Spania, Pilar de la Horadada

La Belle Plage Mar Holidays

189 Calle Catamaran Pilar de la Horadada, Spania Leilighet
1 tilbud fra 1723 NOK Se tilbud
La Belle Plage Mar Holidays
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Kjøleskap
 • Mikrobølgeovn
 • Hårføner
 • Vindsurfing
 • Basseng
 • Jacuzzi
Vis alle fasiliteter 10
Beliggenhet
Til sentrum
2.7 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

189 Calle Catamaran Pilar de la Horadada, Spania

Hotellet "La Belle Plage Mar Holidays" ligger i Pilar de la Horadada, Spania, som er en kystby ved Middelhavet. Rundt hotellet finner du mange vakre strender og kystområder å utforske. Noen nærliggende attraksjoner og severdigheter inkluderer:

1. Playa de las Higuericas: En populær sandstrand med krystallklart vann og ulike fasiliteter, som strandbarer, restauranter og vannsportaktiviteter.

2. Mil Palmeras Beach: En annen fantastisk strand kjent for sin gyldne sand og rolige vann. Det er et flott sted for bading og soling.

3. Torre de la Horadada: En middelaldersk tårn som ligger nær marinaen. Den tilbyr vakker utsikt over kysten og arrangerer kulturelle arrangementer gjennom hele året.

4. Lo Romero Golf Course: En golfbane omgitt av naturlig skjønnhet, som tilbyr en utfordrende og hyggelig opplevelse for golfelskere.

5. Mar Menor: En unik saltvannslagune kjent for sine helbredende egenskaper og grunne varme farvann. Det er et populært reisemål for vannsport som windsurfing og seiling.

6. San Pedro del Pinatar: En naboby kjent for sine naturbaserte saltminer og gjørmebad. Besøkende drar ofte hit for å nyte de terapeutiske fordelene med gjørmen og utforske dyrelivet i naturreservatet.

7. Marina de las Salinas: En marina der du kan finne ulike båtturer og utflukter, inkludert fisketurer og sightseeingcruise langs kysten. Dette er bare noen eksempler på attraksjoner og steder du kan utforske rundt hotellet "La Belle Plage Mar Holidays" i Pilar de la Horadada, Spania.

map
La Belle Plage Mar Holidays
Leilighet

Til sentrum2.7

Om hotellet

Om

La Belle Plage Mar Holidays er et hotell som ligger i Pilar de la Horadada, Spania. Hotellet tilbyr komfortabel overnatting og et utvalg av fasiliteter for å sikre et hyggelig opphold for gjestene. Rommene på La Belle Plage Mar Holidays er romslige og velutstyrte. De er designet med moderne innredning og har fasiliteter som aircondition, flatskjerm-TV, private bad og gratis toalettartikler. Noen rom har også en balkong eller terrasse med vakker utsikt over området rundt. Hotellet tilbyr ulike typer rom for å imøtekomme behovene til ulike gjester. Disse inkluderer standardrom, familierom og suiter. Enten du reiser alene, med en partner eller som familie, er det et romalternativ som passer for deg. Når det gjelder måltider, tilbyr La Belle Plage Mar Holidays gjester en restaurant der de kan nyte et utvalg av deilige retter. Restauranten serverer både lokale og internasjonale retter, laget med ferske og lokalt produserte ingredienser. Gjestene kan velge å spise inne eller på terrassen, og nyte den vakre utsikten mens de nyter måltidet sitt. I tillegg har hotellet en bar der gjestene kan slappe av og nyte et utvalg av drikkevarer, inkludert cocktails, øl og vin. Andre fasiliteter og tjenester som tilbys på La Belle Plage Mar Holidays inkluderer et svømmebasseng, et treningsstudio, en døgnåpen resepsjon, gratis Wi-Fi-tilgang i fellesområdene og gratis parkering. Hotellets beliggenhet i Pilar de la Horadada gir enkel tilgang til nærliggende attraksjoner som vakre strender, golfbaner og historiske steder. Området er kjent for sin rolige atmosfære og fantastiske naturlandskap. Alt i alt tilbyr La Belle Plage Mar Holidays et behagelig opphold, utmerkede spisemuligheter og praktiske fasiliteter, noe som gjør det til et flott valg for reisende som besøker Pilar de la Horadada, Spania.

Underholdning

Det er flere underholdningsmuligheter i nærheten av hotellet "La Belle Plage Mar Holidays" i Pilar de la Horadada, Spania. Noen av underholdningsaktivitetene og attraksjonene inkluderer:

1. Strender: Hotellet ligger i nærheten av flere vakre strender, inkludert Playa del Conde, Playa de Mil Palmeras og Playa de las Villas, der gjestene kan nyte soling, bading og vannsport.

2. Golfbaner: Pilar de la Horadada er kjent for sine mange golfbaner. Golfentusiaster kan besøke baner som Lo Romero Golf og Lo Romero Golf Academy, som ligger en kort kjøretur fra hotellet.

3. Vannsport: Besøkende kan nyte ulike vannsportsaktiviteter, som jetski, paddleboarding og kajakkpadling, som tilbys på de nærliggende strendene.

4. Shopping: Området har flere kjøpesentre, inkludert La Zenia Boulevard, der gjestene kan handle, spise og nyte underholdningsmuligheter som bowling og kino.

5. Lokale festivaler: Avhengig av tidspunktet på året kan besøkende også oppleve ulike lokale festivaler og arrangementer, som San Javier International Jazz Festival og Moors and Christians Festival i nærheten av Torrevieja.

6. Museer og kulturskatter: Gjester som er interessert i historie og kultur kan besøke det nærliggende Museo de la Huerta, som viser regionens jordbruks-tradisjoner, eller utforske det historiske sentrum av Pilar de la Horadada.

7. Restauranter og barer: Pilar de la Horadada tilbyr et utvalg av restauranter og barer der besøkende kan nyte tradisjonell spansk mat og natteliv. Vær oppmerksom på at tilgjengelighet og spesifikke detaljer kan variere avhengig av tidspunktet på året, så det er lurt å sjekke for oppdatert informasjon og åpningstider.

Topp spørsmål

1. Spørsmål: Hvor ligger La Belle Plage Mar Holidays?
1. Spørsmål: Hvor ligger La Belle Plage Mar Holidays?1

A: La Belle Plage Mar Holidays ligger i Pilar de la Horadada, Spania

2. Spørsmål: Hva er de mest populære attraksjonene i nærheten av La Belle Plage Mar Holidays?
2. Spørsmål: Hva er de mest populære attraksjonene i nærheten av La Belle Plage Mar Holidays?1

A: Noen populære attraksjoner i nærheten av La Belle Plage Mar Holidays inkluderer Mil Palmeras Beach (Playa de Mil Palmeras), Lo Romero Golf og Rio Seco Natural Park

3. Spørsmål: Hvilke fasiliteter tilbys på La Belle Plage Mar Holidays?
3. Spørsmål: Hvilke fasiliteter tilbys på La Belle Plage Mar Holidays?1

A: La Belle Plage Mar Holidays tilbyr fasiliteter som svømmebasseng, gratis Wi-Fi, aircondition, fullt utstyrte kjøkken og privat parkering

4. Spørsmål: Er kjæledyr tillatt på La Belle Plage Mar Holidays?
4. Spørsmål: Er kjæledyr tillatt på La Belle Plage Mar Holidays?1

A: Dessverre er kjæledyr ikke tillatt på La Belle Plage Mar Holidays

5. Spørsmål: Hva er innsjekkings-/utsjekkingstid på La Belle Plage Mar Holidays?
5. Spørsmål: Hva er innsjekkings-/utsjekkingstid på La Belle Plage Mar Holidays?1

A: Innsjekkingstiden på La Belle Plage Mar Holidays er vanligvis mellom kl 16:00 og midnatt, mens utsjekkingstiden er før kl 11:00

6. Spørsmål: Er La Belle Plage Mar Holidays egnet for familier?
6. Spørsmål: Er La Belle Plage Mar Holidays egnet for familier?1

A: Ja, La Belle Plage Mar Holidays er egnet for familier, da det tilbyr familierom og lekeplass for barn

7. Spørsmål: Er det en restaurant på La Belle Plage Mar Holidays?
7. Spørsmål: Er det en restaurant på La Belle Plage Mar Holidays?1

A: Nei, La Belle Plage Mar Holidays har ikke en restaurant på stedet

8. Imidlertid er det flere spisesteder i nærheten?
8. Imidlertid er det flere spisesteder i nærheten?1

9. Spørsmål: Har La Belle Plage Mar Holidays et treningssenter?
9. Spørsmål: Har La Belle Plage Mar Holidays et treningssenter?1

A: Nei, La Belle Plage Mar Holidays har ikke et treningssenter, men gjestene kan finne treningstilbud på nærliggende treningssentre eller idrettssentre

10. Spørsmål: Hva er nærmeste flyplass til La Belle Plage Mar Holidays?
10. Spørsmål: Hva er nærmeste flyplass til La Belle Plage Mar Holidays?1

A: Den nærmeste flyplassen til La Belle Plage Mar Holidays er Murcia-San Javier Airport, som ligger omtrent 30 minutter unna med bil

11. Spørsmål: Er det noen nærliggende kjøpesentre eller supermarkeder?
11. Spørsmål: Er det noen nærliggende kjøpesentre eller supermarkeder?1

A: Ja, det er flere kjøpesentre og supermarkeder innen kort kjøreavstand fra La Belle Plage Mar Holidays, inkludert Dos Mares Shopping Centre og Zenia Boulevard Shopping Centre

Alle tjenester og fasiliteter

Romfasiliteter
 • Kjøleskap
 • Mikrobølgeovn
 • Hårføner
 • Jacuzzi
Underholdning og avslapping
 • Vindsurfing
Vannaktiviteter
 • Basseng
 • Fiske
 • Utendørsbasseng
 • Vannaktiviteter
Ekstra tjenester
 • Turistinformasjon
Anmeldelse av La Belle Plage Mar Holidays
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.