Spania, Punta Umbria

Apartamento Playas del Sur

Urbanizacion Huelva Playas del Sur Bloque 5, Planta 3ª, Puerta 1 Punta Umbria, Spania Leilighet
1 tilbud — Se tilbud
Apartamento Playas del Sur
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Gratis Wi-Fi
 • Hage
 • Trådløst internett
 • Kjøleskap
 • Mikrobølgeovn
 • Heis
Vis alle fasiliteter 16
Beliggenhet
Til sentrum
7.8 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Urbanizacion Huelva Playas del Sur Bloque 5, Planta 3ª, Puerta 1 Punta Umbria, Spania

Rundt hotellet "Apartamento Playas del Sur" i Punta Umbria, Spania, finnes det flere attraksjoner og fasiliteter. Her er noen merkbare:

1. Strender: Da hotellet ligger i Punta Umbria, er det nær de vakre strendene på Costa de la Luz. Playa de Punta Umbria er bare en kort spasertur unna, og tilbyr gylne sandstrender, klart vann og ulike fasiliteter ved stranden.

2. Byens sentrum: Hotellet ligger nær byens sentrum i Punta Umbria, der du kan finne et utvalg butikker, restauranter, kafeer og barer. Det er et livlig område med en pulserende atmosfære.

3. Enebrales naturpark: Øst for hotellet ligger Enebrales naturpark. Dette beskyttede området har en vakker kystpinjeskog, sanddyner og turstier. Det er et flott sted for naturinteresserte og utendørsaktiviteter.

4. Marismas del Odiel naturpark: Bare en kort kjøretur fra hotellet ligger Marismas del Odiel naturpark. Dette store våtområdet er hjemsted for ulike fuglearter, og byr på muligheter for fuglekikking, fotturer og båtturer.

5. La Rabida kloster: Omtrent 13 kilometer fra hotellet ligger La Rabida kloster. Dette historiske stedet er der Christopher Columbus bodde før sin reise til Amerika. Det er nå et museum som forteller historien om Spanias utforskning og kolonisering.

6. Huelva: Byen Huelva ligger cirka 15 kilometer fra hotellet. Den tilbyr en livlig kulturscene, med museer, teatre og historiske attraksjoner som Huelva-katedralen og Casa Colón.

7. Golfbaner: Punta Umbria er kjent for sine golfbaner. I kort avstand fra hotellet finner du fasiliteter som Golf Nuevo Portil og Bellavista Golf Club, som gir muligheter for golfentusiaster. Dette er bare noen få eksempler på hva som finnes i nærheten av hotellet "Apartamento Playas del Sur" i Punta Umbria, Spania. Området tilbyr en blanding av naturskjønnhet, kulturelle attraksjoner og rekreasjonsmuligheter.

map
Apartamento Playas del Sur
Leilighet

Til sentrum7.8

Om hotellet

Om

'Apartamento Playas del Sur' er et hotell som ligger i Punta Umbria, Spania. Det ligger nær de sørlige strendene i byen, og tilbyr gjestene praktisk tilgang til havet. Hotellet tilbyr komfortable og velutstyrte rom for gjestene sine. Rommene er rene, romslige og smakfullt innredet. Hvert rom er møblert med moderne fasiliteter som en komfortabel seng, aircondition, TV, eget bad og gratis Wi-Fi. Noen rom kan også ha en balkong eller terrasse, som gir vakker utsikt over området rundt. Når det gjelder måltider, har hotellet en restaurant på stedet som serverer et utvalg av deilige retter. Restauranten tilbyr både lokale og internasjonale retter, og tar hensyn til ulike smaker og preferanser. Gjestene kan nyte måltidene sine i en koselig og innbydende atmosfære. I tillegg kan hotellet tilby frokostalternativer, enten som buffet eller à la carte, avhengig av bestillingspakken. Dette sikrer at gjestene starter dagen med et solid måltid før de utforsker attraksjonene i Punta Umbria eller drar til stranden. Alt i alt tilbyr 'Apartamento Playas del Sur' komfortabel overnatting og smakfulle måltider, noe som gjør det til et flott valg for de som ønsker å nyte en avslappende ferie i Punta Umbria, Spania.

Underholdning

Det er flere underholdningsmuligheter nær hotellet 'Apartamento Playas del Sur' i Punta Umbria, Spania. Noen av de populære underholdningsvalgene inkluderer:

1. Strandaktiviteter: Hotellet ligger nær strendene i Punta Umbria, og tilbyr muligheter for bading, soling og vannsport.

2. Restauranter og barer: Det er mange restauranter og barer i området hvor man kan nyte lokal mat, sjømat, tapas og drikke.

3. Punta Umbria marina: Ligger i nærheten, er Punta Umbria marina et flott sted for å utforske og oppleve den maritime atmosfæren. Du kan spasere langs havnen, leie en båt eller nyte et måltid med utsikt mot havet.

4. Golfbaner: Punta Umbria er kjent for sine golfbaner. Real Club de Golf de Huelva og Golf Nuevo Portil ligger en kort kjøretur unna, og tilbyr vakre baner for golfentusiaster.

5. Shopping: Hvis du liker å shoppe, er det flere butikker og boutiquer i Punta Umbrias sentrum hvor du kan finne lokale produkter, suvenirer og klær.

6. Uteliv: Punta Umbria har en livlig nattelivsscene med ulike barer og klubber som tilbyr live musikk, DJ-opptredener og dansing.

7. Naturparker: Området rundt er hjemsted for naturparker og reservater som Paraje Natural Marismas del Odiel og Parque Natural de las Marismas de Isla Cristina, hvor du kan nyte fotturer, fuglekikking og naturskjønne turer.

8. Utflukter og turer: Punta Umbria er godt tilkoblet til attraksjoner og byer i nærheten, som Huelva, Sevilla og Doñana nasjonalpark. Du kan bestille utflukter eller guidede turer for å utforske disse stedene. Det anbefales å sjekke de lokale arrangementskalenderne eller spørre hotellpersonalet om spesifikke underholdningsmuligheter og aktiviteter som er tilgjengelige under oppholdet ditt.

Topp spørsmål

1. Hvor ligger Apartamento Playas del Sur?
1. Hvor ligger Apartamento Playas del Sur?1

Apartamento Playas del Sur ligger i Punta Umbria, Spania.

2. Hvor mange soverom har Apartamento Playas del Sur?
2. Hvor mange soverom har Apartamento Playas del Sur?1

Apartamento Playas del Sur har X soverom.

3. Har Apartamento Playas del Sur en basseng?
3. Har Apartamento Playas del Sur en basseng?1

Ja, Apartamento Playas del Sur har et basseng.

4. Hvor langt er det til stranden fra Apartamento Playas del Sur?
4. Hvor langt er det til stranden fra Apartamento Playas del Sur?1

Stranden er en kort spasertur unna Apartamento Playas del Sur.

5. Er det parkering tilgjengelig på Apartamento Playas del Sur?
5. Er det parkering tilgjengelig på Apartamento Playas del Sur?1

Ja, det er parkering tilgjengelig på Apartamento Playas del Sur.

6. Er Apartamento Playas del Sur kjæledyrvennlig?
6. Er Apartamento Playas del Sur kjæledyrvennlig?1

Det er best å sjekke med eiendomseieren angående deres regler for kjæledyr.

Alle tjenester og fasiliteter

Hotellfasiliteter
 • Gratis Wi-Fi
 • Trådløst internett
 • Heis
Underholdning og avslapning
 • Hage
 • Vindsurfing
 • Fotturer
Romfasiliteter
 • Kjøleskap
 • Mikrobølgeovn
 • Hårføner
Ekstratjenester
 • Flyplasstransport
 • Turistinformasjon
Vannaktiviteter
 • Basseng
 • Fiske
 • Utendørsbasseng
 • Padling
 • Vannaktiviteter
Anmeldelse av Apartamento Playas del Sur
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.