Spania, Playa Blanca

Villa 3 Islas

Calle Strelitzia Playa Blanca, Spania Ferieutleie
1 tilbud fra 2309 NOK Se tilbud
Villa 3 Islas
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Hage
 • Kjøleskap
 • Mikrobølgeovn
 • Hårføner
 • Vindsurfing
 • Basseng
Vis alle fasiliteter 13
Beliggenhet
Til sentrum
2.1 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Calle Strelitzia Playa Blanca, Spania

I nærheten av Hotel Villa 3 Islas i Playa Blanca, Spania, finnes det flere severdigheter og fasiliteter. Noen av de bemerkelsesverdige stedene i nærheten av hotellet er:

1. Playa Blanca strand: Hotellet ligger i nærheten av Playa Blancas hovedstrand, og tilbyr enkel tilgang til den sandete kystlinjen og ulike vannaktiviteter.

2. Marina Rubicón: En kort avstand fra Villa 3 Islas ligger Marina Rubicón. Denne pittoreske marinaen tilbyr et utvalg av butikker, restauranter og barer, og er et flott sted å tilbringe fritiden.

3. Playa Dorada: En annen vakker strand i Playa Blanca, Playa Dorada, er innen gangavstand fra hotellet. Besøkende kan slappe av på den gyldne sanden eller bade i det klare vannet.

4. Papagayo strendene: Litt lenger fra hotellet, men verdt et besøk, er de fantastiske Papagayo strendene. Disse uberørte strendene er kjent for sitt rolige turkise vann og fantastiske naturlige omgivelser.

5. Timanfaya nasjonalpark: En kort kjøretur fra Playa Blanca, er Timanfaya nasjonalpark en attraksjon du må besøke. Denne vulkanske landskapet har unike geologiske formasjoner, sjeldne plantearter og fantastisk utsikt.

6. Los Hervideros: Beliggende langs kysten, er Los Hervideros vulkanske klipper som har blitt erodert av havet, og skapt et dramatisk og pittoresk landskap.

7. Faro de Pechiguera: Plassert på den sørligste spissen av Lanzarote, tilbyr Faro de Pechiguera fyr panoramautsikt over havet og er et populært sted for solnedgangselskere. Dette er bare noen få eksempler på de mange attraksjonene og interessepunktene i nærheten av Hotel Villa 3 Islas. Playa Blanca tilbyr et utvalg av aktiviteter, inkludert vannsport, spising, shopping og utforsking av øyas naturunderverker.

map
Villa 3 Islas
Ferieutleie

Til sentrum2.1

Om hotellet

Om

Villa 3 Islas er et hotell som ligger i Playa Blanca, Spania. Det tilbyr en rekke fasiliteter og tjenester for gjestene sine. Hotellet har komfortable og romslige rom som er utstyrt med moderne fasiliteter. Rommene er designet for å gi et avslappende og komfortabelt opphold for gjestene, med fasiliteter som aircondition, TV, eget bad og gratis Wi-Fi. Noen rom kan også ha balkonger eller terrasser med utsikt over området rundt. Hotellet tilbyr et utvalg av matalternativer for gjestene. Det er en restaurant på stedet som serverer både lokale og internasjonale retter, slik at gjestene kan oppleve en rekke smaker under oppholdet. Restauranten tilbyr både buffet og à la carte-alternativer, og imøtekommer ulike preferanser. I tillegg til restauranten er det også en bar på hotellet der gjestene kan nyte et bredt utvalg av drikkevarer og cocktails. Baren skaper en avslappet og uformell atmosfære der gjestene kan slappe av og sosialisere. Hotellet har også et svømmebasseng der gjestene kan nyte en forfriskende svømmetur eller slappe av ved bassengkanten. Det er solsenger og parasoller tilgjengelig for gjestene. Andre fasiliteter på hotellet inkluderer en døgnåpen resepsjon, bagasjeoppbevaring og vaskerimuligheter. Personalet på hotellet er vennlig og imøtekommende, og yter assistanse til gjestene ved behov. Beliggenheten til Villa 3 Islas er også ideell for å utforske området rundt. Playa Blanca er et populært turistmål i Spania, kjent for sine vakre strender og klare vann. Hotellet ligger i gangavstand til stranden og en kort kjøretur unna attraksjoner som Marina Rubicon og Papagayo Beach. Alt i alt gir Villa 3 Islas et komfortabelt og hyggelig opphold for gjestene, med sine romslige rom, deilige måltider og praktiske fasiliteter.

Underholdning

Det er flere underholdningsalternativer i nærheten av hotellet "Villa 3 Islas" i Playa Blanca, Spania. Her er noen forslag:

1. Marina Rubicon: Ligger bare en kort avstand fra hotellet, er Marina Rubicon en marina-kompleks som tilbyr ulike underholdningsalternativer. Du kan nyte å bla gjennom eksklusive butikker, spise på restauranter ved vannet eller bare gå langs promenaden mens du beundrer yachtene.

2. Playa Dorada: Denne vakre sandstranden ligger bare en kort gåtur fra hotellet. Du kan slappe av på stranden, bade i det klare vannet eller delta i vannsportsaktiviteter som snorkling eller kajakkpadling.

3. Aqualava Water Park: Ligger ikke langt fra Playa Blanca er Aqualava Water Park en populær familievennlig attraksjon. Parken har et utvalg spennende vannsklier, late elver, en bølgebasseng og et barneområde med sprutsoner.

4. Timanfaya National Park: For naturelskere anbefales et besøk i Timanfaya National Park. Denne unike vulkanske landskapet tilbyr guidede turer hvor du kan beundre imponerende vulkanske kratre, geysirer og lavaområder. Det er også kamelridning tilgjengelig for en morsom og unik opplevelse.

5. Kveldsunderholdning på nærliggende hoteller: Mange hoteller i Playa Blanca tilbyr kveldsunderholdningsalternativer som live musikk, show og tema-netter. Det er verdt å sjekke ut timeplanene til nærliggende hoteller for å se om noen arrangementer fanger din interesse. I tillegg tilbyr Playa Blanca seg selv en pulserende nattelivsscene med mange barer, restauranter og nattklubber hvor du kan nyte live musikk, drinker og danse natten bort.

Topp spørsmål

1. Hva er adressen til Villa 3 Islas i Playa Blanca, Spania?
1. Hva er adressen til Villa 3 Islas i Playa Blanca, Spania?1

Adressen til Villa 3 Islas er Playa Blanca, Spania

2. Hvor mange soverom har Villa 3 Islas?
2. Hvor mange soverom har Villa 3 Islas?1

Villa 3 Islas har totalt tre soverom

3. Hvilke fasiliteter tilbys på Villa 3 Islas?
3. Hvilke fasiliteter tilbys på Villa 3 Islas?1

Villa 3 Islas tilbyr fasiliteter som privat basseng, fullt utstyrt kjøkken, Wi-Fi, aircondition, satellitt-TV og hage

4. Er Villa 3 Islas dyrevennlig?
4. Er Villa 3 Islas dyrevennlig?1

Det avhenger av den spesifikke politikken til villaen. Det anbefales å kontakte eiendommen direkte for å spørre om deres dyrepolicy

5. Hvor langt er det fra Villa 3 Islas til nærmeste strand?
5. Hvor langt er det fra Villa 3 Islas til nærmeste strand?1

Villa 3 Islas ligger i Playa Blanca, som er kjent for sine fantastiske strender. Avstanden til nærmeste strand avhenger av den spesifikke beliggenheten til villaen innen Playa Blanca

6. Kan jeg parkere bilen min på Villa 3 Islas?
6. Kan jeg parkere bilen min på Villa 3 Islas?1

Ja, Villa 3 Islas tilbyr vanligvis gratis parkering for gjestene

7. Er det et minimum oppholdskrav på Villa 3 Islas?
7. Er det et minimum oppholdskrav på Villa 3 Islas?1

Minimum oppholdskravet på Villa 3 Islas kan variere avhengig av tidspunktet på året og bookingplattformen. Det anbefales å sjekke med villaen direkte eller på bookingnettstedet for spesifikke detaljer

8. Er det noen nærliggende attraksjoner eller interessepunkter nær Villa 3 Islas?
8. Er det noen nærliggende attraksjoner eller interessepunkter nær Villa 3 Islas?1

Playa Blanca har ulike attraksjoner og interessepunkter, som Marina Rubicón, Papagayo-strendene og Timanfaya nasjonalpark

9. Er Villa 3 Islas tilgjengelig for rullestolbrukere?
9. Er Villa 3 Islas tilgjengelig for rullestolbrukere?1

Tilgjengeligheten til Villa 3 Islas for rullestolbrukere kan variere. Det er best å kontakte eiendommen direkte for å spørre om deres tilgjengelighetsfunksjoner og -tilpasninger

10. Er Villa 3 Islas egnet for familier med barn?
10. Er Villa 3 Islas egnet for familier med barn?1

Villa 3 Islas kan være egnet for familier med barn, da den tilbyr flere soverom og fasiliteter som privat basseng. Det anbefales imidlertid alltid å sjekke med eiendommen for å sikre at den oppfyller spesifikke familiebehov og -krav.

Alle tjenester og fasiliteter

Underholdning og avslapping
 • Hage
 • Vindsurfing
 • Fotturer
Romfasiliteter
 • Kjøleskap
 • Mikrobølgeovn
 • Hårføner
Vannaktiviteter
 • Basseng
 • Fiske
 • Dykkedykking
 • Utendørsbasseng
 • Vannaktiviteter
Hotellfasiliteter
 • Særskilt røykeområde
Ekstra tjenester
 • Turistinformasjon
Anmeldelse av Villa 3 Islas
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.