Spania, Poio

Piso maceira combarro

CALLE MACEIRA Poio, Spania Leilighet
1 tilbud fra 804 NOK Se tilbud
Piso maceira combarro
Se tilbud —
Beliggenhet
Til sentrum
1.4 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

CALLE MACEIRA Poio, Spania

Hotellet "Piso Maceira Combarro" ligger i Poio, en kommune i provinsen Pontevedra, Spania. Det ligger i nærheten av den vakre kystlinjen i Galicia, og tilbyr panoramautsikt over Ría de Pontevedra-estuaret. Rundt hotellet finner du ulike attraksjoner og fasiliteter.

1. Combarro: Hotellet ligger i landsbyen Combarro, som er kjent for sine pittoreske galisiske kornlager (hórreos) og smale gater med tradisjonelle steinhus. Ta en spasertur gjennom landsbyen for å beundre arkitekturen og nyte den sjarmfulle atmosfæren.

2. Strender: Poio er omgitt av vakre strender og bukter. Noen av de nærliggende strendene inkluderer Playa Portocelo, Playa Samieira og Playa de Areas. Disse strendene tilbyr muligheter for soling, bading og vannsport.

3. Historiske steder: Det er flere historiske steder å utforske i området. En bemerkelsesverdig attraksjon er klosteret i Poio, som dateres tilbake til det

10. århundre. Du kan besøke klosteret og dets vakre hager.

4. Pontevedra: Hotellet ligger omtrent 8 kilometer unna byen Pontevedra. Pontevedras historiske sentrum er kjent for sine gangvennlige gater, sjarmerende torg og gamle bygninger. Du kan utforske byen, besøke museer og nyte lokal mat.

5. Rías Baixas vinregion: Poio ligger midt i hjertet av Rías Baixas vinregion. Vinelskere kan besøke nærliggende vingårder for å lære om produksjonen av Albariño, en populær lokal hvitvin.

6. Utendørsaktiviteter: Det omkringliggende området tilbyr muligheter for utendørsaktiviteter som fotturer, sykling og båtliv. Du kan utforske den naturlige skjønnheten i det galisiske landskapet og kystlinjen. Alt i alt er hotellet "Piso Maceira Combarro" omgitt av en kombinasjon av naturlig skjønnhet, kulturarv og utendørsaktiviteter, noe som gjør det til et passende sted for å utforske regionen Poio og dens omgivelser.

map
Piso maceira combarro
Leilighet

Til sentrum1.4

Om hotellet

Underholdning

Det er flere underholdningsalternativer i nærheten av hotellet 'Piso maceira combarro' i Poio, Spania. Noen av dem inkluderer:

1. Combarro Gamleby: Bare en kort avstand fra hotellet ligger Combarro Gamleby, en pittoresk og sjarmerende landsby kjent for sin tradisjonelle galisiske arkitektur og vakre utsikt over Ria de Pontevedra. Du kan gå en rolig tur gjennom de trange gatene, besøke middelalderske kirker og nyte kafeer og restauranter langs vannkanten.

2. Playa de Areas: Beliggende omtrent 2 kilometer fra hotellet, er Playa de Areas en populær strand kjent for sin fine hvite sand og klare vann. Denne stranden er perfekt for soling, svømming og vannsport som kajakkpadling og brettseiling.

3. Klosteret San Juan de Poio: Ligger i byen Poio, er Klosteret San Juan de Poio et historisk klosterkompleks fra det

10. århundre. Besøkende kan utforske de rolige klostergangene, den gamle kirken og hagene. Klosteret arrangerer også kulturelle arrangementer og utstillinger gjennom året.

4. Pontevedra Gamleby: En kort kjøretur fra hotellet ligger Pontevedra Gamleby, et livlig og pulserende område med en blanding av middelaldersk og moderne arkitektur. Du kan vandre gjennom de bilfrie gatene, besøke markedet Plaza de la Leña og beundre historiske landemerker som Pontevedra-katedralen og Kirken Santa María.

5. Bodega Marqués de Vizhoja: Vinentusiaster kan besøke Bodega Marqués de Vizhoja, et lokalt vineri som ligger i den nærliggende byen Eiravedra. Du kan bli med på en guidet tur i vingården og kjellerne, lære om vinproduksjonsprosessen og smake på noen av deres kjente galisiske viner. Dette er bare noen få av underholdningsalternativene i nærheten av hotellet 'Piso maceira combarro' i Poio, Spania. Området tilbyr en blanding av kulturelle, naturskjønne og gastronomiske opplevelser som besøkende kan nyte.

Topp spørsmål

1. Hvor ligger 'Piso Maceira Combarro' i Poio, Spania?
1. Hvor ligger 'Piso Maceira Combarro' i Poio, Spania?1

'Piso Maceira Combarro' ligger i landsbyen Combarro, som er en del av kommunen Poio i provinsen Pontevedra i Spania

2. Hvor mange soverom har 'Piso Maceira Combarro'?
2. Hvor mange soverom har 'Piso Maceira Combarro'?1

Antallet soverom i 'Piso Maceira Combarro' kan variere. Det er best å kontakte eiendomseieren eller utleiebyrået for konkrete detaljer

3. Er 'Piso Maceira Combarro' en ferieutleie?
3. Er 'Piso Maceira Combarro' en ferieutleie?1

Ja, 'Piso Maceira Combarro' er en ferieutleieeiendom. Den tilbyr overnatting for turister og besøkende som ønsker å bo i området

4. Hvilke fasiliteter er tilgjengelige i 'Piso Maceira Combarro'?
4. Hvilke fasiliteter er tilgjengelige i 'Piso Maceira Combarro'?1

De spesifikke fasilitetene i 'Piso Maceira Combarro' kan variere, men vanligvis tilbyr ferieutleier i området essensielle fasiliteter som kjøkkenutstyr, private bad, Wi-Fi og noen ganger utendørsområder som terrasser eller balkonger

5. Er 'Piso Maceira Combarro' nær stranden?
5. Er 'Piso Maceira Combarro' nær stranden?1

Combarro, der 'Piso Maceira Combarro' ligger, er en kystlandsby. Avstanden til nærmeste strand kan variere avhengig av den nøyaktige beliggenheten til eiendommen, men det er sannsynlig at den er innen gangavstand eller en kort kjøretur unna

6. Hvor mye koster det å bo på 'Piso Maceira Combarro'?
6. Hvor mye koster det å bo på 'Piso Maceira Combarro'?1

Prisen for å bo på 'Piso Maceira Combarro' kan variere avhengig av faktorer som utleiesesong, oppholdets varighet og antall gjester. Det er best å kontakte eiendomseieren eller utleiebyrået for spesifikk prisinformasjon

7. Kan 'Piso Maceira Combarro' romme store grupper?
7. Kan 'Piso Maceira Combarro' romme store grupper?1

Kapasiteten til 'Piso Maceira Combarro' for å romme store grupper kan variere avhengig av størrelsen på eiendommen. Det anbefales å sjekke med eiendomseieren eller utleiebyrået for informasjon om begrensninger i gruppestørrelse

8. Er kjæledyr tillatt i 'Piso Maceira Combarro'?
8. Er kjæledyr tillatt i 'Piso Maceira Combarro'?1

Reglene for kjæledyr kan variere fra eiendom til eiendom. Det er tilrådelig å spørre eiendomseieren eller utleiebyrået om deres regler for kjæledyromsorg i 'Piso Maceira Combarro'

9. Er det parkering tilgjengelig på 'Piso Maceira Combarro'?
9. Er det parkering tilgjengelig på 'Piso Maceira Combarro'?1

Tilgjengeligheten av parkering på 'Piso Maceira Combarro' kan variere avhengig av eiendommen. Det anbefales å bekrefte med eiendomseieren eller utleiebyrået om parkeringsfasiliteter er tilgjengelige

10. Er det noen attraksjoner eller landemerker i nærheten av 'Piso Maceira Combarro'?
10. Er det noen attraksjoner eller landemerker i nærheten av 'Piso Maceira Combarro'?1

Combarro, der 'Piso Maceira Combarro' ligger, er kjent for sitt pittoreske historiske sentrum med tradisjonelle galisiske låver (hórreos) langs vannkanten. I tillegg tilbyr den nærliggende byen Pontevedra og Rías Baixas-regionen ulike attraksjoner og landemerker som er verdt å utforske.

Anmeldelse av Piso maceira combarro
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.