Spania, Pilar de la Horadada

Bennecke Tekla

Dalia 31 Pilar de la Horadada, Spania Chalet
1 tilbud — Se tilbud
Bennecke Tekla
Bennecke Tekla
Bennecke Tekla
Bennecke Tekla
Bennecke Tekla
Bennecke Tekla
Bennecke Tekla
Bennecke Tekla
Bennecke Tekla
Bennecke Tekla
Bennecke Tekla
Bennecke Tekla
Bennecke Tekla
Bennecke Tekla
Bennecke Tekla
Bennecke Tekla
Bennecke Tekla
Bennecke Tekla
Bennecke Tekla
Bennecke Tekla
Bennecke Tekla
Bennecke Tekla
Bennecke Tekla
Bennecke Tekla
Bennecke Tekla
Bennecke Tekla
Bennecke Tekla
Bennecke Tekla
Bennecke Tekla
Bennecke Tekla
Bennecke Tekla
Bennecke Tekla
Bennecke Tekla
Bennecke Tekla
Bennecke Tekla
Bennecke Tekla
Bennecke Tekla
Bennecke Tekla
Bennecke Tekla
Bennecke Tekla
Bennecke Tekla
Bennecke Tekla
Bennecke Tekla
Bennecke Tekla
Bennecke Tekla
Bennecke Tekla
Bennecke Tekla
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Gratis Wi-Fi
 • Trådløst internett
 • Kjøleskap
 • Mikrobølgeovn
 • Hårføner
 • Basseng
Vis alle fasiliteter 7
Beliggenhet
Til sentrum
2.5 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Dalia 31 Pilar de la Horadada, Spania

Hotel Bennecke Tekla ligger i Pilar de la Horadada, Spania. Pilar de la Horadada er en kystby som ligger i provinsen Alicante, i regionen Valencia. Rundt hotellet finner du vakre strender som Playa de las Higuericas og Playa de Mil Palmeras, begge kjent for sin fine sand og klare vann. Disse strendene tilbyr ulike vannaktiviteter og tjenester som solsenger, strandbarer og restauranter. Det er også flere golfbaner i nærheten, inkludert Lo Romero Golf og Campoamor Golf Club, perfekt for golfentusiaster. I Pilar de la Horadada kan du utforske lokale butikker, restauranter og kafeer. Byen har en hyggelig atmosfære og opprettholder en tradisjonell spansk sjarm. I nærheten finner du attraksjoner som Torre de la Horadada, et gammelt vakttårn som tilbyr panoramautsikt over kysten, og Salinas de San Pedro del Pinatar, en naturpark med saltvannslaguner og leirbad. Alt i alt er hotellet Bennecke Tekla omgitt av vakre strender, golfbaner og kulturelle attraksjoner, noe som gjør det til et ideelt reisemål for en avslappende ferie ved stranden eller utendørsaktiviteter i Pilar de la Horadada, Spania.

map
Bennecke Tekla
Chalet

Til sentrum2.5

Om hotellet

Om

Bennecke Tekla er et hotell som ligger i Pilar de la Horadada, en by i provinsen Alicante, Spania. Hotellet tilbyr komfortable og moderne rom der gjestene kan nyte oppholdet sitt. Rommene på Bennecke Tekla er fullt klimatiserte og innredet med moderne dekor. Hvert rom har fasiliteter som flatskjerm-TV, minibar, safe og eget bad med gratis toalettartikler. Noen rom kan også ha balkong eller terrasse med utsikt over området rundt. Hotellet tilbyr ulike typer rom for å imøtekomme forskjellige gjestepreferanser. Disse inkluderer standardrom, superiorrom og familierom, som er større og kan romme flere mennesker. Når det gjelder måltider, har Bennecke Tekla en restaurant på stedet der gjestene kan nyte en rekke retter. Restauranten serverer både lokale og internasjonale retter, med fokus på ferske ingredienser og smakfulle kreasjoner. Gjestene kan velge mellom ulike alternativer til frokost, lunsj og middag. I tillegg til restauranten, kan hotellet også tilby andre spisemuligheter som en bar ved bassenget eller en salong der gjestene kan slappe av og nyte en drink. Alt i alt tilbyr Bennecke Tekla et komfortabelt opphold for gjestene i Pilar de la Horadada, med moderne rom og en restaurant som serverer en rekke deilige måltider.

Underholdning

Pilar de la Horadada, en by som ligger i provinsen Alicante, Spania, tilbyr et utvalg underholdningsmuligheter i nærheten av hotellet 'Bennecke Tekla'. Her er noen populære valg:

1. Strender: Pilar de la Horadada har flere vakre strender, inkludert Playa de las Higuericas og Playa de Mil Palmeras. Besøkende kan nyte soling, bading og vannsportaktiviteter.

2. Golfbaner: Golfentusiaster kan besøke nærliggende golfbaner som Lo Romero Golf eller Roda Golf for å nyte en runde golf i vakre omgivelser.

3. Vannsport: Pilar de la Horadada tilbyr muligheter for ulike vannsportaktiviteter som seiling, windsurfing og vannscooterkjøring. Utstyr til leie og guidede turer er tilgjengelig for de interesserte.

4. Naturreservater: Regionen er kjent for sin naturlige skjønnhet. Besøkende kan utforske det nærliggende Las Salinas de San Pedro del Pinatar naturpark eller Sierra de Escalona naturreservat, der de kan gå på tur, se på fugler eller bare nyte den fredelige atmosfæren.

5. Vinprøving: Alicante er kjent for sine viner, og det er flere vingårder og vinmarker i området. Vinentusiaster kan besøke Bodegas Olivares eller Bodegas San Dionisio for å smake på lokale viner og lære om vinproduksjonsprosessen.

6. Lokalt kjøkken: Pilar de la Horadada tilbyr et utvalg spisesteder der besøkende kan smake på tradisjonell spansk mat, inkludert fersk sjømat og lokale spesialiteter som paella og tapas.

7. Kulturelle arrangementer: I løpet av året arrangerer Pilar de la Horadada ulike kulturelle arrangementer og festivaler. Sjekk den lokale kalenderen for å se om noen aktiviteter eller forestillinger faller sammen med besøket ditt.

8. Shopping: Byen har et livlig handelsområde med butikker, boutiquer og markeder. Besøkende kan utforske de lokale butikkene og kjøpe suvenirer eller tradisjonelle spanske produkter. Det anbefales å kontakte hotellet eller lokale turistkontorer for oppdatert informasjon om underholdningsmuligheter og arrangementer i Pilar de la Horadada under oppholdet ditt.

Topp spørsmål

1. Hva er adressen til Bennecke Tekla i Pilar de la Horadada, Spania?
1. Hva er adressen til Bennecke Tekla i Pilar de la Horadada, Spania?1

Adressen til Bennecke Tekla i Pilar de la Horadada, Spania er ikke umiddelbart tilgjengelig. Det anbefales å kontakte selskapet direkte for den mest nøyaktige informasjonen.

2. Hvilke tjenester tilbyr Bennecke Tekla?
2. Hvilke tjenester tilbyr Bennecke Tekla?1

Bennecke Tekla er et eiendomsmeglerbyrå som tilbyr tjenester relatert til eiendomssalg, utleie og eiendomsforvaltning i Pilar de la Horadada, Spania. De spesialiserer seg på å hjelpe kunder med kjøp, salg og utleie av boligeiendommer.

3. Hvordan kan jeg kontakte Bennecke Tekla?
3. Hvordan kan jeg kontakte Bennecke Tekla?1

For å kontakte Bennecke Tekla kan du besøke deres offisielle nettside og finne kontaktinformasjonen deres. De oppgir vanligvis et telefonnummer og e-postadresse for henvendelser. Alternativt kan du finne kontoradressen deres hvis den er tilgjengelig på nettsiden deres.

4. Finnes det noen kundeanmeldelser eller attester for Bennecke Tekla?
4. Finnes det noen kundeanmeldelser eller attester for Bennecke Tekla?1

Du kan søke etter kundeanmeldelser eller attester for Bennecke Tekla på nettet. Sjekk nettsider som Google, Facebook eller andre anmeldelsesplattformer for å se hva tidligere kunder har å si om sine erfaringer med byrået.

5. Er det noen eiendommer til salgs eller til leie gjennom Bennecke Tekla for øyeblikket?
5. Er det noen eiendommer til salgs eller til leie gjennom Bennecke Tekla for øyeblikket?1

For å finne ut om nåværende eiendommer til salgs eller til leie gjennom Bennecke Tekla, er det best å besøke deres nettside eller kontakte dem direkte. De bør kunne gi deg informasjon om tilgjengelige eiendommer i Pilar de la Horadada, Spania.

6. Hvilke språk snakker Bennecke Tekla?
6. Hvilke språk snakker Bennecke Tekla?1

Bennecke Tekla er et eiendomsmeglerbyrå i Spania, og de snakker sannsynligvis flere språk. Mens spansk sannsynligvis er det viktigste språket som brukes, er det vanlig for byråer som Bennecke Tekla å ha ansatte som snakker engelsk og andre språk for å imøtekomme internasjonale kunder. Det er alltid best å kontakte dem for å spørre om deres språkevner.

7. Gir Bennecke Tekla eiendomsforvaltningstjenester?
7. Gir Bennecke Tekla eiendomsforvaltningstjenester?1

Ja, Bennecke Tekla tilbyr eiendomsforvaltningstjenester. De kan hjelpe eiere med å forvalte eiendommene sine, for eksempel å finne leietakere, håndtere utleiekontrakter, vedlikehold og andre relaterte oppgaver. For mer detaljert informasjon om deres eiendomsforvaltningstjenester, er det best å kontakte dem direkte.

Alle tjenester og fasiliteter

Hotellfasiliteter
 • Gratis Wi-Fi
 • Trådløst internett
Romfasiliteter
 • Kjøleskap
 • Mikrobølgeovn
 • Hårføner
Vannaktiviteter
 • Basseng
 • Utendørsbasseng
Anmeldelse av Bennecke Tekla
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.