Spania, Penamellera Baja

Casa La Cuerna - Casas de los Picos

La Cuerna Penamellera Baja, Spania Ferieutleie
1 tilbud — Se tilbud
Casa La Cuerna - Casas de los Picos
Se tilbud —
Beliggenhet
Til sentrum
4.2 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

La Cuerna Penamellera Baja, Spania

Hotellet 'Casa La Cuerna - Casas de los Picos' ligger i Penamellera Baja, en kommune i provinsen Asturias, Spania. Noen av de nærliggende attraksjonene eller interessante stedene rundt hotellet kan inkludere:

1. Picos de Europa nasjonalpark: Denne kjente nasjonalparken ligger i nærheten og tilbyr fantastiske fjellandskap, turstier og utendørsaktiviteter som fotturer, fjellklatring og spotting av dyreliv.

2. Covadonga: Et pilegrimssted og et historisk monument, kjent for Basilica de Santa Maria la Real de Covadonga og den hellige grotten (Cueva de Covadonga). Det er et betydningsfullt kulturelt og religiøst landemerke i regionen.

3. Naranjo de Bulnes: Også kjent som Picu Urriellu, er det en berømt topp i Picos de Europa-fjellkjeden. Det er et populært sted for klatrere og turgåere som leter etter et utfordrende eventyr.

4. Careskløften: En fantastisk naturattraksjon, Careskløften er en vakker og scenisk tursti som tilbyr fantastisk utsikt over landskapet, inkludert dype kløfter, fjellknauser og krystallklare elver.

5. Cabrales: En pittoresk landsby kjent for sin tradisjonelle osteproduksjon. Det er hjemsted for den berømte Cabrales-osten, som er laget av kumelk, fåremelk og geitemelk.

6. Kystbyer og strender: Hotellet ligger relativt nær den nordlige kysten av Spania, hvor det er flere sjarmerende kystbyer og vakre strender å utforske. Vær oppmerksom på at listen ovenfor ikke er uttømmende, og det kan være andre attraksjoner og interessante steder i nærområdet også. Det anbefales alltid å sjekke lokale guider eller turistinformasjon for oppdaterte anbefalinger og aktiviteter i nærheten av hotellet.

map
Casa La Cuerna - Casas de los Picos
Ferieutleie

Til sentrum4.2

Om hotellet

Om

Casa La Cuerna - Casas de los Picos er et hotell som ligger i Penamellera Baja, Spania. Det er et sjarmerende og rustikt hotell som tilbyr komfortable overnattingsmuligheter og en fredelig atmosfære. Hotellet har forskjellige typer rom som tilpasses ulike behov. De har enkeltrom, dobbeltrom og familierom. Hvert rom er godt utstyrt med fasiliteter som eget bad, TV, garderobe og gratis Wi-Fi. Rommene er dekorert i en tradisjonell spansk stil, med tre møbler og koselige tekstiler, noe som skaper en koselig og innbydende atmosfære. Når det gjelder måltider, tilbyr hotellet en deilig frokostbuffé der gjestene kan starte dagen med forskjellige alternativer. Frokosten inkluderer vanligvis fersk frukt, frokostblandinger, brød, bakverk, pålegg og varm drikke. Gjestene kan nyte frokosten sin i hotellets romslige spisesal. Til lunsj og middag kan gjestene utforske de lokale spisemulighetene i Penamellera Baja, der de kan finne tradisjonell spansk og asturiansk mat. Det finnes flere restauranter og kafeer innen gangavstand fra hotellet som serverer et utvalg av retter, inkludert sjømat, grillede kjøttretter og tradisjonelle gryteretter. Alt i alt tilbyr Casa La Cuerna - Casas de los Picos komfortable overnattingsmuligheter og en praktisk beliggenhet i Penamellera Baja. Gjestene kan nyte koselige rom, en deilig frokost og enkel tilgang til lokale spisemuligheter under oppholdet.

Underholdning

1. Besøk Picos de Europa nasjonalpark: Denne fantastiske nasjonalparken ligger i nærheten og tilbyr utallige muligheter for utendørsaktiviteter som fotturer, terrengsykling og dyrelivsutforskning.

2. Utforsk Cueva del Soplao: Bare en kort kjøretur fra hotellet ligger denne ene av Spanias mest imponerende "underejoholer". Ta en guidet tur gjennom de fantastiske underjordiske formasjonene og lær om hulens historie.

3. Oppdag den sjarmerende landsbyen Potes: Omtrent 30 minutter unna hotellet ligger Potes, kjent for sin vakre middelalderske arkitektur, smale gater og sjarmerende butikker og restauranter. Det er et flott sted å vandre rundt og nyte den lokale atmosfæren.

4. Dra på surfing i San Vicente de la Barquera: Hvis du er glad i vannsport, bør du dra til denne nærliggende kystbyen hvor du kan surfe, padle og bare slappe av på stranden. Den pittoreske byen tilbyr også deilig sjømat og vakker utsikt.

5. Besøk Santa Marina Mirador: Bare en kort kjøretur unna ligger denne utsiktsplassen som tilbyr fantastisk panoramautsikt over de omkringliggende dalene og fjellene. Det er et perfekt sted å nyte en piknik og ta inn den spektakulære naturen.

6. Opplev Cabárceno naturpark: Ligger omtrent en time unna, er denne unike dyreparken hjem for over 100 forskjellige arter fra hele verden. Ta en safaristil tur for å observere dyr som elefanter, giraffer, tigre og bjørner i et stort naturlig miljø.

7. Nyt lokal mat og tradisjonelle festligheter: Mange nærliggende landsbyer arrangerer tradisjonelle matfestivaler og kulturelle arrangementer gjennom året. Benytt sjansen til å smake på regionale retter, delta i tradisjonelle danser og fordype deg i den lokale kulturen. Merk: Vennligst sjekk åpningstidene og tilgjengeligheten til aktiviteter og attraksjoner, da de kan variere avhengig av sesongen.

Topp spørsmål

1. Hvor ligger Casa La Cuerna?
1. Hvor ligger Casa La Cuerna?1

Casa La Cuerna ligger i Penamellera Baja, Spania.

2. Hvilken type overnatting tilbyr Casa La Cuerna?
2. Hvilken type overnatting tilbyr Casa La Cuerna?1

Casa La Cuerna tilbyr casas rurales eller landlige hus for overnatting.

3. Hvor mange personer kan Casa La Cuerna huse?
3. Hvor mange personer kan Casa La Cuerna huse?1

Casa La Cuerna kan huse opptil 6 personer.

4. Hva er noen av de nærliggende attraksjonene til Casa La Cuerna?
4. Hva er noen av de nærliggende attraksjonene til Casa La Cuerna?1

Noen av de nærliggende attraksjonene til Casa La Cuerna inkluderer Picos de Europa nasjonalpark, Cares-kløften og Covadonga-sjøene.

5. Er kjæledyr tillatt på Casa La Cuerna?
5. Er kjæledyr tillatt på Casa La Cuerna?1

Ja, kjæledyr er tillatt på Casa La Cuerna.

6. Er det parkering tilgjengelig på Casa La Cuerna?
6. Er det parkering tilgjengelig på Casa La Cuerna?1

Ja, det er parkering tilgjengelig på Casa La Cuerna.

7. Er det Wi-Fi tilgjengelig på Casa La Cuerna?
7. Er det Wi-Fi tilgjengelig på Casa La Cuerna?1

Ja, det er Wi-Fi tilgjengelig på Casa La Cuerna.

8. Er det noen restauranter eller butikker i nærheten av Casa La Cuerna?
8. Er det noen restauranter eller butikker i nærheten av Casa La Cuerna?1

Ja, det er restauranter og butikker i nærheten av Casa La Cuerna i Penamellera Baja.

9. Er det noen utendørsaktiviteter tilgjengelig i nærheten av Casa La Cuerna?
9. Er det noen utendørsaktiviteter tilgjengelig i nærheten av Casa La Cuerna?1

Ja, utendørsaktiviteter som fotturer, fiske og sykling er tilgjengelig i nærheten av Casa La Cuerna.

10. Er Casa La Cuerna familievennlig?
10. Er Casa La Cuerna familievennlig?1

Ja, Casa La Cuerna er familievennlig og tilbyr fasiliteter som passer for familier.

Anmeldelse av Casa La Cuerna - Casas de los Picos
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.