Spania, Pamplona

TuApartamento - San Agustin 28-30

28-30 Calle San Agustin Pamplona, Spania Leilighet
1 tilbud — Se tilbud
TuApartamento - San Agustin 28-30
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
  • Gratis Wi-Fi
  • Trådløst internett
Vis alle fasiliteter 2
Beliggenhet
Til sentrum
0.3 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

28-30 Calle San Agustin Pamplona, Spania

Det er flere attraksjoner og fasiliteter i nærheten av hotellet 'TuApartamento - San Agustin 28-30' i Pamplona, Spania. Noen av dem inkluderer:

1. Pamplona katedral: Ligger bare en kort spasertur fra hotellet, er Pamplona katedral et vakkert historisk landemerke med slående gotisk arkitektur.

2. Plaza del Castillo: Denne sentrale plassen er hjertet av Pamplona, omgitt av butikker, kafeer og historiske bygninger. Det er et flott sted for en avslappende spasertur eller å nyte et måltid på en av utendørspatioene.

3. Bullring of Pamplona: Kjent for løpingen av okser under San Fermín-festivalen, er oksekamparenaen en populær turistattraksjon. Besøkende kan ta en guidet tur for å lære om historien og tradisjonene til tyrefekting i Spania.

4. Ciudadela Park: En stor grønn park som ligger i nærheten, er Ciudadela Park et flott sted for en piknik eller en avslappende spasertur. Den har vakre hager, en innsjø og til og med en liten dyrehage.

5. Navarra Museum: Huset i et tidligere sykehus, viser Navarra Museum historien og kulturen i Navarra-regionen. Det har en imponerende samling av kunst og arkeologiske gjenstander.

6. Pamplona bymurer: De gamle bymurene i Pamplona er fortsatt intakt på visse områder, og gir et glimt inn i byens fortid. Besøkende kan gå langs veggene og nyte panoramautsikt over byen.

7. Calle Estafeta: Kjent som den mest berømte gaten i Pamplona, er Calle Estafeta fylt med butikker, restauranter og barer. Det er også hovedruten for løpet av okser under San Fermín-festivalen. I tillegg ligger hotellet beleilig til i nærheten av restauranter, kafeer og butikker, slik at gjestene kan utforske det lokale kjøkkenet og kulturen.

map
TuApartamento - San Agustin 28-30
Leilighet

Til sentrum0.3

Om hotellet

Om

'TuApartamento - San Agustin 28-30' er et hotell som ligger i den vakre byen Pamplona, Spania. Hotellet tilbyr komfortable og moderne rom som gjestene kan nyte oppholdet sitt i. Rommene er utstyrt med alle nødvendige fasiliteter, som air condition, flatskjerm-TV, gratis Wi-Fi og eget bad. Hotellet tilbyr også forskjellige typer rom som passer til behovene til ulike gjester. De tilbyr enkeltrom, dobbeltrom og familierom, slik at det er en passende alternativ for alle. Hvert rom er smakfullt innredet og møblert, og skaper en koselig og innbydende atmosfære for gjestene. Når det gjelder mat, tilbyr 'TuApartamento - San Agustin 28-30' en deilig frokostbuffé for å starte dagen riktig. Frokosten inkluderer et utvalg av alternativer, som nystekte bakverk, frukt, frokostblandinger, yoghurt og varme drikker. Gjestene kan nyte et tilfredsstillende måltid før de drar ut for å utforske byen. I tillegg til frokostbufféen har hotellet også en restaurant på stedet hvor gjestene kan nyte lunsj og middag. Restauranten tilbyr et utvalg av tradisjonelle spanske retter, samt internasjonal mat. Med en variert meny kan gjestene kose seg med deilige måltider uten å måtte forlate hotellet. Totalt sett tilbyr 'TuApartamento - San Agustin 28-30' komfortable rom og en herlig matopplevelse for gjestene som bor i Pamplona, Spania. Uansett om du besøker for forretninger eller fritid, har dette hotellet som mål å tilby et hyggelig og trivelig opphold.

Underholdning

Det er flere underholdningsmuligheter i nærheten av hotellet 'TuApartamento - San Agustin 28-30' i Pamplona, Spania. Noen populære alternativer inkluderer:

1. Pamplonas gamleby: Hotellet ligger i hjertet av Pamplonas historiske gamleby, der du kan utforske de sjarmerende gatene, besøke historiske steder som Pamplona-katedralen og nyte de lokale butikkene, barene og restaurantene.

2. Plaza del Castillo: Bare en kort spasertur fra hotellet, er Plaza del Castillo en livlig plass der både lokalbefolkningen og turister samles. Det er et flott sted å slappe av, se på folk og nyte atmosfæren i byen.

3. Tyrefektingen: Hvis du besøker Pamplona under San Fermin-festivalen i juli, kan du være vitne til eller delta i den berømte tyrefektingen. Dette spennende arrangementet finner sted bare en kort avstand fra hotellet.

4. Baluarte: Baluarte er en populær konsert- og kulturarena som ligger i nærheten av hotellet. Du kan sjekke deres arrangementkalender for å se om det er noen forestillinger eller konserter som skjer under oppholdet ditt.

5. Planetariet i Pamplona: Beliggende i Yamaguchi-parken, tilbyr Planetariet i Pamplona interessante og pedagogiske show om astronomi og universet. Dette er et flott alternativ for familier eller alle som er interessert i rommet.

6. Pamplonetario Municipal - Pamplona byobservatorium: Plassert på Mount Ezcaba, tilbyr observatoriet stjernekikking og pedagogiske programmer om astronomi. Det gir en unik mulighet til å observere nattehimmelen og lære mer om himmellegemer.

7. Museo Universidad de Navarra: Beliggende i nærheten av hotellet, viser dette samtidskunstmuseet en samling av internasjonale kunstnere og arrangerer temporære utstillinger. Det er et flott sted å fordype seg i kunst og kultur. Dette er bare noen få underholdningsalternativer i nærheten av hotellet 'TuApartamento - San Agustin 28-30' i Pamplona, Spania. Hotellets sentrale beliggenhet gjør det praktisk å utforske og nyte byens attraksjoner.

Topp spørsmål

1. Hvor ligger TuApartamento - San Agustin 28-30?
1. Hvor ligger TuApartamento - San Agustin 28-30?1

TuApartamento - San Agustin 28-30 ligger i Pamplona, Spania

2. Hvilke fasiliteter tilbyr TuApartamento - San Agustin 28-30?
2. Hvilke fasiliteter tilbyr TuApartamento - San Agustin 28-30?1

Leiligheten tilbyr fasiliteter som et fullt utstyrt kjøkken, gratis Wi-Fi, en flatskjerm-TV, oppvarming, en vaskemaskin og eget bad

3. Hvor mange gjester kan TuApartamento - San Agustin 28-30 romme?
3. Hvor mange gjester kan TuApartamento - San Agustin 28-30 romme?1

Leiligheten kan romme opptil 4 gjester

4. Er det parkering tilgjengelig på TuApartamento - San Agustin 28-30?
4. Er det parkering tilgjengelig på TuApartamento - San Agustin 28-30?1

Nei, det er ingen parkering tilgjengelig ved leiligheten. Imidlertid er det offentlige parkeringsplasser i nærheten

5. Hvor langt er det fra TuApartamento - San Agustin 28-30 til bysentrum?
5. Hvor langt er det fra TuApartamento - San Agustin 28-30 til bysentrum?1

Leiligheten ligger i sentrum av Pamplona, så det er gangavstand til forskjellige attraksjoner, butikker og restauranter

6. Er det tillatt med kjæledyr på TuApartamento - San Agustin 28-30?
6. Er det tillatt med kjæledyr på TuApartamento - San Agustin 28-30?1

Nei, kjæledyr er ikke tillatt i leiligheten

7. Er det en balkong eller terrasse på TuApartamento - San Agustin 28-30?
7. Er det en balkong eller terrasse på TuApartamento - San Agustin 28-30?1

Ja, leiligheten har en balkong

8. Er det heis i bygningen der TuApartamento - San Agustin 28-30 ligger?
8. Er det heis i bygningen der TuApartamento - San Agustin 28-30 ligger?1

Ja, det er heis i bygningen for gjestenes bekvemmelighet

9. Er det noen supermarkeder eller dagligvarebutikker i nærheten?
9. Er det noen supermarkeder eller dagligvarebutikker i nærheten?1

Ja, det er supermarkeder og dagligvarebutikker i gangavstand fra leiligheten

10. Hva er innsjekkings- og utsjekkingstidspunktet på TuApartamento - San Agustin 28-30?
10. Hva er innsjekkings- og utsjekkingstidspunktet på TuApartamento - San Agustin 28-30?1

Innsjekking er mellom kl. 15:00 og kl. 21:00, mens utsjekking må skje før kl. 12:00.

Alle tjenester og fasiliteter

Hotellfasiliteter
  • Gratis Wi-Fi
  • Trådløst internett
Anmeldelse av TuApartamento - San Agustin 28-30
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.