Spania, Nerja

Villa Maravillas Nerja Costa del Sol

202 Diseminado Diseminados Nerja, Spania Villa
1 tilbud — Se tilbud
Villa Maravillas Nerja Costa del Sol
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
  • Gratis Wi-Fi
  • Trådløst internett
Vis alle fasiliteter 2
Beliggenhet
Til sentrum
3.0 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

202 Diseminado Diseminados Nerja, Spania

Rundt hotellet Villa Maravillas Nerja Costa del Sol i Nerja, Spania, finnes det ulike attraksjoner, fasiliteter og interessepunkter. Noen bemerkelsesverdige nærliggende steder inkluderer:

1. Strender: Hotellet er nær flere vakre strender i Nerja, som Burriana-stranden, Playa Carabeo og Playa Carabeillo. Disse strendene tilbyr fantastisk utsikt, krystallklart vann og muligheter for vannsport.

2. Balcon de Europa: Et berømt utsiktspunkt som ligger i hjertet av Nerja. Det gir en fantastisk panoramautsikt over Middelhavet og de omkringliggende klippene. Det er også omgitt av butikker, kafeer og restauranter.

3. Grottene i Nerja: En naturlig grotteformasjon som ligger like utenfor Nerja. Disse grottene er kjent for sine imponerende stalaktitt- og stalagmittformasjoner, samt forhistoriske hulemalerier. Guidede turer er tilgjengelige for besøkende.

4. Nerja sentrum: Hotellet ligger nær sentrum av Nerja, hvor du finner et bredt utvalg av lokale butikker, butikker, barer, restauranter og tradisjonell spansk arkitektur. Det er et sjarmerende område å utforske og fordype deg i den lokale kulturen.

5. Frigiliana: En pittoresk landsby som ligger en kort avstand fra Nerja. Den er kjent for sine hvitkalkede hus, trange gater og fargerike blomsterpotter. Frigiliana tilbyr fantastisk utsikt over det omkringliggende landskapet og er kjent for sitt rike kulturarv.

6. Sierra de Almijara naturpark: Denne naturparken ligger nær Nerja og er ideell for naturelskere og turgåere. Den tilbyr vakre turstier, fantastiske landskap og en mulighet til å utforske den varierte floraen og faunaen i regionen.

7. Balcón de Europa parkering: Hvis gjestene reiser med bil, ligger denne parkeringsplassen i nærheten av hotellet og gir praktiske parkeringsmuligheter. Dette er bare noen få høydepunkter av det som finnes rundt hotellet Villa Maravillas Nerja Costa del Sol. Nerja og omgivelsene byr på et mangfold av attraksjoner, naturlig skjønnhet og kulturelle opplevelser som besøkende kan nyte.

map
Villa Maravillas Nerja Costa del Sol
Villa

Til sentrum3.0

Om hotellet

Om

Villa Maravillas er et sjarmerende hotell som ligger i Nerja, Spania, på Costa del Sol. Her er litt informasjon om hotellet, rommene og måltidene: Hotell: - Villa Maravillas er et boutique-hotell med en vennlig og imøtekommende atmosfære. - Hotellet ligger i et fredelig boligområde, omtrent 10 minutter fra stranden og sentrum av Nerja. - Hotellet tilbyr ulike fasiliteter som et basseng, vakkert anlagte hager, en solterrasse og en takterrasse med panoramautsikt over området rundt. - Gjestene kan nyte gratis Wi-Fi over hele hotellet, og det er også privat parkering tilgjengelig. Rommene: - Hotellet har et utvalg av komfortable og velutstyrte rom. - Det er forskjellige romtyper tilgjengelig, inkludert standardrom, overlegne rom og suiter, som imøtekommer ulike behov og preferanser. - Rommene er elegant innredet og utstyrt med moderne fasiliteter som aircondition, flatskjerm-TV, safe, minibar og eget bad. Måltider: - Villa Maravillas tilbyr en deilig og variert matopplevelse til sine gjester. - Hotellet har en restaurant som serverer frokostbuffé med et bredt utvalg av varme og kalde retter, inkludert bakverk, frukt, frokostblandinger, egg og mer. - Til lunsj og middag tilbyr restauranten en meny med et utvalg av middelhavs- og internasjonale retter, laget med ferske og lokalt produserte ingredienser. - Gjestene kan også nyte et utvalg av viner, cocktailer og drikkevarer fra hotellets bar, som har både inne- og uteservering. Alt i alt tilbyr Villa Maravillas i Nerja, Spania, et komfortabelt og hyggelig opphold med velutstyrte rom, en hyggelig atmosfære og deilige spisemuligheter.

Underholdning

Det er flere underholdningsmuligheter i nærheten av hotellet Villa Maravillas Nerja Costa del Sol, Nerja, Spania. Noen av de populære underholdningsvalgene inkluderer:

1. Strender: Hotellet ligger i nærheten av flere vakre strender som Playa Burriana, Playa Torrecilla og Playa Carabeo. Besøkende kan nyte soling, bading og vannsportsaktiviteter.

2. Balcón de Europa: Dette ikoniske utsiktspunktet tilbyr fantastisk utsikt over Middelhavet og kystområdet rundt. Besøkende kan nyte en rolig spasertur, ta en drink på en av de nærliggende kafeene eller se på gatemusikanter.

3. Nerja-grottene: De berømte Nerja-grottene ligger en kort avstand fra hotellet. Besøkende kan utforske de utrolige underjordiske grottene, beundre imponerende stalaktitt- og stalagmittformasjoner, og til og med delta på konserter holdt inne i grottene om sommeren.

4. Vannsport: Nerja tilbyr ulike vannsportsaktiviteter som kajakkpadling, paddleboarding, snorkling og dykking. Besøkende kan leie utstyr og utforske de klare vannene i Costa del Sol.

5. Shopping og mat: Hotellet ligger i nærheten av sentrum av Nerja, som tilbyr et utvalg av butikker, boutiquer og restauranter. Besøkende kan unne seg litt shopping og smake på deilige spanske retter.

6. Natteliv: Nerja har en livlig nattelivsscene med mange barer, klubber og steder med levende musikk. Besøkende kan nyte en kveld ute, høre på levende musikk og danse hele natten.

7. Kulturelle arrangementer: Nerja arrangerer ulike kulturelle arrangementer hele året, inkludert musikkfestivaler, kunstutstillinger og teaterforestillinger. Besøkende kan sjekke den lokale arrangement kalenderen for å se hva som skjer under oppholdet deres. Totalt sett er det mange underholdningsmuligheter i nærheten av hotellet Villa Maravillas Nerja Costa del Sol, som passer for forskjellige interesser og preferanser.

Alle tjenester og fasiliteter

Hotellfasiliteter
  • Gratis Wi-Fi
  • Trådløst internett
Anmeldelse av Villa Maravillas Nerja Costa del Sol
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.