Spania, Oliva

Frente al Mar 2 Rosales

1 Carrer Rosales Oliva, Spania Ferieutleie
1 tilbud — Se tilbud
Frente al Mar 2 Rosales
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Kjøleskap
 • Mikrobølgeovn
 • Hårføner
 • Vindsurfing
 • Flyplasstransport
 • Basseng
Vis alle fasiliteter 12
Beliggenhet
Til sentrum
5.3 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

1 Carrer Rosales Oliva, Spania

Noen nærliggende attraksjoner og landemerker rundt hotellet 'Frente al Mar 2 Rosales' i Oliva, Spania er:

1. Oliva-stranden: Hotellet ligger rett foran stranden, så gjestene kan nyte fantastisk utsikt og enkel tilgang til de sandfylte strendene i Oliva.

2. Les Deveses-stranden: Bare en kort avstand fra hotellet er Les Deveses-stranden, nok en vakker strekning med sand og hav.

3. Aigua Blanca: Denne naturlige vannkilden er kjent for sitt ferske og høykvalitetsvann. Den ligger i nabobyen Pego, nær Oliva.

4. Oliva Nova Golf Club: Golfentusiaster kan spille noen runder på denne nærliggende golfklubben, som tilbyr en 18-hulls bane med fantastisk utsikt.

5. Oliva-markedet: Besøk det lokale markedet i Oliva for å oppleve den livlige atmosfæren, kjøpe ferske matvarer og utforske forskjellige boder som selger et bredt utvalg av varer.

6. Santa Maria kirke: Denne historiske kirken i Oliva stammer fra det

15. århundre og har bemerkelsesverdig arkitektur og religiøs kunst.

7. Oliva Marsh naturpark: Naturinteresserte kan besøke dette nærliggende verneområdet for å observere ulike fuglearter, flora og fauna.

8. Marionetas Antonio Perez Dukkemuseum: Beliggende i nærheten av Altea, viser dette museet en stor samling av tradisjonelle dukker fra Spania og andre land. Dette er bare noen få eksempler på attraksjoner og steder nær 'Frente al Mar 2 Rosales' i Oliva, Spania.

map
Frente al Mar 2 Rosales
Ferieutleie

Til sentrum5.3

Om hotellet

Barn

Frente al Mar 2 Rosales er et kystområde i Oliva, Spania, som tilbyr ulike aktiviteter for barn. Noen av attraksjonene og aktivitetene som barn kan nyte i dette området inkluderer:

1. Strender: Oliva er kjent for sine vakre og familievennlige strender. Barn kan tilbringe tiden med å bygge sandslott, leke i grunne farvann eller bare nyte en dag i solen.

2. Vannsport: Eldre barn kan prøve seg på ulike vannsportaktiviteter som paddleboarding, jetski eller kajakk. Flere utleieselskaper og vannsportsentre er tilgjengelige i Oliva.

3. Vannpark: Aquopolis Cullera, en vannpark som ligger i nærheten, tilbyr et utvalg av vannsklier, bassenger og attraksjoner som passer for barn i alle aldre. Det er et flott sted for familier å tilbringe en morsom dag sammen.

4. Oliva Nova hestesenter: Dette hestesenteret tilbyr rideleksjoner og aktiviteter for både barn og voksne. Barn kan nyte poniridning eller lære å ri under tilsyn av erfarne instruktører.

5. Oliva Go-Karts: Barn som elsker racing og fart kan besøke Oliva Go-Karts, en kartingbane der de kan ha en spennende tid med å konkurrere mot venner eller familiemedlemmer.

6. Parker og lekeplasser: Oliva har flere parker og lekeplasser der barn kan løpe, leke og nyte husker, sklier og annet lekeutstyr.

7. Utforske naturen: Det naturskjønne området rundt Oliva gir muligheter for barn å utforske og sette pris på naturen. Familier kan nyte turer og piknik i den nærliggende Albufera naturpark eller beundre den fantastiske utsikten i Marjal de Pego-Oliva naturpark. Dette er bare noen av aktivitetene som barn kan nyte i Frente al Mar 2 Rosales, Oliva, Spania. Området tilbyr en rekke alternativer for å underholde barn og gjøre besøket deres hyggelig.

Underholdning

Det er flere underholdningsmuligheter i nærheten av hotellet 'Frente al Mar 2 Rosales' i Oliva, Spania. Her er noen få forslag:

1. Strender: Hotellet ligger ved stranden, så du kan nyte de vakre strendene i Oliva rett utenfor døren. Tilbring dagen med solbading, svømming og vannsport.

2. Golf: Oliva Nova Golf Club ligger bare en kort avstand fra hotellet. Tilbring en dag med å spille golf på den 18-hulls banen, omgitt av fantastisk grøntområde og utsikt.

3. Gamlebyen i Oliva: Ta en avslappende spasertur gjennom de sjarmerende gatene i gamlebyen i Oliva. Utforsk de historiske bygningene, sjarmerende butikker og lokale restauranter. Ikke gå glipp av Iglesia de Santa Maria, byens hovedkirke.

4. Pego-Oliva naturpark: Hvis du er glad i naturen, besøk Pego-Oliva naturpark, som ligger bare en kort kjøretur unna. Nyt fotturer, fugletitting og piknik i dette vakre naturreservatet.

5. Vannsport: Olivas strand tilbyr ulike vannsportsaktiviteter som windsurfing, paddleboarding og kajakkpadling. Du kan leie utstyr eller ta timer hos et av de lokale sentrene.

6. La Marina kjøpesenter: Hvis du har lyst på litt shopping, kan du dra til La Marina kjøpesenter, som ligger i nærheten av Ondara. Her finner du et utvalg butikker, boutiquer og restauranter.

7. Oliva Nova ridesenter: Hvis du er interessert i hester, bør du sjekke ut Oliva Nova ridesenter. De arrangerer ofte internasjonale hestekonkurranser og tilbyr ridetimer for alle ferdighetsnivåer. Dette er bare noen få alternativer for underholdning i nærheten av hotellet 'Frente al Mar 2 Rosales' i Oliva, Spania.

Topp spørsmål

1. Hvor ligger 'Frente al Mar 2 Rosales' i Oliva, Spania?
1. Hvor ligger 'Frente al Mar 2 Rosales' i Oliva, Spania?1

'Frente al Mar 2 Rosales' ligger i Oliva, Spania, rett foran havet.

2. Kan du beskrive overnattingsmulighetene på 'Frente al Mar 2 Rosales' i Oliva, Spania?
2. Kan du beskrive overnattingsmulighetene på 'Frente al Mar 2 Rosales' i Oliva, Spania?1

Overnattingsmulighetene på 'Frente al Mar 2 Rosales' i Oliva, Spania består av to romslige og moderne leiligheter med direkte utsikt over havet. Hver leilighet har flere soverom, bad, et fullt utstyrt kjøkken, en stue og en terrasse med utsikt over Middelhavet.

3. Hvilke fasiliteter er tilgjengelige på 'Frente al Mar 2 Rosal...?
3. Hvilke fasiliteter er tilgjengelige på 'Frente al Mar 2 Rosal...?1

Alle tjenester og fasiliteter

Romfasiliteter
 • Kjøleskap
 • Mikrobølgeovn
 • Hårføner
Underholdning og avslapping
 • Vindsurfing
 • Fotturer
Ekstra tjenester
 • Flyplasstransport
Vannaktiviteter
 • Basseng
 • Fiske
 • Dykkedykking
 • Utendørsbasseng
 • Vannaktiviteter
For familier med barn
 • Lekeplass
Anmeldelse av Frente al Mar 2 Rosales
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.