Spania, Poio

Villa Oubina

Rua Orgodomonte14 Poio, Spania Leilighet
7 Tilbud fra 2230 NOK Se tilbud
Villa Oubina
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Kjøleskap
 • Mikrobølgeovn
 • Hårføner
 • Fiske
 • Særskilt røykeområde
 • Turistinformasjon
Vis alle fasiliteter 9
Beliggenhet
Til sentrum
3.1 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Rua Orgodomonte14 Poio, Spania

Noen bemerkelsesverdige attraksjoner rundt Hotel Villa Oubiña i Poio, Spania inkluderer:

1. Klosteret San Juan de Poio: Dette historiske klosteret ligger bare en kort avstand fra hotellet. Det er et godt bevart eksempel på galicisk romansk arkitektur og tilbyr fantastisk utsikt over Ría de Pontevedra.

2. Pontevedra: Den sjarmerende byen Pontevedra ligger i nærheten og tilbyr et utvalg av attraksjoner, inkludert Praza da Ferrería, Santa María-basilikaen og Museet i Pontevedra. Besøkende kan også utforske den middelalderske gamlebyen og nyte den livlige atmosfæren i byen.

3. Combarro: En pittoresk fiskelandsby som ligger ved kysten, er Combarro kjent for sin unike arkitektur og tradisjonelle galisiske kornlader (hórreos). Besøkende kan vandre gjennom de smale gatene, nyte fersk sjømat og beundre de vakre utsiktene over Ría de Pontevedra.

4. Rías Baixas vindistrikt: Poio ligger i hjertet av Rías Baixas vindistrikt. Vinentusiaster kan besøke lokale vingårder og nyte smaksprøver av Albariño og andre viner produsert i området.

5. Strender: Hotellet ligger ikke langt fra flere vakre strender, inkludert Playa de Areas, Playa de Portocelo og Playa de Canelas. Besøkende kan slappe av på de sandstrendene og nyte den forfriskende Atlanterhavet.

6. Diverse utendørsaktiviteter: Det naturskjønne området rundt Poio tilbyr muligheter for utendørsaktiviteter som fotturer, sykling og vannsport. Regionen er kjent for sine fantastiske landskap, inkludert skoger, elver og en unik kystlinje. Totalt sett gir hotellets beliggenhet i Poio besøkende et utvalg av attraksjoner å utforske, fra kulturelle og historiske steder til naturskjønnhet og utendørsaktiviteter.

map
Villa Oubina
Leilighet

Til sentrum3.1

Om hotellet

Om

Villa Oubina er et hotell som ligger i Poio, Spania. Det er et sjarmerende hotell som tilbyr komfortable rom og deilige måltider til sine gjester. Hotellet har forskjellige romtyper som kan imøtekomme ulike behov og preferanser. Disse rommene er smakfullt innredet og utstyrt med fasiliteter som aircondition, flatskjerm-TV, gratis Wi-Fi og eget bad. Noen av rommene har også utsikt over hotellets hage eller området rundt. Gjestene kan velge mellom ulike måltidsalternativer på Villa Oubina. Hotellet har en restaurant som serverer tradisjonell galicisk mat, kjent for sjømat og ferske lokale ingredienser. Det er også en bar hvor gjestene kan nyte drikke og snacks hele dagen. I tillegg til overnatting og måltider, tilbyr Villa Oubina også andre fasiliteter for å forbedre gjestenes opphold. Dette inkluderer døgnåpen resepsjon, romservice, vaskemuligheter og gratis parkering. Hotellet har også en hage hvor gjestene kan slappe av og et utendørs svømmebasseng for de som ønsker å kjøle seg ned i de varmere månedene. Beliggenheten til Villa Oubina er også en attraksjon. Det ligger i byen Poio, som er kjent for sine historiske severdigheter og naturskjønnhet. Gjestene kan enkelt utforske nærliggende attraksjoner som klosteret San Xoan de Poio og de pittoreske strendene i Pontevedra. Alt i alt er Villa Oubina et innbydende hotell i Poio, Spania, som tilbyr komfortable rom, deilige måltider og en praktisk beliggenhet for å utforske området rundt.

Barn

Villa Oubina, som ligger i Poio, Spania, tilbyr et utvalg av aktiviteter for barn. Noen populære alternativer inkluderer:

1. Utendørs lekeområder: Det er dedikerte utendørsområder med husker, sklier og annet lekeutstyr som tilfredsstiller barns behov for fysisk aktivitet og moro.

2. Svømmebasseng: Villaen har et svømmebasseng, perfekt for barn å nyte en forfriskende dukkert på varme sommerdager. Foreldre kan slappe av ved bassenget samtidig som de holder et øye med barna sine.

3. Sportsfasiliteter: Villa Oubina tilbyr ulike sportsfasiliteter som fotballbane, tennisbane og basketballbane. Barna kan delta i vennskapelige kamper eller øve på favorittidrettene sine.

4. Spillerom: Villaen har et spillerom utstyrt med brettspill, biljardbord og videospill. Dette rommet tilbyr underholdning for barn i alle aldre, spesielt på regnfulle dager eller når de vil ha en pause fra utendørsaktiviteter.

5. Rekreasjonsaktiviteter: Villa Oubina organiserer rekreasjonsaktiviteter som skattejakter, kunst og håndverksøkter og naturvandringer. Disse aktivitetene oppfordrer barn til å utforske sin kreativitet og å knytte seg til naturen.

6. Barnevennlige fasiliteter: Villaen sikrer sikkerheten og komforten til barn ved å tilby barnesenger, høye stoler og andre nødvendige fasiliteter for spedbarn og småbarn. Alt i alt tilbyr Villa Oubina i Poio, Spania et utvalg barnvennlige aktiviteter som lar barna ha en hyggelig og minneverdig ferie.

Underholdning

Det er flere underholdningsmuligheter nær hotellet "Villa Oubina" i Poio, Spania. Her er noen forslag:

1. Besøk det historiske sentrum av Pontevedra: Bare en kort kjøretur unna tilbyr Pontevedra en sjarmerende gammelby med smale gater, vakre torg og historiske bygninger. Du kan utforske Santa Maria-kirken, ruinene av Santo Domingo eller bare spasere rundt og nyte atmosfæren.

2. Ta en båttur til Cíes-øyene: Beliggende i nasjonalparken Atlantic Islands of Galicia, er Cíes-øyene kjent for sine uberørte strender og krystallklart vann. Du kan ta en båttur fra nærliggende havner og tilbringe dagen med soling, bading eller vandring langs pittoreske stier.

3. Utforsk vinområdet Rías Baixas: Poio ligger i hjertet av vinområdet Rías Baixas, kjent for sine hvite Albariño-viner. Du kan besøke lokale vingårder, delta i vinsmakingssesjoner og lære om vinproduksjonsprosessen.

4. Nyt vannsport: Hvis du er interessert i aktiv underholdning, kan du prøve ulike vannsportaktiviteter. Nærliggende strender tilbyr muligheter for surfing, paddleboarding, kajakkpadling og seiling.

5. Besøk Monasterio de Poio: Beliggende i Poio selv, er Monasterio de Poio et historisk kloster fra

10. århundre. Du kan ta en guidet tur i klosteret for å lære om dets historie og beundre dets praktfulle arkitektur.

6. Delta på kulturelle arrangementer og festivaler: Gjennom hele året arrangeres det ulike kulturelle arrangementer og festivaler i Poio og områdene rundt. Sjekk den lokale kalenderen for å se om det er noen konserter, teaterforestillinger eller tradisjonelle feiringer som skjer under besøket ditt. Husk å sjekke eventuelle reiserestriksjoner eller retningslinjer på grunn av COVID-19-pandemien, og bekreft tilgjengeligheten av spesifikke aktiviteter eller attraksjoner på forhånd.

Topp spørsmål

1. Hvor ligger Villa Oubina?
1. Hvor ligger Villa Oubina?1

Villa Oubina ligger i Poio, Spania.

2. Hvilke fasiliteter tilbys på Villa Oubina?
2. Hvilke fasiliteter tilbys på Villa Oubina?1

Villa Oubina tilbyr fasiliteter som svømmebasseng, terrasse, grillutstyr, privat parkering og gratis Wi-Fi.

3. Hvor mange rom har Villa Oubina?
3. Hvor mange rom har Villa Oubina?1

Villa Oubina har fem soverom og kan romme opptil ti personer.

4. Er Villa Oubina dyrevennlig?
4. Er Villa Oubina dyrevennlig?1

Ja, Villa Oubina er dyrevennlig. Det anbefales imidlertid å bekrefte med eiendommen på forhånd.

5. Er Villa Oubina et luksuriøst overnattingssted?
5. Er Villa Oubina et luksuriøst overnattingssted?1

Ja, Villa Oubina regnes som et luksuriøst overnattingssted på grunn av sine førsteklasses fasiliteter og egenskaper.

6. Kan jeg booke Villa Oubina for arrangementer eller bryllup?
6. Kan jeg booke Villa Oubina for arrangementer eller bryllup?1

Ja, Villa Oubina kan bookes for arrangementer og bryllup. Det tilbyr en romslig arena og vakre omgivelser for slike anledninger.

7. Ligger Villa Oubina nær noen turistattraksjoner?
7. Ligger Villa Oubina nær noen turistattraksjoner?1

Ja, Villa Oubina ligger beleilig til i nærheten av populære attraksjoner som den historiske byen Pontevedra, Combarro (en sjarmerende fiskerlandsby) og de vakre strendene i Rías Baixas.

8. Finnes det dagligvarebutikker eller restauranter i nærheten av Villa Oubina?
8. Finnes det dagligvarebutikker eller restauranter i nærheten av Villa Oubina?1

Ja, det finnes dagligvarebutikker og restauranter i kort avstand fra Villa Oubina, noe som gir praktiske alternativer for mat og innkjøp.

9. Kan jeg organisere turer eller utflukter gjennom Villa Oubina?
9. Kan jeg organisere turer eller utflukter gjennom Villa Oubina?1

Ja, Villa Oubina kan hjelpe med å organisere turer eller anbefale utflukter i nærområdet, slik at gjestene kan utforske regionens attraksjoner.

10. Hva er avbestillingsreglene for Villa Oubina?
10. Hva er avbestillingsreglene for Villa Oubina?1

Avbestillingsreglene for Villa Oubina kan variere avhengig av bestillingsplattformen eller valgte priser. Det anbefales å sjekke den spesifikke policyen ved bestilling.

Alle tjenester og fasiliteter

Romfasiliteter
 • Kjøleskap
 • Mikrobølgeovn
 • Hårføner
Vannaktiviteter
 • Fiske
 • Vannaktiviteter
Hotellfasiliteter
 • Særskilt røykeområde
Ekstratjenester
 • Turistinformasjon
Underholdning og avslapning
 • Fotturer
For familier med barn
 • Lekeplass
Anmeldelse av Villa Oubina
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.