Spania, Nava del Rey

Casa Rural El Cano Nava del Rey

Calle el Cano 85 Nava del Rey, Spania Landhus/herregård
1 tilbud — Se tilbud
Casa Rural El Cano Nava del Rey
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Gratis Wi-Fi
 • Trådløst internett
 • Kjøleskap
 • Mikrobølgeovn
 • Hårføner
 • Turistinformasjon
Vis alle fasiliteter 6
Beliggenhet
Til sentrum
0.1 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Calle el Cano 85 Nava del Rey, Spania

Rundt hotellet 'Casa Rural El Cano Nava del Rey' i Nava del Rey, Spania, finnes det flere bemerkelsesverdige landemerker og attraksjoner.

1. Castillo de la Mota: Denne middelalderslottet ligger i den nærliggende byen Medina del Campo, rundt 15 km fra Nava del Rey. Det er en godt bevart historisk festning og tilbyr fantastisk utsikt over området rundt.

2. Plaza Mayor: Nava del Rey har selv en sjarmerende hovedplass kalt Plaza Mayor. Det er et flott sted å oppleve den lokale atmosfæren, nyte en kaffe på en av kafeene eller besøke nærliggende butikker og restauranter.

3. Nava del Rey vinkjellere: Byen er kjent for sine omfattende vinmarker og vinproduksjon. Besøkende kan utforske de lokale vinkjellerne og smake på vin for å oppleve de tradisjonelle smakene fra regionen.

4. Iglesia de Santa María: Kirken Santa María er en vakker historisk kirke som ligger i Nava del Rey. Den har fantastisk arkitektur og intrikate religiøse kunstverk.

5. Vinruten: Det omkringliggende området er en del av den velkjente "Ruta del Vino de Rueda" eller Ruedas Vinrute. Denne ruten lar besøkende utforske ulike vingårder, vinmarker og vinkunstmuseer, og gir en omfattende opplevelse av den lokale vinkulturen.

6. Naturomgivelser: Nava del Rey ligger i regionen Castilla y León, kjent for sine vakre landskap. Området tilbyr muligheter for utendørsaktiviteter som fotturer, sykling og naturvandringer. Alt i alt kan besøkende på 'Casa Rural El Cano Nava del Rey' nyte byens historiske sjarm, utforske vin-kulturen i regionen og ta inn den naturlige skjønnheten i det omkringliggende området.

map
Casa Rural El Cano Nava del Rey
Landhus/herregård

Til sentrum0.1

Om hotellet

Om

Casa Rural El Cano Nava del Rey er et hotell som ligger i byen Nava del Rey, Spania. Hotellet er kjent for sin tradisjonelle spanske arkitektur og varme gjestfrihet. Hotellet tilbyr ulike typer rom som passer for ulike preferanser og behov. Det er enkeltrom, dobbeltrom og tremannsrom tilgjengelig, og alle er romslige og komfortable. Rommene er smakfullt innredet og utstyrt med fasiliteter som aircondition, TV og eget bad. Noen rom har også balkonger eller terrasser som gir vakker utsikt over området rundt. Når det gjelder måltider, har Casa Rural El Cano Nava del Rey en restaurant på stedet som serverer deilig spansk mat. Restauranten tilbyr en meny med et utvalg av både tradisjonelle lokale retter og internasjonale smaker. Gjestene kan nyte måltidene sine i den koselige spisesalen eller, hvis været tillater det, på utendørsterrassen. I tillegg tilbyr hotellet frokost for gjestene sine. Frokostalternativene inkluderer en kontinental buffé med et utvalg av bakverk, brød, frokostblandinger, frukt, yoghurt og varme drikker. Gjestene på Casa Rural El Cano Nava del Rey kan også benytte seg av hotellets fasiliteter, som inkluderer en hage, en salongområde og gratis Wi-Fi over hele eiendommen. Personalet er vennlig og oppmerksomt, og er alltid klare til å hjelpe gjestene med eventuelle forespørsler eller spørsmål de måtte ha. Alt i alt er Casa Rural El Cano Nava del Rey et sjarmerende hotell som tilbyr komfortable overnattinger, deilige måltider og en trivelig atmosfære for et avslappende opphold i Nava del Rey, Spania.

Underholdning

Nava del Rey er en liten by som ligger i provinsen Valladolid, Spania. Selv om det kanskje ikke er mange underholdningsalternativer i byen, finnes det flere nærliggende attraksjoner og aktiviteter som du kan nyte under oppholdet ditt på Casa Rural El Cano. Her er noen forslag:

1. Slott og palasser: Besøk nærliggende slott og palasser, som Castillo de la Mota i Medina del Campo, Castillo de Fuensaldaña og Real Monasterio de Santa Clara i Tordesillas.

2. Vinsmaking og vingårdsturer: Utforsk de lokale vingårdene og nyt vinsmakingssesjoner. Valladolid er kjent for sine utmerkede viner, og du kan besøke vingårder som Bodegas Arzuaga Navarro og Bodegas Emilio Moro.

3. Historiske steder: Oppdag regionens rike historie ved å besøke historiske steder som Royal Palace of La Granja de San Ildefonso, Collegiate Church of Santa María i Tordesillas eller Walled City of Avila.

4. Nasjonalparker: Utforsk regionens naturlige skjønnhet ved å besøke nasjonalparker som Parque Natural de las Hoces del Río Duratón, Parque Natural de las Riberas de Castronuño - Vega del Duero eller Parque Nacional de las Islas Atlánticas de Galicia.

5. Golf: Spill en runde golf på nærliggende Campo de Golf Villa de El Espinar eller Golf Entrepinos.

6. Lokale festivaler: Avhengig av besøkstidspunktet ditt, kan du ha mulighet til å oppleve tradisjonelle spanske festivaler i nærliggende byer. Sjekk den lokale kalenderen for arrangementer som Semana Santa (hellig uke) eller Ferias og Fiestas i Medina del Campo.

7. Utendørsaktiviteter: Nyt utendørsaktiviteter som fotturer, sykling eller ridning i den pittoreske landsbygda rundt Nava del Rey. Husk å sjekke åpningstider og tilgjengelighet for attraksjoner eller aktiviteter før du planlegger turen din.

Topp spørsmål

1. Hva er Casa Rural El Cano?
1. Hva er Casa Rural El Cano?1

Casa Rural El Cano er et landsted som ligger i Nava del Rey, Spania. Det tilbyr overnattingstjenester for turister som er ute etter en fredelig og autentisk opplevelse på det spanske landsbygda

2. Hvor mange rom har Casa Rural El Cano?
2. Hvor mange rom har Casa Rural El Cano?1

Casa Rural El Cano har totalt fem rom, hver dekorert i rustikk stil og utstyrt med moderne fasiliteter

3. Hvilke fasiliteter tilbys på Casa Rural El Cano?
3. Hvilke fasiliteter tilbys på Casa Rural El Cano?1

Fasilitetene som tilbys på Casa Rural El Cano inkluderer gratis Wi-Fi, et fullt utstyrt kjøkken, en koselig stue med peis, en hage med utendørs sitteplasser og privat parkering

4. Hvordan kan jeg bestille opphold på Casa Rural El Cano?
4. Hvordan kan jeg bestille opphold på Casa Rural El Cano?1

For å bestille opphold på Casa Rural El Cano kan du besøke deres offisielle nettside eller kontakte dem direkte på telefon eller e-post. De vil gi deg nødvendig informasjon for booking og tilgjengelighet

5. Hva er noen nærliggende attraksjoner til Casa Rural El Cano?
5. Hva er noen nærliggende attraksjoner til Casa Rural El Cano?1

Noen nærliggende attraksjoner til Casa Rural El Cano inkluderer den historiske byen Medina del Campo, som er kjent for sitt imponerende slott og middelalderarkitektur. I tillegg kan gjester utforske vingårdene i Rueda vinregion eller besøke Avila-murene, et UNESCOs verdensarvsted

6. Er frokost inkludert i oppholdet på Casa Rural El Cano?
6. Er frokost inkludert i oppholdet på Casa Rural El Cano?1

Ja, frokost er inkludert i oppholdet på Casa Rural El Cano. Gjestene kan nyte en deilig frokost med lokale produkter og tradisjonelle spanske retter

7. Er kjæledyr tillatt på Casa Rural El Cano?
7. Er kjæledyr tillatt på Casa Rural El Cano?1

Ja, kjæledyr er tillatt på Casa Rural El Cano. Det anbefales imidlertid å informere overnattingsstedet på forhånd om å ta med kjæledyr for å sikre at det blir gjort ordentlige arrangementer

8. Hva er innsjekkings- og utsjekkingstiden på Casa Rural El Cano?
8. Hva er innsjekkings- og utsjekkingstiden på Casa Rural El Cano?1

Innsjekkingstiden på Casa Rural El Cano er fra kl. 16:00 og utover, og utsjekkingstiden er frem til kl. 12:00. Gjestene kan imidlertid kontakte overnattingsstedet for eventuelle spesielle forespørsler eller ordninger

9. Kan Casa Rural El Cano ta imot store grupper eller arrangementer?
9. Kan Casa Rural El Cano ta imot store grupper eller arrangementer?1

Ja, Casa Rural El Cano kan ta imot store grupper eller arrangementer. Det tilbyr god plass både innendørs og utendørs for samlinger, feiringer eller bedriftsarrangementer. Det anbefales å kontakte overnattingsstedet direkte for mer informasjon og ordninger

10. Finnes det noen restauranter eller butikker i nærheten av Casa Rural El Cano?
10. Finnes det noen restauranter eller butikker i nærheten av Casa Rural El Cano?1

Ja, det er flere restauranter og butikker innen gangavstand eller en kort kjøretur fra Casa Rural El Cano. Personalet vil gjerne gi anbefalinger og veibeskrivelser til nærliggende etablissementer.

Alle tjenester og fasiliteter

Hotellfasiliteter
 • Gratis Wi-Fi
 • Trådløst internett
Romfasiliteter
 • Kjøleskap
 • Mikrobølgeovn
 • Hårføner
Ekstra tjenester
 • Turistinformasjon
Anmeldelse av Casa Rural El Cano Nava del Rey
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.