, leiligheten har en vaskemaskin og tørketrommel som gjestene kan bruke

10. Er det Wi-Fi tilgjengelig i leiligheten?
10. Er det Wi-Fi tilgjengelig i leiligheten?1

Ja, leiligheten har Wi-Fi som gjestene kan bruke.

Anmeldelse av Atico con vistas a la ria de Arosa
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.