Spania, Oliva

OLIVA HOLIDAYS 3

Argelers 34, 2do 3 Oliva, Spania Leilighet
1 tilbud — Se tilbud
OLIVA HOLIDAYS 3
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Kjøleskap
 • Mikrobølgeovn
 • Hårføner
 • Vindsurfing
 • Basseng
 • Fiske
Vis alle fasiliteter 11
Beliggenhet
Til sentrum
3.8 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Argelers 34, 2do 3 Oliva, Spania

Rundt hotellet "OLIVA FERIE 3" i Oliva, Spania, finnes det flere attraksjoner og fasiliteter. Her er noen merkbare steder i nærheten:

1. Playa de Oliva: Hotellet ligger innen kort avstand fra den vakre Playa de Oliva, en sandstrand kjent for sitt krystallklare vann og lange kystlinje. Den tilbyr muligheter for bading, soling og vannaktiviteter.

2. Gamlebyen i Oliva: Hotellet ligger i nærheten av Olivas historiske sentrum, der besøkende kan utforske smale gater, tradisjonelle hus og historiske landemerker som Santa Maria-kirken og rådhuset.

3. Parc de Salvador Castell: En grønn park i nærheten av hotellet, med hager, lekeplasser, piknikområder og turstier. Det er et flott sted å slappe av og nyte fritidsaktiviteter.

4. Golfbaner: Det finnes flere golfbaner i nærheten av hotellet, inkludert Oliva Nova Golf Club og Club de Golf Gandia, som gir muligheter for golfentusiaster å spille en runde.

5. Restauranter og kafeer: Rundt hotellet finner du et utvalg av spisesteder, inkludert tradisjonelle spanske restauranter, sjømatrestauranter og koselige kafeer som serverer lokal mat.

6. Shopping: Oliva tilbyr et utvalg av butikker og supermarkeder der besøkende kan kjøpe dagligvarer, suvenirer, klær og andre ting.

7. Naturreservater: Innen kort avstand fra hotellet finnes det naturparker og reservater, som for eksempel Marjal de Pego-Oliva naturpark, der besøkende kan nyte fotturer, fugletitting og utforske naturen. Vær oppmerksom på at spesifikke fasiliteter og attraksjoner kan variere, og det anbefales å sjekke for siste oppdateringer før besøk.

map
OLIVA HOLIDAYS 3
Leilighet

Til sentrum3.8

Om hotellet

Om

Oliva Holidays 3 er et hotell som ligger i Oliva, Spania. Her er litt informasjon om hotellet, rommene og maten: Hotell: - Oliva Holidays 3 er et moderne hotell som ligger i en førsteklasses beliggenhet i Oliva, bare en kort avstand fra stranden. - Hotellet tilbyr en komfortabel og innbydende atmosfære for gjestene, designet for å sikre et avslappende og hyggelig opphold. - Personalet på Oliva Holidays 3 er vennlig og oppmerksomme, klare til å hjelpe gjestene med eventuelle behov eller spørsmål. Rom: - Hotellet har et utvalg av rom som passer til ulike behov og preferanser. Romalternativer inkluderer dobbeltrom, tomannsrom og familierom. - Rommene på Oliva Holidays 3 er romslige og godt utstyrt, med moderne fasiliteter og komfortable møbler. - Hvert rom er utstyrt med aircondition, eget bad, flatskjerm-TV og gratis Wi-Fi-tilgang. - Noen rom kan også tilby en balkong eller terrasse med vakker utsikt over området rundt. Måltider: - Oliva Holidays 3 tilbyr en restaurant på stedet der gjestene kan nyte et utvalg deilige måltider. - Restauranten serverer både lokalt og internasjonalt kjøkken, med ferske, lokalt produserte ingredienser. - Gjestene kan starte dagen med en solid frokostbuffé, med et utvalg av varme og kalde alternativer. - Til lunsj og middag tilbyr restauranten à la carte eller faste menyvalg, med et utvalg retter som tilfredsstiller forskjellige smaker. - Hotellet har også en bar der gjestene kan slappe av med en drink eller nyte en lett snack. Alt i alt tilbyr Oliva Holidays 3 komfortable rom, en praktisk beliggenhet og deilige måltider, noe som gjør det til et utmerket valg for en ferie i Oliva, Spania.

Underholdning

1. Oliva strand: Hotellet ligger bare en kort spasertur fra Oliva strand, der besøkende kan nyte soling, bading og vannsportsaktiviteter.

2. Golf Oliva Nova: Ligger bare en 10-minutters kjøretur unna, tilbyr Golf Oliva Nova en 18-hulls golfbane med vakker utsikt over det omkringliggende landskapet.

3. Gamlebyen Oliva: Ta en avslappet spasertur gjennom Olivas historiske gamleby, der du kan utforske sjarmerende smug, tradisjonell spansk arkitektur og besøke lokale butikker og restauranter.

4. Santa Ana Castle: Ligger på toppen av en bakke med utsikt over Oliva, tilbyr Santa Ana Castle panoramautsikt over byen og Middelhavet. Det er et flott sted for fotografering og å nyte solnedgangen.

5. Parc Natural de l'Albufera: Denne naturlige parken ligger omtrent en 20-minutters kjøretur unna og er kjent for sitt vakre våtmarksområde og mangfoldige fuglearter. Besøkende kan nyte turstier, fugletitting og båtturer.

6. Valencia: Byen Valencia ligger omtrent en 1 times kjøretur fra Oliva og tilbyr et bredt utvalg av underholdningsmuligheter. Besøkende kan utforske historiske landemerker, besøke kulturelle attraksjoner som City of Arts and Sciences, og nyte shopping og spisemuligheter i sentrum.

7. Vannparker: Det er flere vannparker i regionen, som Aquopolis Cullera og Aqualandia, som tilbyr vannsklier, bassenger og underholdning for hele familien. Begge ligger innen en times kjøretur fra Oliva.

8. Lokale festivaler: Oliva feirer flere festivaler i løpet av året, inkludert Fallas i mars og Moors and Christians Festival i juli. Disse arrangementene inkluderer parader, musikk, tradisjonelle kostymer og fyrverkeri.

9. Lokal mat: Ikke gå glipp av muligheten til å prøve tradisjonell valensiansk mat mens du bor i Oliva. Smak på autentisk paella, lokale sjømatretter og den berømte horchata (tiger nøtte melk) på de mange restaurantene og kafeene rundt i byen.

10. Vannsport: Oliva er et populært reisemål for vannsportsentusiaster. Besøkende kan prøve aktiviteter som kitesurfing, windsurfing, paddleboarding og seiling på den nærliggende Oliva Nova Beach & Golf Resort.

Topp spørsmål

1. Hvor ligger OLIVA HOLIDAYS 3 i Oliva, Spania?
1. Hvor ligger OLIVA HOLIDAYS 3 i Oliva, Spania?1

OLIVA HOLIDAYS 3 ligger i Oliva, en kystby i provinsen Valencia, Spania.

2. Kan jeg bestille OLIVA HOLIDAYS 3 online?
2. Kan jeg bestille OLIVA HOLIDAYS 3 online?1

Ja, du kan bestille OLIVA HOLIDAYS 3 online gjennom ulike overnattingsbooking-nettsteder eller ved å kontakte eiendommen direkte.

3. Hvilke fasiliteter er tilgjengelige på OLIVA HOLIDAYS 3?
3. Hvilke fasiliteter er tilgjengelige på OLIVA HOLIDAYS 3?1

OLIVA HOLIDAYS 3 tilbyr ulike fasiliteter, inkludert gratis Wi-Fi, aircondition, et fullt utstyrt kjøkken, et svømmebasseng, en terrasse eller balkong og parkeringsmuligheter.

4. Hvor langt er det til nærmeste strand fra OLIVA HOLIDAYS 3?
4. Hvor langt er det til nærmeste strand fra OLIVA HOLIDAYS 3?1

OLIVA HOLIDAYS 3 ligger omtrent 500 meter fra nærmeste strand i Oliva.

5. Er kjæledyr tillatt på OLIVA HOLIDAYS 3?
5. Er kjæledyr tillatt på OLIVA HOLIDAYS 3?1

Kjæledyrpolitikken kan variere, så det er best å sjekke med eiendommen før du bestiller om kjæledyr er tillatt på OLIVA HOLIDAYS

6. Er OLIVA HOLIDAYS 3 egnet for familier?
6. Er OLIVA HOLIDAYS 3 egnet for familier?1

Ja, OLIVA HOLIDAYS 3 er egnet for familier. Det tilbyr romslige boenheter og fasiliteter som et svømmebasseng og en nær strand, noe som gjør det ideelt for familieferier.

7. Hva er noen nærliggende attraksjoner til OLIVA HOLIDAYS 3?
7. Hva er noen nærliggende attraksjoner til OLIVA HOLIDAYS 3?1

Noen nærliggende attraksjoner til OLIVA HOLIDAYS 3 inkluderer Oliva Nova Golf Club, Playa Oliva Sur, Montgó Natural Park, Denia Castle og Gandía Beach.

8. Er det en avbestillingspolicy for OLIVA HOLIDAYS 3?
8. Er det en avbestillingspolicy for OLIVA HOLIDAYS 3?1

Avbestillingsvilkårene kan variere avhengig av bestillingsplattformen eller vilkårene satt av OLIVA HOLIDAYS

9. Det anbefales å se gjennom den spesifikke avbestillingspolicyen før du gjør en reservasjon.?
9. Det anbefales å se gjennom den spesifikke avbestillingspolicyen før du gjør en reservasjon.?1

10. Finnes det restauranter eller supermarkeder i nærheten av OLIVA HOLIDAYS 3?
10. Finnes det restauranter eller supermarkeder i nærheten av OLIVA HOLIDAYS 3?1

Ja, det finnes restauranter og supermarkeder i nærheten av OLIVA HOLIDAYS 3, som gir praktiske muligheter for spising og dagligvarer under oppholdet ditt.

11. Er det offentlig transport tilgjengelig i nærheten av OLIVA HOLIDAYS 3?
11. Er det offentlig transport tilgjengelig i nærheten av OLIVA HOLIDAYS 3?1

Ja, det er offentlig transport tilgjengelig i nærheten av OLIVA HOLIDAYS 3, inkludert bussholdeplasser og taxiservice.

Alle tjenester og fasiliteter

Romfasiliteter
 • Kjøleskap
 • Mikrobølgeovn
 • Hårføner
Underholdning og avslapning
 • Vindsurfing
 • Fotturer
Vannaktiviteter
 • Basseng
 • Fiske
 • Utendørsbasseng
 • Vannaktiviteter
Hotellfasiliteter
 • Særskilt røykeområde
Ekstratjenester
 • Turistinformasjon
Anmeldelse av OLIVA HOLIDAYS 3
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.