Spania, Parres

Cuatrovistes

Caserio San Martin de Bada 15 Parres, Spania Landhus/herregård
1 tilbud — Se tilbud
Cuatrovistes
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Gratis Wi-Fi
 • Trådløst internett
 • Kjøleskap
 • Mikrobølgeovn
 • Hårføner
 • Basseng
Vis alle fasiliteter 11
Beliggenhet
Til sentrum
2.7 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Caserio San Martin de Bada 15 Parres, Spania

Hotellet 'Cuatrovistes' ligger i kommunen Parres, i regionen Asturias, Spania. Siden Parres er et landlig område, kan det hende at det ikke er mange attraksjoner rett i nærheten av hotellet. Men det er flere vakre naturområder og aktiviteter i nærheten som du kan utforske:

1. Nasjonalparken Picos de Europa: Bare en kort kjøretur fra Parres, tilbyr denne imponerende nasjonalparken spektakulære fjellandskap, turstier og muligheter for å se dyreliv.

2. Covadonga: Omtrent 10 km fra Parres ligger Covadonga, en liten by kjent for sin religiøse betydning og vakre naturskjønnhet. Basilica de Santa Maria la Real de Covadonga og de nærliggende innsjøene Enol og Ercina er populære attraksjoner.

3. Cangas de Onís: Denne nærliggende byen er kjent for sin pittoreske romerske bro, som er et ikonisk symbol på regionen. Cangas de Onís tilbyr også sjarmerende gater, tradisjonell arkitektur og lokale markeder.

4. Elven Sella: Hotellet ligger nær elven Sella, som er et populært reisemål for utendørsaktiviteter som kano, kajakkpadling og fiske.

5. Lokal gastronomi: Asturias er kjent for sitt deilige regionale kjøkken, inkludert retter som fabada asturiana (bønnegryte), sider og en rekke fersk sjømat. Du kan utforske den lokale gastronomien ved å besøke nærliggende restauranter. Samlet sett tilbyr hotellet 'Cuatrovistes' en fredelig beliggenhet for å nyte den naturlige skjønnheten og utendørsaktivitetene i Parres, samtidig som det er nærhet til nærliggende byer og attraksjoner.

map
Cuatrovistes
Landhus/herregård

Til sentrum2.7

Om hotellet

Om

Cuatrovistes er et hotell som ligger i den vakre byen Parres i Spania. Hotellet tilbyr et utvalg av fasiliteter og tjenester for å sikre et komfortabelt og hyggelig opphold for gjestene. Overnatting på Cuatrovistes inkluderer romslige og komfortable rom designet med moderne innredning og utstyrt med alle nødvendige fasiliteter. Rommene er velutstyrte med fasiliteter som komfortable senger, eget bad, aircondition, flatskjerm-TV, gratis Wi-Fi og en sittegruppe. Noen rom har også fantastisk utsikt over det omkringliggende landskapet. Hotellets restaurant skryter av en hyggelig atmosfære og serverer et utvalg av deilige måltider. Gjestene kan kose seg med tradisjonell spansk mat, inkludert regionale spesialiteter og internasjonale retter. Restauranten bruker lokalt produserte ingredienser og tilbyr en variert meny for å imøtekomme ulike smaker og diettbehov. I tillegg til restauranten har Cuatrovistes også en bar der gjestene kan slappe av og nyte en forfriskende drink eller en lett snack. Baren har en koselig atmosfære og er et ideelt sted å slappe av etter en lang dag med utforsking av byen eller nærliggende attraksjoner. Videre tilbyr hotellet ulike fasiliteter for å forbedre gjestenes opplevelse. Disse inkluderer et treningssenter, badstue og en hageområde der gjestene kan slappe av og nyte den rolige atmosfæren. Hotellet tilbyr også døgnåpen resepsjon, concierge-tjenester, bagasjeoppbevaring og gratis parkering for gjestenes bekvemmelighet. Alt i alt er Cuatrovistes et velutstyrt hotell som tilbyr komfortabel overnatting, deilige måltider og et utvalg av fasiliteter for å sikre et minneverdig opphold i Parres, Spania.

Barn

Cuatrovistes er en liten landsby i Parres, Spania, og det er flere aktiviteter som passer for barn i området. Noen av alternativene inkluderer:

1. Cuatrovistes Adventure Park: Dette parken tilbyr ulike eventyraktiviteter for barn, som for eksempel ziplining, klatrevegger, bueskyting og hinderløyper. Det er et flott sted for barn å ha det gøy og utfordre seg selv i en trygg omgivelse.

2. Utendørs utforsking: Cuatrovistes er omgitt av vakker natur, noe som gjør det til et ideelt sted for utendørs aktiviteter. Familier kan gå på tur eller sykle gjennom de nærliggende stiene, utforske de frodige skogene og nyte den vakre utsikten.

3. Parque de la Iglesia: Denne lokale parken, som ligger nær landsbyens kirke, gir plass for barn å leke på lekeplassen, løpe rundt på åpne områder og ha piknik med familiene sine.

4. Utforske landsbyen: Cuatrovistes er en sjarmerende landsby med tradisjonell arkitektur og smale gater. Barn kan nyte å utforske landsbyen, lære om dens historie og oppdage interessante landemerker.

5. Nærliggende strender: Parres er ikke langt fra kysten, så familier kan ta en kort tur til de nærliggende strendene. Barn kan bygge sandslott, bade i havet og nyte strandaktiviteter under oppsyn av foreldrene sine.

6. Lokale festivaler: Gjennom året arrangeres det ulike festivaler og kulturelle arrangementer i Parres og omkringliggende byer. Barn kan oppleve tradisjonell musikk, dans og leker, noe som kan være en flott måte å lære om den lokale kulturen og ha det gøy på. Dette er bare noen få eksempler på aktivitetene som er tilgjengelige for barn i Cuatrovistes, Parres. Området tilbyr en blanding av eventyr, natur og kulturelle opplevelser, og gir familier mange muligheter til å nyte tiden sammen.

Underholdning

Det er flere underholdningstilbud i nærheten av hotellet "Cuatrovistes" i Parres, Spania. Her er noen forslag:

1. Besøk Cidermuseet: Ligger i nærheten av Nava, og Cidermuseet (Museo de la Sidra) tilbyr en unik opplevelse hvor du kan lære om asturianske sidertradisjoner og smake på ulike varianter av sider. Det er en flott måte å fordype seg i den lokale kulturen på.

2. Utforsk Picos de Europa nasjonalpark: Denne fantastiske nasjonalparken ligger bare en kort kjøretur fra Parres. Her kan du gå på fjellturer, sykle eller ta en rolig kjøretur for å beundre de fantastiske landskapene. Det er et perfekt reisemål for natur- og friluftselskere.

3. Besøk byen Cangas de Onís: Bare noen få kilometer fra Parres, er Cangas de Onís en sjarmerende by kjent for sin romerske bro (Puente Romano) og dens rolle under Reconquista. Du kan utforske byens historiske steder, nyte et måltid på en lokal restaurant eller handle for tradisjonelle asturianske produkter.

4. Ta en tur til kysten: Parres ligger innen kjøreavstand fra vakre asturianske kystbyer som Ribadesella og Llanes. Her kan du tilbringe en dag på stranden, surf eller bare nyte kystatmosfæren.

5. Besøk Bufones de Pria: Ligger nær landsbyen Llames de Pria, er Bufones de Pria naturlige huler dannet av erosjon av klippene ved sjøen. De skaper imponerende vannstråler og brølende lyder. Du kan oppleve denne naturlige forestillingen mens du tar en avslappende spasertur langs klippene. Totalt sett tilbyr Parres og omkringliggende områder et utvalg av underholdningstilbud, fra kulturelle opplevelser til utendørsaktiviteter, og sikrer et minneverdig opphold på hotellet "Cuatrovistes".

Alle tjenester og fasiliteter

Hotellfasiliteter
 • Gratis Wi-Fi
 • Trådløst internett
 • Særskilt røykeområde
Romfasiliteter
 • Kjøleskap
 • Mikrobølgeovn
 • Hårføner
Vannaktiviteter
 • Basseng
 • Utendørsbasseng
Underholdning og avslapping
 • Dartskive
Ekstra tjenester
 • Turistinformasjon
For familier med barn
 • Lekeplass
Anmeldelse av Cuatrovistes
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.