Spania, Oliva

Apartamento Familiar junto a la Playa de San Fernando - OLIVA

Carrer de Sant Leocadi, 14 - 16 Oliva, Spania Leilighet
1 tilbud — Se tilbud
Apartamento Familiar junto a la Playa de San Fernando - OLIVA
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
  • Gratis Wi-Fi
  • Trådløst internett
  • Kjøleskap
  • Mikrobølgeovn
  • Hårføner
Vis alle fasiliteter 5
Beliggenhet
Til sentrum
7.2 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Carrer de Sant Leocadi, 14 - 16 Oliva, Spania

Hotellet "Familieleilighet ved San Fernando-stranden - OLIVA" ligger i nærheten av San Fernando-stranden i Oliva, Spania. Området rundt hotellet er et populært kystreisemål og tilbyr en rekke fasiliteter og attraksjoner. I nærheten finner du restauranter, kafeer, barer og butikker hvor du kan oppleve lokal mat og delta i shoppingaktiviteter. San Fernando-stranden ligger innen gangavstand, slik at gjestene kan nyte sanden og havet. I tillegg ligger hotellet beleilig til nær andre strender som Playa de Pau Pi og Playa de Aigua Blanca. Oliva har også en sjarmerende gammel by med historiske steder som kirken Santa Maria og slottet Santa Ana, som er verdt et besøk. Naturinteresserte kan besøke nærliggende naturparker som Marjal de Pego-Oliva eller naturområdet Montgó. Med sin vakre kystlinje og ulike attraksjoner, tilbyr Oliva masse å utforske og nyte under oppholdet på hotellet.

map
Apartamento Familiar junto a la Playa de San Fernando - OLIVA
Leilighet

Til sentrum7.2

Om hotellet

Om

'Famileleilighet ved San Fernando-stranden - OLIVA' er et hotell som ligger i Oliva, Spania. Hotellet ligger rett ved den vakre Playa de San Fernando-stranden, og tilbyr gjestene en praktisk og avslappende strandferie. Hotellet har komfortable og romslige rom, som er designet for å imøtekomme familier. Rommene er utstyrt med alle nødvendige fasiliteter for å sikre et hyggelig opphold, inkludert aircondition, eget bad, flatskjerm-TV og WiFi-tilgang. Gjestene kan nyte et variert utvalg av måltider på hotellets restaurant. Restauranten serverer deilige retter, inkludert lokal spansk mat og internasjonale favoritter. Enten gjestene er på jakt etter en solid frokost, en lett lunsj eller en gourmetmiddag, har restauranten noe som passer enhver smak. I tillegg til restauranten tilbyr hotellet også en bar der gjestene kan slappe av og nyte en forfriskende drink eller en cocktail. Baren har en avslappet og koselig atmosfære, perfekt for å sosialisere med medgjester eller bare nyte en rolig kveld. Alt i alt tilbyr 'Famileleilighet ved San Fernando-stranden - OLIVA' komfortabel og familievennlig overnatting i en fantastisk strandnær beliggenhet. Med sin praktiske fasiliteter og deilige spisemuligheter er det et utmerket valg for reisende som leter etter en avslappende og hyggelig ferie i Oliva, Spania.

Underholdning

Det er flere underholdningsalternativer i nærheten av hotellet 'Apartamento Familiar junto a la Playa de San Fernando - OLIVA' i Oliva, Spania. Noen av disse alternativene inkluderer:

1. Strandaktiviteter: Hotellet ligger nær Playa de San Fernando, hvor du kan nyte ulike strandaktiviteter som svømming, soling og strandsport.

2. Vannsport: Oliva er kjent for vannsportsaktiviteter, og det finnes flere selskaper som tilbyr aktiviteter som windsurfing, stand-up paddleboarding og jetski i nærheten av hotellet.

3. Oliva Nova Golf Club: Hvis du er en golfentusiast, ligger Oliva Nova Golf Club kun en kort kjøretur unna hotellet. Det er en prestisjefylt golfbane som tilbyr fantastisk utsikt over området.

4. Gamlebyen i Oliva: Ta en spasertur gjennom den sjarmerende gamlebyen i Oliva, som ligger en kort avstand fra hotellet. Her kan du utforske historiske steder, besøke lokale butikker og restauranter, og fordype deg i den lokale kulturen.

5. Luna Park: Luna Park er en familievennlig fornøyelsespark som ligger i nærheten av hotellet. Den tilbyr en rekke turer, spill og aktiviteter for både barn og voksne.

6. Lokale festivaler og arrangementer: Avhengig av besøkstiden din, kan det være lokale festivaler og arrangementer som skjer i nærheten av hotellet. Disse arrangementene inkluderer ofte live musikk, danseforestillinger og tradisjonelle spanske feiringer.

7. Valencia: Hvis du er villig til å ta en litt lengre kjøretur, er byen Valencia omtrent en 1-times kjøretur fra Oliva. Valencia tilbyr et bredt spekter av underholdningsalternativer, inkludert museer, kjøpesentre, teatre og et pulserende natteliv. Samlet sett er det mange underholdningsalternativer i nærheten av hotellet 'Apartamento Familiar junto a la Playa de San Fernando - OLIVA' i Oliva, Spania, noe som sikrer et morsomt opphold for besøkende.

Alle tjenester og fasiliteter

Hotellfasiliteter
  • Gratis Wi-Fi
  • Trådløst internett
Romfasiliteter
  • Kjøleskap
  • Mikrobølgeovn
  • Hårføner
Anmeldelse av Apartamento Familiar junto a la Playa de San Fernando - OLIVA
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.